Δώρα για να το γιορτάσουμε!

 

birthday-gift

 

 

Στα χθεσινά 7 γενέθλια του bb, ήταν άλλος ο «οικοδεσπότης» (κάποιος που από 2 ετών έγινε 9) και δεν μου επέτρεψε να σχολιάσω . Κατάλαβες φίλε μου- παίρνουμε και εντολές τώρα…)

 

Σήμερα όμως που έγινε άρση της φίμωσης θέλω και εγώ και όλοι μας εδώ μέσα, να σας ευχαριστήσουμε για τις υπέροχες ευχές σας- κανονικά πρέπει να γίνουν ένα post μόνες τους.

 

Σήμερα λοιπόν, τον περιμένω τον χθεσινό εντολοδόχο στη γωνία και θα κάνω το δικό μου (κάτι που δεν μπορεί να κάνει εκείνος-χεχεχε..) και όπως σε όλα τα πάρτι γενεθλίων, θα μοιράσω δώρα, γιατί birthday party χωρίς party favors, δεν γίνεται.

 

 

Επειδή φυσικά είναι ακόμα λιγουλάκι δύσκολο να μοιράσω σε όλες και όλους (αλλά ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά στο bb..) δέκα από εσάς, θα κερδίσετε κάτι όμορφο, κάτι που θα σας αρέσει πολύ, ένα surprise gift!

 

 

‘Oπως κάθε φορά έτσι και τώρα, η διαδικασία θα είναι απλή (δεν μπορώ τα περίπλοκα- δίνεις ένα δώρο και μου βγάζεις την ψυχή στα προαπαιτούμενα) το μόνο που χρειάζεται  είναι να είσαστε εγγεγραμμένα μέλη του bb –απλή εγγραφή στο newsletter  πάνω δεξιά, που οι περισσότερες/ οι, το έχετε ήδη κάνει…

 

 

…και φυσικά να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post- και εδώ είναι το ωραίο- μπορείτε να γράψετε ό, τι θέλετε στο σχόλιο. Από μια απλή καλημέρα, μέχρι πως τα περάσατε το καλοκαίρι, ή τι περιμένετε φέτος το φθινόπωρο.

 

 

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου -που είναι και ωραία μέρα- για να ξεκινήσει ο πρώτος κατ’ ουσία φθινοπωρινός μήνας του χρόνου-   θα ανακοινώσω με post τα 10 τυχερά ονόματα.

 

 

Happy Birthday bb! Happy Birthday bb girls and bb boys! Happy Birthday bb world!

 

 

 

 

 

 

215 Σχόλια
  1. HAPPY BIRTHDAY !!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ…ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…..ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ..ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ BB ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

  3. Χρόνια Πολλά με δημιουργία! Και φυσικά ευχαριστούμε για τα δωράκια!!!

  4. Χρόνια πολλά!!!!Εμείς σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία για όλα τα μυστικά ομορφιάς που μοιραζόσαστε με μας τις αναγνώστριες του beauty blog και για τους υπέροχους διαγωνισμούς.Να έχουμε όλοι την υγεία μας κι ένα εξαιρετικό φθινόπωρο!!!

  5. Χρόνια πολλά και καλά!Με υγεία για όλους!Ευχαριστούμε!

  6. Τραγουδάω με νάζι Marilyn: Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy birthday dear beautyblog, Happy birthday to you!!

  7. Happy Birthday bb!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΩΒ!!!!!

  8. Ευχαριστουμε για την έκπληξη! Χρονια πολλα !

  9. Δεν το πιστεύω ίδια μέρα γενέθλια χρόνια μας πολλά λοιπόν να είμαστε πάντα γερές και όμορφες…….?????

  10. Χρόνια πολλά ΒΒ Queen!!!!
    Είσαι απίστευτη,καθημερινή συνήθεια το beautyblog!
    <3

  11. Happy Birthday γλυκό μας bb! Σε ευχαριστούμε που ομορφαίνεις την καθημερινοτητα μας! Συνέχισε ετσι!

  12. Οταν ξεκινησα να σας διαβαζω ημουν 13 στην προεφηβεια και τωρα εχω κλεισει τα 20…μπορεί να μη σχολιαζω συστηματικά (βλεπε μαμα μου)αλλά σας διαβαζω συστηματικά ιδιως οταν θελω να μαθω για οτι καινούργιο κυκλοφορεί στο μσκιγιαζ..Χρόνια σας πολλά πολλά και με επιτυχίες!!!!

  13. Χρονια πολλα! Να συνεχισεις να μας κανεις παρεα για πολυ καιρο ακομα !!!!

  14. Χρόνια πολλά! Ευχαριστούμε πολύ!!!!!

  15. Χρόνια πολλά και δημιουργικά ❤

  16. ευχαριστούμε κ χρονια πολλαααα κ καλα !!!!! ? ?

  17. Χρόνια πολλά και δημιουργικά ΒΒ!! Ευχαριστουμε πολυ!

