Teaser: Περισσότερο, από ένα beauty gadget.

 

teaser-new-(2)

 

Αγαπώ οτιδήποτε κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά μου. Ειλικρινά βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου, που δεν θέλω τίποτα περίπλοκο, τίποτα που να με «βαραίνει».

 

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα κάνω και «εκπτώσεις». Θέλω και ευκολία αλλά ταυτόχρονα θέλω και επιτυχία και αποτελεσματικότητα.

 

Αυτό ισχύει πλέον, σε πολλούς τομείς της ζωής μου.  Θα σας φέρω ένα δυο παραδείγματα.

 

To συγκεκριμένο, είναι μαγειρικής, αλλά δεν έχει σημασία, θα καταλάβετε τι εννοώ ευκολία και αποτελεσματικότητα. Τα βράδια μας αρέσει πολύ να τρώμε σούπες ,με αδυναμία στις χορτόσουπες γιατί υπάρχουν και ηλικίες στο σπίτι που τα χορταρικά,  τους είναι απαραίτητα. Έπιανα όμως τον εαυτό μου να έρχονται βράδια που λόγω  κούρασης δεν είχα καμία διάθεση να ψιλοκόψω λαχανικά. Τελείωσε αυτό με την συμβουλή της the one and only Χριστίνας (λέγε με και γκουρού των πάντων) Τώρα πλέον τα βράδια που είμαι κουρασμένη, παίρνω αυτά τα σωτήρια σακουλάκια με τις έτοιμες σαλάτες, κόβω μόνο λίγες πατατούλες και λίγα κολοκυθάκια, βράζουν  όλα μαζί, στο τέλος προσθέτω και λίγο ρυζάκι, αλάτι πιπέρι  και σε 15 λεπτά,  τρώμε μια υπέροχη, πεντανόστιμη και υγιεινή χορτόσουπα.

 

Και φυσικά η απλοποίηση ισχύει και όσο αφορά την περιποίηση του εαυτού μου και της εξωτερικής μου εμφάνισης- εκεί όμως και αν δεν κάνω εκπτώσεις– μη τρελαθούμε κιόλας. Φέτος, αυτή δηλαδή τη χρονιά που σιγά – σιγά ολοκληρώνεται,  έχω εντάξει κάποια προϊόντα στη κατηγορία «αγαπημένα προϊόντα σωτήρες».  Είναι προϊόντα που κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους  χωρίς πολλά –πολλά και από τότε που άρχισα να τα χρησιμοποιώ, τα έχω αγαπήσει πολύ.

 

Αυτό είναι παράδειγμα αποτελεσματικότητας:  στο σπίτι μου, πρέπει να έχω γύρω στις επτά ή οκτώ συσκευές ισιώματος ή σίδερα για μπούκλες ή σεσουάρ. Δυο τρία στο μπάνιο, ένα δυο στην κρεβατοκάμαρα και σίγουρα μέσα στα κουτιά τους ξεχασμένα στην αποθήκη τουλάχιστον άλλα δύο τρία. Και φυσικά δεν τα χρησιμοποιούσα όλα. Απλά τα είχα εκεί να κάθονται και να μου πιάνουν χώρο. Τον Σεπτέμβριο που έκανα όπως κάθε χρόνο την σχετική καθαριότητα- ξεκαθάριση κατάλαβα ότι με κούραζαν όλα αυτά. (αφήστε τα καλώδια που μονίμως ήταν μπλεγμένα- άλλο δράμα και αυτό). Αυτό τελείωσε. Τα μάζεψα όλα, τα έβαλα σε μια κούτα έκανα δώρο τρία από αυτά και τα υπόλοιπα μακριά μου, στην αποθήκη, δεν θέλω να τα βλέπω με «βαραίνουν». Κράτησα μόνο ένα και καλό (το καλύτερο δηλαδή όταν θέλω να ισιώσω τα μαλλιά μου- σγουρά γίνονται και μόνα τους- δεν θέλουν καμιά ιδιαίτερη βοήθεια)

 

 

Question-Mark

 

 

Φυσικά ξέρετε επίσης και την αδυναμία μου σε προϊόντα 2 σε 1.  Τον τελευταίο καιρό ένα τέτοιο προϊόν έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του στη ζωή μου και δεν βγαίνει πλέον από το νεσεσέρ μου – φυσικά το νεσεσέρ που εκτός από το σπίτι- είναι και αυτό που έχω πάντα μαζί μου.

