Happy Birthday bb world! (7 χρόνια φαγούρα;)

bb world-open

 

Αγαπημένα μου, BB girls,

 

στις ελεύθερες ώρες μου, μου αρέσει να παίζω ένα παιχνίδι που λέγεται Minecraft.

Σε αυτό το παιχνίδι, έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου.

Προσπαθείς λοιπόν να φτιάξεις έναν καινούριο κόσμο.

 

 

roman-1-final

 

 

Τα ορυχεία (Mines) σε βοηθούν να βρεις τα υλικά για να χτύσεις αυτόν τον καινούριο κόσμο.

Κάπιες φορές, βρίσκεις εμπόδια όπως τέρατα και Lava.

Μια μέρα καθώς πηγαίναμε στην Φολέγανδρο, μου ήρθε μια ιδέα για να ευχαριστήσω τη μαμά μου και να κάνω περήφανες εσάς.

 

 

roman-3

 

 

Μέσα σε αυτόν τον δικό μου κόσμο, έβαλα μια τεράστια ταμπέλα που έγραφε: “Τα ΒΒ girls είναι όμορφα”.

Και έτσι σιγά – σιγά έφτιαξα έναν κόσμο αφιερωμένο σε εσάς και τον ονόμασα “The bb world”.

Σε αυτόν τον μοβ κόσμο έφτιαξα:

Ένα τεράστιο σπίτι για εσάς. Μια πελώρια πισίνα, ένα καυτό τζακούζι και το καλύτερο για εσάς, μια τεράστια βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία και μουσική.

 

 

bb-2

 

bb-3

 

bb-5

 

bb-6

 

bb-8

 

bb-7

 

bb-10

 

bb-4

 

 

Αυτό θα είναι το δικό μου δώρο για τα έβδομα γενέθλιά σας.

Με πολύ αγάπη

Ρωμανός.

 

 

42 Σχόλια
  1. Θεός! Θεός! Μεγαλώνει μαζί μας, μαζί με το ΒΒ κι αυτός είναι ίσως ο ωραιότερος τρόπος να μετράς τα χρόνια που περνούν αλλά δεν χάνονται! Χρόνια μας πολλά BBgirls! Υπέροχα χρόνια αυθεντικής ομορφιάς, απόλαυσης και δημιουργίας!
    Τζούλια Κυριλή, μαμά “εφ΄όλης της ύλης”, Χρόνια Συγκλονιστικά και Συναρπαστικά σου εύχομαι να είναι όλα τα μελλοντικά, να τα μοιράζεσαι μαζί μας και να ομορφαίνεις τη ζωή μας, όπως έκανες ως τώρα!

  2. Είναι φοβερό το “σπίτι μας” χρόνια πολλά σε όλα τα bb Girls !!!

  3. Ωωωωω τι γλύκας είναι αυτός!Δεν νομίζω να υπάρξει καλύτερο δώρο γενεθλίων από αυτό.Χρόνια μας πολλά αγαπημένες μου <3
    Μουτςς

  4. Χρόνια πολλά!!! Πολύ συγκινητικό!

  5. Μωρέ συγκινήθηκα με το ζουζουνάκι σου! Να το χαίρεσαι μαζί με το τεχνολογικό δημιούργημά σου! Ήδη νοιώθω πιο ασφαλής όταν ξέρω πως μεγαλώνουν παιδιά στον κόσμο με ευαισθησίες κι ανθρωπιά! Πάντα επιτυχίες κι ότι καλύτερο σε όλες και όλους! Kisses!

  6. Χρόνια πολλάααα!!!! Να είναι πάντα καλά κι ο κύριος Ρωμανός που έδωσε τις καλύτερες ευχές!!! Το γράμμα του μας εντυπωσίασε, μας συγκίνησε και σίγουρα κέρδισε μία θέση στην καρδιά όλων των bb girls!!!!

