NOTOS and more!

 

notos-open

 

 

Ένα πολύ ωραίο μεσημέρι, απόλαυσα την Πέμπτη που μας πέρασε στην καρδιά της Αθήνας, στο πολυκατάστημα NOTOS στην συμβολή Σταδίου και Αιόλου.

 

Εκείνη τη μέρα έγιναν τα εγκαίνια του νέου τμήματος αθλητικών ειδών του καταστήματος στον 6ο όροφο, με καλεσμένο guest star, τον χρυσό μας Ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια και εγώ  κατάλαβα για άλλη μια φορά, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

 

Γνωρίζοντας τον από κοντά και συνομιλώντας για λίγο μαζί του, συνειδητοποίησα γρήγορα ότι η επιτυχία του δεν έχει να κάνει μόνο με το εξαιρετικό του ταλέντο και τη σκληρή του δουλειά ως αθλητής,  αλλά και με την πραγματική ξεχωριστή και χαρισματική του προσωπικότητα.  Χαμογελαστός, με ευφράδεια, χαμηλών τόνων, προσηνής αλλά και με έντονη, έξυπνη προσωπικότητα, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη η γνωριμία μου μαζί του.

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας

 

petrounias

 

 

Το NOTOS Αθήνας ανανεώνεται λοιπόν για το καταναλωτικό του κοινό και αναδιαμορφώνει τον 6ο όροφό του, υποδέχοντας κορυφαία αθλητικά brands όπως Adidas, Arena, Brooks, Converse, DC, Fila, Freddy, Nike, Puma, Quicksilver, Reebok, Salomon, Second Skin και Under Armour, και πολλά άλλα που θα προστεθούν σύντομα καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

 

 

notos-1

 

notos-2

 

 

notos-3

 

notos-4

 

Η Χαριτίνη Χρήστου, Head of Marketing του NOTOS, σχολίασε: «Παρατηρούμε ότι οι ανάγκες των καταναλωτών για άθληση αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Το NOTOS Αθήνας, το αγαπημένο πολυκατάστημα του αθηναϊκού κοινού, δε θα μπορούσε να μείνει αδιάφορο στις αυξημένες ανάγκες για MORE sport, MORE fitness, MORE wellness! Για το λόγο αυτό, τολμά και προσφέρει στο κοινό τα καλύτερα brands της αγοράς σε έναν ανακαινισμένο χώρο υψηλής αισθητικής. Σύμμαχος του NOTOS σε αυτήν την προσπάθεια και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας, ο Ελευθέριος Πετρούνιας, που πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του NOTOS MORE

 

Η Χαριτίνη Χρήστου και ο Λευτέρης Πετρούνιας

 

notos-more-charitini-petrounias

 

Για τα εγκαίνια του νέου αθλητικού τμήματος, τα NOTOS Αθήνας διοργανώνουν, από τις 21 έως και τις 27 Οκτωβρίου, την NOTOS for more SPORTS WEEK, μια εβδομάδα γεμάτη MORE action, MORE events, MORE προσφορές, οπότε αν βρεθείτε εκεί κοντά μην χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφτείτε.

 

Τέλος να σας ενημερώσω ότι σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου, αλλά και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου από τις 11πμ έως τις 14.00μμ ο Λευτέρης Πετρούνιας θα βρίσκεται στον 6ο όροφο του πολυκαταστήματος και θα σας περιμένει για να σας γνωρίσει από κοντά.

 

Είναι μια μοναδική ευκαιρία ειδικά για όσες και όσους  από εσάς έχετε παιδάκια/ ανηψάκια/ βαφτιστηράκια,  που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Το πιο πιθανό , είναι να δείτε και εμένα εκεί με τον κύριο Ρωμανό,  που θέλει πολύ να γνωρίσει από κοντά τον χρυσό μας Ολυμπιονίκη.

 

 

Εγώ και ο Λευτέρης Πετρούνιας (συγνώμη, για την κάπως θολή φωτογραφία, αλλά αλήθεια, εγώ είμαι!)

 

 

julia-petrounias

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Αχ μακάρι να μπορούσα να έρθω πολύ θα το ήθελα αλλά βλέπεις είμαι λίγο μακριά!! Εντωμεταξυ είσαι μία κούκλα!!!Ή φωτογραφία μία χαρά!!! φιλάκια!!!!

  2. @Eλευθερία: Καλημέρα bb girl! Ναι, ναι, είμαι μια … θολή “κούκλα”.. χαχαχαχ! Σε ευχαριστώ πάντως αγαπημένη. Είσαι εκτός Αθηνών;

  3. Καλημέρα!! Ωραίο το νέο τμήμα! Κι εσύ Τζούλια μια κούκλα όπως πάντα !!

