STELLA’S RECIPY: The next generation.

sr-2-open

 

Κατά την ταπεινή μου άποψη, τρεις είναι οι παράγοντες  για να έχει το οτιδήποτε αποφασίσεις να κάνεις επιτυχία: η αληθινή αγάπη, η σκληρή δουλειά και η βαθιά γνώση του αντικειμένου που επέλεξες. Αν ισχύουν αυτά τα τρία, τότε πολύ απλά η επιτυχία είναι μονόδρομος.

 

Νιώθω πολύ χαρούμενη και ακόμα περισσότερο, νιώθω εξαιρετικά περήφανη που σήμερα προλογίζω εγώ τη νέα γενιά των προϊόντων Stella’s Recipy. Η Stella μας έχει συνηθίσει, να προλογίζει και να επικροτεί με όλο της το είναι, τις ελληνικές προσπάθειες από όποιο χώρο και αν προέρχονται και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει κάποιος άλλος για εκείνη.

 

Σε εσάς που την ξέρετε καλά και πολλά χρόνια μέσα από εδώ- είμαι σίγουρη αυτά που θα διαβάσετε τα γνωρίζετε ήδη. Για τους υπόλοιπους που είσαστε πιο «νέοι» ας εξηγήσω.

 

Η Stella όλα αυτά τα χρόνια, δεν γράφει απλά posts που έχουν να κάνουν με  φυσικά προϊόντα. Ούτε μόνο απαντάει σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να μας δημιουργηθεί και που να έχει σχέση με τον τρόπο χρήσης των βοτάνων, των αιθέριων ελαίων ή των φυσικών at home, συνταγών ομορφιάς.

 

Η Stella, μας διδάσκει, μας εξηγεί, μοιράζεται απλόχερα τις γνώσεις της μαζί μας και πάνω απ όλα, μας συστήνει από την αρχή και μας υπενθυμίζει κάθε φορά, σε  κάθε της φράση, πρόταση, κόμμα ή τελεία, μια Ελλάδα, που μάθαμε να λατρεύουμε:  την Ελλάδα του φυσικού πλούτου, την Ελλάδα της μοναδικής γης, την Ελλάδα της σπάνιας ομορφιάς, την Ελλάδα της μεγαλόπρεπης απλότητας, την Ελλάδα της ηλιόλουστης ψυχικής δύναμης, την Ελλάδα του ταλέντου, την Ελλάδα της ελεύθερης έκφρασης, την Ελλάδα της αστείρευτης έμπνευσης.

 

 

Η νέα γενιά των προϊόντων Stella’s Recipy και το επαναλανσάρισμά τους είναι γεγονός. Ακόμα πιο εξελιγμένες φόρμουλες, ακόμα πιο  όμορφες και unique συσκευασίες  ακόμα περισσότερη αληθινή αγάπη, σκληρή δουλειά και γνώση από τη δημιουργό τους, που δεν είναι άλλη από τη «δική» μας Stella.

 

Αυτή τη φορά στο team της προστέθηκαν η εξαιρετικά ταλαντούχα Μυρτώ Δεληβοριά και ο αισθαντικός Le Coeur Gothique (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Κ) οι οποίοι με γνώση και ταλέντο βοήθησαν για να ολοκληρωθεί το όραμά της. Αλλά σας αφήνω να απολαύσετε την ίδια, καθώς θα μας μιλήσει για αυτή την πρώτη «ενηλικίωση» των «παιδιών της», των αγαπημένων μας εθιστικών Stella’s Recipy, μια που είμαι απολύτως σίγουρη, θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα.

 

 

Τζούλια

 

 

 

 

 

Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα η περίφημη ρήση του Κοέλιο περί σύμπαντος, που άλλη δουλειά δεν έχει παρά να συνωμοτεί για να σου δώσει αυτό που επιθυμείς, είναι κατά πολύ απομυθοποιημένη και …ξεχειλωμένη.

