Make Over εμπειρία, από τη Bobbi Brown!

bobbi-open

 

Μια μοναδική εμπειρία, αυτήν του να σε μεταμορφώνουν τα μαγικά χέρια του Eliano Bou Assi, ενός από τους top make up artists παγκοσμίως και Director of Education & Artistry της Bobbi Brown, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι fun του brand, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

 

bobbi-6

 

 

Εκεί βρέθηκα κι εγώ και είμαι έτοιμη να σας την διηγηθώ, μαζί με τα κορυφαία tips μακιγιάζ που ο Eliano μοιράστηκε,  ειδικά για τα bb girls.  Το ταξίδι μου στον μαγικό κόσμο της Bobbi, με οδηγό τον γοητευτικό και ιδιαιτέρως ευγενικό και κατατοπιστικό Eliano είχε τίτλο “be who you are”, γιατί στο τέλος τέλος, κανένα μακιγιάζ δεν είναι το κατάλληλο,  αν δεν καθρεφτίζει τον πραγματικό μας εαυτό.

 

Ένα απόλυτα καθαρό δέρμα είναι απαραίτητο για να στρώσει καλά το foundation, αλλά και ολόκληρο το make up στη συνέχεια.  Ο Eliano ήθελε να είναι απόλυτα σίγουρος, ότι το δέρμα μου ήταν εντελώς καθαρό και χωρίς ίχνος από το μακιγιάζ της υπόλοιπης μέρας.

 

Χρησιμοποιούμε πάντα ένα σέρουμ πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν, προκειμένου να στρώσουν και τα υπόλοιπα.  Μετά το σέρουμ ακολουθεί ευλαβικά η ενυδάτωση.

 

bobbi-stella-1

 

 

H χρυσή οδηγία του Εliano, όταν τον ρώτησα ποιο είναι το κορυφαίο tip που θέλει να δώσει στα bb girls:

 

«Μάθετε να καταλαβαίνετε τις ανάγκες του δέρματος σας, κάθε μέρα και κάθε στιγμή πριν βαφτείτε. To δέρμα σας δεν είναι ίδιο με καμμιά άλλη μέρα και καμμιά άλλη στιγμή.

Παίξτε με τα primers και με την ανάμιξη των δύο μαγικών προϊόντων της Bobbi Brown, του pore minimizer Skin Smoothing Pore Perfection και του primer / moisturizer Protective Face Lotion SPF 15.  To pore minimizer απορροφά τη λιπαρότητα και γεμίζει τους πόρους όπου χρειάζεται.  Το primer δίνει λάμψη, μειώνει και γεμίζει τις ρυτίδες. Συνεπώς πρέπει να αντιλαμβάνεστε κάθε φορά, σε ποιο σημείο του προσώπου χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ποιο προιόν, σε ποια ποσότητα και με ποιόν συνδυασμό.  Αναμείξτε τα και φτιάξτε την τέλεια βάση».

 

bobbi-5-

 

bobbi-6-

 

«Όχι ! To foundation δεν είναι, ότι πιο σημαντικό στο make up. To σημαντικό είναι το παιχνίδι με τα primers και στη συνέχεια τα concealers. Το foundation έπεται κι αν σας πουν «τι ωραίο foundation φοράς» να είστε σίγουρες, ότι είναι το λάθος! Το foundation δεν πρέπει να φαίνεται, αντίθετα το δέρμα μας από κοντά πρέπει να φαίνεται άψογο μεν, αλλά φυσικό!»  Τάδε έφη ο Eliano προς τα bb girls και ποια από μας θα τον αμφισβητήσει;

 

Θα επιλέξουμε και θα προχωρήσουμε με τα πιο βασικά προϊόντα του look. Το Medium Βronzer δείχνει ιδανικό για το δέρμα μου, που τότε ακόμα δεν είχε μαυρίσει από τις διακοπές. O Eliano με ρωτάει αν αγαπάω τα bronzer και επιβραβεύει την επιλογή μου να τα χρησιμοποιώ για contouring, χειμώνα-καλοκαίρι.  Εξάλλου όντας κι αυτός Μεσόγειος, με καταγωγή από το Λίβανο, ξέρει πόσο αγαπάμε στην Ελλάδα το μαυρισμένο δέρμα μας.  Φυσικά θα επαναλάβει κι αυτός, ότι τα bronzer δεν είναι ρουζ και θα επιλέξει μετά για μένα ένα απίθανο ρουζ σε απόχρωση Νectar No 11.

 

bobbi-stella-bronzer

 

blush-nectar-11

 

 

 

Και αυτό είναι το τρίτο μαγικό primer που χρησιμοποιήθηκε στο make up μου. Η Κατερίνα, η συνεργάτιδα Make up artist της Bobbi και του Eliano όταν έρχεται στην Ελλάδα, μου εκμυστηρεύτηκε, ότι δεν βάφεται ποτέ η ίδια χωρίς να χρησιμοποιεί πρώτα το primer Medium Longwear Eye Base. Πέρα από το γεγονός, ότι η σκιά αναδεικνύεται και στρώνει μοναδικά, σε μένα ο Eliano το θεώρησε απαραίτητο, γιατί τα μάτια μου είναι ευαίσθητα και πολλές φορές  δακρύζουν από την ζέστη, το κρύο, την αντηλιά και τα κλιματιστικά, συνεπώς το make up των ματιών μου συχνά “λιώνει”.

