Clarisonic Mia Fit- Alpha Fit: The Winners!

 

 

winners-clarisonic

 

 

 

H νέα γενιά των Clarisonic, το Mia Fit για τις γυναίκες και Alpha Fit για τους άντρες  είναι ακόμα πιο εύχρηστη και εργονομική με δυο state of the art devices για τέλειο επαγγελματικό καθαρισμό στο σπίτι.

 

Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, η Μέθοδος  Ηχητικών Κυμάτων της Clarisonic προκαλεί επανάσταση στον κλάδο των καλλυντικών, συνδυάζοντας προϊόντα που δρουν επιφανειακά με τεχνολογία που δρα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, για να μεταμορφώνει  την υφή της, συσφίγγοντας τους πόρους και δημιουργώντας πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή όψη.

 

Σε αντίθεση με τα περιστρεφόμενα βουρτσάκια, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία υπερήχων της Clarisonic σέβεται τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, απομακρύνοντας υπολείμματα και ρύπους από το βάθος των πόρων και προετοιμάζοντας την επιδερμίδα, ώστε να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα τοπικής χρήσης.

 

Η αποκλειστική τεχνολογία της Μεθόδου Υπερήχων μπορεί να προσαρμοσθεί ώστε να προσφέρει δύο συμπληρωματικές δράσεις, να απομακρύνει τους ρύπους και να ενισχύσει την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης. Αυτή η ολιστική προσέγγιση περιποίησης της επιδερμίδας εξασφαλίζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορεί να εξατομικευτεί, για να ικανοποιεί συγκεκριμένους στόχους περιποίησης. Τα κλινικά αποτελέσματα καταδεικνύουν αυξημένη απορρόφηση των προϊόντων και 6 φορές καλύτερη αφαίρεση του μακιγιάζ, των ρύπων και της λιπαρότητας σε σύγκριση με τον απλό καθαρισμό με τα χέρια.

 

Και οι 2 υπερ τυχεροί νικητές των Clarisonic Mia Fit και Alpha Fit είναι:

 

 

Elina Sotiriou

Βαγγέλης Β (vangelisvitsaxis)

 

 

Συγχαρητήρια! Σας έχουμε ήδη στείλει email για τα στοιχεία σας

 

 

8 Σχόλια
  1. Δεν το πιστεύω!!! Δεν το πιστεύω!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ειστε το πιο υπέροχο site που υπάρχει!!! Το καλύτερο δώρο! Σας ευχαριστώωωωωωωωωωωω!

  2. Μπράβο τους. Να χαρούν αυτό το χρησιμότατο δώρο.

  3. Μακράν η καλύτερη περιποίηση και με πολύ γρήγορα αποτελέσματα.
    Συγχαρητήρια!!!!!

  4. Congratulations στους τυχερούς, πρέπει να είστε πολυ χαρούμενοι!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.