Seventeen: Beauty Party!

seventeen-party-open

 

Αρχές την εβδομάδας βρέθηκα σε ένα party (και όχι σε «παρουσίαση» με την στενή και κάποιες φορές «βαρετή» έννοια). Σε ένα party  ομορφιάς, από αυτά που πραγματικά με κάνουν να λέω “Ι love my job”.

 

H Seventeen προσκάλεσε  beauty editors και bloggers  σε ένα απόγευμα το οποίο περιλάμβανε όλα όσα θα ήθελε να απολαύσει  κάθε μία από εμάς.

 

Το theme του party #seventeenbeautyland, ήταν αυτό ακριβώς που λέει η λέξη. Σε έναν  μεγάλο χώρο γεμάτο χρώμα και μουσική υπήρχαν make up stands για να γνωρίσουμε αλλά και να δοκιμάσουμε όλα τα νέα προϊόντα της μάρκας. Eyes, lips, eyebrows, nails, αρώματα και αρωματικές σειρές σώματος, αλλά και περιποίηση προσώπου με  τις αγαπημένες σειρές της μάρκας.

 

Σε κάθε ένα από αυτά τα stands, εξειδικευμένοι make up artists της μάρκας μας περίμεναν για να μας μιλήσουν, να μας εξηγήσουν, να λύσουν τις απορίες μας και φυσικά να κάνουν για κάθε μια από εμάς ξεχωριστά, ένα make over έτσι ώστε να έχουμε από πρώτο χέρι την εμπειρία των προϊόντων.

 

Ήταν πραγματικά ένα άκρως απολαυστικό απόγευμα. Και θέλω να σας πάρω μαζί μου σε κάποιες στιγμές του, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και ελπίζω με αυτές τις φωτογραφίες να σας βάλω και εσάς σε party mood- εξ άλλου είναι Πέμπτη σήμερα και το weekend είναι μπροστά μας.

 

Enter the beauty land party!

 

seventeen-29

 

 

seventeen-13

 

seventeen-24

 

seventeen-41

 

seventeen-25

 

seventeen-27

 

seventeen-2

 

Contouring or Strobing?

 

seventeen-18

 

seventeen-19

 

Its the brow corner!

 

seventeen-22

 

seventeen-23

 

Lip Street!

 

seventeen-16

 

 

seventeen-17

 

seventeen-9

 

Nails to go!

 

seventeen-3

 

seventeen-32

 

Περιποίηση προσώπου με τις εξειδικευμένες σειρές της μάρκας που βασίζονται σε φυσικά συστατικά

 

seventeen-7

 

seventeen-6

 

Το νέο άρωμα και η κρέμα σώματος Iria ένα oriental- floral χαρμάνι

 

seventeen-14

 

Way to go, (Seventeen, of course) Carolina!

 

seventeen-5

 

Aγαπημένος Αχιλλέας Χαρίτος και η γλυκύτατη Μαριέττα Χρουσαλά

 

seventeen-28

 

Seventeen beauty girls, Tonia and Evi,  having fun!

 

seventeen-12

 

H Ήβη Αδάμου

 

seventeen-31

 

Ε, σας το είπα απ την αρχή.. Party ήταν δεν φαίνεται;

 

seventeen-40

 

 

 

 

Oι μούσες της μάρκας η Μαριέττα Χρουσαλά και η Ήβη Αδάμου, πρωταγωνιστούν στα δυο look books που θα βρείτε στα stands της μάρκας με make up trends FW16, για να πάρετε ιδέες για το φθινοπωρινό σας (sexy) μακιγιάζ.

 

Ρίξτε μια ματιά, σε κάποια από αυτά :

 

 

Midnight Smoky

 

midnight-smoky

 

Retro Ruby

 

retro-ruby

 

Go Fresh

 

go-fresh

 

Go Nude

 

go-nude

 

 

Black Out

 

 

 

black-out

 

Blue Eyes

 

 

blue-eyes

 

 

Gothic Glam

 

 

gothic-glam

 

 

Αυτό είναι από τα post που βλέπονται και διαβάζονται με δυνατή μουσική.