 

Όταν όμως εμφανίζεται απ’ το πουθενά το κατάλληλο πρόσωπο την κατάλληλη στιγμή, για να πραγματοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο ένα βασικό στόχο που για καιρό έχει μείνει στην αναβολή, ε, τότε ίσως πρέπει κανείς να αναθεωρήσει τις βουλές και τη δύναμη του … σύμπαντος.

 

Στο δια ταύτα… Όλο το καλοκαίρι δουλεύω εντατικά πάνω σε ιδέες κι εφαρμογές για να εξελίξω τη φόρμουλα, τη δράση, τις συνθέσεις και τις υφές των SR.

 

Σημαντικές βελτιώσεις στα προϊόντα που σημαίνουν πρακτικά:

 

  1. Εξελιγμένη σύνθεση για την βέλτιστη και άμεση απορρόφηση και διείσδυση των συστατικών στην επιδερμίδα και
  2. Ενισχυμένη δράση των συστατικών με προσθήκη προβιταμίνης Β5, εξαιρετικής για ανάπλαση, επούλωση και αναζωογόνηση των κυττάρων.

 

 

Ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, μετά από μήνες προσπαθειών, είμαι έτοιμη πλέον να σας παρουσιάσω τα νέα αναβαθμισμένα προϊόντα SR αλλά αντιλαμβάνομαι, ότι αυτό μόνο του δε μου φθάνει. Θέλω μια συνολική ανανέωση!  Θέλω κάτι καινούργιο, όμορφο, χαριτωμένο!  Θέλω να βλέπετε κάθε μέρα, κάθε πρωί και κάθε βράδυ τα SR και να σας φτιάχνει η διάθεση.  Να χαμογελάτε! Να νιώθετε όμορφα κορίτσια έτοιμα να «ζουζουνίσετε» με κέφι την κάθε σας μέρα. Γιατί το «Stella’s Recipy» δεν γράφτηκε τυχαία με y αντί για e.  Το y δεν είναι άλλο από το you. Είστε εσείς που είστε τόσο σημαντικές και τα Stella’s Recipy η «your sur mesure beauty»!

 

Κάπου εκεί μπαίνει απρόσμενα στη ζωή τη δική μου και των SR, η Μυρτώ Δεληβοριά. Ένα αξιολάτρευτο πλάσμα.  Γλυκιά κι ευγενική, σεμνή, απλή και συνεσταλμένη, προσηνής και προσγειωμένη! Ένα ευαίσθητο παιδί που ζωγραφίζει για παιδιά.  Είναι το κορίτσι που όλες κάπου μέσα μας θα θέλαμε να διατηρήσουμε, μαζί με την τρυφερότητα και την αγνότητα εκείνης της ηλικίας.  Καθόλου τυχαίο λοιπόν το έργο κι η επιτυχία της, αφού η Μυρτώ είναι μια πολυβραβευμένη, ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, μια καταξιωμένη εικαστικός.  Ζωγράφος και εικονογράφος παιδικών βιβλίων με τεράστιο έργο στην εικονογράφηση παιδικής λογοτεχνίας, αλλά και με συμμετοχή σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής.

 

 

Αποφασίζουμε να δουλέψουμε πάνω στην ανανεωμένη εικόνα των SR κι η Μυρτώ ανταποκρίνεται με μεγάλο ενθουσιασμό, αγάπη και κέφι στην πρόσκληση μου να φιλοτεχνήσει την ετικέτα και το λογότυπο, που θα παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία τους και την εξελιγμένη σύνθεση τους.

