Radiant Professional: Λαμπερό, X-mas Make Up!

radiant-open

 

Κυκλοφόρησε στα stands της Radiant Professional o festive οδηγός ομορφιάς, με τρία make up looks αφιερωμένα στις γιορτινές μας εμφανίσεις τα οποία θα δούμε παρακάτω.

 

 

Metallic και bronze σκιές, το best seller Liquid Metal  αλλά και ruby red χείλη, είναι οι πρωταγωνιστές αυτών των make up looks που για άλλη μια φορά δημιούργησε για τη μάρκα ο top make up artist Αχιλλέας Χαρίτος με καμβά το πρόσωπο της Βίκυς Καγιά.

 

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, βλέπετε backstage την Βίκυ Καγιά σε selfie mood.

 

backstage kaya 1

 

 

backstage-kaya-2

 

 

Πάμε να τα δούμε;

 

Frosty Glam

Metallic και γήινες αποχρώσεις στα μάτια σε συνδυασμό με έντονα metallic lips δίνουν μια πιο festive διάθεση στο nude αποτέλεσμα.

 

 

frosty-1

 

Metallic Ombre

Ombre στα μάτια και τα χείλη με bronze αποχρώσεις και καλογραμμένα φρύδια.

 

metallic

 

 

Theatral

Ένα απλό μεν αλλά πολύ εντυπωσιακό μακιγιάζ, γιατί καμιά φορά δυο προϊόντα αρκούν για να κάνουν τη διαφορά, αρκεί το ένα να είναι ένα very black eyeliner και το άλλο αυτό το εκπληκτικής απόχρωσης ruby red κραγιόν (επειδή θα το ψάξετε να σας πω ότι είναι το Matt Lasting Lip Color No 22)

 

 

 

theatral

 

 

Και φυσικά το καθιερωμένο μας πλέον poll για να δούμε ποιο μας άρεσε περισσότερο και ποιο θα θέλαμε να υιοθετήσουμε για τις γιορτινές μας εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

(άσχετο το ξέρω αλλά δεν μπορούσα να μη σας δείξω το cook book μας της Δ’ Δημοτικού Ursulines, το οποίο είναι έτοιμο και το αγοράσαμε το Σάββατο στο φιλανθρωπικό x-mas bazaar του σχολείου μας!  Όπως θυμάστε λάβατε και εσείς μέρος και έτσι θα είναι παντοντινό ενθύμιο για πολλούς λόγους. Οι μικροί μας μάγειροι στο εξώφυλλο!)

 

cook-book

 

 

Και ας ξεκινήσει η εβδομάδα, με άλλο ένα x-mas song. Kαι x-mas και rock and roll.

 

Καλή εβδομάδα bb girls!

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Frosty Glam βέβαια!!!! Ίσως με ένα τόνο πιο σκούρο κραγιόν…
    Και του χρόνου για το βιβλίο σας! Και εδώ είμαστε εμείς.

  2. Καλημέρα καλή εβδομάδα bb girlsTo Theatral το λάτρεψα!!ίσο για το κραγιόν μέχρι αύριο θα το έχω πάρει!!

  3. Φυσικά και ψήφισα theatral, γιατί είναι ένα all time classic look που αγαπώ πολύ. Ωστόσο, θα τολμήσω να πω, ότι δεν είναι κάτι καινούργιο. Το έχουμε ξαναδεί χρονια τώρα σε πολλές, πολλές version. Πολύ πιο φρεσκο κι ελκυστικό μου φαίνεται το Frosty Glam και μη σου πω, ότι θα ήθελα και πολύ να το δοκιμάσω. Χώρια, ότι μου κάνει πολύ πολύ Mariah (βέβαια η Καγιά σε 50 κιλα πιο αδύνατη…. 😉 χωρίς αυτό να είναι μομφή για την Mariah)

  4. Συγνώμη…. Είδα καλά, ότι ο Ρωμανός είναι ήδη στην Δ δημοτικού ή η πρεσβυοπία έχει φθάσει στο θεό??????

  5. Εμένα μου άρεσε περισσότερο το frosty glam για την Καγιά. Της πάει νομίζω πιο πολύ από όλα.

  6. @Stella No 1: Συμφωνώ ότι το έχουμε ξαναδεί, αλλά αυτό που δεν έχω δει πολύ, είναι η συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου (ούτε με μπλε, ούτε με πορτοκαλί, ούτε με καρπουζί) θα τολμήσω να πω ότι είναι μια απόχρωση red-black, την οποία όταν είδα από κοντά, ξετρελάθηκα. (το διόρθωσες.. μια χαρά είναι η Mariah, ζουμερή και αληθινή, δεν χρειάζεται όλες να είμαστε 50 κιλά- λέω εγώ με τα αισίως 64 μου- έχω ανακαλύψει κάτι εξαίσια ντόνατς γεμιστά με σοκολάτα τον τελευταίο καιρό και ζούμε μεγάλο έρωτα μεταξύ μας)

    @Stella No 2: Ασε με, άσε με, Δ’ Δημοτικού και νομίζω θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου και θα πηγαίνει κανά Γυμνάσιο, ωχ μανούλα μου…