  18. Χρονια Πολλα,πολυχρωμα,ομορφα με θετικη σκεψη και παντα επιτυχιες!

  19. Χρονια πολλα!!!Παντα επιτυχιες!!!! Ευχαριστουμε για τα οσα μοιραζεστε μαζι μας!!!

  20. Χρονια πολλα!!!Παντα επιτυχιες!!!! Ευχαριστουμε για τα οσα μοιραζεστε μαζι μας!!! Καλη μας επιτυχια!!!

  21. Χρόνια πολλά, γεμάτα με εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών!

  22. Χαλαρά κυριακάτικα πρωινά, κουρασμένα απογεύματα, στην στάση, στο λεωφορείο, στα κλεφτά στη δουλειά, σε νοσοκομείο, σε δημόσιες υπηρεσίες περιμένοντας στην ουρά… και που δεν έχω διαβάσει τα άρθρα του ΒΒ. Χρόνια μας πολλά!!!

  23. Χρόνια πολλά! Ευχαριστούμε πολύ!!!

  24. Joyeux Anniversaire bbworld!!!
    Χρονια μας πολλα κ καλα κ όμορφα!!!
    Το bb με “βρήκε ” single k τωρα εχω κ bbbaby!!
    PS:Γεια σου ρε Ρωμανε με τις ευφάνταστες δημιουργίες σου!!
    Φιλια σε ολη την ομάδα!!!

  25. Χρόνια πολλά αγαπημένο μας bb!! Σου εύχομαι να συνεχίσεις να μας ενημερωνεις σχετικά με την ομορφιά για πολλά χρόνια ακόμα και να μας ταξιδεύεις 🙂

  26. Χρόνια πολλά bb !! Κάθε μέρα ξεκλεβω λίγο χρόνο ώστε να διαβασω τα νέα σου αρθρα. Keep up the good work !!

  27. Χρόνια Πολλά BB! Να είμαστε μαζί για πολλά χρόνια ακόμα!

  28. Bb μου αγαπημένο
    θέλω να περάσω ακόμα ένα χειμώνα μαζί σου!

  29. Ευχαριστούμε πολύ!!!Χρόνια πολλά bb !!

  30. Πωπω το bb εγινε κιολας 7 χρονων..σαν χθες ακομα θυμαμαι την μερα πριν απο 5,5-6 χρονια που το ανακαλυψα! Φυσικα να τα χιλιασει και να ειναι εδω να μας ενημερωνει για ολα τα υπεροχα νεα απο τον λατρεμενο κλαδο της ομορφιας! Χρονια πολλα αγαπημενη!

  31. Χρονια Πολλά bb!!!Να συνεχίσεις να μας κάνεις παρεα για πολλά πολλά χρόνια ακομη!!!

  32. Χρόνια πολλά!Μου αρέσει που θα μας κάνεις έκπληξη!Έτσι λοιπόν εύχομαι και εγώ απο μεριάς μου να έχετε πολλές και όμορφες εκπλήξεις!!!

  33. Χρόνια πολλά! Ευχαριστούμε πολύ!!!

  34. No presents no party ένα πράγμα! ΚΑΙ έκπληξη! Γι’ αυτό (και για άλλα πολλά) αγαπάμε bb!! 7 και συνεχίζουμε!

  35. Χρονια πολλα????Το καλυτερο γυναικειο blog.Ευχαριστουμε.

  36. Χρόνια μας πολλά.Καλή συνέχεια!!!

  37. Χρόνια πολλά!!! Και μοδάτα και μυρωδάτα και κεφάτα! Μετά από ένα απίστευτα κουραστικό καλοκαίρι, ανυπομονώ για χειμωνιάτικο bb στον καναπέ, με ζεστή σοκολάτα..

  38. Χρόνια πολλά! Ευχαριστούμε πολύ

  39. Χρόνια πολλά!
    Διαβάζω το bb σχεδόν από τότε που ξεκινησε και ενημερώνομαι καθημερινά για ό,τι καινούριο υπάρχει στον κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης!
    Να τα χιλιάσει και να συνεχίσει να μας ενημερώνει!!!

  40. ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑ!! χρονια πολλα και παλι beautyblog.gr!!! να συνεχισετε ετσι..να ομορφαινετε τις μερες μας και να μας ενημερωνετε για οτιδηποτε ειναι απαραιτητο για καθε γυναικα!! εσεις τα γνωριζετε καλυτερα και εμεις δεν εχουμε να κανουμε κατι αλλο παρα μονο να σας εμπιστευτουμε και να παραμενουμε ομορφες!!!! <3

  41. τι ομορφο ποστ!!! παντα θελετε να μας περιποιειστε!!! χρονια πολλα αγαπημενο bb 🙂

  42. μετα απο μια κουραστικη μερα στην δουλεια μου φτιαξατε την ”μερα”(οση μου απεμεινε δηλαδη αφου πριν λιγο μπηκα στο σπιτι απο τις 7 το πρωι-καλοπερναω παλι-)happy birthday sweet beautyblog!!!<3 <3 <3 σας λατρευουμε

  43. Χρονια πολλα,να εχουμε ολοι υγεια,να ξαναγιορτασουμε μετα απο πολλαααα χρονια,να γερασουμε μαζι για να καλογερασουμε.