 

Φωτογραφία Κωνσταντίνος Κ. (τον οποίο ευχαριστώ και από εδώ για την υπέροχη αποτύπωση της φιλοσοφίας πίσω από τα Stella’s Recipy)

 

sr-1

 

 

Τα SR είναι αγνά, φυσικά, αληθινά, χειροποίητα.  Είναι κοριτσίστικα γι’ αυτό το κορίτσι που όλες μας κρύβουμε μέσα μας, αλλά όχι παιδικά ή απλοϊκά.  Είναι ενήλικα αλλά και χαρούμενα. Είναι αθώα και αγνά, αλλά με αισθησιακή ευωδιά. Είναι αρωματοθεραπεία! Είναι ευεξία! Έχουν ρίζες στην παράδοση αλλά δεν είναι το καλλυντικό της γιαγιάς.  Είναι μοντέρνα, λαμπερά, φωτεινά, όμορφα!  Τα φοράς κι εθίζεσαι και κανακεύεις τον εαυτό σου. Είναι η πολυτέλεια της απλότητας, αλλά κι η ποιότητα της κάθε μας μέρας. Τα SR έχουν ως βασικό συστατικό το μελισσοκέρι γιατί στηρίζονται στη μετεξέλιξη της παραδοσιακής κηραλοιφής, αλλά πάνω απ΄όλα είναι σύγχρονα.  Εξελίσσονται… δεν ησυχάζουν….. «Ζουζουνίζουν»….. σφύζουν από ζωή!

 

Κάπως έτσι παντρεύεται η τέχνη της Μυρτούς οι αθώες, χαριτωμένες, κεφάτες, χαμογελαστές ζωγραφιές της με τη φιλοσοφία των SR, με τη δικιά μου επιθυμία να σας προσφέρω το καθημερινό χαμόγελο μέσα από τις ευωδιές και την αστείρευτη ομορφιά της φύσης.

 

Πλέον τα προϊόντα ομαδοποιούνται σε έξι σειρές κι η κάθε μία αποκτά το δικό της χρώμα για να είναι πιο πρακτικό για σας.  

 

 

All time classic: Η πρώτη σειρά των Stella’s Recipy που αξιοποιεί τις κλασσικές αξίες της αρωματοθεραπείας. Οι 24ωρες κρέμες όπως οι: Rose Garden, Japanese Garden, Wine Youth, Μature Βeauty, Macadamia Youth και σέρουμ νύχτας όπως τα: Night’s Secret, Starflower Beauty, Summer Complete, Men’s Complete.  Στο αγαπημένο μωβ!

 

Stella's Recipy- All time Classic

 

 

 

Golden Η αξεπέραστη σειρά νύχτας, η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε ποτέ στη σύσταση της το πολύτιμο χρυσάφι της ελληνικής γης το σαφράν, μαζί με το μαροκινό χρυσό το αργκάν, παίρνει το χρυσαφοπορτοκαλί χρώμα του.

 

 

Stella's Recipy- Golden

 

 

 

Greek Island Βeauty Τι άλλο από το φωτεινό ελληνικό μπλε των νησιών μας, για την αγαπημένη σας καλοκαιρινή σειρά με μαστίχα, δίκταμο και βασιλικό;

 

Stellas Recipy-Greek Island Beauty

 

Hair and Body Bliss Πράσινο της φύσης και της ευδαιμονίας για τα προϊόντα σώματος και μαλλιών.

 

 

Stella's Recipy-hair&body bliss

 

 

Miracle! Ζωηρό θαυμαστό, λαμπερό κόκκινο σαν τα δύο θαύματα των SR, τις μάσκες ματιών και προσώπου.

 

 

 

Stella's Recipy-Miracle

 

…?……. κι ένα φανταχτερό φούξια για την νέα συγκλονιστική σειρά που πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε κι είμαι σίγουρη, ότι θα λατρέψετε!

 

 

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Κ.

sr-3

 

 

Στα πλαίσια του ανέμου ανανέωσης, τα σέρουμ μπαίνουν σε ιταλικά πολυτελή φιαλίδια από λευκό φυσητό γυαλί αμμοβολής, πιο πρακτικά για σας και ταιριαστά με την λευκή πορσελάνινη (οπαλίνα) συσκευασία των κρεμών.

