Radiant Professional τα 5 best seller προϊόντα!

 

best sellers-radiant

 

 

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση, κάθε φορά που γράφω κάτι για την εταιρεία Radiant Professional, είτε όταν σας δείχνω τις τάσεις που προτείνει η μάρκα, είτε όταν κάνουμε κάποιον διαγωνισμό, είναι  το πόσο συχνά σχολιάζετε το γεγονός ότι αυτό που σας αρέσει πολύ (εκτός φυσικά από τα ομολογουμένως ποιοτικά προιόντα) είναι το ότι πρόκειται για μια ελληνική μάρκα.

 

Kάποιες δε, από εσάς πραγματικά ορκίζεστε σε κάποιους κωδικούς της μάρκας όπως το Illuminator Concealer αλλά και το Matt Lasting Lipstick-  ίσως ένα από τα καλύτερα ματ κραγιόν της αγοράς

 

Πρόσφατη ένθερμη θαυμάστρια του Matt Lasting Lipstick είναι η Sissy, στην οποία το σύστησα εγώ.

 

Πριν δυο εβδομάδες, βγήκαμε για ποτό και χορό, ξεκινήσαμε στις 10 το βράδυ και  στις 2 το πρωί το Matt Lasting Lipstick της, ήταν ακόμα άθικτο πάνω στα χείλη της και κάποια στιγμή που πήγαμε στην τουαλέτα και όπως κάθε κορίτσι, τσέκαρε το μακιγιάζ της για τυχόν ανάγκη ρετούς μου είπε: «Είχες δίκιο φίλη μου! Σε ευχαριστώ!»

 

Σήμερα λοιπόν για εσάς που ξέρετε, αλλά και για όσες δεν ξέρετε, θα ήθελα να σας πω ποια είναι τα best sellers, τα πιο αγαπημένα προϊόντα της μάρκας. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πραγματικά τρελαίνομαι να βλέπω best seller λίστες προϊόντων:

 

Πάμε:

 

Magna Lash Mascara 01 Black

 

Η φανταστική μάσκαρα για έξτρα πλούσιο όγκο, σχεδόν δίνει το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων, που όμως είναι οι δικές σας. Πολύ ιδιαίτερο βουρτσάκι ιδανικό ακόμα και για πολύ ίσιες βλεφαρίδες, για τέλεια καμπύλη.

 

 

 

magna-lash

 

 

 

Illuminator Concealer

Εξαιρετική ποιότητα, το ίδιο και καλύτερο από παρόμοια αλλά πολύ ακριβότερα κονσήλερ, τέλεια κάλυψη για τους μαύρους κύκλους, χαρίζει άμεση φωτεινότητα στα μάτια.

 

 

concealer

 

 

 

 

Matt Lasting Lip Color Νο 19

Αυτό το κραγιόν που λέγαμε παραπάνω. Και θα το ξαναπώ. Για τις απίθανες αποχρώσεις, την μοναδική του διάρκεια και την φόρμουλα που ούτε κατά διάνοια δεν ξηραίνει τα χείλη, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι το καλύτερο της αγοράς. Το συγκεκριμένο που βλέπετε στην φωτογραφία που ανοίγει το post, το No 19, είναι ένα universal χρώμα που ταιριάζει σε όλες από το πρωί έως το βράδυ.

 

 

matt-lasting

 

 

Liquid Μetal No 04

Αν και έκανε την εμφάνισή του μόλις φέτος, στα best sellers βρίσκουμε και το Liquid Metal (σαν θυμάμαι και τη Stella όταν το είχε πρωτοδεί…) Προφανώς το λατρέψατε και μπήκε και αυτό στην best seller λίστα. Kαι πως όχι; Λάμψη, διάρκεια, εφαρμόζεται σε μάτια, σε χείλη, σε κροτάφους και όπου αλλού σας οδηγήσει η φαντασία σας!

 

 

new_liquid_metal_main

 

 

 

EYE & LIP MAKE-UP REMOVER 100ml

Λιγότερη λάμψη εδώ, αλλά εξαιρετικό αποτέλεσμα φροντίδας. Τα μάτια και τα χείλη θέλουν εξειδικευμένη φροντίδα στο ντεμακιγιάζ και όχι ότι κι’ ότι.

