Nέα Clarisonic: Mia και Alpha.

clarisonic-mia-alpha-open

 

 

Διαβάζοντας τον τίτλο του post, ίσως νομίζετε ότι κάνω λογοπαίγνιο με την συσκευή καθαρισμού Clarisonic, γράφοντας ότι είναι «μια (mia) και καλύτερη» (alpha). Αυτό δεν ισχύει. Mia (Fit) ονομάζεται η νέα, ακόμα πιο μοντέρνα συσκευή Clarisonic για τις γυναίκες και Alpha  (Fit)είναι η συσκευή Clarisonic για τους άντρες.

 

Αυτό που θέλω να τονίσω πριν περάσουμε να δούμε τις νέες συσκευές Clarisonic, είναι η σαφής τάση που υπάρχει στην αγορά ομορφιάς για home beauty devices, δηλαδή για μηχανήματα ομορφιάς με χρήση στο σπίτι (θυμηθείτε και το Foreo για το οποίο μας έγραψε πριν λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος). Στην ίδια αγορά, το Riiviva, για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στον καναπέ του σπιτιού, το Tria Age –Defying  Laser, αλλά και στην ίδια μάρκα το Hair Removal Laser,  το Nu Face Trinity, ενώ για πιο οικονομική λύση η Clinique παρουσίασε πρόσφατα το Sonic System Purifying Cleansing Brush.

 

Aν πάμε τώρα ακόμα πιο πίσω και δούμε πως ξεκίνησε αυτή η τάση, θα σας πω ότι ουσιαστικά τα πρώτα home beauty (health) devices για πολύ καλύτερα αποτελέσματα, δεν ήταν άλλα, από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Αλήθεια, μπορούν να συγκριθούν με τις παραδοσιακές στον τρόπο που καθαρίζουν τα δόντια μας; Όχι.

 

To Fit στις νέες συσκευές Clarisonic δεν είναι τίποτα άλλο από το γεγονός ότι έγιναν ακόμα πιο μικρές και εύχρηστες χωρίς να χάσουν όμως ούτε στο ελάχιστο από τις ιδιότητές τους. Έγιναν Fit για να χωράνε (the verb-to fit) στο χέρι, στην παλάμη ή και σε ένα μικρό νεσεσέρ και να τις έχετε πάντα μαζί σας, όπου βρεθείτε για τέλειο, επαγγελματικό καθαρισμό, σαν να βρίσκεστε στην καρέκλα ενός δερματολόγου.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Mia Fit  χωράει εύκολα στο χέρι . Eίναι αδιάβροχη και φορητή και διατίθεται σε δύο  χρώματα – ροζ και γαλάζιo. Ό,τι πρέπει για την τσάντα του γυμναστηρίου, στη βαλίτσα που παίρνετε μαζί σας στο αεροπλάνο,  ή ακόμα και στην τσάντα σας, για να σας προσφέρει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό ανά πάσα στιγμή.

 

(αυτό τώρα, ότι θα οδηγείς και στα φανάρια θα το βγάζεις απ’ την τσάντα ή τον χαρτοφύλακα για κάνεις και έναν γρήγορο καθαρισμό μπροστά στο καθρεφτάκι- αφήστε το- μη του δίνετε σημασία, επικεντρωθείτε στο εύχρηστο του πράγματος.)

 

Σε συνδυασμό με τη πολυτελή απαλή Κεφαλή Καθαρισμού για Λαμπερή Επιδερμίδα και το αφρώδες γαλάκτωμα καθαρισμού Skin Illuminating Cleanser, η Mia FIT απομακρύνει τους ρύπους, το αντηλιακό και το μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και λεία.

 

 

clarisonic-mia-1

 

 

Η Alpha Fit συσκευή δημιουργήθηκε αποκλειστικά για άντρες για να απομακρύνει τους ρύπους, τη λιπαρότητα, τον ιδρώτα και τη ρύπανση από την πιο τραχιά και απαιτητική ανδρική επιδερμίδα. Είναι συμπαγής και αδιάβροχη, χωράει εύκολα στη βαλίτσα, στην τσάντα του γυμναστηρίου στο ντουλάπι του μπάνιου και διαθέτει μια μοναδική κεφαλή καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες ώστε να χρησιμοποιείται τόσο σε ξυρισμένη επιδερμίδα όσο και σε επιδερμίδα με γένια. Σε συνδυασμό με τη συσκευή, το αφρώδες gel καθαρισμού προσώπου, που περιέχει ένα συνδυασμό οξέων φρούτων, καφεΐνης, ginseng και αλόης, για να συμβάλλει στον καθαρισμό και την τόνωση της ανδρικής επιδερμίδας.