 

Ομορφιά και καινοτομία. Έρευνα και αποτελεσματικότητα. Νομίζω αυτές οι τέσσερις λέξεις μπορούν να κάνουν ένα προϊόν λίγο (έως πολύ) πιο ξεχωριστό από κάποια άλλα.

 

Ομορφιά, γιατί όλες ψάχνουμε προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να δείξουμε πιο φρέσκιες πιο λαμπερές.

 

Καινοτομία,  γιατί  είναι αυτή που πάντα μας πάει κάποια βήματα μπροστά και συνήθως κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα μας.

 

Έρευνα, γιατί αν κάτι το έχεις ψάξει πολύ, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχει η συνταγή.

 

Αποτελεσματικότητα, γιατί καλά όλα τα παραπάνω, αλλά αν τελικά αυτό που επέλεξες δεν κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται, τα παραπάνω απλώς ακυρώνονται.

 

Αυτό που θα δείτε αύριο, είναι λίγο παραπάνω από ένα ακόμα beauty gadget.

 

Τι είναι;

 

 

teaser-3

 

 

 

31 Σχόλια
  1. Είμαι σε mood άρνησης σήμερα (αν και cyber monday) , δεν ξέρω τι εννοείς , δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι , σου στέλνω την καλημέρα μου, την αγάπη μου και 2 φιλιά!!!

  2. @ΕΛΕΝΗ: Αχαχχααχαχ!! Μου το έφτιαξες το βροχερό Αθηναικό, πρωινό, πάλι. Εγώ στέλνω 5 φιλιά. Δυο σε σένα και τα άλλα τρια- ξέρεις εσύ που.

  3. 2-in-1 Compact Foundation της Lavera? Χάζευα την σελίδα της χθες και το τετράπτυχο ομορφιά-καινοτομία-έρευνα-αποτελεσματικότητα κάτι μου θυμίζει!
    Goodmorning, J!!!

  4. @Debbie A: Μα, τι “διαβαστερά” κορίτσια έχω εγώ! (δε λέω ότι το βρήκες, λέω όμως πόσο επιμελής “μαθήτρια” είσαι..)

  5. Θα πω Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup της Estee Lauder.
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα από την ταλαιπωρημένη Ζάκυνθο.

  6. @Amalia: Τα φιλιά μας στη Ζάκυνθο όπου κάθε βράδυ με αγωνία παρακολουθούμε τα νέα.

  7. Kalimera!!! Mou aresoun ta teaser! Loipon, einai xryso, einai gadget kai kati parapano. Tha kano 2-3 mantepsies kai elpizo na to petyxo:
    1. Clarisonic – vgainei kai se xrysouli apoxrosi
    2. Orobar Gold (vobero kai to thelo)
    2.An einai krema fantazomai I Re-Nutriv tha einai

    Kali evdomada bbgirls!!

  8. O.k Αδυνατώ να σκεφθώ να με συγχωρείτε…. Λευκή κόλλα!

  9. @Stella: Εμ, βέβαια.. σας παρα- άφησα “χαλαρές” και τώρα δίνετε και “λευκή” κόλλα.. Καλά… καλά…

  10. Αν κρίνω από το τμήμα της φωτο που φαίνεται είναι σίγουρα το νέο DOUBLE WEAR NUDE CUSHION STICK – ESTEE LAUDER…
    Καλή εβδομάδα!!

  11. Αυτό με τα εργαλεία για τα μαλλιά και τα πολυχρηστικά με πάει σε κάποιο προϊόν για τα μαλλιά.Κι αν δεν είναι της Στέλλας θα είναι kerastase l’oreal κατι τέτοιο.Κι αν σκεφτώ τίποτα άλλο θα επανέλθω,σας απειλώ 😛
    Mουτςς

  12. Δεν είμαι καλή στο να μαντευω αλλά αναρωτιέμαι αν είναι το veet sensitive precision που κάνει trimming σε φρύδια, Μασσαλία,μπικίνι.. Πολυδιαστατο προϊόν..Καλή μας εβδομάδα!

  13. Μασχαλες εννοούσα παραπάνω αλλά το idiotphone γράφει τα δικά του 🙁

  14. DOUBLE WEAR NUDE CUSHION STICK – ESTEE LAUDER… θα πω κ εγω!!!

  15. @Maryl: Aχαχχχαχααχχαχ!!!! Κλαίω, κλαίω!!! Είδα στην αρχή το trimming και μετά διαβάζω Μασσαλία και λέω “άραγε που ανακάλυψε trimming με σαπούνι Μασσαλίας, η Υδροχόος..”