  7. @Julia Εννοείται! Ποια ειμαι εγω που θα κρίνω την Mariah! Η οποία έχει προς τιμή της και το θάρρος της αποδοχής του εαυτού της. Ασε που πρότυπο μου είναι η θεά Adele, με την οποία παρεπιμτόντως φοράμε και το ίδιο νούμερο το αγγλικό 16, (βέβαια πριν αδυνατίσει και μου ξεφύγει από το club…. xi xi xi 😉
    No 2 Στο γυμνάσιο??? Μην τον δεις σε κανά Harvard πριν το πάρεις είδηση… (ευκαιρία τρελλή για ταξιδάκι…. για να εποπτεύσουμε το camp του Ρωμανού.. χι χι χι!!! 😉

  8. Όλα τέλεια!!!! Αλλά το frost glam με τρέλανε!!!

  9. Theatral psifizo! forao pou forao to eyeliner kathe mera toylaxiston na valo kai to kokkino kragion! Exo parei kai polles diafores apoxroseis kai tha forethoun oles poly!
    To cook book sas teleio D dimotikou! Tin idia antidrasi exo ki ego me ti Stella gia ta vaftistiria mou poy megalonoun me taxytita fotos.
    Den anisyxo omos ego dioti parameno panemorfi opos oles mas bbgirls!!
    Be happy!

  10. Εκπληκτικές και οι 3 προτάσεις,αλλά ξεχώρισα και ψήφισα το Theatral!!Πολύ μου άρεσε το cook Book! Μπορούμε να το αποκτήσουμε??

  11. Καλημερα καλη εβδομαδα. Ψηφισα Theatral!Μου αρεσε πιο πολυ γιατι ειναι στα χρωματα που φορω. Τζουλια οντως δεν θα καταλαβεις ποτε θα παει γυμνασιο εγω δεν πιστευω οτι τελειωσε Πανεπιστημιο ο γιος μου(Μην κανετε προσθεσεις μικρη ειμαι το γεννησα νωρις )Stella και εγω στο 16 αγγλικο ειμαι και το εχω αποδεχθει αφου ειμαι τεμπελα για διαιτα

  12. Καλησπέρα παρεάκι μου και καλή εβδομάδα να’χουμε! Υπέροχες και οι τρεις γιορτινές προτάσεις από την Radiant, αλλά εγώ λάτρεψα και ψήφισα το Metallic Ombre!❤ Φιλιά ?

  13. Μου άρεσε αρκετά το frosty glam, αλλά θα το προτιμούσα και εγώ με άλλο κραγιόν. Το δε theatral απλά λατρεμένο, εδώ και 3-4 χρόνια το έχω καθιερώσει (eyeliner – κόκκινο κραγιόν) και δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται απίστευτα κομψό και βολικό.
    Το βιβλιαράκι σας πολύ χαριτωμένο – τη Δ’δημοτικού δεν τη σχολιάζω, γιατί περνάνε τα χρόνια σαν το νερό και ακόμη λέω “όταν ήμουν φοιτήτρια”, ενώ έχω πατήσει πλέον τα πρώτα -άντα (αχ και βαχ και κλαψ και λυγμ)
    Υ.Γ. Καλή εβδομάδα δεν είπαμε, ε?

  14. @Maryl: Αγαπημένη, τι γλυκιά σκέψη αυτή που έκανες… Θα ρωτήσω βέβαια, αλλά νομίζω ότι τα άρπαξαν όλα οι “μαμάδες- κουκουβάγιες” της Δ’ Δημοτικού…

    Φυσικά Theatral!! Φυσικά!! Τίποτα άλλο για σένα!

  15. @Εlena: Μπράβο αγαπημένη, έκανες τη διαφορά και διάλεξες το πιο alternative και different νομίζω!

  16. Καλημέρα!
    Το κραγιόν του Theatral με κέρδισε κατευθείαν! -πώς μας ξέρεις… 😉

  17. Theatral ψήφισαν,όχι μόνο γιατί μου αρέσει πιο πολύ αλλά έτσι μου αρέσει να βάφομαι.

  18. Το theatral με διαφορά εκπληκτικά χείλη!!! Το λάτρεψα απο την πρώτη στιγμή που το είδα!

  19. …kαλέ,κυρία….τη δική μου τη συνταγή την έχει το cook book;;;Hohohoho….
    Λοιπόν, εγώ ψήφισα το frosty glam αλλά βλέπω να έχει πάρει κεφάλι το theatral… έρχεται διαγωνισμός νομίζω,εεεε;;;;
    Έχω και μια απορία….στο frosty glam oι αφέλειες της κ.Καγιά είναι fake;;;Γιατί στην αμέσως επόμενη φωτό με τα μαλλιά πιασμένα πίσω ,της στρώνουν πολύ καλά στο στεφάνι…εγώ όταν είχα αφέλεις κι ήθελα να τα πιάσω όλα πίσω δεν μπορούσα με τίποτα να τα στρώσω στο στεφάνι….πετούσαν σαν κερατάκια….

  20. Το metalic ombre μου έκανε εντύπωση εμένα ! Αν και το thetral είναι πολύ εντυπωσιακό και σικατο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.