 

 

clarisonic-alpha-1

 

 

 

Για τις χρήσεις του Clarisonic και τις ευεργετικές ιδιότητες του καθαρισμού στο σπίτι με ένα sonic μηχάνημα, έχουμε γράψει πολλά και εδώ και μπορείτε να τα ξαναθυμηθείτε.

 

Σήμερα βέβαια, μιλάμε για hers and his καθαρισμό, δυο μηχανήματα πλάι – πλάι στο μπάνιο σας, τα οποία θα βοηθήσουν για να εισχωρήσουν ακόμα καλύτερα τα ενεργά συστατικά της φόρμουλας στις κρέμες που έχετε επιλέξει για να διατηρήσετε την νεανικότητα του δέρματός σας.

 

Πιστεύω ότι αρκετές από εσάς, έχετε την συσκευή Clarisonic στο σπίτι σας, αλλά για μια από εσάς είμαι σίγουρη αφού την έχω δει φωτογραφημένη, στο μπάνιο του σπιτιού της.

 

Εσύ η μια, είμαι σίγουρη ότι έχεις να μας γράψεις πολλά, παρακάτω στα σχόλια.

 

Kαι αύριο,  θα είναι mia alpha μέρα.

 

(ε ναι, τώρα το κάνω το λογοπαίγνιο)

 

 

19 Σχόλια
  1. Πολλες καλημερες Τζουλια και bb girls! Οταν μιλαμε για Clarisonic μιλαμε για την κορυφη της τεχνολογιας στο θεμα καθαρισμου προσωπου! Ενας απο τους ιδρυτες της ηθελε απο την αρχη να ειναι τοσο μικρη η συσκευη, συγκεκριμενα ειχε στο μυαλο του ως προτυπο ενα μπουκαλι αρωματος, το Vera Wang for women, αλλα οι τεχνικοι του ειπαν οτι δε γινοταν να χωρεσουν τα ηλεκτρολογικα κομματια. Ετσι, περιμενε 10 χρονια για να αναπτυχθει η τεχνολογια και να μπορει να κανει την αρχικη του ιδεα πραγματικοτητα. Σιγουρα ειναι στα μειον η πολυ υψηλη τιμη του, εξαλου φαινεται λογω και του γεγονοτος οτι εχουν κυκλοφορησει απειρες πιο φτηνες αντιστοιχες συσκευες, οτι η εταιρεια δεν παει και πολυ καλα με αποτελεσμα να κανει απολυσεις, ομως οταν θελεις κατι τοσο ποιοτικο κατι παραπανω θα πρεπει να δωσεις. Κανω απο τωρα οικονομιες για να την παρω τη “mia kai moni” σαν Χριστουγεννιατικο δωρο στον εαυτο μου!!!

  2. @Εva Diama: Μετράει πολύ και το γεγονός ότι η αρχή δεν έγινε απλά από κάποιον δερματολόγο αλλά έναν engineer και industrial designer τον Dr Robb Akridge οπότε είναι λογικό το design να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες. Για την τιμή θα πω για πολλοστή φορά “ο,τι πληρώνεις παίρνεις”. Υπέροχη η ιστορία σου, για το μπουκάλι Vera Wang. Kisses bb girl!

