Estee Lauder: Double Wear Cushion Stick Make Up!

Double+Wear+Nude+Cushion+St

 

 

To γεγονός ότι τα “cushions”, τα “μαξιλάρια” αυτή η  τάση του beauty world στην εφαρμογή προϊόντων (συνήθως foundation και ρουζ) τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τα είδα το ξέρετε, διότι το έχω γράψει εξ’ άλλου και σε άλλο post.

 

 

Σήμερα όμως θα δούμε ότι “μαξιλάρι” με “μαξιλάρι” διαφέρει και το  Estee Lauder, Double Wear Cushion Make Up Stick πάει αυτή την τάση κάποια βήματα μπροστά. Δεν είναι μόνο ένα make up,  είναι ένα make up και επαγγελματικό εργαλείο μαζί 2 σε 1 αφού με το ενσωματωμένο σφουγγαράκι της συσκευασίας, απλώνεται πανεύκολα, μειώνοντας τις ατέλειες,  για ομοιόμορφη επιδερμίδα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Ξέρετε τι είναι να είσαι από το πρωί στους δρόμους, να έχεις μια ακόμα συνάντηση στις 6 το απόγευμα και σε ένα λεπτό να έχεις ανανεώσει το μακιγιάζ σου, σα να το άπλωσες πριν 5 λεπτά; Και να δείχνεις πάλι φρέσκη δροσερή και με τέλεια ομοιόμορφη επιδερμίδα, όπως όταν ξεκίνησες το πρωί από το σπίτι σου;

 

 

Το Double Wear Cushion Make Up Stick το καταφέρνει, γιατί μπορείς να το απλώσεις πάνω από το μακιγιάζ που έχεις ήδη κάνει με άψογο αποτέλεσμα. Λίγες κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιδερμίδα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω και είσαι έτοιμη.

 

Τι γίνεται όμως όταν το σφουγγαράκι αρχίζει να λερώνει πολύ; Κανένα πρόβλημα, αφού αφαιρείται  πανεύκολα. Απλά στρίβετε το μεταλλικό δακτυλίδι στην κορυφή, το βγάζετε,  το  πλένετε με χλιαρό νερό και ένα απαλό σαπούνι, το αφήνετε να στεγνώσει εντελώς και μετά το τοποθετείτε πάλι στην συσκευασία.

 

Αλλά η καινοτομία, δεν σταματάει ούτε εδώ. Τα περισσότερα foundations βρίσκονται σε οπάκ συσκευασίες και δεν ξέρω αν σας έχει τύχει να σας τελειώσει, πριν προλάβετε να το αντικαταστήσετε. Εδώ τι γίνεται τώρα: η συσκευασία είναι τέτοια που όσο το χρησιμοποιείτε και η σύνθεση καταναλώνεται η συσκευασία μειώνεται από μόνη της – με απλά λόγια- το stick κονταίνει και εσείς ξέρετε ακριβώς πότε πρέπει να το αντικαταστήσετε.

 

 

 

 

Καλά όλα τα παραπάνω αλλά είναι αποτελεσματικό; Αν και το γεγονός ότι ανήκει στην οικογένεια Double Wear ( το best seller σε foundations της Estee) μιλάει από μόνο του, εν τούτοις αξίζει να σας πω δυο λόγια για τη φόρμουλα:

 

Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν:

 

SkinSync Complex: Ένα ισχυρό μείγμα από πολύ απαλά λιπίδια και βούτυρα όπως το Brazilian Muru-Muru και το Λινοικό Οξύ που αμέσως εφαρμόζουν στην επιδερμίδα δημιουργώντας μια φυσική, άνετη, απαλή αίσθηση.

 

 

Quench Complex: Εμπλουτισμένο με Sodium Hyaluronate και φυσικής προέλευσης εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, βοηθούν το δέρμα να προσελκύει και να συγκρατεί την υγρασία άμεσα και κατά την διάρκεια της ημέρας.

 

 

Glow Enhancing Optics: Πλούσια μεταλλικά στοιχεία που περιλαμβάνουν Gold και South Sea Pearl, βοηθούν  άμεσα αποκαλύπτοντας μια φωτεινή όψη της επιδερμίδας.

