Βερνίκια νυχιών, ORLY για το Φθινόπωρο 2016

ORLY-OPEN

 

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή της ORLY made in L.A. είναι εμπνευσμένη από τη πιο γραφική λοφοπλαγιά του Λος Άντζελες, Mulholland Drive. Οι νέες αποχρώσεις της ORLY Fall Collection 2016 μας προσκαλούν να απολαύσουμε  ένα αστραφτερό φθινόπωρο.

 

Έτσι λοιπόν, αυτό το φθινόπωρο παρέα με την Orly μπορείς να ονειρευτείς ότι ταξιδεύεις σε έναν από τους πιο  γραφικούς δρόμους του Λος Άντζελες, το Mulholland Drive.

 

“Τα χρώματα του ιδιαίτερου τοπίου της λοφοπλαγιάς απαθανατίζονται ιδανικά με τις έντονες και λαμπερές αποχρώσεις. Μυστηριώδη και αποπλανητικοί τόνοι του γκρι-καφέ-χρυσαφί-σάπιου μήλου και κόκκινου είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σεζόν.”

 

ORLY_Look_02_ST_1232_croppe

 

 

Η Mulholland Collection αποτελείται από 6  αποχρώσεις βερνικιών, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι πρωταγωνιστεί η ειδική λαβή Gripper GapTM και το πινέλο διαθέτει 600 τρίχες ειδικά κομμένες για να προσαρμόζονται στο επονύχιο και να επιτρέπουν 100% ακρίβεια εφαρμογής. Η συλλογή διατίθεται επιπλέον και σε βερνίκι διαρκείας 10 ημερών (EPIX)  και σε ημι-μόνιμο βερνίκι διάρκειας 3 εβδομάδων (GEL FX).

 

Check it out, οι αποχρώσεις είναι πράγματι πολύ όμορφες:

 

Mansion Lane

Σκοτεινό γκρι καφέ (Crème)

 

 

Orly-mansion

 

 

 

Hillside Hideout

Σάπιο μήλο με κίτρινο ιριδισμό (Shimmer)

 

 

 

orly-hillside

 

 

 

Cahuenga Pass

Ιδιαίτερο πορτοκαλοκόκκινο (Crème)

 

 

orly-cahuenga

 

 

Million Dollar Views

Μεταλλικό χρυσό με ιριδίζουσα λάμψη (Shimmer)

 

 

orly-million-dollar

 

 

Meet me at Mulholland

Καφέ διάφανο με μπρονζέ glitter (Shimmer)

 

 

orly-meet-me

 

 

 

Party in the Hills

Μυστηριώδες σκούρο χρυσό (Glitter)

 

 

 

orly-party

 

Μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Galerie de Beauté, σε στούντιο νυχιών, σε επιλεγμένα κομμωτήρια αλλά και να την αποκτήσετε από το site: www.orly.gr

 

 

 

Γειά σας τώρα, πάω μια βόλτα στα Gallerie, για το Million Dollar Views… ή το Party in the Hills.. ή μήπως το Meet me… anyway, μπερδεύτηκα..

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. H αγαπημένη μου Αντζελίνα (οχι η Τζολί, η νεαρή μου -κι ομορφότερη από την διάσημη- φίλη, που μου φτιάχνει πάντα υπέροχα νύχια…) δεν χρησιμοποιεί τιποτα άλλο από Orly! Τα θεωρεί κορυφαία τόσο σε συμβατικό όσο και ημιμόνιμο μανικιούρ, χωρίς βλαβερές χημικές προσθήκες και φορμόλη, σε τέτοιο βαθμό που είναι τα μόνα που συνιστά σε εγγύους. Δεν έχω λογο να το αμφισβητήσω. Πέντε χρόνια τώρα, η Αντζελίνα κάνει άψογη δουλειά στα νύχια μου!

  2. @Stella: Τα δικά μου αγαπημένα (όπως ξέρεις) είναι τα Sally Hansen αλλά ομολογώ, ότι εντυπωσιάστηκα με τις φετινές αποχρώσεις της Orly. Υπέροχα “φθινοπωρινές”. Πραγματικά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω, δεν το έγραψα έτσι.

