Beatific: Ο συνδυασμός της λάμψης


BEATIFIC-BANNER-NEW

 

 

Τις προάλλες διάβαζα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, σχετικά με τα πιο ακριβά, πολύτιμα αλλά και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης προσώπου,  τα οποία φυσικά πωλούνται  στις ανάλογες τιμές.

 

Mάρκες με συγκεκριμένες σειρές  όπως η Cle de Peau Beaute Sinactiff, η Amore Pacific Time Response, η Chantecaille Nano Gold  αλλά και κάποιες  πιο γνωστές, όπως η Sisleya Global Anti-Age, η Sensai Collection Premiere, η Orlane Crème Royale, οφείλουν την αποτελεσματικότητα τους, είτε στα πολύτιμα και πανάκριβα  συστατικά τους, είτε στην πολυετή έρευνα των επιστημόνων, οι οποίοι μετά από πολυετείς μελέτες καταφέρνουν να συνδυάζουν μεταξύ τους, φόρμουλες ευεργετικές για την επιδερμίδα.

 

Διαβάζοντας το άρθρο,  μου ήρθε στο μυαλό, ποια αμιγώς ελληνική μάρκα θα μπορούσε να σταθεί επάξια δίπλα σε αυτές τις μάρκες και αυτόματα μου ήρθε στο μυαλό η Beatific.

 

Μια ελληνική ομάδα  δερματολόγων, χημικών, πλαστικών χειρουργών μας  μίλησε για την πρωτεϊνική ανακύκλωση που διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης και το πώς αυτή φθείρεται με τα σημάδια του χρόνου για να δώσει σιγά – σιγά τη θέση της στην πρωτεΐνη «Προγερίνη» η οποία επιταχύνει τη διαδικασία της φυσικής γήρανσης.

 

Και έπειτα, μας σύστησε το Youth Gene Pro C, ένα προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα που παρέχει την άμυνα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να καταπολεμήσει με επιτυχία τη διαδικασία γήρανσης με πρωτοποριακά συστατικά όπως Alaria SP, Νιασίνη (Βιταμίνη Β3) Βιταμίνη C Υαλουρονικό οξύ,  Κεραμίδια και Τεχνολογία Light Reflecting.

 

Μένω για λίγο στην Τεχνολογία Light Reflecting με ενεργά μικροσφαιρίδια που αντανακλούν στο φως, χαρίζoντας  φωτεινότητα και ενισχυμένη λάμψη στην επιδερμίδα.

 

Από την ηλικία των 30 και έπειτα, αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ όσο αφορά την νεανικότητα ή όχι της επιδερμίδας μου και που με ενοχλεί περισσότερο, δεν είναι οι ρυτίδες (δυο τρεις στο μέτωπο και πλάι στα μάτια όταν γελάω- δεν είναι και τίποτα το τόσο σοβαρό) και φυσικά ούτε η χαλάρωση- θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα γι αυτό, πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει απασχολήσει τις περισσότερες από εμάς μετά τα 55.

 

Αυτό που παρατηρώ- το οποίο δεν ίσχυε ας πούμε στα 25 μου- είναι ότι οι μέρες που δείχνω πιο «κουρασμένη», είναι οι μέρες που το πρόσωπό μου είναι πιο θαμπό. Και ξέρω ότι αυτή είναι μια πολύ κλισέ φράση («θαμπή» επιδερμίδα) που χρησιμοποιείται κατά κόρον στη βιομηχανία της ομορφιάς, αλλά ισχύει.  Δεν μπορεί να μη το έχετε παρατηρήσει και εσείς που είστε σε ηλικίες 30- 40 ή 45. Ενώ κάποτε μετά από έναν καλό ύπνο το πρόσωπο σας  έλαμπε και νιώθατε ότι δεν είχατε ανάγκη από τίποτα, ούτε καν μια απλή κρέμα ημέρας ή ένα foundation, τώρα κάποιες μέρες αυτό δεν ισχύει. Και νιώθετε ξαφνικά πιο «μεγάλες».

 

Mια πανάδα που αποκτήσατε από απρόσεκτη χρήση του αντηλιακού, κάποιες κηλίδες  από ορμονικές αλλαγές πχ εγκυμοσύνη, ένα υπερβολικό ξενύχτι, ένα club με πολύ κάπνα, ακόμα και κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις «υπογράφουν» στην επιδερμίδα σας και αυτό φαίνεται.

 

Αυτό συμβαίνει και σε μένα, γι αυτό το λόγο,  τα τελευταία 2-3 χρόνια (εκτός φυσικά από το αντηλιακό μου) θέλω είτε να δοκιμάζω, είτε να ψάχνω, είτε να επενδύω σε προϊόντα περιποίησης, που πρωτίστως προάγουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας μου.

 

Τα καλά νέα είναι, ότι αντίθετα με τις έντονες ρυτίδες και την χαλάρωση που καταπολεμούνται μεν και αυτές,  αλλά με πιο πολλές και συνδυαστικές κινήσεις, η επαναφορά της λάμψης είναι εύκολο να συμβεί και πραγματικά «κόβει» χρόνια.

