Zara, meets Wonder Woman.

 

Zaras-Wonder-Woman-Collection00-1

 

 

Δε νομίζω ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι μια από τις συλλογές της Zara για το φετινό φθινόπωρο έχει ως θέμα τη γνωστή μας female super hero “Wonder Woman”.

 

Έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και κάποιο καιρό, ότι τον Ιούνιο του 2017, θα δούμε και στη μεγάλη οθόνη την ταινία Wonder Woman, με πρωταγωνιστές την Gal Gadot, τον Chris Pine και την Robin Wright. Οπότε, να η έμπνευση.

 

Γράφοντας αυτό, θυμήθηκα και άλλη μια συλλογή με πρωταγωνίστρια την Wonder Woman εκείνη της Mac που είχε λανσαριστεί το 2011 και σας έγραφα γι αυτή σε ένα ταξίδι μου στο Λονδίνο και μετά έφτασε φυσικά και στην Αθήνα -είμαι σίγουρη κάποιες από εσάς το θυμάστε- αν δεν το θυμάστε μπορείτε να δείτε εκείνο το post εδώ, αλλά σας προειδοποιώ, είναι vintage (όχι η συλλογή- το post)

 

(ήταν γουστόζικη εκείνη η συλλογή πάντως..)

 

Mac Wonder Woman 2011

 

mac-wonder-woman-eye-quads

 

 

mac-wonder-woman-Lipsticks-all

 

mac-wonder-woman-Lipglasses-tubes

 

 

Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για μόδα και είναι ευκαιρία εκτός από τη συλλογή “Wonder Woman” να δούμε και κάποια άλλα συνολάκια του γνωστού πολυκαταστήματος που μου τράβηξαν την προσοχή και θέλω να δω αν θα τραβήξουν και τη δική σας:

 

Voila!

 

 

 

Zaras-Wonder-Woman-Collection-001

 

 

Zaras-Wonder-Woman-Collection-002

 

 

Zaras-Wonder-Woman-Collection-003

 

 

Ρίξτε και μια ματιά όμως στην Woman Studio Capsule Collection με αρκετά πιο ακριβά items που όμως κατά την άποψή μου, τα αξίζουν τα λεφτά τους. Πολύ δέρμα και όπως ξέρετε, μια αδυναμία στο μαύρο δέρμα, την έχω. (έχω βάλει στο μάτι αυτή την πρώτη δερμάτινη φούστα που θα δείτε)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zara-Studio-Collection-Fall-2016

 

 

Zara-2

 

 

Zara-3

 

 

Zara-4

 

 

Zara-5

 

 

Zara-6

 

 

Zara-7

 

 

Kαι μια που ξεκινήσαμε με Wonder Woman, πάρτε και μια γεύση από το official trailer της ταινίας για την πριγκίπισσα- πολεμίστρια των Αμαζόνων με το όνομα «Princess Diana of Themyscira» aka (όταν προσγειώθηκε στην Αμερική) Diana Prince με πατέρα τον Δία (από εδώ το είχαν, από εκεί το έφεραν, νάτος πάλι ο Όλυμπος)

 

 

 

 

 

 

 

30 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Ειμαι φαν των κόμικ της Mervel&DC (αντίπαλες) αγαπώ πολλούς σούπερ ήρωες Wolverine ,Captain America,
    Dead pool Κ.λ.π Είδα με μεγαλη χαρα την σύγκρουση Souperman vs Batman!! Αλλα αυτο που γούσταρα
    τρέλα σε αυτή την ταινία ήταν η εμφάνιση της Wonder Womman!!!Βλεπω (αν και ειναι λογικό) εχει γυριστεί
    ταινία με αφιέρωμα σε αυτή!! Και χαίρομαι δίπλα!!
    @Τζουλια σε ενημερώνω οτι την προηγούμενη βδομάδα ψώνιζα στα ΖARA σχεδόν είχα αγκαλιάσει
    το μαύρο φούτερ με την στάμπα ήμουν κατα 99,9% να το πάρω αλλα στο τέλος το άφησα δυστυχώς!!!
    Τωρα που μας τα παρουσιάζεις σκέφτομαι γιατι δεν το πήρα τελικά!!!!!
    Αν εχεις παρατηρήσει το εικονίδιο μου στο bb ειναι η Wonder Woman!!! Αν και μονο στην φαντασία μου
    φτάνω τις ικανότητες της ,πιστευω οτι ΟΛΕΣ μέσα μας κρύβουμε μια Wonder Woman!!!

  2. @SofiaT: Φυσικά και ξέρω την αδυναμία σου στους super heroes και ειδικά στη Wonder Woman. Ξεχνιέται το “Wonder bb girls?”??

    Δεν το πήρες; Α, Σοφάκι, σε βλέπω για shopping το απόγευμα…

  3. …καλημέρες πολλές…μου άρεσε το ψηλόμεσο τζην,η δερμάτινη μαύρη φούστα και τα τύπου biker boots με τα κορδόνια…και το ροζ μαλλί του μοντέλου,ασφαλώς!!!

