Aqua Mineral: Καλλυντικά από τη Νεκρά Θάλασσα

 

aqua-mineral-open

 

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα την πρώτη επίσημη παρουσίαση της Aqua Mineral, της premium σειράς καλλυντικών από τη Νεκρά Θάλασσα, στο ξενοδοχείο Grand Bretange, a Luxury Collection Hotel.

 

Οι προσκεκλημένοι επισκέφθηκαν το αίθριο του GB Spa του ξενοδοχείου Grand Bretange, προκειμένου να ενημερωθούν για τη νέα σειρά προϊόντων περιποίησης, με βάση το νερό και τα άλατα της Νεκράς Θάλασσας αλλά και επιπρόσθετα υψηλής ποιότητας συστατικά, κατάλληλα για το σώμα και το πρόσωπο.

 

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να δουν τα προϊόντα από κοντά, να απολαύσουν μια περιποίηση χεριών spa με προϊόντα Aqua Mineral καθώς και να γνωρίσουν τους εκπροσώπους της εταιρίας και να συνομιλήσουν μαζί τους.

 

aqua-mineral-2

 

 

aqua-mineral-5

 

aqua-mineral-4

 

 

Τα Aqua Mineral, με προέλευση το Ισραήλ, συνδυάζουν φυσικά συστατικά από από όλο τον κόσμο µε τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας.

 

Οι σειρές που διατίθενται περιλαμβάνουν προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος για όλους τους τύπους δέρματος και διαφοροποιούνται προκειμένου να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες του δέρματος κάθε φορά. Διατίθεται επίσης και πλήρης σειρά περιποίησης μαλλιών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα Aqua Mineral είναι sls/sles & Paraben Free  και η εργαστηριακή τους έρευνα δεν έχει διεξαχθεί  σε ζώα (not tested to animals).

 

Λίγα λόγια για την κάθε σειρά:

 

Η σειρά Body Care προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση κάθε σημείου του σώματος με τη δύναμη των μεταλλικών στοιχείων της Νεκράς Θάλασσας  και των φυσικών ελαίων που περιποιούνται το δέρμα.

 

Η σειρά Basic Facial Care αποτελείται από τα βασικά προϊόντα καθαρισμού και τόνωσης, που χρειάζεται η επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα.

 

Η σειρά Anti-Aging χάρη στα ισχυρά μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, συνδυάζει την αντιγήρανση με τη βασική φροντίδα του δέρματος για καθημερινή χρήση.

 

Η σειρά Optima+ αποτελεί την ιδανική λύση για την ώριμη επιδερμίδα, ειδικά σχεδιασμένη να ενυδατώνει και να αναπλάθει το δέρμα.

 

Η σειρά Premium ενισχύει την αντιγηραντική φροντίδα του προσώπου, βελτιώνοντας την εμφάνιση και την αίσθηση της επιδερμίδας.

 

Η σειρά Gold Performance με περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό 24 καρατίων σε πούδρα και νιφάδες. Μια εντυπωσιακή σειρά θρέψης που επαναφέρει και χαρίζει μια ελαστική, σφριγηλή και συναρπαστικά λαμπερή επιδερμίδα.

 

Η σειρά Maxi Smooth είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ανδρικό κοινό, στοχεύοντας στην αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος.

 

Η σειρά Infudra αποτελεί μια σειρά από προϊόντα περιποίησης μαλλιών με κερατίνη, λάδι Αβησσυνίας και ορυκτά Νεκράς Θάλασσας, ενώ είναι και εμπλουτισμένα με πατενταρισμένα συστατικά για την τόνωση της τρίχας και της επιδερμίδας.

 

 

Οι σειρές ολοκληρώνονται με τη Spa Collection, με προϊόντα που προσφέρουν χαλάρωση και ανανέωση.

 

 

aqua-mineral-3

 

 

Για on-line αγορές επισκεφτείτε το e-shop: aquamineralspa.gr

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλή Κυριακή!! Πολύ ενδιαφέρουσα η Gold Performance! Νομίζω ότι θα τη δοκιμάσω απαραιτητως

  2. Στα πλαισια της διαφημησης για τα προιοντα μου προσφεραν περιποιηση προσωπου με τα συγκεκριμενα καλυντικα. Ειναι εξαιρετικα πολυ ειδικα η μασκα προσωπου με ενθουσιασε. Υπεροχη μυρωδια και πολυ ενυδατικα. Καλο βραδυ

  3. @rania: Πρόλαβες και τα δοκίμασες και αυτά; Πριν και από την beauty editor? Απίστευτη είσαι!!

  4. @maryl: Τα είχα δει αγαπημένη πριν από περίπου 4 χρόνια στο Λονδίνο στην αγορά του Camden Lock και θυμάμαι μου είχαν κάνει εντύπωση.. να που έφτασαν και εδώ!

  5. Καλησπερα. Αφου το ξερεις Τζουλια μου θελω οτιδηποτε νεο ερχεται να το δοκιμαζω. Κατι σαν πειραματοζωο με τη θεληση του ομως. Ειναι λατρεια τα καλλυντικα που δεν φευγει Καλο βραδυ

  6. @rania: Αγαπημένο μου “πειραματόζωο” νομίζω κάπως πρέπει να βρω τρόπο να σε “εκμεταλευτώ”. Κάτι θα σκεφτώ, κάτι θα σκεφτώ! xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.