 

Απαλές νότες από Γιασεμί και Τριαντάφυλλο αφήνουν ένα φρέσκο άρωμα καθαρότητας

 

 

Εν κατακλείδι: Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για φουλ κάλυψη σε όλο το πρόσωπο και για στοχευμένη κάλυψη (πχ γύρω από τη μύτη ή το πηγούνι- τα σημεία που πάντα θέλουν προσοχή) ή για ένα γρήγορο touch up, ακόμα και αν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο, ή ακόμα και χωρίς καθρέπτη.

 

A, για σας παρακαλώ, είμαι πολύ καλή οδηγός και με το Double Wear Cushion, ακόμα καλύτερη!

 

cushion-estee-lauder-double-wear

 

 

Αν και η απόχρωση Nude είναι αυτή που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες για ένα φρέσκο nude λαμπερό τελείωμα και ένα πολύ φυσικό και natural μακιγιάζ,  εγώ επέλεξα την 3Ν1 Ivory Beige, μου άρεσε περισσότερο στην επιδερμίδα μου. No worries, υπάρχει σε 6 αποχρώσεις για να διαλέξετε.

 

Μόνο μια συμβουλή, επειδή την «έπαθα». Θέλει πάρα πολύ λίγη ποσότητα. Λίγη, ίσα-  ίσα να βγει προϊόν πάνω στο σφουγγαράκι. Εγώ το έστριψα πολύ και μετά το έβγαζα με χαρτομάντιλο  και μετά το λυπήθηκα που το χαλάλισα.

 

Βέβαια ίσως καλύτερα που μου συνέβη αυτό, γιατί έμαθα και κάτι άλλο: αν την ώρα που το στρίψετε απελευθερωθεί περισσότερη ποσότητα, απλά το στρίβεις στην αντίθετη κατεύθυνση και έτσι σταματάει η ροή.

 

To αγαπώ και το έχω μαζί μου παντού (ακόμα και σε παιδικά πάρτι φυσικά για να ενημερώνω και τις “γνωστές” bb girls μαμάδες…)

 

estee-lauder-double-wear-cushion-foundation-stick-1

 

estee-lauder-double-wear-cushion-foundation-stick-2

 

 

 

Αν αυτό δεν είναι καινοτομία, ομορφιά και αποτελεσματικότητα, δεν ξέρω τι είναι. Όσο για χθες, πολλές οι αριστούχες πάλι και πάνω σε αυτό, θα επανέλθω.

 

 

 

49 Σχόλια
  1. Όπως είπε και η marianna χθες, το ζήλεψα από τις διαφημίσεις και είχε μπει για τα καλά στο μυαλό μου, λόγω της ευκολίας χρήσης. Κι αυτό γιατί τις περισσότερες μέρες, από τεμπελιά, δεν φοράω το αγαπημένο μου Double Wear και περιορίζεται σε concealer και πούδρα.
    @Julia, μετά και από τη -μην τη δει η τροχαία- φωτογραφία σου, μπαίνει στη λίστα των must have.

  2. Καλημέρα! Αν και δεν φοράω συχνά make up, μου άρεσε πολύ η παρουσίαση του Cushion Stick, φαίνεται πραγματικά πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό.
    Μου άρεσε επίσης που έχουν προβλέψει να πλένεται το σφουγγαράκι, αλλά και να καταλαβαίνεις πότε τελειώνει.
    Οκ,Estee Lauder είναι αυτή, δηλαδή εγγύηση!

  3. @Amalia: Το Double Wear, είναι από τα πιο αγαπημένα foundations έχεις δίκιο. Θα σε βολέψει πάρα πολύ αυτό- trust me.

    (Στο μεταξύ στη φωτογραφία μετά που την είδα καλά, φαίνεται σαν ένα μαύρο όχημα να έρχεται καταπάνω μου! χαχαχαχαχ)

  4. @Sissy: Eίναι ο λόγος που έγραψα χθες “gadget”. Έχει πέσει πολύ industrial design στο συγκεκριμένο- τα έχουν προβλέψει όλα!

