Χριστούγεννα στη Jo Malone

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Ας συνεχίσουμε λίγο και σήμερα τη λίστα με X-mas δώρα που ξεκινήσαμε χθες στο Sephora post. Kαι αν στο χθεσινό post είδαμε καλούδια τύπου candy store, που θα ξετρέλαναν οποιοδήποτε μικρότερο ή μεγαλύτερο κορίτσι, σήμερα θα περάσουμε σε πιο “ενήλικες” sophisticated και  εκλεπτυσμένες επιλογές- τι άλλο, τα x-mas gifts της Jo Malone.

 

 

 

jomalone-xmas-2

 

 

Σημειώστε (και πάρτε και ιδέες για στολισμό, αφού και φέτος η μάρκα δεν μας απογοήτευσε- θυμάστε τον περσινό εκρού και πράσινο στολισμό;)

 

 

Signature Candles Collection

 

jo-malone-candles

 

 

Orange Bitters Scented Candle σε κεραμικό packaging… αχ…

 

PRNT_1703_XMAS_OW_001_Chris

 

 

 

Cologne Intense Collection

 

 

PRINT_1703_XM_COLOGNE_INTEN

 

 

Miniature Scented Soaps

 

 

MINIATURE_SOAP_COLLECTION_L

 

 

Scented Ceramic Christmas Ornament  (και στολίδι και μυρωδάτο και εντελώς ερωτεύσιμο)

 

 

SCENTED_CERAMIC_XMAS_ORNAME

 

 

House of Jo Malone London

 

 

HOJM

 

 

Bath time Collection

 

 

BATHTIME_COLLECTION_EP&F_NB

 

 

X-mas Ultimate Cracker

 

1703_XMAS_30_UltimateCracke

 

Mimosa & Cardamom Collection

 

 

XM_COLLECTION_M&C

 

 

malone

 

 

jo-malone-london-2016-

 

 

HOL_R07F16_V8a_Vertical

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

PRINT_1703_XM_HOL_R21F13_V6

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

XM_HOL_R16F07_V6a_Vertical

 

 

 

jo-malone-gift-set-christmas-2016-

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα μυρωδάτη σήμερα!!!! Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από jo malone (πως μου ξέφυγε???)και ίσως ήρθε η ώρα. Πάντως δυο τρεις φορές που με εντυπωσίασε άρωμα σε άλλους και ρώτησα τι είναι , η απάντηση ήταν jo malone, και μάλιστα το ένα ήταν και αντρικό . Φιλιά πολλά.

  2. Ααχ αυτή η jo malone χριστουγεννιατικο όνειρο είναι σε ταξιδεύει με φοβερά αρώματα και τόσο στυλ τόσο μοναδικές συσκευασίες τι να πω είμαι ενθουσιασμενη και για φέτος με αυτά που βλέπω έχω ερωτευτεί άλλη μια φορά το όλο σκηνικό που φτιάχνουν. . Το δώρο για φέτος τα Χριστούγεννα εύχομαι να είναι jo malone λοιπόν. …!!!!

  3. Σήμερα θα κρατήσω το… αχ! Σαν κάτι να μου γαργάλισε τη μύτη.

  4. Αυτά τα εξαίσια κεριά Jo Malone που ανάβοντας ένα μοσχομυρίζει όλος ο χώρος σου! Τα βρίσκω όλα υπέροχα!!!

  5. Καλημέρα!! Να ζητήσω αρχικά συγγνώμη για τη χθεσινή μου αναφορά σε Gin/ Savoy/ event / Christmas και να υποσχεθώ δημοσίως ότι θα κάνω σύντομα το ποστ!
    Η Jo Malone πάντα κάνει ευφάνταστα Χριστουγεννιάτικα δώρα και συσκευασίες, πάντα χαζεύω τις βιτρίνες και παλεύω να μη μπω μέσα αλλά όλο και κάτι παίρνω!
    Φιλιά πολλά bbgirls!!

  6. @Ελένη: Εσύ δεν έχεις αγοράσει Jo Malone? Πράγματι περίεργο. Πάντως τώρα τα Χριστούγεννα θα έλεγα να κάνεις την αρχή με ένα από τα μοναδικά της κεριά. Το μόνο πρόβλημα ίσως, ότι θα λυπάσαι να το κάψεις!!

  7. @Tzeni 12: Χρόνια τώρα, θυμάμαι πόσο πολύ σου αρέσει η Jo Malone, ειδικά τα Χριστούγεννα!

  8. @MariaA (με “πέθανες” χθες λέμε.. με αποτελείωσες!!)

    Αντε περιμένουμε όλες με ανυπομονησία Υπουργέ να πάρουμε x-mas London smell!!

  9. @Λίτσα: Μια χαρά τα λες.. βενετσιάνικες απόκριες μάλιστα. Αλλά ξέρεις είναι αυτό το κόκκινο και το χρυσό και το μαύρο και το στραυταλιζέ, όλες ο μαξιμαλισμός των Χριστουγέννων μαζεμένος και δύσκολα να αντισταθείς.

  10. Αχ…ο καημός μου είναι το Advent Calendar από τη Jo Malone…!

  11. Καλησπερα Θα σας πω κατι που ακουσα προχθες. ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΣΠΑΤΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΡΙΑ Jo Malone ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΟΥΝ. Εγω θα ελεγα σιγουρα και τα αρωματα αξιζουν την σπαταλη. Καλο απογευμα

  12. Αχ όλα υπέροχα φαίνονται, τι να πρωτοδιαλέξω; Ούτε κι εγώ έχω αγοράσει μέχρι τώρα Jo Malone… Περιμένω να δω τι θα πει η Δασκάλα! 🙂

  13. ….αααχχχ, τι παθαίνω τώρα….λατρεύω τα κεριά Jo Malone….ακριβά μεν αλλά αξίζουν το κάθε ευρώ δε… με το Orange Bitters Scented Candle σε κεραμικό packaging, απλά ξετρελάθηκα…μου άρεσαν και τα Miniature Scented Soaps…κι ερωτεύτηκα το Scented Ceramic Christmas Ornament….

  14. Τι να πω τώρα;Αγαπω jomalone.Είναι ακριβά αλλά λατρεμενα!Κάθε φορά που παίρνω μήνυμα απο την εταιρία για εκπτωσουλα,θέλω να γεμισω μια σακούλα…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.