  4. @Τζουλια με εχεις βάλεις σε πολυυυυ μεγάλο πειρασμό να το ξερεις!!! Χαχαχαχαχαχ

  5. Χαριτωμένη η συλλογή ZARA “Wonder Woman” με τα POW! και τα BAM! – αλλά εγώ θα προτιμήσω το cropped σακάκι με τα χρυσά κουμπιά από την STUDIO Capsule collection! 🙂

  6. @Sissy: Ε, η αλήθεια είναι ότι στην ετικέτα, το συγκεκριμένο, δεν γράφει Zara Woman, γράφει Sissy.

  7. Kalimera bbgirls!! I love Wonder Woman evlepa tin palia seira me evlaveia kai I Gal Gadot nomizo einai katapliktiki! Min ksexname I Wonder Woman itan amazona apo aftes pou diavazame sti mythologia.
    Ta rouxa tou Zara einai apo ta agapimena moy kai ta dermatina tous poly kalis poiotitas. Ta biker boots mou idi ta exo agorasei gia to xeimona!!
    Kali evdomada na exete bbgirls!!

  8. @MariaA: Πότε πρόλαβες καλέ; Θα μου πεις, στο Λονδίνο είσαι, σωστό κι αυτό.

  9. Τα συγκεκριμένα Mac τα θυμάμαι γιατί τα ψάχναμε με την κόρη μου στην Αθήνα(είχε ερωτευτεί τα κραγιόν).. Καλή η παραπάνω συλλογή Zara νομιζω για πιο νεαρές ηλικίες και θα συμφωνήσω με τη Sissy για το ωραιότατο αυτό σακάκι..γενικά η συλλογή woman Studio Capsule Collection δε συγκρίνεται με του Zara,αν και οι τιμές σίγουρα διαφέρουν πολύ και επιπλέον από τα Zara ψωνίζω σχεδόν πάντα τα ρούχα και τα παπούτσια μου.

  10. @Maryl: Μου αρέσει αυτή η φιλοσοφία των πιο προσιτών αλλά και των πιο “ακριβών” σειρών με πολύ καλύτερη ποιότητα φυσικά, γιατί κακά τα ψέματα, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Επίσης να σου πω ότι στο Λονδίνο στο high street η Ζara δεν θεωρείται από τα πιο προσιτά μαγαζιά, τύπου H&M. Είναι αρκετά ανεβασμένες οι τιμές αλλά και η ποιότητα και η ποικιλία των καταστημάτων εκεί.

  11. @ΒΒ: και εδώ η Zara δεν είναι τόσο προσιτή όσο τα Η&Μ ή τα Bershka..αλλά αν και οι κόρες μου ντύνονται απο τα 2 παραπάνω,εμένα πιο πολύ μου ταιριάζουν τα ρούχα από Zara,τα οποία(ρούχα,παπούτσια ακόμα και αξεσουάρ)τα τιμώ δεόντως στις εκπτώσεις…

  12. Πολλά συναχομένα φιλιά σε όλες σας κατ’ αρχην…. Απο χθες που μ΄αποτέλειωσε μια ίωση λέω στον εαυτό μου: ” δάσκαλε που δίδασκες”…. τα ποστάκια με αντιγριπικές συμβουλές σε μαράνανε….” Anyway….
    Θα εστιάσω στα εξής για σήμερα:

    1. Πότε περάσανε καλέ 5 ολόκληρα χρόνια από το Post για την Wonder Woman και την Mac???? Πότε που μου μου φαίνεται σαν χθες? Κάτι τέτοια διαβάζω και πέφτω ψυχολογικά.
    2. Η δερμάτινη φούστα φωνάζει Κυριλή αν δεν το έχεις ακούσει… “I ‘ve been made for loving you babe…. ” που έλεγε και το άσμα…
    3. Εχω πάρει ήδη από περσι τα biker boots μου(όχι από Zara), έχω υποστεί τη σχετική καζούρα από ΒBboy κι έχω να καταθέσω, ότι δεν έχω φορέσει ποτέ ποτέ πιο άνετο και υπέροχο παπούτσι…. “Αστους να λένε….. ” που λέει και το έτερον άσμα της ημέρας!
    4. Θα περιμένω εναγωνίως το Forever21 μαζι με τη Celia. Εγω προσωπικά για ευνόητους λόγους.
    5 Στο Λονδίνο, τα πιο αγαπημένα μου πάντως ήταν τα Next και τα Dorothy Perkins.
    Σας φιλώ διαδικτυακά μη σας κολλήσω…

  13. @Stella: Dorothy Perkins?? Σοβαρά; Ενδιαφέρον. Εγώ ξέρετε ότι στη High Street ξημεροβραδιαζόμουν στο Top Shop φυσικά. Στο Next πολύ ωραία παιδικά! River Island κάποτε, επίσης αγαπούσα. Και άλλα πολλά, αλλά ξαφνικά σα να σταμάτησε το μυαλό μου, θα επανέλθω.