 

Ευχαριστώ επίσης, εσάς τις πρώτες, που μόλις πήρατε αυτές τις μέρες τις νέες συσκευασίες στα χέρια σας, σπεύσατε να μου γράψετε:

 

 

Η Σοφία από το Ηράκλειο Κρήτης με τη δική της φωτογραφία των προιόντων

 

Stella's Recipy-review

 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ!! Είναι όλα καταπληκτικά και οι αλλαγές φανταστικές! Έχω ξετρελαθεί με την νέα συσκευασία του ορού”. 

 

Η Αγγελική  από το  Ρέθυμνο

 

«Πανέμορφες οι κομψές συσκευασίες με τα πουγκάκια μου άρεσαν πάρα πολύ! Πολύ προσεγμένο και χαριτωμένο, παιχνιδιάρικο το λογότυπο και θεωρώ είναι αντιπροσωπευτικό των προϊόντων, αγνά, χειροποίητα, φυσικά. Αυτό όμως που με ενθουσίασε και με εξέπληξε ήταν το πολυτελές μπουκαλάκι του σέρουμ, απλά υπέροχο!

 

Η Χριστίνα  από την Αθήνα

 

“Τα προϊόντα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ και πολύ ωραίες οι συσκευασίες!”

 

Η Αθηνά από τη  Θεσσαλονίκη

 

“Η συσκευασία είναι πολύ ωραία και το καινούριο μπουκάλι στο serum πιο εξυπηρετικό.”

 

 

Ανανέωση στα Stella’s Recipy

… for you!

 

Stella’s Recipy

Your sur mesure beauty

 

 

Stella.

 

 

 

 logo-Stella's Recipy-1

 

 

 

 

39 Σχόλια
  1. Μα χίλια μπράβο όμως !!!!!! το λογότυπο μου έφτιαξε τη διάθεση μόλις το είδα !!!! Πραγματικά θα αγόραζα το σέρουμ μόνο για την συσκευασία ακόμα και αν δεν ήξερα την δουλειά την αγάπη και την ποιότητα που έχουν αυτά που φτιάχνει η Στέλλα. Μπράβο και πάλι, κορίτσι μου !

  2. @mako Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ mako μου! Εχει ιδιαίτερη αξια για μένα η γνώμη σου.

  3. Generation next!! εμμ αυτό και αν είναι βήμα. Το νέο λογότυπο είναι καταπληκτικό, χαρούμενο, διασκεδαστικό, πολύχρωμο. Αυτή η σύνδεση της μελισούλας με το μελισσοκέρι ως βασικό συστατικό των SR με ξετρελένει… Επίσης το μπουκαλάκι του serum είναι απλά τέλειο!! (το θέλω τώρα!!!) Μπράβο κορίτσια, χίλια μπράβο! Χίλια μπράβο και στο αγόρι της παρέας σας! Έίστε ένα άκρως δημιουργικό team. Περίμένω με πραγματική αγωνία την παρουσίαση της νέας σειράς των Stella’s Recipy, ξέρω από τώρα ότι θα είναι μια εκπληκτική δουλειά!

  4. @Anna Σ΄ευχαριστώ εκ μέρους όλων Αννα! Περισσότερο ευχαριστώ όλες εσάς! Το σέρουμ στη διάθεση σου όποτε το θες.

  5. τα παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι……τι να πω….δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο να τις έχω γιατί ζητούσαν απεγνωσμενα οι μικρές τα λουλουδάκια

    δε θα μπορούσες να διαλέξεις πιο φωτεινό μπουκαλάκι για τα serum από αυτό που διάλεξες…η λάμψη του υγρου και μόνο είναι αρκετή για να σε κάνει να θες να το δοκιμάσεις…..κι επειδή το starflower που είναι και δικαιωματικά δικό μου….χαχαχα…..κρυβει μέσα του όλη την αγάπη και συμφωνία με όσα ήθελα εγώ ως φροντίδα, πηρες και έδωσες μορφή σε αυτό που ένιωθα πως θέλω για το πρόσωπό μοου μέσα από τα μαγικά σου χεράκια….πώς λοιπον να μη λάμπει??

