Essie: Nέα Συλλογή Gel Couture

 

essie-gel-couture-nail-collection-summer-2016

 

Ο οίκος essie παρουσίασε πρόσφατα την gel couture μια νέα συλλογή φτιαγμένη για να διαρκεί 12 μέρες. H συλλογή περιλαμβάνει 42 αποχρώσεις κατηγοριοποιημένες σε τέσσερις χρωματικές οικογένειες και ένα  gel couture top coat.

 

Kάθε χρωματική οικογένεια από το atelier μέχρι το after party, το όνομα κάθε απόχρωσης είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο της υψηλής ραπτικής. To μπουκάλι με νέο σχεδιασμό, είναι  εμπνευσμένο από τα πολυτελή φορέματα που στροβιλίζονται στην πασαρέλα.

 

Το πινέλο  με στριφογυριστό στέλεχος  αγκαλιάζει την καμπύλη του νυχιού εξασφαλίζοντας την άψογη εφαρμογή του χρώματος και αποτελεί κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία.Ένα απλό σύστημα 2 βημάτων που περιλαμβάνει 2 στρώσεις χρώματος και 1 στρώση top coat χωρίς χρήση λάμπας.

 

 essie-all-shades-gel-couture

 

 

 

 

Στην σειρά Atelier, πρωταγωνιστούν τα neutrals

 

 

essie-atelier

 

 

Στη σειρά First Look πρωταγωνιστούν οι παστέλ αποχρώσεις

 

 

essie-first-look

 

 

Στη σειρά Fashion Show, πρωταγωνιστούν οι ζωηρές αποχρώσεις

 

 

essie-fashion-show

 

Στη σειρά After Party, πρωταγωνιστούν οι βαθιές αποχρώσεις.

 

 

essie-after-party

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Τι ωραίο νέο. Αγαπημένη Essie. Ψηφίζω Atelier με πάθος και αέρα υψηλής ραπτικής!

  2. Αυτές οι σειρές σε όλα τα Brands με “τζελ” βερνίκια είναι πολύ μα πολύ βολικές και με σούπερ αποτέλεσμα. Αυτο που σιχαίνομαι στο κανονικό τζελ είναι η τρομερή δυσκολία να αφαιρεθεί το βερνίκι, όταν αρχίζει να ξεφτίζει (ακόμα και η ειδικός για να στο βγάλει πρέπει να το κανει καλά και υπεύθυνα, αλλοιώς θα κάνει ζημιά)με κίνδυνο σοβαρής βλάβης στο νύχι (ναι, το έχω πάθει αρκετές φορές). Τουλάχιστον με αυτά τα νεόυ τύπου “τζελ” μπορεί να μην έχω διάρκεια δύο εβδομάδων αλλά τουλάχιστον δεν έχω και το άγχος να τα αφαιρέσω…

  3. @Stella: Όσο αφορά το μόνιμο gel δυστυχώς όπως και σε πολλά άλλα, έγινε και εκεί κατάχρηση και όχι χρήση. Καλό είναι να ξέρουμε πώς να αντιμετωπίζουμε τις καινοτομίες είτε στο χώρο της ομορφιάς είτε αλλού, για να λειτουργούν υπέρ και όχι κατά μας. Το gel ήταν μια εξαιρετική λύση για χρήση 3 με 4 φορές το χρόνο, σε περιόδους διακοπών, ή ταξιδιών, ή γιορτών, που δεν θέλεις να έχεις στο μυαλό σου και την έννοια του μανικιούρ. Κάποιες το παρακάναμε με τα γνωστά αποτελέσματα της αποδυνάμωσης των νυχιών. Φυσικό ήταν.

  4. Πολύ εντυπωσιακή η σειρά After Party..γενικά πάντως τα essie είναι από τις καλύτερες μάρκες στο χώρο των μανό(για μένα η καλύτερη)~

  5. WOW!!!!! Κυκλοφορουν ηδη ετσι? τιμη ξερουμε? γιατι η ποιοτητα ειναι γνωστη!!!

  6. @Julia Βοήθησαν και σ΄αυτό οι μανικιουρίστες που ορκίζοταν στα “πτυχία” τους, οτι το νύχι δεν παθαίνει τίποτα ειδικά αν το αφαιρέσουν αυτές. Εμένα παντως χρειάστηκε μια με δυο φορές για να δημιουργηθεί πρόβλημα, ίσως και λόγω πολύ εύθραυστου νυχιου (ήταν κι αυτό μέσα στα επιχειρήματα “δυναμώνει τα εύθραυστα νύχια”)

  7. …aγαπημένες αποχρώσεις αυτές στις σειρές atelier+first look…το σχέδιο στο μπουκάλι πρωτότυπο…
    @Stella ,συμπάσχω μαζί σου….κι εμένα τα νύχια μου με τρεις φορές πήρανε την κάτω βόλτα…είναι πάνω από χρόνος τώρα που προσπαθώ να τα συνεφέρω…ποτέ ξανά gel όσα κι αν λένε οι μανικιουρίστες…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.