  44. Julia μου να τα χιλιάσετε!!! Να είναι πάντα τόσο όμορφο, χαρούμενο και γεμάτο χρώματα και αρώματα το BBlog !!! Nα είσαι κι εσύ καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου για να κάνεις πάντα με όρεξη αυτή τη δουλειά!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τα χρόνια αυτά που μας φτιάχνεις τη διάθεση και μας ομορφαίνεις!!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!

  45. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!!!!! Φέτος το φθηνόπωρο περιμένω να βρω κάτι που θα ιντριγκάρει… Νέες προσμονές, νέες παραστάσεις! Ας ελπίσουμε όλοι σε έναν ομορφο χειμώνα

  46. Χρονια πολλα ευχομαι και παντα ενημερωμενοι και καινοτομοι!

  47. καλημεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!χρόνια μας πολλά!!!!!!!!!! δε θα μπορούσε να είναι άλλο ζώδιο το bb από Ζυγό!!!!!
    το αντιπροσωπεύει η θεά Αφροδίτη!!
    εύχομαι να είμαστε όλες γερές και εσείς περισσότερο !!!
    φιλάκια!! 🙂

  48. Χρόνια Πολλά και πάλι beauty blog!! Εγώ θα ευχηθώ να συνεχίσει αυτό το υπέροχο blog να μας συντροφεύει, να μας ενημερώνει και να μας εκπαιδεύει για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!! Να έχουμε ένα όμορφο Φθινόπωρο και πώς να μην είναι εξάλλου, αφού ξεκινάει με δώρο έκπληξη!!! Ευχαριστούμε πολύ!!

  49. Τις καλύτερες ευχές μου, μέσα από την καρδιά μου! Να κάνεις πάντα αυτό που αγαπάς και να μοιράζεις αγάπη και γνώση όπως κάνεις τόσα χρόνια! Φιλάκια!

  50. Πολλές ευχές χρόνια πολλά, όμορφα, μαγικά, μυρωδάτα!!!!!!!!!!!!!!!

  51. Η σκληρή δουλειά που συνοδεύεται από κέφι και μεράκι ανταμοίβεται. Χρονια πολλά καθημερινή συνοδοιπόρισσα.

  52. Ηταν το πρώτο μου μπλογκ και το αγαπησα πολύ. Έμαθα πολλά, διασκεδασα και εύχομαι να συνεχίσει ετσι με ποιότητα και όρεξη.Ευχαριστούμε!

  53. Σοβαρα τωρα περασαν τόσα χρόνια; Εύχομαι και ακόμα περισσότερα.

  54. Χρονια πολλα κ καλα κ παντα επιτυχιες να σκισετε ,..ευχομαι αυτη την φορα να φανω τυχερος κ να κερδισω γιατι θα τα ακουω παλι απο την γυναικα μου…

  55. Ααα σας παρακολουθω παντα κ δικαουμε να κερδισω χρονια πολλα πολλα λ να υπαρχετε πολλα πολλα ακομα χρονια…

  56. Αγαπημενη μου Τζουλια ποτε περασαν 7 χρονια σαν χτες μου μου φαίνεται μηπως μεγαλωνουμε;; χαχα χρονια πολλα αγαπημενο μου bb να εισαι παντα μωβ (αγαπημενο μου χρώμα)χαρουμενο (οπως εισαι εσυ Τζουλια)ειμαι και εγω ενα bb girl σπανιο οσο και εσύ ομορφο και λαμπερο οπως εσύ!!!!! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου υγεια και αγαπη σε ολα τα bb girls γιατι και εμεις γιορταζουμε μαζι με σενα!!!!!! Αγαπημενη χρονια πολλαααααααααα

  57. Αγαπημενη μου ποτε περασαν 7 χρονια σαν χτες μου Φαίνεται Μήπως μεγαλώνουμε χαχα χρονια μας πολλα bb και εμεις μαζι με σενα γιορταζουμε χρονια πολλα σε ολα τα bb girls!!!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου υγεια και αγαπη !!!!Χρονια πολλα αγαπημενη μου το παιδακι σου μεγαλωνει μαζι με μας!!!!

  58. Χρόνια πολλά, όμορφα και δημιουργικά, όπως μας έχεις συνηθίσει!
    Ευχαριστώ προσωπικά για την έγκυρη ενημέρωση, το χιούμορ και την έντονη προσωπικότητα που έχουν τα post σου.

  59. να ευχηθώ καλό φθινόπωρο, καλό μήνα, να χαίρεστε το ζουζουνάκι σας και φυσικά μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να γιορτάσετε και τα 17 και τα 27 και τα 107 χρόνια με πολλές πολλές εμπνεύσεις και δημιουργικότητα 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.