Stella’s Recipy: Ήρθε η Radiant Pearls με σκόνη μαργαριταριών!

 

 

sr-3

 

Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για τα Stella’s Recipy! Παρουσιάζουμε στο beautyblog.gr την «σειρά σταθμό».  Τα προϊόντα που θα μπορούσα χωρίς υπερβολή να χαρακτηρίσω ιδανικά! Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ γυναίκα, ηλικία ή ανάγκες που δεν καλύπτονται πλήρως από τη νέα σειρά Radiant Pearls.

 

Η Radiant Pearls Face & Eye Cream είναι η 24ωρη κρέμα για μοναδική λάμψη και φωτεινότητα, λευκότητα και χρωματική ομοιογένεια στο θαμπό, άτονο, κουρασμένο, ταλαιπωρημένο και αφυδατωμένο δέρμα.  Εξαιρετική για τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τις πανάδες και τα σημάδια του χρόνου ή της ακμής, αλλά και για αντιγήρανση και σύσφιξη.

 

Η Radiant Pearls Face & Eye Cream ενυδατώνει, αναδομεί, αναπλάθει, προστατεύει από τη γήρανση και τις επιπτώσεις του ήλιου. Με ρυζέλαιο και πρωτείνες ρυζιού, αλλά και την πολύτιμη σκόνη πραγματικών μαργαριταριών (fresh water pearls) χαρίζει μοναδική λάμψη και φωτεινότητα στην θαμπή και άτονη επιδερμίδα και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ γιατί αντανακλά το φως, ενισχύοντας την φυσική λάμψη του δέρματος.

 

 

sr-4

 

 

Με σκόνη αληθινών μαργαριταριών! Ένα κορυφαίο όπλο ομορφιάς των γυναικών της Ασίας. Ιδιαίτερα πλούσια σε ασβέστιο αναζωογονεί και κινητοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό, λεπταίνει τους πόρους, αναπλάθει και ομορφαίνει τις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες και προφυλάσσει από την γήρανση του δέρματος.

 

Προσφέρει τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία στην επιδερμίδα, δίνει λάμψη, μειώνει τις κηλίδες και τις ατέλειες, ανοίγει το χρώμα της επιδερμίδας. Προσφέρει στην επιδερμίδα τα απαραίτητα αμινοξέα για την σύνθεση του κολλαγόνου. Κινητοποιεί την «superoxide dismutase» ένα ένζυμο που βρίσκεται στον οργανισμό και προφυλάσσει από τις ελεύθερες ρίζες. Είναι 100% φυσική, χωρίς πρόσθετα ούτε συντηρητικά, τόσο αγνή που χαρακτηρίζεται διατροφικής αξίας.

 

Το ρύζι, το παραδοσιακό καλλυντικό των γκεισών της Ιαπωνίας,  έχει χημική δομή παρόμοια με τα ceramides και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου για πιο νεανικό δέρμα. Ταυτόχρονα έχει και εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Στην Ιαπωνία, χρησιμοποιείται για λάμψη και φυσική κατάλευκη όψη, χωρίς σημάδια, κηλίδες και δυσχρωμίες. Τα  ένζυμά του ρυζιού συμβάλλουν στην ανάπλαση των φλεγμονών της ακμής και στην επούλωση των ρυτίδων κι είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες κι εξαιρετικές αντιγηραντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

 

 

sr-2

 

Είναι η τέλεια κρέμα για κάθε στιγμή της ημέρας, χωρίς τους περιορισμούς των χημικών λευκαντικών προϊόντων κι εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.  Δουλεύει ως primer και δεν χρειάζεστε κανένα επιπλέον προϊόν λάμψης, γιατί το πρόσωπο αποκτά φυσική φωτεινότητα.

 

H 24ωρη Radiant Pearls Face & Eye Cream φοριέται πρωί – βράδυ σε όλο το πρόσωπο, αλλά και στα μάτια, λαιμό, ντεκολτέ.  Τέλεια για κάθε στιγμή μέσα στη μέρα που το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση.

 

Το Radiant Pearls Face & Eye Night Serum είναι εξαιρετικά δραστικό για λάμψη, αντιγήρανση και βαθιά ενυδάτωση.  Ενισχύει την βραδινή δράση της κρέμας με συστατικά που δρουν σε συνδυασμό για ολοκληρωμένη αντιγηραντική περιποίηση ενώ εσείς κοιμάστε.  Περιέχει επιπλέον βιτ. Α την φυσική μορφή ρετινόλης, καθώς και προβιταμίνη Β5 και σας καλύπτει όπως κι η κρέμα εξ ολοκλήρου, αφού φοριέται παντού σε μάτια, πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ.