 

H Beatific είναι από τις μάρκες που δίνουν μεγάλη έμφαση στην λάμψη της επιδερμίδας με προϊόντα εδικά σχεδιασμένα γι’ αυτή την ανάγκη μας.

 

Είναι και ο λόγος που κάποια από τα αγαπημένα μου προϊόντα της μάρκας Beatific, κάνουν ακριβώς αυτό, δηλαδή προάγουν την λάμψη της επιδερμίδας μου. Eκτός φυσικά από το αντηλιακό Sun Guard,  αγαπώ την Hydra Exfoliator Face Mask, το Instant Beauty Booster και φέτος για τα Χριστούγεννα, έχω βάλει στη wish list μου (ναι, φυσικά έχω και εγώ wish list- δεν τα έχω όλα στα πόδια μου) την Illumilift Face Cream.

 

Η  Beatific, γκάμα μου,  θα εμπλουτιστεί σύντομα.

 

 


beatific-favorite-products

 

 

 

Η μάρκα προτείνει για  άμεση και ορατή λάμψη τα δυο παρακάτω προϊόντα:

 

 

 

HYDRA-EXFOLIATOR

Μάσκα προσώπου

 

 


Hydra exfoliator E

Μάσκα απολέπισης προσώπου για άμεση λάμψη και αναζωογόνηση

 

Μάσκα απολέπισης που προσφέρει άμεσα  λαμπερή επιδερμίδα. Το ισχυρό και δραστικό σύμπλεγμα Multi AHA με αζελαϊκό και γαλακτικό οξύ, προσφέρει απολέπιση των νεκρών στιβάδων κάνοντας ένα ελαφρύ χημικό peeling το οποίο ενισχύει την γρήγορη κυτταρική ανανέωση. Επιπλέον, συστατικά με έντονη ενυδατική δράση, εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας μία λεία επιδερμίδα. Σαν αποτέλεσμα, αμέσως μετά την εφαρμογή η επιδερμίδα γίνεται εντυπωσιακά πιο φωτεινή, λεία και λαμπερή.

Ένα ιδανικό προϊόν προετοιμασίας πριν την βραδινή έξοδο για άμεση λάμψη και ένα έξοχο primer πριν το make-up για λεία και φωτεινή επιδερμίδα.

Με συστηματική χρήση επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα εντυπωσιακής λάμψης και νεανικής όψης.

 

Ορατά αποτελέσματα

 

Βραχυπρόθεσμη δράση: πραγματοποιείται απολέπιση στις νεκρές στιβάδες της επιφάνειας του δέρματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να καθαρίζεται αποτελεσματικά και να γίνεται πιο λεία, φωτεινή, με νεανική λάμψη.

 

Μακροπρόθεσμη δράση: η τακτική και μακροχρόνια ανανέωση της επιδερμίδας χαρίζει μία άκρως καθαρή επιδερμίδα με υγιή λάμψη και ενισχυμένη ελαστικότητα και λείανση.

 

 

 

 

ILLUMILIFT

Κρέμα προσώπου

 


Illumilift-E

 

 

Αναδομητική κρέμα προσώπου λείανσης και λάμψης

 

Κρέμα σμίλευσης του προσώπου η οποία μιμείται τις αισθητικές επεμβάσεις της Βοτουλινικής Τοξίνης* και του γεμίσματος ρυτίδων, προσφέροντας ορατή, τρισδιάστατη αναδόμηση του προσώπου και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα χωρίς να χρειαστεί η χρήση ενέσεων.  Με ειδική τεχνολογία η οποία βασίζεται σε ένα πολυπεπτιδικό σύμπλεγμα το οποίο ξεμπλοκάρει και ηρεμεί τους μύες του προσώπου από τις επαναλαμβανόμενες συσπάσεις, προσφέροντας μία ήπια μυοχαλαρωτική δράση. Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης μειώνονται άμεσα και το πρόσωπο αποκτά ξεκούραστη και νεανική όψη. Επιπλέον, ισχυρά Lipo-fillers με μόρια υαλουρονικού οξέως, εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και επιδρούν άμεσα στην μείωση της όψης των ρυτίδων, συνεισφέροντας σε μία αψεγάδιαστη και μεταξένια επιδερμίδα. Τέλος, το πρόσωπο ακτινοβολεί με νεανική λάμψη χάρη στο σύμπλεγμα Radiance Active το οποίο βασίζεται σε οξέα φρούτων, ισχυρά ενισχυτικά ενυδάτωσης και σωματίδια από πέρλες φωτεινότητας τα οποία δρουν ταυτόχρονα στα βαθύτερα στρώματα και την επιφάνεια της επιδερμίδας χαρίζοντας ακτινοβολία και εντυπωσιακή λάμψη στην επιδερμίδα.

*Βοτουλινική τοξίνη: Η ένεση της βοτουλινικής τοξίνης,  μπλοκάρει την μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων και προσωρινά εξαλείφει τις ρυτίδες, ανανεώνοντας την επιδερμίδα του προσώπου.

