Δώρα για να το γιορτάσουμε!

 

birthday-gift

 

 

Στα χθεσινά 7 γενέθλια του bb, ήταν άλλος ο «οικοδεσπότης» (κάποιος που από 2 ετών έγινε 9) και δεν μου επέτρεψε να σχολιάσω . Κατάλαβες φίλε μου- παίρνουμε και εντολές τώρα…)

 

Σήμερα όμως που έγινε άρση της φίμωσης θέλω και εγώ και όλοι μας εδώ μέσα, να σας ευχαριστήσουμε για τις υπέροχες ευχές σας- κανονικά πρέπει να γίνουν ένα post μόνες τους.

 

Σήμερα λοιπόν, τον περιμένω τον χθεσινό εντολοδόχο στη γωνία και θα κάνω το δικό μου (κάτι που δεν μπορεί να κάνει εκείνος-χεχεχε..) και όπως σε όλα τα πάρτι γενεθλίων, θα μοιράσω δώρα, γιατί birthday party χωρίς party favors, δεν γίνεται.

 

 

Επειδή φυσικά είναι ακόμα λιγουλάκι δύσκολο να μοιράσω σε όλες και όλους (αλλά ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά στο bb..) δέκα από εσάς, θα κερδίσετε κάτι όμορφο, κάτι που θα σας αρέσει πολύ, ένα surprise gift!

 

 

‘Oπως κάθε φορά έτσι και τώρα, η διαδικασία θα είναι απλή (δεν μπορώ τα περίπλοκα- δίνεις ένα δώρο και μου βγάζεις την ψυχή στα προαπαιτούμενα) το μόνο που χρειάζεται  είναι να είσαστε εγγεγραμμένα μέλη του bb –απλή εγγραφή στο newsletter  πάνω δεξιά, που οι περισσότερες/ οι, το έχετε ήδη κάνει…

 

 

…και φυσικά να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post- και εδώ είναι το ωραίο- μπορείτε να γράψετε ό, τι θέλετε στο σχόλιο. Από μια απλή καλημέρα, μέχρι πως τα περάσατε το καλοκαίρι, ή τι περιμένετε φέτος το φθινόπωρο.

 

 

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου -που είναι και ωραία μέρα- για να ξεκινήσει ο πρώτος κατ’ ουσία φθινοπωρινός μήνας του χρόνου-   θα ανακοινώσω με post τα 10 τυχερά ονόματα.

 

 

Happy Birthday bb! Happy Birthday bb girls and bb boys! Happy Birthday bb world!

 

 

 

 

 

 

215 Σχόλια
  1. Με το καλό να τα εκατοστήσει το αγαπημένο κ πάντα προ-ενημερωμένο bb!!!!

  2. χρονια πολλα και ολα καλα να πανε για ολους κ να μας beautyπληροφορειτε <3

  3. Περιμένουμε τα δώρα για να το γιορτασουμε;

  4. Να σε χαιρόμαστε αγαπημένο beautyblog!Αγάπη υγεία και red lipsticks! ευχές από ένα σιωπηλό..

  5. Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι…ελπίζω πως και η φετινή χρονιά θα κυλήσει ήρεμα με πολλές ωραίες στιγμές!!!Χρόνια σας πολλά!!!

  6. αν και περασε η ημερομηνια του δωρου,ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και παντα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ.

  7. HAPPY BIRTHDAY!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.