 

 

sr-1

 

 

 

Δέρμα λαμπερό, φωτεινό, βελούδινο, νεανικό, σφριγηλό και αψεγάδιαστο, χωρίς σημάδια, κηλίδες, δυσχρωμίες, γραμμές έκφρασης ή ρυτίδες με σκόνη αληθινών μαργαριταριών (fresh water pearls), πρωτεΐνες και έλαιο ρυζιού (rice bran oil).

 

 

 

Και τώρα τα δικά σας σχόλια και reviews από εσάς που δοκιμάσατε πρώτες τη σειρά Radiant Pearls:

 

 

 

sr-6-last

 

 

 

ΝΑΤΑΣΑ από Αθήνα

 

Για την νέα 24ωρη κρέμα Radiant Pearls Face & Eye Cream ήταν πράγματι η καλύτερη περίοδος για την δοκιμή της. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το δέρμα μου ήταν σχετικά αφυδατωμένο και λίγο ταλαιπωρημένο από τον ήλιο, αλλά και από την απουσία καθημερινής και τακτικής περιποίησης… Οπότε η νέα σου κρέμα ήρθε την καλύτερη στιγμή!

 

Την εφαρμόζω κάθε πρωί πριν από την αντηλιακή μου, η οποία έχει και χρώμα. Και παρόλο που το δέρμα μου έχει τάσεις λιπαρότητας, δεν το επιβαρύνει καθόλου! Επίσης, καθώς έχεις κάνει πάλι τα μαγικά σου, ενυδάτωση check! σημάδια χρόνου & ρυτιδούλες check! ανάπλαση check! Όμως αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο από όλα, είναι η διακριτική λάμψη και φωτεινότητα που δίνει στο πρόσωπο! Γιατί εκτός από τ’ άλλα της καλά, πράγματι λειτουργεί και σαν εξαιρετικό primer! Γενικότερα χρησιμοποιούσα primer κυρίως σε βραδινές εξόδους, είτε μόνο του, είτε αναμιγνύοντάς το με bb cream ή και μεικ απ. Με την νέα σου Radiant Pearls τέρμα το primer και τέρμα το θαμπό δέρμα, all day long! Thank you for that !!!

 

ΙΩΑΝΝΑ από Θεσσαλονίκη

 

15/9

Όσον αφορά την Radiant Pearls πρέπει να σου πω, ότι είναι εξαιρετική! Λοιπόν η ανωτέρω κρέμα με άφησε άφωνη και εξηγώ: με την πρώτη εφαρμογή κατάλαβα, ότι κάτι δουλεύει υποδόρια. Είχα μικρά τσιμπήματα, τραβήγματα γύρω από τα μάτια πολύ καλή αίσθηση λιπαρότητας και ενυδάτωσης και το απίστευτο… δουλεύει κατά των πανάδων. Έχω δύο δυσχρωμίες στο πρόσωπό μου από τον ήλιο. Τις έχω περίπου τρία χρόνια- με μόνο τρεις εφαρμογές της κρέμας σου, άρχισαν να αποχρωματίζονται. Δεν ξέρω πόσος καιρός χρειάζεται για να φύγουν τελείως, αλλά εγώ θα συνεχίσω.

………………………………………………………………………………..

2/10

Όσον αφορά την κρέμα Radiant Pearls με την σκόνη μαργαριταριών για δυσχρωμίες σε ενημερώνω, ότι οι δικές μου αποχρωματίστηκαν σε ένα ποσοστό 70%, επίσης απίστευτο διότι όπως σου είπα τις έχω πάνω από δύο χρόνια.

 

 

 

ΑΛΕΞΙΑ από Αθήνα

 

Πρέπει να σου πω ειλικρινά Στέλλα μου, ότι η καινούργια κρέμα Radiant Pearls με έχει εντυπωσιάσει!!! Η υφή, το διακριτικό άρωμα, η λάμψη και η ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα μου, ειδικά μετά την ταλαιπωρία των διακοπών είναι πραγματικά, ότι χρειαζόμουν!!! Βλέπω κιόλας το δέρμα μου να είναι πιο καθαρό, πιο ξεκούραστο…Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποια κοπέλα θέλει να έχει ξεκούραστη, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα…

Είναι μία από τις καλύτερες κρέμες που μου έχεις στείλει!!