  5. Η φωτο από την οδήγηση όλα τα λεφτά!!!! Οπως κι η άλλη με τη “Sarah Jessica Parker” την οποία ενημερώνεις για το επίμαχο gadget. Κούκλες και οι δυο!!

  6. @Stella: Είναι μια κούκλα η φίλη μου η Μαρία και είναι ακόμα πιο κούκλα, γιατί δεν ξέρει ότι είναι κούκλα (άσε που λατρεύει αυτά τα beauty gadgets..)

  7. Καιρό είχε να με ιντριγκάρει ένα προϊόν. Νομίζω θα είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο στον ευατό μου.

  8. @Mako: Αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι δηλαδή) και την τελευταία φορά, foundation σε είχε ιντριγκάρει.. να ξέρεις αν το στίψω λίγο, μπορεί να θυμηθώ ακόμα και τη μάρκα…

  9. Εξαιρετική ιδέα! Και η Estee εγγύηση, δεν το συζητώ! (καλά που δεν αποτόλμησα την απάντηση χτες, με την αρχική περιγραφή το μυαλό μου σε προϊόν για τα μαλλιά πήγε!)
    Υ.Γ. Ju, με προσοχή στο αυτοκίνητο, μας έχουν στη μαύρη λίστα τις γυναίκες οδηγούς!

  10. @Shenna: Από ζήλια μας έχουν black list αγαπημένη, γιατί είμαστε πολύ καλύτερες!!

  11. Το έχω δοκιμάσει ήδη κυρία Τζούλια και μου άρεσε πολύ γιατί είναι πιο εύχρηστο έτσι σε αυτή τη μορφή. φιλιά!!!!

  12. Εμένα πάντως αυτο που μου αρέσει περισσότερο είναι, ότι βλέπεις το περιεχόμενο και ελέγχεις την ποσότητα του.

  13. @ΕΛΕΝΗ: Εσύ ήδη το έχεις χρησιμοποιήσεις (καλέ, ίσα που βγήκε!!) η rania προχθές ήδη δοκίμασε τα Aqua Mineral- τι θέλω εγώ και γράφω και δεν βάζω εσάς να γράφετε καλύτερα; Να μαθαίνουμε και εμείς τίποτα…

  14. Τζούλια είμαστε πολύ μπροστά όλα τα bb girls, το ξέρεις αυτό…

  15. @ΕΛΕΝΗ: Φυσικά και το ξέρω και είμαι αφάνταστα περήφανη, όσο δε φαντάζεσαι.

  16. Kalimera!!! Pali ekso epesa! Ftaiei pou to exoume edo sto London pollouys mines kai to exo idi xrisimopoiisei – teleiosei – dokimazo kati allo tora kai den ekana ton syneirmo. To xryso pantos tis foto mou ekane Estee ! Na to dokimasete bbgirls giati einai grigoro kai sotirio polles fores+ krataei poly!
    Filia polla apo ena pagomeno alla iliolousto London!!

  17. Και εγω έπεσα πολύ έξω γιατί είχα την εντύπωση ότι επροκειτο για gadgetακι..Βέβαια και το παραπάνω foundation είναι gadget από μόνο του!

  18. Χα,χα. Μ’άρεσε το post σου. Ωραίο και πολύ χρηστικό φαίνεται!

  19. ΄Σίγουρα είναι η επομενη αγορά από estee!! Εκπληκτικό ακούγεται!!!

  20. Καλημέρα!!!
    Το ήξερα ότι ειναι αυτο!! Αγαπάω και εγώ πολυ τα προιοντα 2σε1!! Και εχθές στο you tube είδα ακριβώς
    αυτο που αναφερεις( ότι βγαίνει και πλενεται το σφουγγαρακι!!)
    Απλά τέλειο!! Μακάρι να βγάλουν ενα τέτοιο και για κονσιλερ και για ρουζ!!!!

  21. @Τassoula & Marianna Chalikia: Θα σωθείτε σας λέω, στο οδήγημα. Ένα τσουπ μπροστά στο καθρεπτάκι και έτοιμες!

  22. Μπορώ να τους δώσω ευχαρίστως και το tagline!!! Χαχαχαχα
    Μακάρι να έβαζαν και αυτά θα ήταν υπέρ χρηστικά!!!!

