Το Μακιγιάζ, Victoria Beckham για την Estee Lauder

estee-lauder-victoria-beckham-makeup-collection-september-2016-5

 

Στις 18 Απριλίου,  σας είχα γράψει ότι αναμένουμε με ανυπομονησία την limited edition συλλογή μακιγιάζ που σχεδίασε η Victoria Beckham για την Estee Lauder και σήμερα ήρθε η στιγμή να δούμε κάποια προϊόντα από κοντά, αφού σύντομα (η ημερομηνία για το παγκόσμιο λανσάρισμα είναι η 1η Οκτωβρίου)  θα τα βρείτε στα stand της μάρκας και στην Ελλάδα.

 

Χωρίς αμφιβολία η Victoria είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο- η διστακτικότητά της στα χαμόγελα- ίσως παίζει  τον ρόλο της. Δεν την ξέρω προσωπικά και ούτε γνωρίζω τον χαρακτήρα της, αυτό όμως που έχω να πω είναι ότι έχει πολύ στυλ.

 

Από την παραλία με  μαγιό, μέχρι τα αεροπλάνα, ή τις βόλτες στα γήπεδα με τα παιδιά της, ή σε βραδινές εμφανίσεις και ακόμα και βασιλικούς γάμους- η Victoria ξεχωρίζει. Έχει ένστικτο για τη Μόδα και την Ομορφιά και σχεδόν πάντα, είναι σωστό. (δεν ξεχνάω την εμφάνισή της στο γάμο του William και της Kate. Απλά υπέροχη.) Δεν είναι τυχαίο που πλέον συγκαταλέγεται  στις πιο πετυχημένες σχεδιάστριες μόδας.

 

Δεν έκανε λοιπόν λάθος η Estee που την επέλεξε και όπως βλέπετε, τα προϊόντα έχουν class, είναι άκρως εκλεπτυσμένα, με υπέροχες fall αποχρώσεις και με μια κάπως τομφορντική εσάνς και αυτό, ποτέ δεν είναι κακό.

 

 

 

Estee-Lauder-x-Victoria-Beckham-Makeup-Collection-Fall-2016-1

 

 

H συλλογή είναι ολοκληρωμένη και περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα που χρειάζεται μια γυναίκα για το μακιγιάζ της ενώ η Victoria προτείνει και 4 looks εμπνευσμένα από τις αγαπημένες της πόλεις:  το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Los Angeles και το Παρίσι.

 

 

Look Los Angeles

Victoria says: “I love the incredible light, spirit and energy of L.A. Luxuriate in the warm sensual glow.”

A youthful, laid-back look—perfectly sun-kissed with nude lined eyes and fresh glossy lips.

 

VBxEL_LA-City-Look-on-Black

 

Look London

Victoria says: “I fell in love in London. The city is my heart and soul, always inspiring. The perfect blend of culture and edge, London is just cool.” 

Intense sooty black eyes marked with liner.Oil-slick shadow. Flecks of gold. Nude polished lips. Tough with edge, yet beautifully feminine at the same time.

 

 

VBxEL_London-City-Look-on-B

 

Look New York City

Victoria says: “Modern, cool, sophisticated. I am inspired by the fast pace of New York, the energy on the streets and the sensory overload. The way the light gleams off glass, concrete and steel.”

 A sapphire eye. Luminous skin contrasted by matte bronze. The nudest glossy lip.

 

VBxEL_New-York-City-Look-on

 

Look Paris

Victoria says: “I love the allure of Paris. The sophisticated style on the street is contagious. Drench yourself in French style and lose yourself in Parisian chic.”

 

Lips are matte in sunset. Eyes are dramatically lined in charred emerald. Edged in charcoal foil.

 

VBxEL_Paris-City-Look-on-Bl

 

Υφές

 

VBxEL_New-York-Swatch-on-Bl

 

VBxEL_Paris-Swatch-on-Black

 

 

 

Για να τονώσει ακόμα περισσότερο την συγκεκριμένη συνεργασία στις 11 Σεπτεμβρίου  κατά τη διάρκεια του New York Fashion Week, η Estee Lauder χορήγησε το fashion show της Victoria , την συλλογή της Spring Summer 2017. H Victoria δήλωσε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που χρησιμοποίησα την συλλογή Victoria Beckham for Estee Lauder στο show αυτής της σεζόν».