  14. Δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις νέα το υπερφυσικό και τους υπερήρωες, συνεπώς δεν μπορώ να συμμεριστώ τη διάθεσή σας απέναντι στη σειρά. Με αφορμή όμως το σημερινό post και βλέποντας την Τζούλια-Σίσσυ, νομίζω ότι πρέπει να βάλω πρόγραμμα ανάγνωσης του beautyblog πριν την πρώτη μέρα γνωριμίας μου μαζί του.

  15. @Julia Α.. ναι! Dorothy Perkins!!! Την έχω χτίσει! Πατούσα το ποδι μου στο Λονδίνο και το κατάστημα στην αρχή της Oxford (αν και όλα απ΄ότι θυμάμαι στην περιοχή) ήταν ανοικτό μέχρι τις 10 το βράδυ της Κυριακής. Οπότε άφηνα βαλίτσες στο ξενοδοχείο (εκείνες τις ένδοξες επαγγελματικές μέρες μεναμε Hilton Hyde Park) και βουρ να xτυπήσω κάρτα στην Dorothy…

  16. Καλημερα. Μαλλον εχω μεγαλωσει πολυ και δεν με ελκυουν τα συγκεκριμενα ρουχα. Θα ελεγα ναι μονο στο σακακκι και στην δερματινη φουστα που διαλεξες Τζουλια. Ειναι υπεροχη πραγματικα.Ευτυχως που πολλα κομματια του ΖΑΡΑ ειναι κλασσικα και βρισκω να αγορασω. Περιμενω να δω την αφιξη του νεου μαγαζιου – θυγατρικη του Η&Μ – που διαβασα οτι θα ανοιξει Ιανουαριο στην Αθηνα με συλλογη καλυτερη ποιοτικα απο αυτη που εχει τωρα το Η&Μ ΚΑΙ σε τιμες περιπου ΖΑΡΑ Καλημερα και καλη εβδομαδα

  17. ….και μην ξεχνάμε μιας και αναφέρθηκαν και τα h&m, τη συνεργασία με KENZO και παλαιότερα με Αlexander Wang και Balmain ***εγώ δεν πρόλαβα κομμάτια από τις συγκεκριμένες συνεργασίες …άσε που ψιλοεκνευρίστηκα απ’ αυτό το ”τύπου λα’ι’κό προσκύνημα”
    @Stella, στο FOEVER21 δεν πιστεύω να θες να πάμε να πιάσουμε στασίδι από τη μέρα των εγκαινίων μέσα στο στριμωξίδι,εεεεε;;;;

  18. @Amalia: Ωχ… με είδες Sissy ε; Ασε, σκέφτομαι μήπως το κατεβάσω το post… Μετά δεν πίστευα ότι σας το έδειξα και αυτό!!

  19. @Celia Οχι! δεν θα υποπέσω και σε αυτο το αμάρτημα! Δίπλα είμαι, θα περιμένω να καταλαγιάσει το πράμα… 😉

  20. @rania, για την cos θα λες μάλλον…αλλά δε νομίζω πως θα προλάβει να έρθει ως τον Ιανουάριο.

  21. @Stella, δίπλα μένεις;;;;;Τυχερήήήή…..με βλέπω να σου χτυπώ συχνά το κουδούνι για shopping therapy…hohohoho…

  22. @Celia Οχι ακριβώς, αλλά κάθε μερα syntagma square είμαι. Το κουδούνι χτύπα το έτσι κι αλλιώς…

  23. Dorothy Perkins agapo ki ego, paradoksos apo ta papoutsia tous kollisa arxika alla mou aresoun foularia, accessories kai fysika ta rouxa! Ekei pou ginetai to proskynima einai to Primark idios stin Oxford street (apenanti apo ti Dorothy ) ama mpeis mesa theleis toulaxiston 3-4 ores giati exei ta panta kai fysika theleis na ta dokimaseis ola. Einai pragmatika megalo xtipima pou den exei online shopping giati tha eixa glitosei poly kopo kai idrota!

  24. @MariaA Οποτε έβλεπα το Primark, η αλήθεια είναι μια αγοραφοβία την πάθαινα… Γι΄αυτο δεν έμπαινα μέσα…

  25. Γεια σας κορίτσια!Χειμώνας χωρίς μαύρο δέρμα δεν γίνεται,γίνεται; Ειναι η αδυναμία μου και το προτιμώ.Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τα περισσότερα ρούχα μου αρέρσουν πιο πολύ σε μαύρο χρώμα.Πάντοτε τιμώ τις συλλογές zara χειμώνα-καλοκαίρι.Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρω κάτι να μου αρέσει.

  26. Kalispera julia bbgirls! @julia h fousta einai yperoxi exeis dikio k nomizo fonazei to onoma sou!!
    Kali ebdomada bbgirls k kalo brabi!! Filakiaaaaa

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.