 

 

bobbi-eye-primer

 

 

Για σκιά καταλήγουμε στην στην ροδακινοσαμπανομπρονζέ Velvet Plum No3

 

bobbi-eye-shadow-1

 

Το κραγιόν που επέλεξε ο Eliano για μένα το Luxe lip Colour Hibiscus ένα Plum Wine που φυσικά κι έκανα δικό μου! Έρωτας σας λέω!!!

 

bobbi-lipstick

 

Et voila! The best of me! Η Κατερίνα σημειώνει το μακιγιάζ μου και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ εγώ καμαρώνω!

 

bobbi-close-1

 

Eliano και Κατερίνα σας ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο αποτέλεσμα, αλλά ιδιαιτέρως για τις καινούργιες γνώσεις!

 

bobbi-close-2

 

Bobbi πότε θα μας τον ξαναστείλεις;

 

Stella

 

 

 

15 Σχόλια
  1. @Stella: Πράγματι εξαιρετική εμπειρία να κάνεις μακιγιάζ με έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο make up artist. Ευχαριστούμε για τα tips for bb girls!

  2. Πραγματική εμπειρία αλλά και υπέροχος κι ευγενέστατος ο Eliano, όπως και η Κατερίνα και όλες οι πανέμορφοι αισθητικοί της Bobbi! Να τα λέμε αυτά!

  3. Καλημερα. Πολυ χρησιμες συμβουλες. βημα βημα και γινεται το αποτελεσμα αψογο

  4. Πολύ χρήσιμο το review και είμαι σίγουρη ότι ήταν ιδιαιτέρως απολαυστική η αίσθηση της περιποίησης στην όλη διαδικασία! Συγκράτησα την αναγκαιότητα χρήσης του pore minimizer και του primer και νομίζω ότι τώρα που φθινοπωριάζει και ξανα-οργανωνόμαστε, θα ήταν χρήσιμο να θυμηθώ τα βασικά, τουλάχιστον, για το σωστό μακιγιάζ και να πειραματιστώ με τις νέες τάσεις που οσονούπω θα κυκλοφορήσουν! Καλή συνέχεια!

  5. Επίσης,Στέλλα, σε θαυμάζω γιατί είσαι “ζουζούνι”, ενημερώνεσαι συνεχώς για ό,τι σε ενδιαφέρει και γενικά, από όσο έχω καταλάβει, δεν κάθεσαι ποτέ “ήσυχα” και επιπλέον, μεταφέρεις άπλετα και σεμνά τις γνώσεις σου και στους υπόλοιπους. Χίλια μπράβο λοιπόν!

  6. @KalliopiT χίλια ευχαριστώ Καλλιόπη μου! Είναι μεγάλη χαρά μου πάντα να μοιράζομαι μαζί σας, ότι καινούριο. ?

  7. Υπέροχες και χρησιμότατες συμβουλές!! Αγαπάω πολύ τα Bobbi Brown,τα θεωρώ κορυφαία! Στέλλαααα υπέροχο μακιγιάζ αλλά ακόμη πιο υπέροχο το χαμόγελο σου!

  8. @maryl πάντα με τον γλυκό σου λόγο αγαπημένη! Πάντως αν το Αττικά είχε καλύτερο φωτισμό θα φαινόταν καλύτερα και το καταπληκτικό μακιγιάζ του Eliano!

  9. Μου άρεσε πολύ η σκιά, αυτό το “ροδακινοσαμπανομπρονζέ”. Που την βρήκες αυτή την λέξη? Φοβερή και ταιριάζει απίστευτα. Πάντως μπορεί να μην είναι καλός ο φωτισμός και πραγματικά δεν φαίνονται οι λεπτομέρειες του μακιγιάζ, αλλά είσαι Στέλλα μου τόσο λαμπερή, που αυτό και μόνο φτάνει.

  10. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αγαπημένη μου Αλεξάνδρα, γλυκιά και ευγενική μου χίλια ευχαριστώ! Όσο για τη σκιά… Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η … Μιραρακη! Είναι τέλειο χρωμα! Passe partout! Σ εσένα πάντως θα έβλεπα και το κραγιόν, ίσως για βράδυ. Πολλά πολλά φιλάκια ?

  11. Και να επισημάνω επίσης, ότι πλέον η Bobbi κάνει συχνά πυκνά εκπτώσεις με 25%. Πολύ υπολογίσιμο όπως π.χ στο κραγιόν που πήρα εγώ.

  12. Καταπληκτικό μακιγιάζ Στέλλα !! Σου πάνε πολύ τα προϊόντα της bobbi, το κραγιόν ιδίως είναι θεϊκό!
    Μεγάλη πολύ διαφορά όταν σε βάφει επαγγελματίας γιατί βλέπει πραγματικά που πρέπει να διορθώσει και τι πρέπει να τονίσει!
    Έχω παρατηρήσει κι εγώ τελευταία όσα πρωινά έχω λίγο περισσότερο χρόνο και βάλω primer κλπ πριν το μακιγιάζ έχω φανερά καλύτερο αποτέλεσμα
    Καλό ΣΚ bbgirls!!

  13. Τι να πω για την Bobbie? Γνώρισα τη φιλοσοφία της από το bb και πραγματικά είναι η μάρκα που αγαπώ περισσότερο, η πιο ακριβή ας πούμε από την άλλη που επίσης αγαπώ, την clinique.Τα χρώματα και η ποιότητα δεν παίζονται!Μου άρεσε πολύ και η καμπάνια”be who you are”,την παρακολουθούσα το καλοκαίρι. Τυχερουλα Στελλα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.