Beauty Trend: Βαθμολογούμε 20 Liquid lipsticks!

 

liquid-lipsticks-open-1

 

Η μόδα με τα liquid lipstick δεν είναι καινούρια, όμως τους τελευταίους μήνες έχει εξαπλωθεί τρελά με αποτέλεσμα ακόμη και οι μεγαλύτεροι οίκοι όπως YSL & Chanel να λανσάρουν τη δική τους εκδοχή και αποχρώσεις.

 

 

Η πρώτη δική μου επαφή με τα liquid lipstick έγινε με το L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire Gloss που ήταν ένα μεταβατικό στάδιο, κάτι ανάμεσα σε gloss και κραγιόν, ματ αλλά όχι με τη διάρκεια των πιο σύγχρονων liquid lipstick. Οι νέες συνθέσεις επιτρέπουν απόλυτη ματ εμφάνιση και πολύ μεγάλη διάρκεια χωρίς να ξεραίνουν τα χείλη και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη όλη τη μέρα!

 

Τους τελευταίους μήνες έχω αγοράσει πολλά από διαφορετικές μάρκες και σε διαφορετικές αποχρώσεις και μπορώ να πω ότι εκτός από μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού μέρες, δεν έχω βάλει άλλο κραγιόν.

 

 

liquid-lipsticks-open

 

Δείτε λοιπόν τη βαθμολογία μου για ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα!

 

SMASHBOX

Εξαιρετικές αποχρώσεις, διάρκεια χωρίς να ξεραίνει τα χείλη, ευκολία στην εφαρμογή : 9/10

 

TOO FACED

Ζωντανά χρώματα, πιο glossy αποτέλεσμα με λίγο μικρότερη διάρκεια! 6.5/10

 

KYLIE

Φοβερή διάρκεια, καταπληκτικό αποτέλεσμα, η συσκευασία που αγόρασα συμπεριλαμβάνει και μολύβι χειλιών: 10/10

 

THE BALM

Μεγάλη διάρκεια, εντυπωσιακά χρώματα, fun συσκευασία: 7.5/10

 

LIME CRIME VELVETINES

Το πιο πολυσυζητημένο brand στο internet με φοβερές αποχρώσεις και από τα πιο καταπληκτικά κόκκινα! 10/10

 

APOCALIPS RIMMEL LONDON

Πιο πολύ ματ gloss με μικρότερη διάρκεια, αλλά επίσης πολύ φθηνό και καλή γκάμα αποχρώσεων! 8,5 /10

 

MUA LUXE VELVET

Πολύ φθηνό αλλά εξαιρετικης ποιότητας, καλή διάρκεια και αποχρώσεις: 7/10

 

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Επίσης πασίγνωστη online μάρκα από Αμερική που καθιέρωσε το Liquid lipstick, με πολλές glamorous αποχρώσεις και πολύ καλή διάρκεια: 8/10

 

NYX

Καταπληκτικές αποχρώσεις με ονόματα από τις περισσότερες πρωτεύουσες του κόσμου, μεγάλη διάρκεια χωρίς να ξεραίνει τα χείλη: 9/10

 

liquid-lipsticks-3

 

ME NOW

Από Κίνα, πάμφθηνα με ασυναγώνιστη διάρκεια, καλές αποχρώσεις, ιδίως το κόκκινο: 7/10

 

QI BEST

Πρωτότυπη συσκευασία, περισσότερο κραγιόν σε υγρή μορφή, αρκετά σταθερό και πολύ ωραίες αποχρώσεις! 6.5/10

 

PALLADIO

Ίδιο με το πάνω, έχω την εντύπωση ότι είναι η ίδια εταιρεία με άλλο όνομα (και τα δυο από eBay): 6.5/10

 

GERARD

High end προιόν, αυτή η μάρκα χαίρει μεγάλης εκτίμησης, καλές αποχρώσεις και φοβερή διάρκεια: 8/10

 

SLEEK MATTE ME

Οι δύο αποχρώσεις που έχω είναι από τα πιο πολυφορεμένα κραγιόν, εξαιρετική διάρκεια και απόδοση: 9/10

 

REVLON ULTRA HD

Το πιο απαλό και με την καλύτερη μυρωδιά απ’ όλα, μόνο 6 αποχρώσεις αλλά καταπληκτικές όλες τους: 10/10

 