 

 

sr-5

 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ από Αθήνα

 

Η κρέμα σου Radiant Pearls είναι εξαιρετική! Απορροφάται άμεσα και ενυδατώνει έντονα! Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά το δέρμα μου βλέπω, ότι έχει μια λάμψη που πολύ μου αρέσει! Η αλήθεια είναι, ότι κάνω ειδικές θεραπείες και με τη γιατρό μου νιώθω όμως, ότι οι κρέμες σου συντηρούν και ενισχύουν τη δράση τους και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!

 

ΧΑΡΑ από Αθήνα

 

Η κρέμα με την πούδρα μαργαριταριών είναι εξαιρετική! Τη φοράω πρωί βράδυ και κάθεται εξαιρετικά στο δέρμα μου! Μπράβο Στέλλα! Μόλις τελειώσουν αυτές που πήρα σίγουρα θα την προτιμήσω.

 

ΝΕΚΤΑΡΙΑ από Γκέτεμποργκ

 

Σχεδόν τελειώνω τη Radiant Pearls, που μαζί με τον ορό μου φάνηκε εξαιρετική!! Τη λάτρεψα και σε υφή, άρωμα και αίσθηση στο δέρμα, μου ταίριαξε πολύ νομίζω!

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ από Αθήνα

 

Τα προϊόντα Radiant Pearls είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!

 

ΦΙΛΙΩ από ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

Ο,τι έχω δοκιμάσει από τα χεράκια σου Στέλλα είναι πολύ καλό, αλλά η σειρά Radiant Pearls είναι πραγματικά εκπληκτική!!!! Απορροφάται και νιώθω την επιδερμίδα μου βελούδο… Λαμπερή και φρέσκια! Μη σου πω και για τα γλυκά μου τα παιδάκια, που μου λένε “μαμά μυρίζεις πολύ ωραία!!!” …και λιώνω…

 

ΣΟΦΙΑ από Ηράκλειο Κρήτης.

 

Τα προϊόντα Radiant Pearls είναι υπέροχα, είμαι απόλυτα ικανοποιημενη!! Το δέρμα μου τα ρουφάει όπως ακριβώς ήθελα, δίχως να μένουν ίχνη λιπαρότητας. Το δέρμα αποκτάει μια φυσική λάμψη, όπως ακριβώς μου περιέγραψες!! Οι μυρωδιές όπως πάντα συγκλονιστικές, δεν έχω λόγια!

 

Φέτος τα Χριστούγεννα, τα κοσμήματα σας είναι…

 

 

sr-7-x-mas

 

 

 

Radiant Pearls and…

 

you are the sunshine!

 

 

 

stella-you are the sunshine!

 

 

 

 

 

 

Last but not least…

Δράττομαι της ευκαιρίας, κλείνοντας αυτό το post αφιερωμένο στη νέα «σειρά σταθμό» των Stella’s Recipy, να ευχαριστήσω από καρδιάς και να σας παρουσιάσω, ένα επίσης «πρόσωπο σταθμό» της ανανεωτικής σελίδας που ανοίχθηκε για τα SR, τον τελευταίο καιρό.  Τον αισθαντικό Le Coeur Gothique (κατά κόσμο Κωνσταντίνο Κ.), που αποτύπωσε στις μαγικές φωτογραφίες του τη φιλοσοφία των SR.

 

Eυρέως γνωστός στους κύκλους των perfumistas, τόσο για τις βαθιές γνώσεις και την αστείρευτη συλλογή του σε vintage αρώματα, όσο και για τα ανατρεπτικά reviews και τις συναρπαστικές φωτογραφίες, με τα οποία ζωντανεύει μυθιστορηματικά τις ευωδιές που λατρεύει. Ο ίδιος δηλώνει “πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης που ασχολείται με χίλια δυο πράγματα με μόνο του παράπονο, ότι δεν μπορεί να οργανώσει σωστά τον χρόνο του, έτσι ώστε να μπορεί ν’ ασχολείται με χίλια τρία”.

 

Αλλά μάλλον αυτό συμβαίνει, γιατί ως σύγχρονος αλχημιστής είναι χαμένος ανάμεσα σε δεκάδες μπουκαλάκια αναμειγνύοντας μαγικά ελιξίρια και δημιουργώντας τα δικά του αρώματα.

 

 

Stella

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. @Stella: Και να θέλω να γράψω review ή κριτική, που να μπορέσω, αφού τα είπαν όλα και με το παραπάνω, οι φανατικές των SR! Θα μείνω μόνο σε δύο σημεία:

    1. Το φιαλίδιο του Serum βάζει κάτω πολλά selective brands. Το λάτρεψα.