    για οσες πειραματιστήκαμε αυτά τα χρόνια με καλλυντικά του εμπορίου (με αρκετά αξιόλογα ωστόσο) και μετα καταλήξαμε στις κρέμες της Στέλλας, ξέρουμε πως μιλάμε για άλλη κατηγορία καλλυτικών….δεν υπαρχει μέτρο σύγκρισης γιατί είναι κάτι τελειως διαφορετικο!!!

    για όσες δεν τα έχετε δοκιμάσει ή δεν τα ξέρετε ή έχετε τους ίδιους ενδοιασμούς που ειχα κι εγώ πριν το αποφασίσω το μόνο που μπορώ να πω είναι δωστε τους μια ευκαιρία να σας δείξουν τη μοναδικότητά τους…..

    Στελλίτσα για άλλη μια φορά έκλεισες ολη σου την αγάπη, την γνώση, την έμπνευση σε 1 βαζάκι….σε 1 μπουκαλάκι….που όταν το ανοίγεις ξεπηδούν όλα τα αρώματα που σε ταξιδεύουν σε ανατολή….καλοκαίρι….βραδυνή έξοδο….φλερτ….φιλι….απλά μοσχοβολάνε……..

    το δέρμα μου εχει ηρεμήσει….εχει ελαστικότητα….δείχνει πιο φρέσκο (και πιστέψτε με η κούραση που κρύβει ειναι αρκετή)…βγάζει μια φρεσκαδα σαν αυτή του πρωινου χουζουρέματος που νιώθεις το πουφ στο μαγουλάκι όπως στα μωρά…

    είμαι σίγουρη πως οι νέες συνθέσεις θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα μας σκλαβώσουν

    stay tuned για πλήρη αναφορά της νεας εμπειρίας και αγωνιώ να τις δοκιμάσω….

    ευχαριστώ!!!!!

    σήμερα το μεεσημέρι δεν έβλεπά την ώρα να σχολάσω και ναγυρίσω σπίτι να τα ανοιξω

    φιλακια ******

  6. @Χάιδω Αγαπημένη Χάιδω, Σ΄ευχαριστώ μέσα απ΄την ψυχή μου για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια σου που με τιμούν όσο δεν φαντάζεσαι!

  7. @stella:Στο μυαλό μου έρχεται μια λέξη…ΜΕΡΑΚΙ…
    Όταν κάποιος έχει μεράκι και πάθος για οτι κάνει προχωρά μπροστά και εκπλήσσει ευχάριστα!!!
    Αφήνω τις ευχές και περνάω στην ουσία….
    Στέλλα…ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ…άλλη κατεύθυνση δεν υπάρχει,μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

  8. σε ευχαριστώ που παντα άκουγες τις απορίες μου, τις προτάσεις μου, τις αναγκες μου γιακάθε στοιχείο…..ακόμα και γιατα μπουκαλάκια χαχαχαχα

    χρόνια σου πολλά για αύριο και με όση παιδιάστική χαρά καθρεφτίζεται σήμερα στο προσωπό μου (γιατί εγώ η μαμά πήρα το δικο μου δώρο στη γιορτή της μικρής μου) να συνεχισεις να ομορφαίνεις τη μέρα μας, τη διάθεσή μας, τα…πρόσωπά μας……

  9. ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!! ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Φανατική στα SR χρόνια τώρα, τα έχω λατρέψει. Κάθε φορά που παίρνω μια καινούρια κρέμα, μα κάθε φορά όμως, είναι διαφορετική από την προηγούμενη! Μα θα έχει κάποιο νεο συστατικό, μα θα έχει καλύτερη υφή, πάντως το σίγουρο είναι ότι κάθε επόμενη είναι ένα σκαλάκι πιο πάνω από την προηγούμενη. Γι’ αυτό πλέον, μετά από τόσα χρόνια της λέω μόνο τι θέλω, π.χ. κρέμα, serum. Τα υπόλοιπα τα κανονίζει μόνη της και πάντα είναι ολόσωστη σε ότι μου στέλνει. Πάνω που ετοιμάζομαι για παραγγελία…. Τέλεια!!!!