REVOLUTION SALVATION VELVET

Εξαιρετικά φθηνό από μια μάρκα που κάνει επανάσταση στην Αγγλία, με καλή γκάμα χρωμάτων και καλή διάρκεια: 8/10

 

TANYA BURR

Η διάσημη blogger λάνσαρε σειρά καλυντικών που δεν απογοήτεσε καθόλου: 8/10

 

MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID

Κι αυτό από τα αγαπημένα μου, πολύ καλή διάρκεια και αποχρώσεις: 8/10

 

 

liquid-lipsticks-4

 

Όπως βλέπετε τα περισσότερα πήραν μεγάλη βαθμολογία γιατί πάνω κάτω η σύνθεσή τους μοιάζει, η διαφορά έγκειται στο άρωμα και τα ενυδατικά στοιχεία που έχει η κάθε εταιρεία και ποιές αποχρώσεις αποφασίζει να εντάξει στο δυναμικό της.

 

Γνώμη μου να δοκιμάσετε κάποια πιο οικονομικά για αρχή να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει το αποτέλεσμα και να πορευθείτε αναλόγως!

 

 

Στη δική μου λίστα προσεχών αγορών συμπεριλαμβάνονται οι: NARS, Huda Beauty, Lip Vinyl, Kat Von D, YSL, Chanel, Dose, Mac, Hourglass, Stilla, Bourjois, Buxom, H&M και φυσικά Korres!

 

 

Εσείς bb girls έχετε κάποιο αγαπημένο liquid lipstick?

 

Με αγάπη, all the way from London,

Maria A

http://www.greekgoddess.london/

 

22 Σχόλια
  1. Καλημερα απο τη βροχερη Θεσσαλονικη! Εγω λατρευω γενικα τα προιοντα ΝΥΧ
    Εχω ακουσει τα καλυτερα για NARS αλλα δεν ξερω που να τα βρω. Σου προτεινω να δοκιμασεις και τη σειρα Longstay Liquid Matte Lipstick της golden rose. Πολυ οικονομικα λιπστικ που σε δευτερόλεπτα γινονται ματ και εχουν τεραστια διαρκεια! Εγω λατρευω το 09 και το 05. Τα φιλια μου :*

  2. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση! διαρκώς δοκιμάζω υγρά κραγιόν, σπανίως μένω εντελώς ικανοποιημένη! τα πιο πολλά ξηραίνουν τα χείλη ή φεύγουν ανομοιόμορφα ή διαρκούν λιγότερο από τα προσδοκώμενο. Αγαπημένα της radiant θα έλεγα, στα υπ’ όψιν της sleek και της nyx!

  3. Καλημερα και απο τη βροχερη Αθηνα! Τυχερουλα, εκει στο Λονδινο τα βρισκετε ολα, εμεις εδω για να δουμε Nars πρεπει να καταφευγουμε σε eshops του εξωτερικου και αντε να καταλαβεις μετα αν σου κανει η αποχρωση… Στη λιστα σου με τα ματ θα προτεινα να προσθεσεις και Jeffree Star, Tarte και Jouer, ειδικα για την τελευταια ακουω τα καλυτερα! Σημερα φοραω ματ λιπστικ Colourpop και πολυ μου αρεσει γιατι δε φευγει με τιποτα απο τη θεση του. Φιλιααααα 🙂

  4. To post Που όλες περιμέναμε! Τι να λέμε τώρα? Κραγιόν και ξερό ψωμί και το κλειδί είναι αυτό που έγραψες: mat αλλά χωρίς να ξεραίνουν τα χείλη. Δεν εχω κάποιο τόσο αγαπημένο αυτη τη στιγμή, αλλά λέω….. να περιμένω την άφιξη της …. Smashbox….. 😉 εκτός να χτυπήσω κανένα Revlon στο μεταξύ….
    Φιλάκια από μια υπέροχα φθινοπωρινή Αθήνα!!!

  5. Λατρεύω τα liquid lipsticks!!! είναι τόσο ευκολοφόρετα που το κραγιόν πια το φορώ μόνο βράδυ. Προς το παρόν χρησιμοποιώ korres και είμαι ευχαριστημένη. Το μεγάλο τους μείον οι λίγες αποχρώσεις (μετρημένες στα δάχτυλα). Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις των bbgirls και τις βαθμολογίες για να δοκιμάσω και άλλα!!