 

 

victoria-beckham-spring-2017-

 

 

victoria-beckham-spring-2017-nude-eye

 

estee-victoria-2

 

estee-victoria-1

 

estee-victoria-3

 

 

estee-victoria-4

 

 

estee-victoria-5

 

Victoria Beckham Spring Summer 2017 Collection

 

Victoria_Beckham_spring_summer_2017_collection_New_York_Fashion_Week3

 

Victoria_Beckham_spring_summer_2017_collection_New_York_Fashion_Week7

 

 

Victoria_Beckham_spring_summer_2017_collection_New_York_Fashion_Week1

 

Victoria Beckham RTW Spring 2017

 

Victoria-Beckham-SpringSummer-2017-fashion-show

 

v-b-estee-lauder

 

H Victoria Beckham στο τέλος του fashion show

 

Victoria-Beckham- show-final

 

 

21 Σχόλια
  1. Φαινοντα παρα πολυ ωραιες και πολυτελεις.

  2. @ands: Καλημέρα anda. Πολύ ωραία και τα χρώματα, της πρώτης παλέτας στην φωτογραφία που ανοίγει το post.

  3. Ωραία, φθινοπωρινά χρώματα!!!

  4. Καλημέρα καλή εβδομάδα!!Τι όμορφα χρώματα όλα ;υτα είναι τα χρώματα που προτιμώ και μου ταιριάζουν.Το φθινόπωρο λένε ότι έρχεται υπομονή!

  5. Θα προσπεράσω την αντιπάθεια μου για την Βικτώρια (και τον υποχθόνιο ανταγωνισμό για τον David…) και θα ψηφίσω Paris και δεύτερη στην προτίμηση τη σειρά New York. Σαφέστατα υπέροχα χρώματα και συνδιασμοί… ούτε λόγος…
    Ωστόσο, δεν μπορώ να προσπεράσω την αντιγραφή στην ιδέα, στο concept (?) από την συγγενή εταιρεία της Estee την Bobbi Brown,
    http://beautyblog.gr/2016/08/19/25-chronia-bobbi-brown-me-3-sillektikes-paletes-mak/
    όπως και του γεγονότος, ότι αδιαμφισβήτητα Τομφορντίζουν, οπότε πάλι πρέπει να προσπεράσω, τις εκλεκτικές εταιρικές συγγένειες….
    Μας τελείωσε η έμπνευση? Απο δω θα μας φυγει, από κει θα μας γλυστρήσει, κάπου θα τον τσακώσουμε τον πελάτη?
    Πολλά θα μπορούσα να πω περί του θεματος, αλλά αυτο θα το προσπεράσω έτσι κι αλλιώς Δευτεριάτικα…
    Πάντως η μαμά μου ελεγε… “έπεσε το λάδι μας μεσ’ στη μαγειριά μας…”

  6. @Stella:

    No 1: To concept “πόλεις που αγαπώ” όπως Bobbi Brown, το πρόσεξα και εγώ, αλλά μην γνωρίζοντας ποιος πήρε από ποιον την έμπνευση, δεν το σχολίασα. Καμια φορά υπάρχει και ενδο-οικογενειακό, industrial espionage.

    No 2: Nαι σίγουρα τομφορντίζει, αλλά όχι εξώφθαλμα, αν το δεις από κοντά είναι αρκετά ξεχωριστό packaging, όσο για τις υφές, πιο πολύ φέρνουν στο μυαλό μετρ Armani (ματ,μεστές) παρά Tom Ford (αέρινες γυαλιστερές)

    Νο 3: Tι να την κάνει ο David τη Victoria, αν ρίξει μια ματιά στα bb girls, όπως συζητήσαμε εξ άλλου και εδώ: http://beautyblog.gr/2016/05/13/biotherm-homme-x-david-beckham-powerful-or-cool/

    Νο 4: Μη γκρινιάζεις, μη γκρινιάζεις είναι Δευτέρα…

  7. Εκ πρώτης όψεως μου άρεσαν(δεν τρελάθηκα κιόλας)Αν κρίνω από την τελευταία φωτογραφία,η Βικτώρια μάλλον έχει ξεχάσει πώς χαμογελάνε.
    Μουτςς