  10. @Panos Σ΄ευχαριστώ πολύ Πάνο μου! Ακούγεται τετριμένο, αλλά νομίζω το είπε κι η Τζούλια πολύ καλύτερα. Αγάπη μόνο αγάπη! Κι εντιμότητα, απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους.

  11. @Χάιδω Με συγκινείς! Με συγκινείς βαθιά! Πάντα σας ακούω! Μέσα απ τα δικά σας αιτηματα, τις ανάγκες, τις ανησυχίες, τα ερωτήματα προχωρούν όσα φτιάχνω. Μέσα από σας μαθαίνω κι εξελίσσομαι και σε σας επιστρέφει όλο αυτό. Σκαλί σκαλί, αλλά σταθερά. Ισως δεν γίνεται αμέσως αυτό που ζητάτε, αλλά δεν ξεχνιέται ποτέ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές!

  12. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αλεξάνδρα μου αγαπημένη! Πάντα στο πλευρό μου, πάντα θετική! Πάντα θα σου είμαι ευγνώμων!

  13. Πόσο χαίρομαι και καμαρώνω μόνο να ήξερες.Είναι τόσο “Στέλλα” όλα!Μαγισσούλα μου έκανες πάλι τα θαυματάκια σου.Σου αξίζουν όλα τα μπράβο του κόσμου.Μια αγκαλιά κι ένα φιλί.
    Μουτςς

  14. @Λιτσα Στράντζαλη Σ΄ευχαριστώ πολύ Λιτσάκι μου! Μουτς

  15. Στέλλα μου είσαι εξαιρετική σε ότι κάνεις γιατί πιστεύω έτσι είσαι και ως΄άνθρωπος! Τα ερωτεύτηκα τα παραπάνω λογότυπα,νομίζω σου ταιριάζουν πολύ και περιμένω ανυπόμονα το φούξια της νέας σειράς γιατί λατρεύω το φούξια!

  16. Άργησα σήμερα και έχασα την ευκαιρία να πω κι εγώ από τους πρώτους πόοοοσο καλό έχουν κάνει στο δέρμα μου οι κρέμες σου Στέλλα. Εξαιρετικές συνθέσεις και αλήθεια φοβερή η τεχνολογία και οι ευρεσιτεχνίες αλλά την αγάπη και τη φροντίδα που βρίσκεις σε ένα χειροποίητο προιόν δεν μπορείς να τη συνγκρίνεις!!!
    Σου στέλνω όλη μου την αγάπη Στέλλα!!!

  17. @Maryl Σ΄ευχαριστώ πολύ Maryl μου! Λίγη υπομονή ακόμα κι έρχεται κάτι που θα σας ξετρελλάνει!

  18. @MAriaA Μαράκι μου σε χιλιοευχαριστώ, πάντα μιλάς με τόση γενναιοδωρία! Οντως η αγάπη κι η προσωπικη φροντίδα ενός χειροποίητου προιόντος είναι αναντικατάστατη είδικά όταν έιναι sur mesure, όπως τα SR. Ωστόσο, δεν λείπει κι η ευρεσιτεχνία. Οταν πριν τρισήμιση χρονια ενσωμάτωσα στην Golden το σαφράν, μετά από μήνες δοκιμών, πάντα με φυσικούς τροπους, δεν υπήρχε κανένα προιόν που να περιέχει το συστατικό. Η Golden ήταν η πρώτη! Μπορεί να μην κατοχυρώνεται ευρεσιτεχνία στα καλλυντικά προιόντα, αλλά στην ουσία της υπάρχει. Σϋντομα θα δεις και κάτι ακόμα..
    Σε φιλώ!