  6. kalimera julia bbgirls!! den exo kapoio sygekrimeno liquid lipsticks giati fobomoun oti tha ksirenoun ta xeili meta to yperoxo post sigoura tha apoktiso kapoio! filakiaaa

  7. Kalimera bbgirls!!! Einai tooooosa polla ta liquid lipstick,oles pia oi etaireies exoun lansarei kapoio, kai mi nomizete ki edo einai markes opos I colourpop pou ti vriskeis online giati einai amerikanikes! dokimaste pantos kapoio ftino na deite an sas aresei I ifi tous, emena me exoun volepsei trela. Simera Stella forao to Smashbox mou 😉

  8. Revlon και vivid matte liquid από Maybelline NY….Kι αν τύχετε περίοδο εκπτώσεων,τα pure color envy sculpting gloss και lacquer από την Estee…καλημέρα σε όλες!!

  9. Καλημέρα, πολύ ωραίο άρθρο!!! Λατρεύω τα προϊόντα χειλιών! Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να προμηθευτώ τα KYLIE;

  10. @Celia μμμμμμμμμ pure color envy sculpting gloss και lacquer από τη θεία ε???? 😉

  11. Εμπεριστατωμένο post,ευχαριστούμε Υπουργέ μας!
    Μουτςς

  12. (και εκεί που είπα, τι ωραία, λίγη βροχούλα, έχει βγει ένας ήλιος και καίγεται η πλάτη μου και πάλι βγάζω layers σαν το κρεμμύδι)

  13. Κάθε καλοκαίρι μας επισκέφτεται η θεία μου (αδερφή της μαμάς μου)που μένει μόνιμα στην Αμερική και πέρα από το γεγονός ότι την περιμένουμε με χαρά γιατί την αγαπάμε πολύ,εγώ και η μεγάλη μου κόρη ιδιαίτερα την περιμένουμε γιατί κάθε φορά θα μας φέρει ότι καινούργιο κυκλοφορεί σε REVLON και Clinique-καλά δεν κόβω τις φλέβες μου για Clinique γιατί κάποια καλλυντικά της μου προκαλούν αλλεργία-αλλά λατρεύω τη REVLON και όντως Μaria μου το REVLON ULTRA HD είναι από τα πιο κορυφαία γκλος που έχω βάλει! Συγκεκριμένα μου έφερε το REVLON ULTRA HD MATTE σε φούξια το HD CRUSH και είναι υπέροχο και με διάρκεια!

  14. Θα ήθελα να δω και άλλα προιόντα στη λίστα όπως aden που οι ελληνίδες αισθητικοί τα προτιμούν.

  15. Καλημέρα!!!!
    Απο την Ηλιοβροχη!!! Αθήνα
    Βλέπω @MariaA οτι εκτός απο την συλλογη αρωμάτων δεν πας καθόλου πισω και στα lipgloss!!!
    Μήπως σου αρμόζει και νέα θέση εκτός απο αυτή του Υπουργού αρωμάτων!!!’
    Φιλια πολλα

  16. @Barbara: Dystyxos mono apo to internet apo to site tis apeftheias, yparxoun kai sto ebay an psakseis alla epeidi ekei yparxoun kai polla fake proionta prosekse ta reviews.
    @Maryl: theia apo Ameriki akouo!!! To ksereis oti mporeis na xrisimopoieis ti diefthinsi tis gia na paraggelneis kaloudia pou vriskeis mono Ameriki kai na sou ta stelnei ekeini meta, e?!
    @Ju: Ama thelei o kosmos ypourgeio na dexto ti na kano…. 😉

  17. Να δοκιμάσεις όπωσσδήποτε από την seventeen το all day lip color υπέροχες αποχρώσεις και πολύ καλή διάρκεια τιμή 12€ και από golden rose το longstay liquid matte lipstick υπέροχο μόνο με 5€, αγαπημένη μου απόχρωση το 11.

  18. @MariaA:κ όμως δεν το είχα σκεφθεί!!! Σ’ευχαριστώ Μαράκι μου για την εκπληκτική αυτή ιδέα που μου έδωσες!

  19. Ααααχχχ, κραγιόν! Αν μάζευα όλα τα χρήματα που έχω δώσει γι’ αυτά,liquid και μη, θα αγόραζα εκείνο το πολυπόθητο studio στην Πάρο, αλλά πως να αντισταθείς ???

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.