Βρες το δικό σου (μαγικό) Axe!

axe_find_your_magic

 

Φίλε, αν μου πεις ότι δεν είχες κάποια στιγμή της ζωής σου ένα αγαπημένο Axe στην κατοχή σου, που δεν το άλλαζες ούτε με το πιο ακριβό άρωμα, δεν θα σε πιστέψω. Και αυτό, γιατί τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους, δεν το λέω εγώ.

 

Να σου πω για τις τρελές πωλήσεις του στην Ελλάδα και παγκοσμίως; Να σου πω ότι κάποια από τα αρώματά βάζουν κάτω ακόμα και τις πιο ακριβές μάρκες, μια που διαρκούν περισσότερο; Να σου πω ότι είναι το Νο 1 σε πωλήσεις αντρικό αποσμητικό;

 

Δεν θα σου πω τίποτα απ’ όλα αυτά (με ένα μικρό σερφάρισμα στο νετ θα τα βρεις μόνος σου εξ άλλου) Εγώ σήμερα θα σου μιλήσω για τις 3 νέες σειρές Axe και βγάλε μόνος σου τα συμπεράσματά σου, προς τα πού δηλαδή κλίνεις.

 

ads-and-more-axe-findyourmagic-3

 

Read on my friend:

 

 

Με μήνυμα Find your Magic, το ΑΧΕ καλεί όλους τους άνδρες να ανακαλύψουν τη μαγεία τους αφού τίποτα δεν είναι περισσότερο ακαταμάχητο από την προσωπικότητά τους! Το ΑΧΕ, πιστεύει ότι οι άντρες γίνονται ακόμα πιο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι στα μάτια των γυναικών, όταν είναι αυθεντικοί, αληθινοί, όταν είναι ο εαυτός τους.

 

Με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης AXE, κάθε άνδρας έχει όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να διαμορφώσει το προσωπικό του στυλ. Με νέες πολυτελείς συσκευασίες, η ολοκληρωμένη σειρά αποτελείται από τρεις επιμέρους σειρές: Signature, Urban και Adrenaline, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου άνδρα. Κάθε σειρά περιλαμβάνει:

 

 

Daily Fragrance το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το άρωμα για καθημερινή χρήση με μοναδικά αρωματικά έλαια για αποτέλεσμα που διαρκεί. Η καινοτομία «pump spray» – σήμα κατατεθέν της ολοκληρωμένης σειράς – έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια νέα εμπειρία στην εφαρμογή αρώματος καθώς δεν περιέχει προωθητικό αέριο και χαρίζει στον άνδρα κορυφαία αίσθηση αλλά και ακρίβεια κατά την εφαρμογή.

 

Αντι-ιδρωτικό Αποσμητικό σε Spray και Roll on για 48ώρη προστασία από την εφίδρωση και αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί.

 

Αφρόλουτρο με νέες συνθέσεις βασισμένες σε πρωτοποριακή τεχνολογία, σε πρακτική συσκευασία σωληνάριου.

 

 

24723702219_1eeb8b5d76_b

 

 

Ας δούμε τώρα τις σειρές:

 

SIGNATURE

Η σειρά Signature, είναι σχεδιασμένη για τον άνδρα που φλερτάρει με το κλασικό στυλ και αγαπά την επιτυχία. Οι ζεστές νότες από ξύλο και σκούρα βανίλια συνδυάζονται μοναδικά για να αφήσουν την υπογραφή τους. Η σειρά περιλαμβάνει το εκλεπτυσμένο άρωμα ΑΧΕ Signature Pump Spray, το ΑΧΕ Signature αντι-ιδρωτικό αποσμητικό σε Spray και Roll on για 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και από τα λευκά και κίτρινα σημάδια στα ρούχα – και το αφρόλουτρο ΑΧΕ Signature Body Wash, με ειδική σύνθεση και ενυδατικούς παράγοντες για αίσθηση απαλής, λείας και ενυδατωμένης επιδερμίδας.

 

AXE_Signature_Pumpspray

 

 

 URBAN

Σχεδιασμένη για τον τολμηρό άνδρα που διαρκώς ψάχνει τις νέες τάσεις για να απογειώσει το στυλ του, η νέα σειρά Urban απευθύνεται σε εκείνους που έχουν μοντέρνο χαρακτήρα και άποψη. Με ιδιαίτερο άρωμα καπνού και κεχριμπαριού, η σειρά αποτελείται από το άρωμα ΑΧΕ Urban Pump Spray, το ΑΧΕ Urban αντι-ιδρωτικό αποσμητικό σε Spray και Roll on για 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία που οφείλεται στα βακτήρια. Το αφρόλουτρο ΑΧΕ Urban Body Wash, με ενεργό άνθρακα και watermint αναζωογονεί, προσφέροντας κύματα φρεσκάδας και ολοκληρώνει τη σειρά που έχει σχεδιαστεί για τον άνδρα που κυκλοφορεί στην πόλη όλη την ημέρα.

 

 

AXE_Urban_Body-Wash

 

 ADRENALINE

Η σειρά Adrenaline απευθύνεται στον άνδρα που αγαπά τη δράση, τους έντονους ρυθμούς ζωής και τα σπορ. Οι δροσερές νότες ginger και musk προκαλούν τις αισθήσεις και κερδίζουν τις εντυπώσεις, ενώ χαρίζουν μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά περιλαμβάνει το άρωμα ΑΧΕ Adrenaline Pump Spray, το ΑΧΕ Adrenaline αντι-ιδρωτικό αποσμητικό σε Spray και Roll on, με ειδική σύνθεση που περιέχει μικροκάψουλες για συνεχή αίσθηση φρεσκάδας. Το αφρόλουτρο ΑΧΕ Adrenaline Body Wash, που έρχεται για να ολοκληρώσει τη σειρά, χαρίζει έντονη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί, προσφέροντας ενέργεια στο δραστήριο άνδρα.