    2. H υφή της κρέμας είναι μοναδική. Αέρινη, υπέροχη, απλώνεται σαν χάδι και επειδή την έχω και στο ψυγείο, κάποιες φορές μου έρχεται να πάρω κουταλάκι και να τη φάω!

    Που οφείλεται αυτή η υφή περισσότερο; Στο ρυζέλαιο ή στη σκόνη μαργαριταριών;

    Tέλος, δεν πίστευα ποτέ ότι τα SR θα βγάλουν μια σειρά που θα μπορέσει να αντικαταστήσει την αγάπη μου για την Golden αλλά έχω να πω ότι η Radiant Pearls, βάζει ισχυρή υποψηφιότητα..

  2. akougontai iperoxaa!! pws mporoume na erthoume se epikoinwnia gia paraggelies k extra info? iparxei kapoio mail?/?

  3. @Julia 1. Το φιαλίδιο του serum είναι όντως λατρεμένο από πολλα Stella’s Recipy Girls σε σημείο που μου έγραψαν, ότι στεναχωριούνται που πρέπει να το έχουν στο ψυγείο κι όχι στο μπουντουάρ τους να το βλέπουν συνεχώς!!

    2. Δεν μπορώ φυσικά να σου αποκαλύψω τα μυστικά μου. Αυτό όμως που οφείλω να επαναλάβω είναι, ότι στα πλαίσια της ανανέωσης των SR, όλες οι κρέμες και τα σέρουμ έχουν πλέον βελτιωμένη και πιο εξελιγμένη υφή και σύνθεση για την βέλτιστη και άμεση απορρόφηση και διείσδυση των ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα, παραλληλα με την ενισχυμένη δράση των προιόντων. Οφείλω επίσης να επαναλάβω, ότι αυτο εχει γίνει χωρίς την παραμικρη έκπτωση συστατικών ή χρήση χημικών ή άλλων μεθόδων, αλλά βασίζεται ΜΟΝΟ στην δική μου ευρεσιτεχνία συνεχούς βελτίωσης των συνταγών, καθώς και στα απολύτως αγνά και κορυφαία συστατικά που χρησιμοποιούνται.

    Αλλο η σειρά νύχτας Golden κι άλλο η Radiant Pearls. H σειρά νύχτας κάνει όλα όσα δεν μπορούν να γίνουν στη διάρκεια της ημέρας στο δέρμα μας, από καμμιά άλλη κρέμα κι είναι τώρα πιο Golden από ποτέ!
    Φαντάσου όμως τι μπορεί να κάνει ένας συνδιασμός από μαργαριτάρια και χρυσό…. 😉

  4. @Stella: Ναι, φτιάξε με τώρα… Χρυσός, μαργαριτάρια, ρίξε και κανά canary diamond την επόμενη φορά και κλείσαμε…

  5. @mako για σενα mako μου και βουνά θα διασχίσω και ποτάμια θα διαβώ….

  6. Καλησπέρα σας! Πως μπορούμε να ενημερωθούμε για τα προιόντα και τις τιμές; Ευχαριστώ πολύ!

  7. @Λιτσα Σ΄ευχαριστώ Λιτσάκι μου! Xmas magic… all year round….

  8. Κανονικά σήμερα στο bb δεν θα έπρεπε να πέφτει χιόνι άλλα πέρλες μαργαριταριών!! Στέλλα φαίνεται καταπληκτική δουλειά, ότι ακριβώς χρειάζομαι για να λάμψω στις γιορτές!!! Καλορίζικη η νέα σειρα, ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!

  9. Καλησπέρα
    Που μπορώ να προμηθευτώ τα προϊόντα ?

  10. Η νέα αυτή σειρά είναι εξαιρετική (όπως και οτιδήποτε άλλο φτιάχνει η γνωστή θαυματοποιός!).Είχα την τύχη να τη δοκιμάσω, όπως αναφέρθηκε και στο post, και εντυπωσιάστηκα απο την απορροφητικότητα των προϊόντων,την ενυδάτωση, τη λάμψη και επανόρθωση που επιφέρουν στο πολύ ταλαιπωρημένο δέρμα μου. Πραγματικά, οι ουλές έχουν απαλυνθεί και η λάμψη έχει επανέλθει στο δέρμα μου, ενώ και οι πανάδες σβήνουν σιγά σιγά. Στα συν βέβαια και η αντιγήρανση!Η μυρωδιά θεϊκή όπως πάντα και η υφή “βουτυράτη”! Δεν συγκρίνονται με καμία του εμπορίου- είναι μοναδικές, ασύγκριτα πιο αποτελεσματικές από ό,τι έχω δοκιμάσει και βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι οι τιμές είναι πολύ πολύ προσιτές και η ποιότητα, καλύτερη, τολμώ να πω, των ακριβότερων οίκων. Η Stella είναι σπάνιος άνθρωπος, με σπάνια ταλέντα και είμαστε τυχερές που μοιράζεται τους θησαυρούς της μαζί μας!