  23. ….το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το brush-on gloww BB highlighter….στα συν το κολπάκι που σταματάει τη ροή….στα πλην η λίγη ποσότητα(14ml)

  24. @Celia: Κρατάει πολύ όμως όπως έγραψε και η MariaA παραπάνω, γιατί θέλει ελάχιστη ποσότητα. Είπαμε. Εγώ την “πάτησα” την πρώτη φορά.

  25. @SofiaT: Τι λες καλέ, που θα τους δώσεις και tagline!! (εκτός αν σε πληρώσουν πολλά λεφτά..)

  26. Estee ειναι σίγουρα θα το εκτιμήσουν !!!!! Χαχαχαχαχα
    Άν μετα το BB συνεχίσω την καριέρα μου εκει χαλάλι!!!χιχιχιχιχ

  27. Γεια σας. Οταν το πρωτοειδα στον Χοντο δεν μου κινησε την περιεργεια. Εμαθα αναλυτικα γιαυτο στην παρουσιαση που εγινε στην Ελενη τυχαια. Ειδα ολο την διαδικασια και πως το εβαζε η κοπελα. Πραγματικα ειναι πολυ ευχρηστο. Πιστευω οτι θα μας σωζει μεσα στην μερα οταν θα το βαζουμε. Ειναι στην λιστα μου πανω πανω με το που θα τελειωσει το παρων μεικ απ. Εχω ορκιστει να μην στοκαρω πολλα προιοντα πλεον. Οσο για τα Aqua Mineral πιστευα οτι δεν θα ενδιεφερε καμμια γιαυτο δεν εκανα ποστ. Το γεγονος οτι σε προλαβα Τζουλια δεν ευθυνομαι εγω αλλα η εταιρεια που μας διαλεξε πριν απο εσας τις ειδικες. Επειδη ψαχνω για οτιδηποτε νεο κυκλοφορει ειχα μπει στην σελιδα τους να διαβασω τι ειναι αυτα τα καλλυντικα και δηλωσα συμμετοχη να μου κανουν περιποιηση προσωπικη.Μου απαντησαν θετικα το απολαυσα και ειναι μια εμπειρια που πολυ την ευχαριστηθηκα.Καλο απογευμα

  28. @Ju ναι και πάνε χρόνια από τότε …. δεν σου λέω τη μάρκα εδώ αλλά είναι η αγαπημένη μου high end και επίσης μου αρέσουν το Παρίσι και τα μικρά μαύρα φορέματα 😉

  29. @Mako: Χαχχα!! Teaser στη δασκάλα; Άψογα! Κοιτα, αν αρχίζει και απο G πέσαμε G spot -διάνα!!

  30. @Mako No 2: Αν πάλι αρχίζει απο C, ok χάσαμε το G spot, αλλά δε βαριεσαι.. Ποια μπορει να αντισταθεί σε διπλό C?

  31. @Ju … άντε βρε, χάνεται το G spot? Και τελικά έχω ένα θέμα με τα foundation … μόλις θυμήθηκα ότι υπάρχει και άλλο που με ιντριγκάρει κατά Ιταλία πλευρά … lol