  3. @Stella (again): Μπερδεύτηκα!! Μπερδεύτηκα!! Τα αγαπημένα μου είναι τα RR!! (άσε γιατί μεγάλωσε και μας διαβάζει τώρα πότε- πότε και δεν αντέχω τα οικογενειακά δράματα)

  4. @Julia Ευτυχώς το έσωσες!!!!! 😉
    Φυσικά τα Sally Hansen είναι εξαιρετικά, το δίχως άλλο. Εγώ μόνο έχω μια δυσκολία, επειδή δεν το ‘χω και καθόλου με τα νύχια, εντελώς ανεπίδεκτη…. λίγο με δυσκολεύουν στο στρώσιμο λόγω υφής, τα βρίσκω πηκτά. Αν όμως μου τα εφαρμόσει η Αντζελίνα, που κατά καιορύς της πάω διάφορα να τεστάρουμε, τότε ναι είναι απίθανα τα SH και πολύ περισσότερο ως διάρκεια.

  5. ….επιτέλους φθινοπωρινά χρώματα….λατρεύω γκρι/καφέ/χρυσό αλλά και nude στα νύχια….αχ,κορίτσια….μη λέτε για SH γιατί θυμάμαι το τεστ που είχε βάλει η κυρία και τι είχε διαδραματιστεί και από τα γέλια θα πέσω απ’ την καρέκλα….καλημέρααααα…..

  6. @Celia Κρύβε λόγια…. κρύβε λόγια…. θα της βάλεις καμμια ιδέα για τεστ και ποιός θα τρέχει….

  7. To Cahuenga Pass μου άρεσε πολύ, περισσότερο απόλα!! Τι να πω είμαι μάλλον του πιο εντονου και πιο φωτεινού,τα άλλα μου φάνηκαν λίγο μουντά..

  8. Μου αρέσουν όλα εκτός από το σάπιο μήλο. Sally Hansen και ξερό ψωμί!

  9. @όλες: Ωπ! Ωπ! Ποια μίλησε για τεστ; Για να τελειώσω με τα προκαταρκτικά της Δ’ Δημοτικού και έρχεται και η σειρά σας. Και μην ξεχνάτε: Φέτος ξεκινάτε Γυμνάσιο. Α’ Γυμνασίου. Τα πράγματα οφείλουν να δυσκολέψουν όπως καταλαβαίνετε.

  10. @Stella, μου τα ΄λεγεςεσύ….χαχαχα…
    @Kυρία ,το τεστ παρακαλούμε να είναι προειδοποιημένο….ακριβής ημέρα και ώρα….χαχαχαχα…..και να είστε ελαστική με τις αντιγραφές…..κυρία,κυρία-το αντέγραψα από την Παπασταύρου…που το αντέγραψε από την Γιαδικιάρογλου….που το αντέγραψε από την Ξανθοπούλου….που το αντέγραψε από τη Στέλλα….που το αντέγραψε από τη Μαρία….που το αντέγραψε από τη Μαριάννα….που το αντέγραψε από τη Νεκταρία….που το αντέγραψε από τη Celia….που το αντέγραψε από τον θείο Γκούγκλη…..γιατί τα αγαθά copies κτώνται…..όπως κι η ομορφιά,βεβαίως βεβαίως…..

  11. @Celia και συγκεκριμένη ύλη παρακαλούμε, όχι πια άλλα απροειδοποίητα εφ΄ύλης της ύλης…. ούτε Πανελλήνιες να δίναμε…

  12. @Celia@Stella: Ναι, ναι, συνεχίστε, συνεχίστε εκεί πίσω εσείς οι δυο και όσο λέτε, τόσο θα δυσκολεύουν τα τεστ και θα πάρετε και άλλες συμμαθήτριες στο λαιμό σας. Φλωράς, θα γίνω! Φλωράς!!

  13. @Julia Ναι! Ναι! καλά!!! ρίξε μας και καμμιά αποβολή ακόμα δεν αρχίσαμε… Να ξέρεις, η από πίσω μου aka Celia ξέρει από σκονάκια…γι΄αυτό κάθομαι μπροστά της… Εχουν αναβαθμιστεί οι τεχνολογίες!!!

  14. Δεν εχω δοκιμάσει μανό της εταιρείας!! Αλλα τα χρώματα είναι τέλεια!! Nexto stop orly.gr 😉

  15. Και έψαχνα πολύ καιρό πως να λέω τις αγαπημένες μου αποχρώσεις. Ψηφίζω Mansion Lane και γενικά σκοτεινό γκρι καφέ.
    Καλημέρα. Πάω σχολείο για να βάλω κανένα τεστάκι να βγάλω το άχτι μου για την αυστηρή μας κυρία.

  16. καλα το καφε meet me at mulholland peite oti exei hdh agorastei

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.