  8. Kαλημερα. Πολυ καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι και ολες. Εμενα με εντυπωσιασαν οι φωτογραφιες Ειναι εξαιρετικες αναδεικνυουν τοσο πολυ τα προιοντα που σε προτρεπουν να τα αγορασεις. Οσο για την Βικτωρια οντως υπεροχο το μαλλι αλλα και αυτο το ατημελητο στυλ μου αρεσε πολυ. Την προτιμω με αυτα τα ρουχα

  9. @rania: Συμφωνώ απόλυτα. Εξαιρετικό φωτογραφικό υλικό (δε το έχουμε πάντα, για να κάνουμε τη δουλειά μας) και υπέροχο στυλ η Victoria στο φινάλε του fashion show.

  10. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μου αρέσουν τόσο όλα τα χρώματα! Βρίσκω φανταστικά τα χρώματα και στις σκιές και στα κραγιόν και απολύτως του γούστου μου και απολύτως φθινοπωρινά. Εύγε στη Βικτώρια!

  11. @maryl: Χαίρομαι που το λες αυτό, γιατί για να είμαι ειλικρινής και εγώ ήθελα να γράψω “εύγε” αλλά το έγραψες εσύ για μένα. xoxo

  12. Νο 4: Μη γκρινιάζεις, μη γκρινιάζεις είναι Δευτέρα…
    Γι΄αυτό ακριβώς γρινιάζω….. 😉

  13. ….kαλημέρααααα…..εγώ ψηφίζω το nyc look….αυτό το απόμακρο στυλ που υιοθετεί η Β. θεωρώ πως κάνει μια χαρά τη δουλειά του….ως fashion icon την πλασσάουν κι όχι ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας…. ***έχω ένα πάάάάρα πολύ παλιό κραγιόν της EL-αχρησιμοποίητο- που θα έπαιρνα όρκο πως είναι ίδιο μ’ αυτό του london look….πάω αμέσως να το διαπιστώσω.

  14. @Celia: Σωστή, σωστότατη τοποθέτηση. Πήγαινε δες αν μοιάζει και περιμένουμε να μας πεις!

  15. Το look PARIS μου άρεσε πολύ,η πράσινη σκιούλα μου χτύπησε αμέσως!

  16. Καλησπέρα!!
    Τα είχε πάρει το μάτι μου εδω και μέρες !!!! Τα εχω ερωτευτεί!!! Κυρίως το box set ειναι λατρεία!!!!!
    Την Βικτόρια την πάω!!!! αν και ξέρω τα πιο πολλά bbgirls αναγουλιαζουν στο άκουσμα της!!!
    Λατρεύω το στυλ της!!! Και γουστάρω τρέλα το νέο κούρεμα της!!!

  17. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη σειρά!! Επίσης αγαπώ πολύ τη Victoria, o David ποτέ δε μου άρεσε για να νιώσω ανταγωνισμό, και τη θεωρώ άνθρωπο με τεράστιο χιούμορ (αρκεί να την ακολουθήσετε στο ινστα) αλλά και πολλές ανασφάλειες για την εμφάνισή της. Μου άρεσε πολύ επίσης που τελευταία έχει υιοθετήσει έχα πιο χαλαρό στιλ που της πάει απίστευτα. Ναι κάποια από τα προιόντα είναι επανεκδόσεις και μίξεις, έπεισε την εταιρεία να επαναφερει καποια που ειχα καταργησει.
    Καλό βράδυ bbgirls!!

  18. @Beautyblog: Μου είναι πολύ συμπαθητική η Βικτώρια και μ αρέσει αυτό το μη κραυγαλέο αλλά καθηλωτικό που βγαζει.Και επίσης θεωρώ πως άνετα θα μπορούσε να αποτελέσει πρότυπο,όχι επειδη εχει τον Μπέκαμ,αλλα επειδη καταφερε και συνδιασε μια επιτυχημενη καριερα και μια (οπτικα τουλαχιστον)ευτυχισμενη οικογενεια.
    ΥΓ.Το μαλλί σούπερ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.