 

 

Ορατά αποτελέσματα

 

Βραχυπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα τονώνεται και αποκτά ελαστικότητα και λάμψη ενώ οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γεμίζουν και βελτιώνονται σημαντικά. Το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται σε αρχικό στάδιο.

 

Μακροπρόθεσμη δράση: η επιδερμίδα ξανακερδίζει της πλαστικότητά της και το περίγραμμα του προσώπου σμιλεύεται ανακτώντας τους όγκους του. Οι ρυτίδες και η υφή βελτιώνονται και η επιδερμίδα εκπέμπει νεανική λάμψη.

 

 

 

Η Beatific διατίθεται στο Attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.

 

 

13 Σχόλια
  1. Εγω πάντα θα χαίρομαι και θα επικροτώ καθε ελληνική προσπαθεια για άρτια και ποιοτικά προιόντα, πολυ δε περισσότερο υγείας και ομορφιάς! Ας μην προσπερνάμε αυτο το σημείο τόσο εύκολα ή το θεωρούμε αυτονόητο. Σε αυτούς τους καιρούς, είναι ζωτικής σημασίας η παρουσία τους, πολύ δε περισσότερο η υποστήριξη τους.

  2. Καλημέρα! Συμφωνώ απόλυτα με τη Στέλλα, είναι καλό να υποστηρίζουμε κάθε ελληνική προσπάθεια για ποιοτικά προϊόντα.

    Τα προϊόντα της συγκεκριμένης μάρκας τα έχω βάλει στη “Λίστα” εδώ και καιρό, και χαίρομαι γιατί αυτή η τόσο αναλυτική και κατατοπιστική παρουσίαση λειτούργησε για μένα σήμερα κάπως σαν “poke”: το απόγευμα που θα βγω μια βολτίτσα στα μαγαζιά, θα ξεκινήσω με τη μάσκα!

  3. Καλημερα Ναι στηριουμε παντα τις ελληνικες προσπαθειες οταν μας σεβονται και ακουν τις παρατηρησεις μας Πολυ δε μαλλον οταν εχουν ποιοτικα προιοντα Μου αρεσε πολυ η λεπτομερης αναφορα οντως θεορω και εγω οτι η λαμψη ειναι βασικο πλεονεκτημα στην ομορφια του προσωπου Η δικη μου επιθυμια στην επομενη αγορα ειναι η αναδομητική κρέμα προσώπου λείανσης και λάμψης ILLUMILIFT Καλο απογευμα

  4. Λατρεμένη beatific! Απο τα μέσα Σεπτέμβρη χρησιμοποιώ κάποιες κρέμες της καθώς και την αντηλιακή της και έχω δει τεράστια διαφορά στο δέρμα μου. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα είχε και έκπτωση 40% και αγόρασα την skin spots fighter που έχει δράση κατα των παναδων. Πρέπει εδώ να σημειώσω και την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συμπεριφορά των κοριτσιών στο stand της beatific στο ATTIKA στο golden hall. Πρόθυμες να μου εξηγήσουν,να μου δώσουν tips και το κυριότερο να δώσουν σε δείγμα οποια προϊόντα πιστεύουν ότι έχω ανάγκη. Άρα μιλάμε για 3-4 δείγματα κάθε φορά. Ποια άλλη εταιρεία το κάνει αυτο;

  5. Πολύ ωραία παρουσίαση αυτών των εξαιρετικών προιόντων!Και εγώ την ILLUMILIFT σκοπεύω να αποκτήσω όταν ξαναβάλουν εκπτώσεις στην Beatific. @Stella:2 μέρες στη σειρά (χτες και σήμερα) Στέλλα μου ακολούθησα τις χτεσινές συμβουλές σου με τη μάσκα και το παγάκι και στη δουλειά με ρώτησαν σήμερα αν ήρθα κατευθείαν μετά από περιποίηση σε αισθητικό..Επειδή είμαι καλό παιδί τους είπα το μυστικό.. 😉

  6. @Maryl Τι να πω τώρα εγω? Καμαρώνω χα χα χα! Να τους πείς να διαβάζουν beautyblog 😉

  7. Εννοείται και αυτό μαζί αναφέρθηκε και μπήκαν την ίδια στιγμή στο site…ψιλοχαμος εχτές στο τηλ.κεντρο 😉

  8. μετα απο δοκιμη ενα εχω να παω αψογα καλυντικα και αν αφησεις την κρεμα να κανει την δουλεια της τοτε θα δεις τελεια αποτελεσματα!! η μυρωδια τους δε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!

  9. @Stella: Γνωρίζω καλά πόσο αγαπάς και στηρίζεις κάθε ελληνική προσπάθεια και επιχειρηματικότητα. Το έχεις δείξει έμπρακτα χρόνια τώρα.

  10. @Sissy: Πολύ καλή επιλογή για αρχή! Εγώ δεν κάνω βήμα για βραδινή έξοδο πριν την απλώσω και μετά περνάω στο μακιγιάζ.

  11. @Maria Z: Ευχαριστούμε πολύ για το review Μαρία!

  12. @ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΚΛΗ: Χαιρόμαστε πολύ να ακούμε τις εμπεριστατωμένες απόψεις και από νέα bb μέλη! Welcome!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.