  7. Happy Birthday!!!!!! Efharistoume poly ton ko Romano , sygkinithika proi proi!!!

  8. Χρόνια πολλά,χρόνια καλά,χρόνια όμορφα μαγικά!!!Τα λόγια του μικρού Ρωμανού μας μέλοσαν,γλύκαναν τη μέρα μ’ένα μοναδικό τρόπο που μόνο τα παιδιά ξέρουν.Να τον καμαρώνεις Jullia και να του δίνεις όλη την αγάπη του κόσμου!!!Και τώρα ας Φωνάξω ξανά…εμείς τα δύστυχα bbboys άστεγα θα μείνουμε;Σ’αυτή τη δόλια πισίνα δεν θα βρέξουμε τα ποδαράκια μας,δεν θα διαβάσουμε κανένα βιβλιαράκι στη βιβλιοθήκη;Αμ το τζακούζι μόνο στις φωτογραφίες θα το βλέπουμε;Κρίμα και θέλαμε να σας πληρώσουμε και τον ΕΝΦΙΑ του ακινήτου.Βρε θα πλήξετε χωρίς εμάς.Ας είναι…στα επόμενα επτά χρόνια ελπίζω ο Ρωμανός να φτιάξει καμία παράγκα και για εμάς γιατί απο τα bbgirls την πήραμε την πίκρα μας.Πάρτε το χαμπάρι…οτι και αν λετε ήρθαμε και σας κατσικωθήκαμε bbgirls…ΘΈΤΕ ΔΕΝ ΘΕΤΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ… ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!!Άντε χρόνια πολλά beautyblog,με φόρα να τα χιλιάσεις!!!

  9. Καλημερα. Χρονια πολλα να εχει το ΒΒ και εμεις ολοι που το ακολουθουμε. Γλυκας οπως ηταν παντα ο κ. Ρωμανος δεν ευχαριστησε μονο την μαμα αλλα και ολες μας με αυτα που εγαψε και εκανε. Υπεροχος Τον θελουμε κοντα μας να μεγαλωνει μαζι μας και να μας χαριζει την αθωωτητα και την αγαπη του απλετα. Να τον χαιρεσαι Τζουλια μου τον αγαπαμε σαν δικο μας παιδι γιατι το αξιζει.

  10. Αγάπη μου!!! Πόσο γλυκό αντράκι!! Ευχαριστούμε πολύ!! Happy Bday bb girls!!!

  11. Καλημέρα!!!
    Συγκινήθηκα δίπλα γιατι στην ίδια ηλικία έπαιζε και ο γιος μου το minecraft!!
    Απο οτι θυμάμαι το βράδυ κυρίως έπρεπε να εχεις να μείνεις κάπου γιατι έβγαιναν όλα τα τέρατα!!!
    Σε ευχαριστουμε Κ.Ρωμανε που μας έφτιαξες ενα παράδεισο μέσα στο minecraft!!! θα έχουμε και
    προστασία και θα περνάμε καλά!!! Σούπερ το δωρο σου!!!!
    Χρόνια μας πολλα bb girls!!! Να τα χιλιάσουμε!!!!!

  12. Τον γλυκό μας Ρωμανό! Τον υπέροχο Κύριο Ρωμανό!!!

    Τι όμορφη, τι έξυπνη ιδέα, τι πρωτότυπο μήνυμα!!!

    Εμ βέβαια αυτό το απίθανο μήλο κάτω από την απίθανη-beautyblog- μαμά-μηλιά θα πέσει, με ταλέντο, με καλλιέργεια και με υπέροχες ιδέες από νωρίς 🙂

    Χρόνια πολλά στα BB girls λοιπόν, χρόνια πολλά στο αγαπημένο, στο μοναδικό, στο ΔΙΚΟ μας Beautyblog!!!

  13. Τον γλυκό μας Ρωμανό! Τον υπέροχο Κύριο Ρωμανό!!!

    Τι όμορφη, τι έξυπνη ιδέα, τι πρωτότυπο μήνυμα!!!

    Εμ βέβαια αυτό το απίθανο μήλο κάτω από την απίθανη-beautyblog-μαμά-μηλιά θα πέσει, με ταλέντο, με καλλιέργεια και με υπέροχες ιδέες από νωρίς 🙂

    Χρόνια πολλά στα BB girls λοιπόν, χρόνια πολλά στο αγαπημένο, στο μοναδικό, στο ΔΙΚΟ μας Beautyblog!!!