  4. Quiksilver και Under Armour είναι οι αγαπημένες του γιου μου.
    @Julia, perfect outfit…gorgeous lady!!

  5. Τυχερούλα! από τους πολύ λίγους αθλητές που είναι
    ΣΩΣΤΟ παράδειγμα !

  6. Αγαπημένο πολυκατάστημα!! Όταν το γραφείο μου ήταν στην Κλεισθένους, σε κάθε break εκεί έτρεχα!!!!!!!

  7. Καμία θολή φωτογραφία δεν μπορεί να κρύψει την εσωτερική λάμψη δύο ταλαντούχος ανθρώπων. Να περάσετε όμορφα με τον κύριο Ρωμανό!

  8. Καμία θολή φωτογραφία δεν μπορεί να κρύψει την εσωτερική λάμψη δύο ταλαντούχων ανθρώπων. Να περάσετε όμορφα με τον κύριο Ρωμανό!σ

  9. Πήγα να διορθώσω και τα έκανα μαντάρα. Μόνο που δεν με χαστούκισε ο browser του κινητού μου! Καλό σκ.

  10. & Amalia: Χαχαχα!!Να του πεις ( του browser) να σε χαστουκίζει πιο συχνά για να μας φτιάχνεις τη διαθεςη σε ενα βροχερό απογευματινό Αθηναϊκό απογευμα αγαπημενη!

  11. @Amalia: Χαχαχα!! Να του πεις ( του browser) να σε χαστουκίζει πιο συχνα για να νας φτιάχνεις τη διάθεση σε ενα βροχερό καπως μελαγχολικό Αθηναϊκό απογευμα αγαπημενη!

  12. @Celia: Μια που σχολίασες το outfit αγαπημένη μου, let me enlighten you:

    Ζακέτα ( από πάνω) με μανίκια και πλάτη από μάλλινο- soft όμως, τύπου ύφασμα – και όλο το μπροστινό απο μαύρο δέρμα και εσωτερικά σουέτ. Αγορά απο Zara The Mall Athens.

    Από μεσα μακρύ μαύρο μακό με ψηλό λαιμο και κάθετα γράμματα στην πλάτη. Αγορά απο H&M Knightsbridge London.

    Παντελόνι ( τύπου denim – stretch) καθώς και κοντα μποτάκια που δεν βλεπεις, απο Forever 21, Oxford Street – London.

    Όπως καταλαβες το ” έσκισα” το High Street.

    ( άντε, θα χαρεις τώρα..)

    Τσάντα που δεν φαίνεται- Michael Kors, αγορασμένη στη λατρεμενη σου New York @ Bloomy’s.

  13. Τζούλια μας,καιρό ειχαμε να σε δούμε να ποζαρεις.Θολή η φωτό αλλά εσύ φαίνεσαι μια χαρά! Πολύ ωραίο μαλλί,outfit και φυσικά ποδια! Γενικά, ψωνιζω απο το notos Θεσσαλονίκης και μου αρέσει και η ποικιλία αλλά και οι προσφορές! Φιλιά!

  14. Πολύ ωραίο μαγαζί,που έχω επισκεφθεί και έχει τα πάντα,τώρα και πιο πολλά αθλητικά απόότι βλέπω..Παρά τη θολή φωτό,εγώ βλέπω δύο υπέροχα παιδιά με φωτεινό χαμόγελο! Τζούλια μου το παντελόνι αυτό είναι τέλειο,από τα αγαπημένα μου,αλλά βέβαια θέλει το δικό σου σωματότυπο για να το υποστηρίξει.

  15. @ Maryl: Μα, τι πάθατε όλες σημερα μπα σε καλο σας!!! Αχαχαχα!! Αγαπημενη, μιλας για τα δικά μου πόδια ενώ εγώ σε εχω δει στο Fb με μαγιό;;; Bikini?? Αχαχαχα!! Να’σαι καλά alter ego, Υδροχοε μου, με έκανες και γέλασα αποψε!!

  16. Τζουλια μου αλήθεια ειναι είσαι υπέροχη! Είμαι κρητη και συγκεκριμένα Ηρακλειο Κρητης!!!

  17. @Julia, και bloomy’s και forever21….πόσα μπορώ να αντέξω πια;;;;Μπουουουμ…εγώ ήμουν που έσκασα από τη ζήλια μου….για το forever21, τα έμαθες έτσι;;;;Έρχεται αρχές του νέου έτους και στην Αθήνα…Ερμού και Ευαγγελιστρίας…αν περνάς από κει,θα έχεις διαπιστώσει πως τα έργα προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.