  32. Λοιπόν έχω να καταθέσω ολόφρεσκια εμπειρία. Νομίζω, οτι την αφιοσίωση και την σαφέστατη προτίμηση μου στα compact make up (χρόνια πιστή στη Shiseido) λόγω λιπαρού δέρματος (παρότι με τα Stellas’s recipy έχει πλέον ερθει στα ίσα του την τελευταία πενταετία), τη γνωρίζετε. Γλυτώνω πούδρα που την αγαπάω πολύ ως προιόν και ειδικά με το λατρεμένο μου εδω κι ένα χρονο Jane Ιredale που σας είχα γραψει εδω
    http://beautyblog.gr/2016/02/15/jane-iredale-fisika-prionta-makigiaz-pou-front/
    γλυτώνω και πούδρα και κονσήλερ και αντηλιακό!
    Ωστόσο για λόγους καθαρά “επαγγελματικής διαστροφής”, όπως καταλαβαίνετε, πέρασα πριν από λίγο από τον ΠΑΤΙΣΤΑ στη Νίκης και η ευγενέστατη κοπέλλα στην Estee, μου τέσταρε τυχαία κι όλας (χωρίς να ψάξουμε κατάλληλο χρώμα εννοώ) το συγκεκριμένο make up. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί και ας μην αγαπώ τα fluid. Εξαφανίστηκε, έγινε δευτερο δέρμα ή καλύτερα το ίδιο το δέρμα… Η απόλυτη ενσωμάτωση. Δεν διέκρινα που είχα βαλει το make up και που το χέρι μου ήταν γυμνό…. Εχω φορέσει στο παρελθόν το Double Wear και ως compact και ως Fluid πριν αφωσιωθώ στη Shiseido και μετέπειτα στη Jane Iredale. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί…. Χρειάζεται πολύ λιγη δουλειά για να δώσει αποτέλεσμα… Κρατώ μόνο μία επιφύλαξη για το φρεσκάρισμα στη διαρκεια της ημέρας και την αποτελεσματικοτητα του. Συνεχίσω να προτιμώ την πούδρα σε αυτη την περίπτωση.

  33. Οταν λέω αποτλεσματικότητα δεν εννοώ, οτι το Estee Lauder Double Wear Cushion Stick Make Up δεν είναι αποτελεσματικό για φρεσκάρισμα, μην παρεξηγηθώ. Εννοώ βασει των δικών μου αναγκών και δυνατότητας να χειριστώ τέτοιες υφές στη διάρκεια της μέρας κι αφού είμαι ήδη βαμμένη.

  34. @Stella: Ποιά απόχρωση δοκίμασες; Την Nude ή την δική μου; ( το είχα μαζι μου σε ραντεβου σημερα και τα κορίτςια άφησαν τη δουλειά και δοκιμαζανε το cushion με το οποίο ξετρελάθηκαν…. Τι να σου λεω τώρα…)

  35. @Arella 2: Άκου. Πολύ σωστή παρατήρηση. Αυτό ειναι το καλό. Οτι μπορεις να κανεις re touch πάνω από το πρωινό μακιγιαζ γιατι απο τη μια ειναι τόσο- όσο καλύπτικό, αλλα απο την άλλη και ανάλαφρο, για να μην υπάρξει το cake effect. Φυσικα προσοχή αν φοράς έντονο του ρουζ τότε ναι, ενδεχομένως να το καλύψει. Αλλα εγώ το απογευμα την λίγη “βοήθεια” δεν τη θέλω στα μάγουλα – τη θελω γυρω απο τη μύτη και στο πηγούνι, if you know what I mean.

  36. @Stella ή Arella: Δεν εχεις παράπονο με τη βοήθεια του “silly phone” θα αναγκαστώ να σου παρω παπούτσια το Πασχα, όπως καθε νονά, οφείλει.

  37. @Julia 1.πρέπει να ήταν το δικό σου το ivory. 2. Ναί, αυτο ακριβως φοβάμαι, γι΄αυτο και παντα με σώζουν τα compact. Φορώντας bronzer για contouring αλλά και ρουζ, αν δεν προσέξω θα γίνω απάτσι…
    ΥΓ Arella? not bad!

  38. @Jυlia Αυτο σκεφθηκα κι εγω! Μετά απο νονά των Stella’s Recipy θα γίνεις και δική μου xa xa xa! 😉

  39. @Stella: Τώρα που το ξαναβλέπω, δεν ειναι και άσχημο το Arella.. Εχει και ” Ρ” το αγαπημένο μου γράμμα.

  40. @Julia Μπορώ να το κρατήσω ως καλλιτεχνικό… που ξέρεις μπορεί τώρα στα γεράματα ν’ αρχίσω νεα καρριέρα εκεί που δεν το περιμένεις…. 😉

  41. Πολύ ωραία παρουσίαση σπό τη δασκάλα, σε ιντριγκαρει να το δοκιμάσεις!Αλλά κι αυτή η STella με τα μαγαζιά στα πόδια της μας δίνει Νο1 πληροφορίες!

  42. @marianna Αλίμονο Μαριάννα μου, αφού είμαστε σε ειδική αποστολή τα απανταχού ΒΒgirls! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.