Ακριβώς όπως και στο party δηλαδή.

 

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Το midnight smoky τέλειο. Τι ωραία…ζηλεύουμε

  2. H Seventeen ήταν η (ελληνική) μαρκα μακιγιάζ των εφηβικών μας χρόνων, σε εποχές που ακόμα στην Ελλάδα τα brands ηταν ελάχιστα. Το προσιτό καλλυντικό που υπήρχε σε κάθε σχολική τσάντα. Πολύ πριν έρθει η The Body shop κι αλλάξει το τοπίο…. Χαίρομαι πολύ που υπάρχει ακόμα, αναπτύσσεται και σίγουρα βελτιώνεται!

  3. @Stella: Χαίρομαι που τόνισες το ελληνική. Και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μάρκες του εξωτερικού.

  4. ….το πρώτο μου make up ήταν Seventeen…..πωπω….τι θυμήθηκα τώρα…ψηφίζω black out και gothic glam…θα ήθελα να δοκιμάσω και την κρέμα και το άρωμα της Iria.

  5. Καλημερα. Πολλα προιοντα που σιγουρα θα ευχαριστησουν ολα τα γουστα. Ξετρελαθηκα με το βερνικι νυχιων που φοραει η Μαριετα στο Midnight Smoky και με το κραγιον στο Retro Ruby Εχω αδυναμια στο μπορντω χρωμα το λατρευω και ειναι ενα χρωμα που μου ταιριαζει πολυ. Υπεροχες οι αποχρωσεις ζεστες πολυ. Καλη συνεχεια στην μερα σας κοριτσια

  6. Χριστέ μου πόσο τρελός μπορεί να είμαι που σχολιάζω θέματα make up?Αλλά πάλι θα κάνω τη γνωστή μου ΄΄βρωμοδουλειά΄΄.Χαίρομαι πολύ που η Στέλλα τόνισε την Ελληνική προέλευση της Seventeen,είναι πράγματι σημαντικό εως και θαύμα στις δύσκολες μέρες μας Ελληνικές εταιρείες να επιβιώνουν αλλά και να παράγουν έργο!Είναι λίγο δύσκολο ομολογώ να γνωρίζω τι υπήρχε στις κοριτσίστικες μαθητικές τσάντες πριν μερικά χρόνια αλλά πιστέψτε με λόγω επαγγελματικής πόρωσης πια, γνωρίζω τι υπάρχει τώρα,τουλάχιστον στο beauty κομμάτι.Εταιρίες όπως η Essence και η Catrice,δυστυχώς γερμανικές και όχι Ελληνικές,έχουν μπεί στην καρδιά της κόρης της… ανηψιάς… της ξαδέρφης…για να μην πώ και πολλών επαγγελματιών του χώρου της ομορφιάς.Ο λόγος?Συνδιασμός ποιότητας και χαμηλών…πολύ πολύ χαμηλών τιμών.foundation με 8 EURO…Concealer με 4 EURO…και πάει λέγοντας…Το Ελληνικό και ξένο you tube αφιερώνει εκατοντάδες…χιλίάδες λεπτά σχολιασμού στα συγκεκριμένα προϊόντα και τα ράφια τους στα πολυκαταστήματα έχουν διαρκώς ελλείψεις.Και τώρα θα ζητήσω την γνώμη των ειδικών…γιατί ελληνικές εξαιρετικές εταιρείες οπως η Seventeen…η Radiant…η Erre due σε μια χώρα που αναστενάζει οικονομικά εξακολουθούν να πωλούν ένα Foundation 22 euro? Είναι το κόστος παραγωγής…τα μεταφορικά…η αγορά των πρώτων υλών,η πολιτική κάθε εταιρείας? Μήπως είναι ώρα να επιστρέψουν στις κοριτσίστικες μαθητικές και όχι μόνο τσάντες οι Ελληνικές εταιρείες με μια αλλαγή στη στρατηγική τους?
    Την άλλη φορά με βλέπω να σχολιάζω και θέματα μαγειρικής…
    Καλό απόγευμα bb people!!!

