EcoΒeauty από την Oriflame.

eco beauty-1

 

Ένα ζωτικό στοιχείο της Σουηδικής κληρονομιάς της μάρκας Oriflame είναι η πίστη στη δύναμη της φύσης. Σε αυτήν ακριβώς την πίστη βασίστηκε η νέα σειρά περιποίησης της μάρκας,  EcoBeauty, με νέα αρώματα, νέες συνθέσεις και  βελτιωμένες συσκευασίες.

 

“Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τη φυσική περιποίηση της επιδερμίδας, αμφισβητούν την αποτελεσματικότητά της, ή την αισθητήρια πλευρά της – άρωμα ή υφή για παράδειγμα,” λέει η Melina Galeadi, Global Project Manager Skin Care Education. “Με την EcoBeauty θέλουμε να προσφέρουμε στις γυναίκες μία πιο premium, πιο πολυτελή φυσική εμπειρία για την περιποίηση της επιδερμίδας τους, ενώ εγγυόμαστε ότι θα τους προσφέρει αυτό που υπόσχεται: όμορφη, υγιής και λαμπερή επιδερμίδα με φυσικό τρόπο.”

 

eco-beauty-2

 

«Η φιλοσοφία πίσω από την EcoBeauty είναι απλή: θέλουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας πολυτελή και αειφόρα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας που μπορούν να εμπιστεύονται. Τα προϊόντα EcoBeauty περιέχουν φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά εκχυλίσματα επιλεγμένα ειδικά για τις μοναδικές, ωφέλιμες για την επιδερμίδα, ιδιότητές τους. Αυτά τα αντιοξειδωτικά και πολύ θρεπτικά συστατικά, φροντίζουν την επιδερμίδα σας, θρέφοντάς την και αναζωογονώντας τη διατηρώντας την υγιή και λεία.»

 

eco-beauty 3

 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει: Έλαιο Προσώπου, Κρέμα Προσώπου, Κρέμα Ματιών, Serum, Προϊόν Καθαρισμού και Τονωτική Λοσιόν

 

 

5 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζουλια bbgirls!! Ωραία η πρόταση της ORIFLAME!!!
    Καλό τριήμερο σε όλους!!! ???

  2. Oriflame!!Αγαπημενη ειμαι μέλος στην εταιρία αυτη με μια λεξη φοβερη!!!!!Τα προϊόντα της μοναδικα και πανω απ’όλα πιστοποιημένα!!!Λατρευω πτα προϊόντα της oriflame!!!

  3. …καλημέραααα….είχα δοκιμάσει κάποια προ’ι’όντα oriflame αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα μείνει ευχαριστημένη…βέβαια,αυτό αρκετά χρόνια πριν…ίσως τώρα έχουν αλλάξει οι φόρμουλές τους.

  4. @Celia:πίστεψε με το ίδιο ελεγα κ εγώ αλλά οταν ξαναδοκιμασα πριν 2 χρονια τα προϊόντα τους έμεινα ευχάριστα έκπληκτη από την ποιότητα και αποτελεσματικοτητα τους. Ειδικα καποια serum τους,την σειρά diamonds και τη σειρά e collagen ειλικρινά δεν τις αλλάζω αυτες χρησιμοποιώ πάντα μαζί με καποιες άλλες σειρές της Avon. Η eco beauty ειναι από τα καινούργια καινοτόμα προϊόντα της Oriflame και αρκετά υποσχόμενα..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.