 

Axe_Adrenaline_IM_G_Fragrance_Box_Simple

 

 

Τι λες, την βρήκες τη δική σου αγαπημένη σειρά;

 

Αν, ναι, μη διστάσεις, πες το μας από κάτω στα σχόλια γιατί έχει πάρει το αυτί μου ότι κάτι ετοιμάζει η chief.

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο eshop www.beautypaths.eu

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Θυμάμαι κάπου στις αρχές της εφηβείας να ψάχνω κρυφά(να κλέβω θέλω να πώ)τα αρώματα του μεγαλύτερου αδερφού μου…και κάπως έτσι ανακάλυψα το AXE!Δεν λένε πως οι εφηβικοί έρωτες πάντα κάτι αφήνουν στην ψυχή μας;Ε λοιπόν ίσως είναι ώρα για αναζωπύρωση ενός παλιού φλογερού ειδυλλίου…Κωνσταντίνε με γύρισες στα μαθητικά μου χρόνια…για να μην σου πω πόση θραύση κάνει το AXE στα στρατόπεδα!!! Κάθε- Αλτ τις ει- και ένα AXE!!!

  2. ….εγώ πάλι κλέβω τα αρώματα του άνδρα του σπιτιού….και τα αποσμητικά,βεβαίως βεβαίως….τα adrenaline και signature που έχω τεστάρει μυρίζουν τέλεια….για όποιον/όποια ενδιαφέρει υπάρχει εκπτωτικό κουπόνι μ-1,50 ευρώ στη σλδ livesmart για τα συγκεκριμένα….σ’ αυτό για τη διάρκεια που είπε ο Κωνσταντίνος θα συμφωνήσω χωρίς δεύτερη σκέψη…

  3. @Panos Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Πάνο. Κι ενώ έχω από τότε να ασχοληθώ με τη μάρκα αυτή,με 2-3 κινήσεις που έχει κάνει…την παρακολουθώ ευχάριστα!

    @Celia thanks for the notice!!

  4. Είμαι γραμμένη στο livesmart και σχεδόν κάθε μήνα αγοραζω τα Axe με έκπτωση,εφόσον είναι τα αγαπημενα αποσμητικά μπαμπά και συζύγου(μην πω και δικά μου)! Το Signature είναι τέλειο!!!

  5. @Julia:Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις δεν λένε;Με τόσες εξαιρετικές παρουσιάσεις που κάνετε στο bb μας μπήκε το δαιμόνιο!Ευχαριστώ Julia!!!

  6. Εγώ πάλι έχω συνδέσει το AXE με τις σχολικές τάξεις. Τα μαθηματικά μετά τη γυμναστική γίνονται υπό τις μυρωδιές AXE (ναι, τις, γιατί κάθε αγόρι βάζει το δικό του). Ενίοτε χρησιμοποιούνται και ως παιχνίδια -κάτι σαν χειμερινά νεροπίστολα. Έχω πετύχει και σχολική τσάντα με ένα μόνο τετράδιο και τρία AXE.

  7. Καλησπέρα!! Εξαιρετικό ποστ για τα νέα ΑΧΕ, πρόσφατα σε ένα event το είχε ένας κύριος μαζί του και έτυχε δοκιμής και εκτίμησης από δύσκολο αρωματικό κοινό!! Μεγάλη βελτίωση έχω δει προς τις συνθέσεις τους τελευταία και χαίρομαι!!

  8. σαν bb boy που ψαχνομαι αλλα με κλασσικο στυλ τηα ελεγα , ειμαι λιγο μπερδεμενος !!! μου αρεσει και η urban αλλα και η signature σειρα ! αν ειναι να διαλεξω ομως εδω και τωρα signature is my choice !!!!!!!!!!!!!!!!

  9. Τα AXE τα γνώρισα στα σχολικά μου χρόνια.Όλοι μου οι συμμαθητές ερχόταν ψεκασμένοι με τόνους αρώματος λες κι αν έβαζαν λίγο δεν θα διαρκούσε.Όλη η τάξη μύριζε ΑΧΕ με επικρατέστερο ένα με πορτοκαλί ετικέτα που το θυμάμαι σαν τώρα όταν η φιλόλογος απέβαλε εμένα και τον συμμαθητή μου που καθόταν στο πίσω θρανίο γιατί με ψέκαζε κρυφά με το συγκεκριμένο ΑΧΕ(που μπορώ να πω μισούσα θανάσιμα κι αν ήθελες να με τιμωρήσεις απλά με έβαζες να το μυρίσω)και τον οποίο κοπάνησα στο κεφάλι με την οδύσσεια μόλις το κατάλαβα.Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τα συγκεκριμένα και όταν τα συναντούσα στα ράφια του σούπερ μάρκετ έκανα απλά πως δεν τα έβλεπα.Τώρα βλέπω μια προσπάθεια για πιο κομψές συσκευασίες,διαβάζω και τα σχόλιά σας αλλά να σας πω κατι?ΔΕΝ ΨΗΝΟΜΑΙ!
    μουτςςς

  10. @Litsa Strantzali Αυτά είναι “παιδικά τραύματα”!!!! χα χα χα 😉

  11. κοίτα να δεις, που θα με κάνεις να το πάρω δώρο στο γιο μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.