  7. @rania: Ήμουν 100% σίγουρη ότι κάποιο bb girl θα σχολίαζε το χρώμα στο βερνίκι νυχιών της Μαριέττας στο look Midnight Smoky.

  8. @Panos: Και γιατί να μην σχολιάσεις σε θέματα μαγειρικής; Εκεί ειδικά οι άντρες σεφ έχουν πάρει κατά πολύ κεφάλι από τις γυναίκες.

    Σε άλλα, κραγιόν, lip gloss, σκιές, φοράω ακόμα και των 2 ή 3 ευρώ, για να μη σου πω και δείγματα αγνώστων μαρκών από περιοδικά (το έχω κάνει και αυτό). Foundation και concealer με 4 και 8 euro, όμως, δεν αγγίζουν το πρόσωπό μου.

  9. @Panos Μεγάλη κουβέντα άνοιξες Πάνο μου!!!! Μεγάλη κουβεντα…..

  10. @Julia, συμφωνώ με το τελευταίο σου σχόλιο…αν και μια φορά έχω φορέσει foundation LOREAL TRUE MATCH από προσφορά στα 10 ή 12 ευρώ κι ήταν value for money….

  11. @Celia: Φυσικά. Ειναι κάτι που το έχουμε πει πολλές φορες. Αλλά άλλο τα 12E και άλλο τα 8Ε. Ποσο μάλλον όταν μιλάμε για well established μάρκες όπως η L’Oreal Paris που ανέφερες ή η Seventeen παραπάνω που το τελευταίο που θελουν να κανουν ειμαι να διακυβεύσουν την καλή τους φήμη.

  12. Υπεροχες φωτογραφίες και η Χρουσαλα πανέμορφη οπως πάντα..τι ζηλευτο πάρτι και τι αγαπημενα καλλυντικά τα Seventeen..τα λατρεύω από την εφηβεία μου

  13. @Julia:Εγώ και αν εχω φορέσει κραγιόν λ γκλος των 2 ή 3 ευρώ..κ ακομα βέβαια αλλα ειναι το μόνο καλλυντικό που φοράω σε αυτην τη τιμή..Τζουλια μου ο οφθαλμίατρος μου μου ειχε πει οτι καλό ειναι να φοραμε καλης ποιότητας σκιές γιατί το βλέφαρο ειναι πολύ ευαίσθητο κ πέρα από το οτι μολυνεται εύκολα με τις πολυ φθηνές σκιές δημιουργούνται κ αυτές οι αντιαισθητικες γραμμές οταν τις φοράς αρκετές ώρες..

  14. @Maryl: Μόνο και μόνο που σκέφτηκες να ξανα μπεις στο bb και να μου το πεις αυτό, φτάνει. Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά όταν έγραψα ” ακομα και σκιές” εννοούσα τις εποχές στα 17 μας; που δεν μας “έπιανε” τιποτα αγαπημενη μου Aquarius!

  15. Δηλαδή μόνο το δικό μου μάτι πήγε(κι έμεινε) στην τσάντα της Τζούλιας και στα μωβ γλυκάκια??
    Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά την κουκλάρα τη λένε Ήβη κι όχι Εύα.
    Μουτςς

  16. @ Litsa: Αληθεια;; Ήβη λεγεται;;; Θα το διορθώσουμε άμεσα και ευχαριστούμε για τη συμβολή στο post!! ( αχ!!!! Αγαπημενη σε ευχαριστω που πρόσεξες την αγαπημένη μου τσαντούλα!!!!)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.