 

 

peripoisi_inside_big_7_eyelip_0

 

 

 

 

Πως σας φάνηκαν; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Αν ναι, ποιά είναι η γνώμη σας;

 

 

Τώρα βέβαια, κάποιες από εσάς, θα τα δοκιμάσετε, θέλετε δεν θέλετε.

 

 

Και να, που η ευχή πραγματοποιήθηκε και  ξυπνώντας σήμερα στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, το όνειρο για White Christmas έγινε πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

36 Σχόλια
  1. Μας την έλεγες προχθές αυτη την ιστορία με το Matt Lasting Lip Color Νο 19 και από τότε το ‘χω στο μυαλό μου…. Αντε να δω που θα φτάσει φέτος η συλλογή….

  2. @Stella: Κάτσε εκεί στη ζεστούλα σου με το diffuser σου και που ξέρεις; Μπορεί να εμπλουτιστεί από μόνη της η συλλογή σου, της Radiant Professional.

  3. Καλημέρα Τζούλια και bbgirls!Απίστευτο κρύο,βροχή και αέρας στο νησί σήμερα,πιο βόρεια έχει χιονίσει,όχι πολύ μακριά από την πόλη.Μέχρι αύριο αναμένεται να χιονίσει και στην πόλη.Θα δούμε άσπρη μέρα και θα βγούμε και καμμιά βόλτα μόλις πέσει ο αέρας.
    Στο θέμα μας τώρα:Έχω δοκιμάσει τη μάσκαρα,η οποία ήταν πολυ καλή και το ματ lipstick.Tο τελευταίο δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε,δεν μπορούσα να το απλώσω καλά και μετά έβγαινε δυσκολα.Η κόρη μου, που πήρε και τα δύο που είχα αγοράσει, τα ευχαριστήθηκε όμως.
    Αυτό που εντόπισα είναι το liquid metal.Ψάχνω κάτι τέτοιο,να μη λαμπυρίζει και πολύ,οπότε θα σπεύσω για δοκιμή.Φιλάκια!

  4. @Marianna: Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά εκείνο το σχόλιό σου για το Matt Lasting Lipstick και θυμάμαι κιόλας, ότι μου είχε κάνει εντύπωση. No problem, “one woman’s poison is another woman’s cup of tea”, αλλά μπορεί και να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, ποιος ξέρει;

  5. Καλημερα ! Σημερα νομιζω μπηκαμε σε χριστουγενιατικη διαθεση για τα καλα λογω χιονιου . Η radiant ειναι απο τις αγαπημενες μου μαρκες και τα κραγιον καθως και το concealer τα εχω δοκιμασει και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη. Στη wish kist εχουν προστεθει σιγουρα η μασκαρα καθως και τα προιοντα της σειρας liquid metal.!!

  6. @Julia Πες μου αν προλαβαίνω να φτιαξω τζάκι και καμινάδα… 😉

  7. Εχω δοκιμασει το Liquid metal ειναι υπεροχο και απλωνεται πολυ ευκολα το Concealer καλυπτει τα παντα και τωρα θα δοκιμασω το Matt lasting lip εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτο το προιον!Καλη Χρονια να εχετε !????

  8. Καλημέρα!!!
    Θελω και αλλο χιόνι!!! Μάλλον με βλέπω να ανηφορίζω προς την Νεκταρία μας για να πραγματοποιηθεί
    η επιθυμία μου!!
    @Ju μολις μπήκε και στην δικιά μου λίστα το κονσιλερ!! Παντα ψάχνω κάτι που θα κάλυψη τα panda eyes!!
    Φιλια

  9. @Stella: Ενεργειακό στον τοίχο, είναι το καλύτερο και δεν έχεις και ξύλα, στάχτες και ακαταστασίες.