  3. Χαχαχαχα….καλημέρα ,κυρία…καλημέρα,bb girls…ναι,σε μένα αναφέρεται η δασκάλα μας με μαρτύρησε…έχω την mia2 σε ένα απίστευτο ροζοκουφετί λατρεμένο χρώμα. Λοιπόν,καταρχάς να πω πως έχει δύο ταχύτητες,μία για ντελικάτα κι ευαίσθητα δέρματα (σαν το δικό μου)και άλλη μια -πιο δυνατή- για κανονική επιδερμίδα.Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι πως αφαιρεί τους ρύπους(δε μ’ αρέσει η λέξη βρωμιά),τη σκόνη,τον ιδρώτα,το σμήγμα και τη λιπαρότητα.Θα μου πείτε, αυτό το κάνει κι ένα απλό βουρτσάκι καθαρισμού…αλλά είναι αυτό που έγραψε η δασκάλα πιο πάνω ,με την οδοντόβουρτσα…κι η συμβατική καθαρίζει τα δόντια αλλά η ηλεκτρική είναι άλλο πράγμα. Κι η clarisonic εμένα με εξέπληξε ευχάριστα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.Άφησε το δέρμα μου τόσο απίστευτα απαλό-σαν μωρού- και με έντονη την αίσθηση της καθαριότητας.Να ξέρετε πως είναι κι αδιάβροχη ,δλδ μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και την ώρα που κάνετε μπάνιο(τεσταρισμένο κι ασφαλές).Είναι κι επαναφορτιζόμενο,εννοείται(ο φορτιστής του με τον μαγνήτη ακόμα με εντυπωσιάζει όταν το φορτίζω) Έχει t-timer 60δευτερολέπτων…20” στο μέτωπο, 20” μύτη και πηγούνι κι από 10” σε κάθε μαγουλάκι. Εγώ βάζω 60” ακόμη, για λαιμό και ντεκολτέ.Αποφεύγω να την χρησιμοποιώ πολύ κοντά στην περιοχή των ματιών αλλά μια φορά στο τόσο την χρησιμοποιώ στα χείλη μου και κάνω scrub (θυμάστε που έλεγε η κυρία τις προάλλες πως και τα χείλη μας θέλουν περιποίηση για να στρώνουν όμορφα αυτά τα σκούρα/μωβ/μαύρα/χρυσά κραγιόν). Μετά από κάθε εφαρμογή το δέρμα σας είναι έτοιμο όσο ποτέ να υποδεχτεί τον ορό και τις κρέμες.
    Είχα ακούσει και διαβάσει πως ενδέχεται να σου παρουσιάσει μικρή τύπου ακμή τις πρώτες μέρες ή -αν ήδη έχεις- να την βγάλει λίγο περισσότερο στην επιφάνεια αλλά ευτυχώς εγώ τέτοιο πρόβλημα δεν είχα. Αυτό που παρατήρησα -εκτός από το απίστευτα απαλό δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή- στην πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης ήταν ο ομοιόμορφος τόνος στο δέρμα και οι λιγότερο διεσταλμένοι πόροι,η λάμψη και η λεία υφή στο δέρμα. Πρόβλημα με ρυτίδες δεν έχω ιδιαίτερο αλλά έχω δυο γραμμές που ξεκινάνε από το κάτω μέρος από τα ρουθούνια της ροζ μυτούλας μου και καταλήγουν δεξιά κι αριστερά από το πάνω χείλος. Λοιπόν, σας πληροφορώ πως οι γραμμούλες αυτές έχουν πια περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό…κι αυτό μέσα σε έναν μήνα χρήσης.
    Μέσα στη συσκευασία υπάρχει και ένα τζελ καθαρισμού που μπορείτε να το αγοράσετε και μόνο του ξεχωριστά αλλά εγώ χρησιμοποιώ τη συσκευή με διάφορα καθαριστικά κατά καιρούς. Επίσης, να πω πως υπάρχει κι ένα bb boy στο σπίτι ,που το χρησιμοποιεί κάποιες φορές (όχι πολύ συχνά αλλά πάντα με την δική του ανταλλακτική κεφαλή) κι ειδικά πριν το ξύρισμα. Να πω πως υπάρχουν στην αγορά ανταλλακτικές κεφαλές. Και να κλείσω λέγοντας πως είναι πολύ εύκολο να καθαρίσεις τη συσκευή και την κεφαλή ,για να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση.

  4. @Celia: Όπως κατάλαβες και καλά να μην γράψεις στο πρώτο test της χρονιάς, το Άριστα το έχεις στο τσεπάκι σου, μετά το σημερινό review.

  5. Kalimera!!! Panta to eixa skopo na agoraso ena mixanimataki tetoio giati pragmatika apo test pou exo kanei exo meinei poly entyposiasmeni apo ta apotelesmata, ela omos pou molis mazevo liga xrimata ta ependyo se ena neo aroma !!
    Zo ena drama Ju!

  6. Τα βρίσκω πολύ χαριτωμένα.Και αρχίζω να κάνω σενάρια πώς γεννήθηκε η ιδέα για αντρικό και γυναικείο Clarisonic(και όχι δεν νομίζω πως είναι το προφανές οι διαφορετικές ανάγκες του δέρματος)
    Μουτςς

  7. @MariaA: Δεν επιτρέπεται να μην έχεις ένα beauty device gadget στην κατοχή σου, ειδικά εσύ. Άσε για λίγο μόνο το άρωμα και ξανα επιστρέφεις σε αυτό!