  14. Πόσο πρωτότυπο, πόσο συγκινητικό και γλυκό…! Ένα μεγάλο μπράβο κι ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ αγαπημένε μας Ρωμανέ για την εξαιρετική σου ιδέα γενεθλίων! 7 χρόνια λοιπόν; Εύχομαι χρόνια πολλά, αμέτρητα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα! Χρόνια πολλά γεμάτα από αγάπη, κι αυτή την ανεξήγητη, κρυφή συνταγή που κάνει τον κόσμο του beautyblog τόσο μοναδικό και αναντικατάστατο…Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Τζούλια και bb girls! 🙂

  15. …δεν υπάρχει πιο γλυκιά ευχή για μία μαμά από αυτήν του παιδίου της! Όσο φανατικές bb girls και να είμαστε όλες οι υπόλοιπες, ο πιο πιστός οπαδός σου, Τζούλια, είναι ο γιος σου και μεγαλύτερο παράσημο από αυτό δεν υπάρχει!
    Χρόνια πολλά και καλά στο Beauty Blog! Keep walking!!!

  16. Με ένα δάκρυ στο μάτι θα εκφράσω την ανησυχία μου για το λατρεμένο παιδί του beautyblog. Είναι καλό αυτό τώρα που έχει έννοια, εκτός από τη μαμά του, και όλες εμάς (και προσεχώς όλους εμάς, γιατί δεν νομίζω να αφήσει παραπονεμένο τον Pano); Βέβαια, από την άλλη, σκέφτομαι ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, γιατί ο υπέροχος κύριος Ρωμανός θέλει να προστατεύσει και να ευχαριστήσει την οικογένεια που η Τζούλια μας έφτιαξε. Η οικογένεια του beautyblog αποτελεί πρότυπο, καθώς φροντίζει με τρυφερότητα και αγάπη τα μέλη της και σέβεται τις απόψεις τους. Όσον αφορά στη μαμά Τζούλια, αυτό που λατρεύω είναι ότι χωρίς πολλά λόγια, αλλά με τις πράξεις και το ήθος της, οριοθετεί και περιφρουρεί το χώρο μας. Είναι αναντικατάστατο το αίσθημα της ασφάλειας.
    Ευχαριστώ Ρωμανέ, ευχαριστώ αγαπημένη Τζούλια, ευχαριστώ bbgirls και bbboys.

  17. Αγαπητή Jullia θέλω προσωπικά να σου απαντήσω για τον τίτλο του άρθρου”Επτά χρόνια φαγούρα;”Δεν ξέρω γιατί αναρωτήθηκες αλλά άκου την απάντηση.Φυσικά και ΟΧΙ…επτά χρόνια είσαι δημηουργός μιας παρέας(κοίτα τα σχόλια)είσαι ο δημιουργός μιας κοινότητας…η καθημερινή συντροφιά,ενημέρωση για τον χώρο της ομορφιάς και όχι μόνο,είσαι ο άνθρωπος που το όραμά του,το πάθος του για ομορφιά το μοιράζεται καθημερινά μαζί μας.Νομίζεις οτι με ενδιαφέρουν τα βερνίκια νυχιών,οι παλέτες σκιών,τα foundations?Ε όχι…με ενδιαφέρουν τα θέματα κοσμετολογίας,αντιγήρανσης σαν τον Κωνσταντίνο.Το παράλογο όμως ξέρεις ποιό είναι;Καθημερινά θα επισκεφτώ το bbblog γιατί το χρώμα του ,σου αλλάζει τη διάθεση.Μαζί με τον πρωινό,απογευματινό καφέ τα λέμε καθημερινά με όλη την παρέα,τη Στέλλα,τον Κωνσταντίνο αλλά και με όλα τα”παιδιά΄΄ που σχολιάζουν και κάπου εκεί ξεχνάς τα οικονομικά προβλήματα,την αρρώστια,το καβγαδάκι με τη φίλη σου.Τα Σαββατοκύριακα πάντα θα επισκεφτώ τους γονείς μου στο πατρικό μου σπίτι,μέσα στην εβδομάδα θα βρεθούμε οι φίλοι για καφεδάκι,κάθε πρωί θα φύγω για δουλειά δίνοντας το πρώτο φιλί της μέρας στη φίλη μου και κάθε μέρα θα μάθω τα νέα της παρέας μου στο bbblog.Αναρωτιέσαι ακόμα αν είναι επτα χρόνια φαγούρας;Είμαι περίεργος να ακούσω τον καθένα σας να συμπληρώνει τη φράση…Ειναι επτά χρόνια…