  10. Καλημερα!
    τα radiant ειναι όντως καλά προιοντα αλλα για ελληνικη εταιρεία ειναι πολύ ακριβά! 15€ το Κονσίλερ πχ όταν οι αλλες εταιρείες αντίστοιχες τα έχουν πιο φθηνα και με κοστος τεράστιο διαφημίσεων. Οταν η mac με την έκπτπωση καταλήγει να είναι πιο φθηνα τι να πεις. Και τι κόστος έχει σε διαφημιστικές καμπανιες ανα το κόσμο και τι πληρωνουν σε celebrities για το λανσαρισμα . Επισεις ποτε μα ποτε δεν εχουν κανει μια προσφορα, μια έκπτωση. ΚΡΙΜΑ και αυτο το παρατηρουμε και σε αλλες ελληνικες΄εταιρίες καλλυντικών.

  11. Το illuminating concealer ειναι ενα εξαιρετικο προιον. Ανετα το ξαναγοραζω και σε σχεση με αλλα επωνυμα στεκεται επαξια at a fraction of their price

  12. @JULIA,γιατί όχι;Ίσως επειδή προτιμώ τα ενυδατικα lipsticks και ήταν και το πρώτο που αγόρασα-μετα ακολούθησε το αντίστοιχο της clinique-δε μπορούσα να το βάλω όμορφα.

  13. Μα μόνον εσείς χιόνι? Στην Καβάλα φέτος ούτε νιφάδα (και δεν προβλέπεται)!
    Τα radiant είναι πάντα στο ύψος τους-άσε τα βοηθητικά φυλλάδια how to οδηγούν, δίνοντας ιδέες.
    Μα πάει και το ’16? δεν θέλω απολογισμούς φέτος. Πλέον πάμε όπου μας πάνε.
    Οπότε θα έλεγα μόνον σχέδια και ότι μπορέσουμε

  14. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ
    ΑΓΑΠΑΜΕ RADIANT ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  15. @Ανθη Κ Νομίζω αυτο φταίει που πέφτουμε ψυχολογικά! Οι απολογισμοί! Τέρμα οι απολογισμοί λοιπον! Σάμπως κι όταν τους κάνουμε και βγάζουμε συμπεράσματα ή μετανιώνουμε για κάτι, μετά τα κάνουμε καλύτερα? Βάλε πρωθυπουργέ μας το “τράβα μπρος” με την Αλίκη να ΄ρθουμε στα ίσα μας 😉

  16. Το Illuminator Concealer είναι εξαιρετικό(φοράω το Νο09 χρόνια)όπως και η Magna Lash Mascara που δίνει super όγκο!Ζηλεύω για το χιόνι…στη Θεσσαλονίκη δεν χιόνισε καθόλου!

  17. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμα αλλά επειδή είμαι φανατική των Radiant είμαι σίγουρη ότι θα είναι καταπληκτικά! Θα ήθελα να δοκιμάσω το Illuminator Concealer και τη μάσκαρα.Εμείς στον Πειραιά δεν έχουμε δει ακόμα χιόνι στρωμένο αλλά το κρύο είναι τσουχτερό και φυσάει πολύ,καλά που εχω άδεια μέχρι την Κυριακή..

  18. Μάσκαρα!! Θεική!! καλή χρονιά με ομορφιές!!!

  19. ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ CONCILER.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  20. Πραγματικά τέλειο! Οντως πολύ ποιοτική και ελληνική μάρκα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν σε ένα πάρτυ προχθές που ήμουν, η φίλη μου είχε υπέεεεροχες βλεφαρίδες σαν ψεύτικες! Κι όταν την ρώτησα αν έχει βάλει μου είπε όχι καλέ! Μάσκαρα της radiant είναι! Αυτό θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε!

  21. Πήρα τη μάσκαρα στο χρώμα δαμασκηνί και είναι πραγματικά φανταστική!!! θα πάρω και τη μαύρη σίγουρα στο μέλλον. Επίσης μεγάλη περιέργεια με έχει πιάσει τώρα με το κραγιόν, χαχα.

    Καλή Χρονιά να έχουμε!

  22. Ευχομαι σε ολους μια νεα χρονια ,γεματη απο αγαπη , υγεια ,ευτυχια και χαρα !!!!!