  8. @Litsa: Εχει άλλες ανάγκες η αντρική επιδερμίδα και σταματάω εδώ τη σκέψη μου…

  9. Καλημερα. Και εγω θα ηθελα παρα πολυ αυτο το μηχανηματακι. Εχω προσπαθησει αλλα κατι αλλο επρεπε να προηγηθει και εμενε παλι. Η ελπιδα δεν λενε οτι πεθαινει τελευταια ….ε εκει ελπιζω.Καλο απογευμα

  10. Το ψάχνω εδω και καιρώ ποια βουρτσα να διαλέξω και εχω στο τέλος μπερδευτεί!!
    Άλλες λειτουργούν με υπέρηχους άλλες λειτουργούν με δονήσεις άλλες με πολλές
    περιστροφές άλλες με τεχνολογίας ιόντων άλλες με μπλε υπέρυθρες φως άλλες
    δεν έχουν καν βουρτσα αλλα δόντια σιλικονης κ.λ.π και σίγουρα όλες έχουν
    κάποιο αποτέλεσμα!! Τώρα ποια ειναι η καλητερη ακόμα δεν εχω βγάλει άκρη!!

  11. Το ψάχνω εδω και καιρό ποια βουρτσα να διαλέξω και εχω στο τέλος μπερδευτεί!!
    Άλλες λειτουργούν με υπέρηχους άλλες λειτουργούν με δονήσεις άλλες με πολλές
    περιστροφές άλλες με τεχνολογίας ιόντων άλλες με μπλε υπέρυθρο φως άλλες
    δεν έχουν καν βουρτσα αλλα δόντια σιλικονης κ.λ.π και σίγουρα όλες έχουν
    κάποιο αποτέλεσμα!! Τώρα ποια ειναι η καλητερη ακόμα δεν εχω βγάλει άκρη!!

  12. @Kυρία δασκάλα Xaxaxaxa…ευχαριστώ για το ΑΡΙΣΤΑ,κυρία…πού είναι ο συμμαθητής μου ο Πάνος, να καταπιεί τα μουστάκια του από τη ζήλεια….
    Aλήθεια ,πότε θα είναι το πρώτο test της χρονιάς;;;
    @MariaA, δεν έχεις εσύ το clarisonic,Υπουργέ μου;;;Σε πόνταρα από τις πρώτες που θα το είχαν αγοράσει…yoy should cheat on perfume with Clarisonic…at least once….
    @Κυρία, θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο….ξέρετε αν το mia2 και το plus παίρνουν τις ίδιες κεφαλές;;;Γιατί έμαθα πως για το δεύτερο κυκλοφορεί κεφαλή καθαρισμού ειδική για μάτια και χείλη…κι έλεγα να τη δοκιμάσω…

  13. Η ροζ μικρούλα μου άρεσε πολύ.. Δεν έχω ακόμα αυτή τη συσκευή,παρόλο που έχω ακούσει τόσα καλά, αλλά τώρα λέω να την αποκτήσω και να τη σταθώ με τη ροζ μου silknpill..

  14. Φανταστικό το έχω περίπου 3 μήνες.Το ήθελα εδώ και καιρό εντέλει κατάφερα να το αποκτήσω όταν το είχαν 35%…Είναι φανταστικό απλά να το καθαρίζω με Detol σαπούνι.. Καλό θα είναι να χρησιμοποιηθεί και μια λοσιον για να μην μεταφέρονται μικρόβια… Μετά από μερικές εβδομάδες αφήνει τέλειο αποτέλεσμα… ? ? ? ?

  15. Το δικό μου clarisonic mia το έχω 2 χρόνια περίπου και μου έχει αλλάξει τη ζωή. Ενα θα σας πω: πλέον βγαίνω έξω από το σπίτι χωρίς make up. Μου έχει μεταμορφώσει δραστικά την επιδερμίδα – και μιλάμε για μια επιδερμίδα λιπαρή, με τεράστιους πόρους, ακμή, δυσχρωμίες και ό,τι άλλο λαχταράς. Οπότε,ναι, είναι από τα προϊόντα που προτείνω ανεπιφύλακτα!

  16. Κι εγώ το έχω σε φωτό στο μπάνιο μου κυρία!

  17. @celia: Ναι και οι 2 συσκευές παίρνουν τις ίδιες κεφαλές, καλή μου αριστούχα.

  18. @Marianna: Δεν είχα αμφιβολία, αγαπημένη μου beauty addict! Nομίζω τώρα που το λες, κάπου πήρε το μάτι μου και το δικό σου..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.