Ομορφιά και Πρωταθλητισμός

katerina-stefanidi

 

Η χρυσή μας Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κατερίνα Στεφανίδη, θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τη Seventeen Cosmetics & τη Lorvenn Hair Professionals, οι οποίες, μεταξύ άλλων, τη στηρίζουν και θα συνεχίσουν να τη στηρίζουν ενεργά, σε όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι της προς την κορυφή.

 

Η Κατερίνα ξεχώρισε με την επίδοση της στα 4,85 μέτρα με τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ανέβηκε στην υψηλότερη θέση του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Σε όλη αυτή τη μοναδική της πορεία η Seventeen Cosmetics & η Lorvenn Hair Professionals είναι εκεί ακολουθώντας κάθε της βήμα για να είναι πάντα όμορφη και λαμπερή μέσα από την πλούσια γκάμα προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών που διαθέτουν, εκπροσωπώντας παράλληλα τις αξίες των brands.

 

H Κατερίνα Στεφανίδη (γεννημένη στις 4 Φεβρουαρίου 1990) είναι αθλήτρια του άλματος επί κοντώ.  Διαγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 & 2016. Έχει ρεκόρ 4.86 μέτρα στον ανοιχτό και 4.90 μέτρα στον κλειστό στίβο. Ήταν τρίτη το 2016 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Επίσης, ήταν δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού το 2015.

 

Η Seventeen Cosmetics είναι μια διεθνής μάρκα που κυριαρχεί στο χώρο της από το 1962 και συνεχίζει να τελειοποιείται στην… Τέχνη της Ομορφιάς! Τα προϊόντα Seventeen Cosmetics εμπεριέχουν συστατικά τελευταίας τεχνολογίας και είναι ειδικά μελετημένα για να αποδίδουν τέλεια αποτελέσματα και προστασία σε κάθε επιδερμίδα. Περιλαμβάνει την πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων και λανσάρει κάθε εποχή προϊόντα και προτάσεις για μακιγιάζ που αντανακλούν τις νέες τάσεις της μόδας.

 

seventeen-stefanidi

 

seventeen-stefanidi-2

 

 

 

H Lorvenn Hair Professionals, προσφέρει επαγγελματικές σειρές προϊόντων περιποίησης, φροντίδας και ομορφιάς για τα μαλλιά. Τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, αποδίδουν υψηλή αποτελεσματικότητα και απόλυτη φροντίδα στα μαλλιά. H Lorvenn Hair Professionals έχει καταγράψει εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια καθιστώντας ιδιαίτερα δυναμική την παρουσία της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

stefanidi-3

 

 

6 Σχόλια
  1. Συγχαρητήρια στην Κατερινα μάς έκανε υπερήφανους ή Ελλαδα στην περίοδο της κρίσης εχει ικανά και άξια άτομα που μας κάνουν όλους να αισθανόμαστε υπερηφάνια και εκτίμηση τοσι για την Κατερινα και για όλους τους ολυμπιονίκες μας.Οσο για τα προϊόντα περιποίησης όντως ή Seventeene έχει πλούσια γκάμα χρωμάτων!!!

  2. Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στη γλυκιά Κατερίνα,μας εκανε τρομερά περήφανους, οπως και όλα τα άξια παιδιά που αγωνίστηκαν στο Ρίο! Ευτυχώς η Ελλάδα γεννάει και τέτοια αξιόλογα και καταπληκτικά παιδιά.

  3. Χίλια μπράβο!Καλή συνέχεια!Καταπληκτικά μαλλιά στην τελευταία φωτό.Τι προϊόντα είναι αυτά;

  4. Καλημέρα!!!
    Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανιδη αλλα και σε όλους τους ολυμπιονίκες μας!!!
    Μας κάνουν όλους υπερήφανους και εινα άξιοι θαυμασμού!!!!

  5. @marianna: Δεν την γνωρίζεις την συγκεκριμένη μάρκα προιόντων μαλλιών, Μαριάννα μου; Οk, θα κάνω post σύντομα. Φιλιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.