  16. Καλημέρα!!!
    Estée Lauder double wear nude cushion stick λογικά ειναι 2σε1 και καινοτόμο! Και χωράει στο νεσεσέρ !!!
    Μόνο αν ειναι κάτι νέο για τα μαλλιά? θα επανέλθω!!!

  17. Λοιπόν, καλησπέρα καταρχάς. Εγώ θα πώ το double wear cushion απο Estee Lauder αλλά μπορεί να είναι και η κρέμα Re-Nutriv.Φιλιά.

  18. Καλημερα πολυ καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι. Δεν μπορω να σκεφτω ποιο ειναι γιατι τελευταια 3-4 προιοντα εχουν ολα τα χαρακτηριστικα που γραφεις. Μου φερνει περισσοτερο η φωτογραφια για τοDOUBLE WEAR NUDE CUSHION STICK – ESTEE LAUDER Παντως οποιο και αν ειναι σιγουρα εγινε για να μας κανει ομοπρφοτερες

  19. …μμμμμμ….αργά το πήρα είδηση το teaser….θα πω κι εγώ το ΝΕΟ DoubleWear Nude Cushion Stick που συνδυάζει ένα ελαφρύ foundation και ένα επαγγελματικό εργαλείο, σε ένα!!!! Αλλά όλο και κάτι άλλο μπορεί να μου’ρθει….οπότε θα επανέλθω…χοχοχο…

  20. …μήπως είναι καμιά κρέμα προσώπου και ματιών μαζί;;;;Γιατί κάποια εδώ μέσα μερικές φορές τεμπελιάζει με την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της…..ονόματα δε λέμε…
    Μήπως είναι καμιά αντυρυτιδική με όρό σύσφιξης 2σε1;;;Είχε πέσει το μάτι μου σε κάτι της OLAY…Η η φόρμουλα 2 σε 1 του Beyond Perfecting fond de teint poudre + correcteur 2 en 1 της CLINIQUE;;;; Αλλά μπαααα….αυτά δεν είναι νέα προ’ι’όντα.
    Μαααα, δώστε κι εσείς κανένα hint επιπλέον,κυρία…..

  21. @rania: Σωστότατη παρατήρηση. Πιο όμορφες, πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

  22. …τη λέξη gadget την έχω συνυφασμένη στο μυαλουδάκι μου με την τεχνολογία…κι εν τέλει μπορούμε να αποκαλέσουμε το DOUBLE WEAR NUDE CUSHION STICK – ESTEE LAUDER beauty gadget;;;

  23. ….λοιπόν, επειδή είμαι μελετηρή μαθήτρια (κυρία,να το θυμηθείς αυτό όταν έρθει η ώρα για τα oscars της χρονιάς) θα επιμείνω στην EL….Για δυο λόγους…την re-nutriv ultimate diamond revitalizing mask noir,με τη χρήση της μεταξένιας βούρτσας που τη συνοδεύει(εμπνευσμένη από την αρχαία τεχνική μασάζ της ΣΤΕΓΝΗΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ) ή την new dimension tighten+tone neck/chest treatment για λαιμό/ντεκολτέ μαζί με το καινοτόμο εργαλείο μασάζ που τη συνοδεύει….. ***δεν περιγράφω άλλο….πάω στο κυλικείο….χτύπησε κουδούνι…

  24. @Celia: Είπα και εγώ…. Teaser ή test, χωρίς 3-4 απαντήσεις από τη Celia είναι σαν hot dog without relish (είδες; έκανα tribute στις USA αγάπες σου…)

  25. …..xaxaxa….εγώ προτιμώ το hot dog μου με μουστάρδα,κέτσαπ….ουκ εν το πολλώ το ευ…δε βοηθάτε όμως,κυρία….κάτι λίγο…έστω….

  26. ….λοιπόν, θα πω ένα ακόμα…. (αφού μου έχει βγει το όνομα)….θα επιμείνω στην EL(αδυναμίες είναι αυτές) και θα ποντάρω στο revitalizing supreme+ global anti-aging wake up balm…που συνδυάζει την επιστήμη της αντιγήρανσης με ενίσχυση της φωτεινότητας της επιδερμίδας…βελτιώνει τη σφριγηλότητα και μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων…. αυτάάάά and I rest my case!!

  27. Ουκ εν τω πολλώ ήθελα να γράψω πιο πάνω….με ω….αλλά με αποπροσανατόλισε η κυρία με το hot dog!!

  28. Καλημέρα,λίγο αργοπορημένη αλλά κάλλιο αργά πρά ποτέ!Το νέο makeup estee lauder με το cushion θα πω,γιατί μα το Θεό,το λιγουρεύτηκα στις διαφημίσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.