  19. Ω, τι υπέροχα νέα!! Δηλώνω αθεράπευτα εξαρτημένη από τα Stella’s Recipy, από την πρώτη φορά που τα δοκίμασα, δεν υπάρχει επιστροφή, ο,τιδήποτε άλλο μου φαίνεται τόσο μα τόσο ανεπαρκές και λίγο. Να φανταστείτε το ταξίδι που κάνουν κάθε φορά τα προιόντα ως εδώ πάνω στο βορρά είτε όταν μου τα στέλνει η Στέλλα είτε όταν τα κουβαλάω εγώ στην επιστροφή μου! Ο νέος αέρας σε εμφάνιση, συσκευασία και σύνθεση τα απογειώνει ακόμη περισσότερο! Πόσο χαίρομαι…και συγκινούμαι, πάνω απ´όλα διότι γνωρίζοντας το πρόσωπο πίσω από τις ξεχωριστές αυτές δημιουργίες, τη μοναδική κι αξιολάτρευτη Στέλλα μας, που με τις αστείρευτες γνώσεις και τα μαγικά της χέρια δε σταματά να δημιουργεί με αγάπη και μεράκι που ρέει άφθονο, συντελεί στο να αγαπήσεις τα Stella´s Recip-y ακόμη περισσότερο…

  20. @nektaria Αλλη μια φορά με συγκινείς βαθυτατα Νεκταρία μου, άλλη μια φορά σ΄ευχαριστώ για την αγάπη και στη στήριξη σου. Αξίζουν όλα τον κόπο και τις προσπάθειες, όταν νιώθετε έτσι για τα SR και για μένα που εναποθέτω σ΄αυτά κομμάτι της ψυχής μου. Σ΄ ευχαριστω πολύ!

  21. Bravo Stella συγχαρητηρια!!!!Πολυ ωραια η ανανεωση!!!

  22. Κάθε πρωί και βράδυ βιάζομαι να ανοίξω την πόρτα του ψυγείου, όχι για να επιτεθώ σε κάποια λιχουδιά, αλλά για να χαρώ τη αίσθηση των μοναδικών προϊόντων Stella’s Recipy!! Απολαυστική υφή, εκπληκτικά και εθιστικά αρώματα, εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα! Ευχαριστούμε Στέλλα!! Και συγχαρητήρια για την ανανέωση! Το νέο λουκ πολύ ωραίο και το σχέδιο της Μυρτώς απόλυτα ταιριαστό και εμπνευστικό! Ο διαχωρισμός σε κατηγορίες πολύ βοηθητικός. Θέλω να τα δοκιμάσω όλα!! Μπράβο σε όλη την ομάδα!!

  23. @Elsa Σ΄ευχαριστω πολύ Ελσα μου! Είναι ανανέωση packaging αλλά και ουσίας.

  24. @MariaA: Πως θυμάμαι, τότε πριν 3 χρόνια που ήρθα στο Λονδίνο με τα Stella’s Recipy στις αποσκευές μου για σένα τριπλοπακεταρισμένα και έτρεμε η ψυχή μου, μήπως έχω κάποια καθυστέρηση και που θα έβρισκα ψυγείο να τα βάλω.. ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά και τότε και κράτησες στα χέρια σου, τις αγαπημένες Golden!

  25. @Nektaria: Θυμάσαι που συζητάγαμε για τα Stella’s Recipy στη συνάντησή μας στο Κολωνάκι, εκείνο το όμορφο απόγευμα αγαπημένη; Πως περνάει ο καιρός..

  26. @Stella: Nα μας πεις γρήγορα για το νέο σου εγχείρημα, μη μας κρατάς σε πολύ αγωνία! Άντε γιατί πλησιάζουν Χριστούγεννα και κάνουμε ήδη λίστες δώρων και για μας και για τις φίλες μας!

  27. @ΜΑΝΙΑ Σ΄ευχαριστουμε πολύ Μανια μου. Τα λόγια σου είναι μεγάλη τιμη για μένα γιατί γνωρίζω πόσο εκλεκτική είσαι και πόσο υψηλά θέτεις το νήμα της ποιότητας σε κάθε έκφανση της ζωής σου. Σε ευχαριστώ για την επιλογή σου!