  18. Το πιο υπέροχο δώρο από το πιο υπέροχο και γλυκό bb boy του ΒΒ,τον κ.Ρωμανό!! Τι άλλο από Ζυγός θα μπορούσε να είναι το ΒΒ,το καλλιτεχνικό ζώδιο της ομορφιάς που το κυβερνά η Αφροδίτη! Χρόνια πολλά,πολύχρωμα,ομορφα και λαμπερά στο πιο αγαπημένο μου blog!!!(εγώ πιάνω θέση και στο τζακούζι και στη βιβλιοθήκη).

  19. @Amalia Άστα πάλι ξεσπιτομένα μείναμε τα δόλια bbboys και όχι τίποτε άλλο αλλά να ,πληγώνομαι που δεν θα ξεκουράσω το κορμάκι μου σ’αυτο το τζακούζι που έφτιαξε ο γλύκας Ρωμανός για το σπίτι των bbgirls.Όπως και να’χει, να έίμαστε καλά παιδιά…και χρόνια πολλά στο bbblog μας.Εμείς όλοι το θεωρούμε δικό μας σπίτι!!!

  20. @Panos Αγαπημένε Πάνο! Μην στεναχωριέσαι και μην το παίρνεις προσωπικά (πατ πατ πατ χτύπημα στην πλάτη…)! Συνηθίσαμε βλέπεις να μονοπωλούμε εδώ μέσα και να σαρώνουμε ως οδοστρωτηρες στο πέρασμα μας…. Τόσο, που τα BB boys δεν βρήκαν ακόμα τον ακριβή τους χώρο. Αλλά αυτη η αδικία θα σταματήσει πια στο λέω εγω η Stella, που ως γνήσια τοξότης είμαι πάντα στο πλευρό των αδυνάτων και των αδικημένων! Τα ΒΒBoys θα πάρουν εκδικηση για τα επτά χρόνια σιωπής (καλά όχι και απόλυτης… 😉 ) και θα διεκδικήσουν στο ΒΒ τον χώρο που τους ανήκει! Οχι πια άλλη φίμωση στο λόγο τους και στα δικαιώματα τους! Εμπρός για τη νέεα επταετία με περισσότερα BBboys! Και περιμένουμε από σένα να πρωτοστατήσεις για μια θέση στο γιακούτζι και στη σάουνα και στο μασάζ μη σου πω… Γράψε μας ένα ποστ τώρα και κάνε την αρχή! Θα σε αναμένουμε με πολύ αγάπη και αποδοχή! 🙂

  21. @Panos ΑΑΑΑ…. και συμπληρώνω επτά χρόνια….. γυναικείας τρέλλας!

  22. Αχ τι ωραίο! Χρόνια πολλά! Και έτσι να συνεχίσετε με πολύ πολύ όρεξη!

  23. Χρόνια μας πολλά! Τι φοβερή έκπληξη από το γλυκό αγόρι! Ο κόσμος της μαμάς του είναι και ο δικός του κόσμος! Να είμαστε γέροι να μεγαλώσουμε τον Ρωμανουλι,να Ρον σπουδασουμε και γιατί όχι; Να δουμε και την Τζούλια γιαγιά, bb γιαγιά, τα έχουμε ξαναπει Αμέτρητα φιλιά!!!