  11. @KalliopiT Καλλιόπη μου με συγκινείς να ξέρεις, πραγμαιτκά με συγκινείς και σ΄ευχαριστώ μέσα απ΄την καρδιά μου για τα υπέροχα λόγια σου!
    @Anna Πάντα στη διάθεση σου Αννα μου! Λάμψη για όλο το χρόνο, όχι μόνο στις γιορτές. Ναι, σίγουρα το χιονάκι του ΒΒ μας ειναι ιδανικό σκηνικό για τα μαργαριτάρια μου!

  12. Από ότι διάβασα παραπάνω πρέπει να είναι εξαιρετικό προϊόν ιδανικό για όλες αλλά και για όλους!! Όσα συγχαρητήρια να σου δώσω Στέλλα μου δεν αρκούν. Το λογότυπο είναι πολύ τσαχπινικο κοριτσιστικο θα έλεγα με ενθουσίασε..

  13. @Maryl Ετσι είναι Μaryl μου! Μια κρέμα που ταιριάζει σε όλες κι ακόμα κι αν έχουμε να κάνουμε π.χ με ένα εξαιρετικά ώριμο ή αφυδατωμένο δέρμα ή με κάποιες άλλες ανάγκες μόνιμες ή περιστασιακές που καλύπτονται από διαφορετικούς συνδιασμούς ελαίων ή ακόμα και με τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες που χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης π.χ βαρύς χειμώνας σε μια περιοχή ή άνεμοι που ξηραίνουν το δέρμα, τότε η Radiant Pearls θα μας ταιριάζει σίγουρα κάποια άλλη στιγμή του χρονου π.χ το φθινόπωρο ή την άνοιξη. Πάντα όλα λαμβάνονται υπ΄όψιν για να βρούμε το ιδανικό για τον καθένα και είναι αφ΄ενός είναι αντιμετωπίσιμα και προσαρμόσιμα από πλευράς μου όπου αυτό μπορεί να συμβεί, αφ΄ετέρου κάτι που μας ταιριάζει σήμερα δεν είναι απαραίτητο αυτο που θα μας ταιριάζει αύριο κ.ο.κ.
    Το λογότυπο είναι το φούξια που σου έλειπε προχθές από το σύνολο και περίμενες με αγωνία…
    Φιλιά!

  14. Συγχαρητήρια Στελλίτσα μου! Εξαιρετικά προϊόντα έφτιαξες πάλι και μας τρέλανες!! Πρέπει να δοκιμάσω τις κρέμες σύντομα για ν’ανεβάσω την διάθεσή μου και να λάμπω τις γιορτές! Πολλά φιλιά!?

  15. Υποκλίνομαι! Καταπληκτική σειρά! Τα σχόλια δεν θα μπορούσαν να λένε κάτι διαφορετικό και φυσικά δεν περίμενα τίποτε λιγότερο από σένα!!

  16. @MariaA Αγαπημένη μου Μαρία σ ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου και για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και για τα πάντα υπέροχα λόγια σου. ?

  17. @stella,που αλλού θα φτάσεις αγαπημένη;Και σε ανώτερα!

  18. @marianna Παραφράζοντας…. τα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο. Τα ..BBgirls πάνε παντού… 😉 Σ΄ευχαριστώ αγαπημένη συμπατριώτισσα!

  19. Μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω πολυ το χρονικο διαστημα που χρειαζεστε συνηθως ωστε να απαντησετε σε ενα email?
    Ενδιαφερομαι για τα προιοντα σας κ θα ηθελα να ξερω ποσο μπορει να περιμενω!

    Ευχαριστω!

  20. Συγχαρητήρια για την νεά σειρα …..πολλά μπράβο για την ποιότητα και τα γρήγορα αποτελέσματα

  21. Aυτο που αγαπω και στην κρέμα και στον ορό ειναι πως μπορουν να φορεθούν και σε πρόσωπο και σε ματια και σε λαιμό και σε ντεκολτέ…. το δε φιαλίδιο του ορου ειναι σκέτο κοσμημα….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.