  28. @Julia Καλέ ηρεμήστε! Δεν παθαίνουν τιποτα με μερικές ώρες εκτός ψυγείου… ειδικά το χειμώνα. Η μόνιμη και συνεχής έκθεση εκτός είναι το προβλημα. Εδω τα στέλνουμε Σουηδία, τι να πει η Νεκταρία που αναμένει κάθε φορά το ταχυδρομείο?

  29. @Julia Υπομονή!!!! Το καλό πράγμα… έρχεται στην ώρα του….

  30. @Stella: μα έχει δίκιο η Τζούλια, φτιάχνω τη λίστα με τα δώρα μου και θέλω οπωσδήποτε να μάθω για τη νέα έκπληξη που μας ετοιμάζεις! Επειδή ξέρω ότι θα είναι καλό το πράγμα και ελπίζω να έρθει σύντομα!! φιλιάαα

  31. Πραγματικά δεν έχω λόγια! Μετά από τις κρεμες και τα scrub σωματος (λόγω καλοκαιριού και κυτταριτιδας είχαν προτεραιότητα!) θεώρησα απαραίτητο να “στρωσω” λίγο και την γκαγκανιασμενη μουριτσα μ..??
    Και πολύ καλά το σκέφτηκα γιατί από τη πρώτη κιόλας μέρα (όπως και με τις κρεμες σωματος και τα scrub) είδα διαφορά!! Ειλικρινά δεν ξέρω πως γίνεται να συμβαίνει αυτό.. τόσα χρόνια τριβομουν συνεχως με scrub για να φυγουν τα αμέτρητα “ξεφλουδισματα” έβαζα μάσκες ενυδατικη φουλ ακόμα και για ώριμες ηλικίες (είμαι 30) κ πάλι την επόμενη το πρωί το δέρμα μ είχε ανάγκη από ενυδατωση! Ειχα αρχισει να το περνω αποφαση πως αυτο ειναι το δερμα μ..κ θα πρεπει να πορευτω μ αυτο!!?
    την πρώτη φορά που δοκίμασα την ενυδατικη της στελλας και ενω το δέρμα μ ήταν σε μια τραγική κατασταση, έβαλα την κρέμα προσώπου χωρίς να κανω scrub η κάποιον ιδιαίτερο καθαρισμό…φυσικα δεν περιμενα θαυματα..κι ομως οταν ξυπνησα καταλαβα πως τελικα τιποτα δεν ειναι απιθανο να συμβει με τις κρεμες της! Εκτός από πραγματικά ενυδατωμενη..το δέρμα μ είχε κ ένα ομοιομορφο χρώμα..πιο ξεκούραστο να το πω;δεν μπορώ να το περιγράψω..κάπως έτσι πάντως..
    Ναι,ο ενθουσιασμος μ ειναι τεράστιος γιατι πραγματικά είχα τρομερό πρόβλημα ξηροδερμιας (ολόκληρη-από πανω μέχρι κάτω!)και ευτυχώς μετα απο τοοοοσες άκυρες αγορές κ απογοητευσεις που είχα..ανακαλυψα αυτό που έπρεπε! όποιος δεν το έχει δοκιμάσει δεν μπορεί να το καταλάβει κ το πιθανότερο είναι να νομίζει πως είναι υπερβολές η ότι γράφουν στα reviews φίλες,αδερφές και μπατζανακισες της Στέλλας (ήμουν μια απ αυτές..??) σας διαβεβαιω λοιπον..εγω..μια δυσπιστη και καχυποπτη γκαγκανιασμενη ..οτι ολα αυτα..οντως υπαρχουν!

    *Κ για άλλη μια φορά καταλήγω να αναρωτιέμαι πως γίνεται να υπάρχουν εταιρίες με κρεμες εκεί έξω στην αγορά..με μηδαμινα σχεδόν αποτέλεσματα..ενώ μπορεί να φτιαχτεί μια κρέμα που όντως να προσφέρει αυτά που χρειάζεται ένα δέρμα! ??

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.