Το άρωμα Sensai “The Silk” είναι ένα άρωμα από…μετάξι

sensai-the-silk-open

 

 

Το άρωμα Sensai “The Silk” έχει αυτό το κάτι διαφορετικό στην αχανή αρωματική αγορά. Εξ’ άλλου το μετάξι και το άρωμα, είναι δύο στοιχεία τα οποία εδώ και χρόνια είναι συνυφασμένα με την Ιαπωνική κουλτούρα και η Sensai τα αντιπροσωπεύει και τα δυο με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σύμφωνα με την παράδοση, τα μεταξωτά ενδύματα στην Ιαπωνία, εμποτίζονταν με αρωματικές συνθέσεις, οι οποίες όταν έρχονταν σε επαφή με τη θερμοκρασία του δέρματος απελευθέρωναν ένα απολύτως προσωπικό και ιδιαίτερα ελκυστικό άρωμα.

 

Η δημιουργία αυτής της προσωπικής αρωματικής ταυτότητας, γυναικείας ή ανδρικής, βασιζόταν στον συνδυασμό αυτών των δύο υλικών. Τα μεταξωτά ρούχα εμποτισμένα με άρωμα, ήταν ένας τρόπος για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους.

 

Το άρωμα SENSAI THE SILK, είναι μια σύγχρονη ερμηνεία αυτής της αρωματικής παράδοσης. Μετάξι και άρωμα είναι ο απόλυτος συνδυασμός για να φανερώσει μια γυναίκα την ταυτότητά της.

 

 

 

sensai-the -silk-2

 

 

 

Μόλις αγκαλιάσει το δέρμα της, υπογράφει μια εντελώς προσωπική αρωματική αρμονία που αφηγείται τις όμορφες στιγμές της ζωής της.

 

 

Η αρωματική πυραμίδα του Sensai “The Silk”

 

 

Το άρωμα βασίζεται εξ ολοκλήρου στην αρωματική ερμηνεία του αγνού Μεταξιού και από το πρώτο έως το τελευταίο του πέπλο, συνυπάρχει με τη θερμοκρασία του δέρματος και αποκαλύπτει μια προσωπική αρωματική ταυτότητα.

 

Η πρώτη εντύπωση του αρώματος δημιουργείται από μια αύρα φρεσκάδας φρούτων και μπαχαρικών όπως περγαμόντο, αχλάδι και ροζ πιπέρι που ξυπνούν τις αισθήσεις. Κατόπιν, το άρωμα ανθίζει σε ένα φωτεινό μπουκέτο λουλουδιών με παιώνια, lilly of the valley, ορχιδέα και κεχριμπάρι,  καταλήγοντας σε ένα αισθησιακό σύννεφο από tonka beans και μόσχο, τα  οποία αγκαλιάζουν το δέρμα σαν αέρινο μετάξι.

 

Πλούσιο, εκλεπτυσμένο και αισθησιακό με το κεχριμπάρι να κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σύνθεση του.

 

sensai-6

 

 

Θα το βρείτε σε δυο εκδόσεις:

 

SENSAI THE SILK EAU DE PARFUM 50 mL

Ένα εκλεπτυσμένο και κομψό άρωμα με θερμές και σαγηνευτικές νότες amber οι οποίες δημιουργούν μια αισθησιακή συμφωνία καθώς χαϊδεύουν απαλά το δέρμα.

 

SENSAI THE SILK EAU DE TOILETTE 50 mL

Ζωηρό και ταυτόχρονα ντελικάτο άρωμα από πέταλα βιολέτας που δημιουργούν ένα δροσερό μπουκέτο λευκών λουλουδιών, ενώ οι νότες amber αγκαλιάζουν την επιδερμίδα.

 

 

500x500_sensai-the-silk-2

 

 

 

Αναζητήστε το αποκλειστικά στα Notos Galleries και αξίζει να το δοκιμάσετε γιατί βάζει ισχυρή υποψηφιότητα στο να γίνει το signature άρωμά σας.

 

 

14 Σχόλια
  1. Πολύ γοητευτική ιστορία, δεν την ήξερα και μου άρεσε πολύ που την διάβασα. Σίγουρα θα το αναζητήσω γιατί τα αρώματα με amber είναι από τα αγαπημένα μου. Συνήθως το κεχριμπάρι αφήνει από μόνο του ένα σατινέ πουδρέ τελείωμα στο δέρμα που αγαπώ πολύ! Καλή Κυριακή σε όλες και όλους!

  2. @Stella: Δοκίμασέ το μόλις μπορέσεις, θέλω την άποψή σου, γιατί είμαι σχεδόν σίγουρη, ότι θα είναι από τα αρώματα που θα αγαπήσεις.

  3. @Julia Αν έχει ανατολίτικο touch…. σίγουρα…. 😉

  4. @Stella: Ανατολίτικο “orient” touch, όπως Far East και όχι Middle East. Διαφέρουν παρασάγγας αυτά τα δυο.

  5. Καλημέρα!! Μια λέξη χαρακτηρίζει τέλεια αυτά τα αρώματα: αιθέρια! Πραγματικά εκτός από τα απίστευτα καλλυντικά που έχει αυτά τα 2 αρώματα εκφράζουν τέλεια την Ιαπωνική κουλτούρα και το μπουκάλι / κουκούλι του μεταξοσκώληκα είναι έργο τέχνης! Το EDP είναι λίγο πιο έντονο από το EDT, αλλά και τα δύο είναι πραγματικά απίστευτα. Τα είχα δοκιμάσει πέρυσι και μου είχαν αρέσει πολύ. Αν σας αρέσει ο συνδυασμός αιθέριων ανθών με amber/musk δοκιμάστε τα οπωσδήποτε.
    Φιλιά πολλά!

  6. Διαβάζοντας το κυριακάτικο post, σκέφτηκα: άρωμα-εμπειρία. Πρέπει να αρχίσω να κρατάω σημειώσεις για αυτά που θέλω να “γευτώ” στην πρωτεύουσα.
    Άσχετο, αλλά να μην έχει Rimmel στο Hondos της Ερμού; Καλά δεν συζητάμε για Sally Hansen. Τσάμπα έστειλα τη θεία μου…

  7. @Amalia: Μάλλον ο λόγος είναι ότι στο κέντρο της Αθήνας, τα βρίσκεις στα Notos Galleries, όχι τόσο μακριά από Ερμού, νομίζω Ομόνοια και Αιόλου. Sorry auntie!!

  8. @Julia, ευχαριστώ. Κρατάω την πληροφορία για την επόμενη φορά.

  9. Πω πω ….. αγαπω τα αρωματα με παθος …..και τα φλογερα λευκα λουλουδια …..ειμαι σιγουρη οτι θα σε μεταφερει σε ενα ονειρεμενο αρωματικο κοσμο ❤❤

  10. …λατρεύω orient touch και το musk ”κάθεται” πολύ καλά στο δέρμα μου…
    @Amalia, δεν έχει Rimmel στο HC στην Ερμού;;;Καλά που μας ενημέρωσες…σκόπευα να πάω την Τρίτη για να τσεκάρω αποχρώσεις από Kate’s lipstick…

  11. Πολύ δελεαστική παρουσίαση,νομίζω η πρώτη του έκδοση(SENSAI THE SILK EAU DE PARFUΜ)θα μου ταίριαζε καλύτερα..

  12. Το μπουκάλι κουκούλι μεταξοσκώληκα είναι τέλειο!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.