  24. ax! poly syginithika kyrie romane!! eyxaristoumeeee!!
    o mikros kyrios romanos megalose mazi mas! thimame prin liga xronia pou eftiaksa tin taksi bb k fysika den den mporouse na leipei apo mazi mas! xronia polla bb, xronia mas polla agapimenes mou, xronia polla Julia mas!
    filakiaaaaaaaaaa

  25. Το αγαπώ αυτό το γλυκό αντράκι! Να τον χαίρεσαι, να μας χαίρεσαι, να σε χαιρόμαστε και εμείς! Χρόνια πολλά και όμορφα και λαμπερά – και στα επόμενα εφτά χρόνια πάλι εδώ! <3

  26. @Stella Με τον υδρώτα μου αγαπημένη Στέλλα θα βρώ μια θεσούλα και εγώ σ’αυτό το τζακούζι…
    Με χαρά θα γράψω κάτι.
    Έχετε email?

  27. πολυ γλυκο!!

    7 γεματα χρονια!

    ευχες & μονο ευχες!!!

  28. Μια τεράστια ζεστή αγκαλιά και ένα μεγάλο γλυκό φιλί για το μοναδικά υπέροχο BBBoy μας, τον κ.Ρωμανό, που μάς δείχνει πάντα την αγάπη του μ’ένα εκπληκτικό τρόπο…. Σ’αγαπάμε πολύ όμορφο αντράκι μας και σ’ευχαριστούμε για το φανταστικό δώρο σου! Να τον χαίρεσαι Τζούλια μου και να’ναι πάντα γερός! Χρόνια Πολλά στο πιο όμορφο, γλυκό και μοναδικό παρεάκι του Beauty Blog! Μαζί ζήσαμε 7 καταπληκτικά χρόνια και εύχομαι όχι μόνο να τα χιλιάσουμε, αλλά και να συνεχίσουμε όλες/οι μαζί να μοιραζόμαστε τις στιγμές της ζωής μας στην οικογένεια του BeautyBlog! Σας αγαπώ πολύ, φιλιά πολλά! 🙂

  29. Τζούλια μου, εύχομαι να πάει όσο μακρύτερα γίνεται αυτή η σχέση. Άσε που μεγαλώνουν και οι κόρες και θα πρέπει να αγγίξεις και άλλα θέματα όμορφιας πιο στοχευμένα στην εφηβεία. Ε τι λες;;;; Επειδή τα bbgirls, next generation είναι έτοιμα 😉

    Χρόνια μας πολλά κορίτσια 🙂

  30. @Μako Αυτο δεν το είχα συνειδητοποιήσει! Οσες είχατε κόρες 4-5-6 χρονών και πάνω όταν ξεκίνησε το ΒΒ, τώρα μπαίνουν σιγά σιγά στην εφηβεία. Οντως μια δεύτερη γενιά ΒBgirls προ των πυλών! Συγκλονιστικό! Julia ????

  31. Πολύ γλυκός… Πολύ συγκινητικός… Χρόνια πολλά και όμορφα!

  32. @όλες: Aγαπημένα μου ΒΒ girls, σας ευχαριστώ όλες για τα γλικά λόγια και σας στέλνω ένα φιλάκι και Χρόνια Πολλά, αλλάδε μπορώ να γράψω πολλά γιατί έχω πολλάμαθήματα. Φιλάκια

  33. @Panos: Έφτιαξα BB world και για κορίτσια και για αγόριακαι για σκυλάκια και άλλα ζωάκια για όλουσ. Ολα τα αγόρια μπορούν να έρθουν αλλάεγώ αγαπάω λίγο πιο πολύ τα κορίτσια.

  34. χρονια πολλα και δημιουργικα !!!!ευχαριστουμε πολυ μικρε κυριε Ρωμανε !!!καλη προοδο να εχεις !!!

  35. Τι πλάσμα, μα τι πλάσμα! Ευχαριστούμε Τζούλια και κύριε Ρωμανέ! Χρόνια μας καλά!

  36. Χρονια πολλα μικρό αντρακι και ο δικος μου γιος ο Γιαννακης παιζει το ιδιο παιχνίδι να μου φιλισεις την γλυκια σου μανουλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.