  23. Καλημερα ομορφη σαν το χιονι και τα προιοντα της radiant Εχω χρησιμοποιησει μεικ απ και σκια της εταιρειας. Επιδη ομως ειμαι ανθρωπος που θελει να τα δοκιμαζει ολα ποτε δεν ειμαι σταθερη σε μια εταιρεια. Στα καλα προιοντα ξαναγυρνω αλλα δοκιμαζω παντα οτι καινουργιο βγαινει. Καλο απογευμα κοριτσια

  24. kalispera!! xronia polla eipame? den thimame as ksanapoume!!xronia polla gemata xamogela ygeia agapi epitixies tyxi k eytixia!mporei na einai koines oi eyxes alla einai aaytes pou xreiazomaste pisteyo k epeidi den ksero an tha katafero na sas ksanagrapso mexri tin protoxronia kali xronia se ola ta bbgirls k bboys me poly agapi!!

    sto thema mas.. ego exo dokimasei to EYE & LIP MAKE-UP REMOVER k pragmatika einai apisteyto katharizei poly apala!!”
    filakiaaaaa

  25. Και εγώ την μάσκαρα έχω δοκιμάσει και είναι φανταστική!!θα ήθελα επίσης να δοκιμάσω και τα Matt Lasting Lip Color ειδικά το Νο 19 για το οποίο έχω ακούσει τόσα πολλά. Ίσως το κάνω δώρο στον εαυτό μου κάποια στιγμή. Σήμερα πάντως απόλαυσα αυτό το ανέλπιστο δώρο γενεθλίων (το χιόνι και τον χιονοπόλεμο) με την μικρή μου και τον άντρα μου και είμαι τόσο χαρούμενη!!
    Αγάπη και υγεία και όλα τα άλλα έρχονται!!!
    Καλή χρονιά Julia και Bbgirls!!!!

    Πόσο υπέροχα WHITE CHRISTMAS!!

  26. Καλημέρα!!! Σήμερα και στο Λονδίνο έχει – βαθμούς κι έτσι η πάχνη που έπιασε δεν έλιωσε όλη μέρα αφήνοντάς μας με ένα απαλό λευκό πέπλο. Επίσης ο παραπόταμος του Τάμεση που είναι μέσα στο πάρκο δίπλα μας πάγωσε και τα παπάκια κάνανε πατινάζστην επιφάνεια.
    Στο θέμα μας τώρα το matt lasting lip color είναι το αγαπημένο μου – αγαπώ τόσο πολύ τα ματ κραγιόν τελευταία. Αν έχετε δυσκολία να τα αφαιρέσετε δοκιμάστε κάποιο λάδι ντεμακιγιάζ ή απλά baby oil.
    Πολλά φιλιά bbgirls!!

  27. Η μασκαρα ειναι καταπληκτικη τα υπολοιπα θα πολυ να δοκιμασω.
    Χιονι στην Κοζανη δεν βλεπω να εχουμε με -10 βαθμους και ηλιο

  28. Καλησπέρα. Είναι ελληνική η Radiant αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ μάσκαρα έχω την Studio Perfect και είναι παρά πολύ καλή. Το κονσίλερ όλες το βάζουμε από ότι βλέπω. Χρειάζεται όμως primer από κάτω εαν έχεις λεπτές γραμμές. Και φυσικά το Matt lasting lip color που το έχω σε διαφορα χρώματα. Το 08 κόκκινο είναι καταπληκτικό. Το αγαπώ γιατί δεν βγαίνει με τίποτα και έχει και SPF. Επίσης το πράσινο τόνερ είναι καλό το έβαζα παλαιότερα. Τώρα τα μετάλικς είναι πολύ bling bling για μένα αλλα είναι ωραία. Αυτά. Σίγουρα δεν ταιριάζουν όλα τα προϊόντα σε όλους αλλα είναι ποιοτικά και αυτό έχει σημασία.

  29. Το Matt Lasting Lip Color έχει απίστευτη διάρκεια!Δεν βγαίνει ακόμα κι αν φας(δοκιμασμένο)και θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω το Liquid Μetal.
    Μουτςς λαμπερά μου bbgirls :*

  30. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα κάποιο προϊόν Radiant. Θυμάμαι όμως ένα μολύβι που είχα ευχαριστηθεί. Με βλέπω να σπεύδω για το Matt Lasting Lip Color.

  31. Η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει τα καλυτερα για τα προιοντα radiant.εκεινα τα δυο που θα ηθελα πραγματικα να δοκιμασω ειναι τη μασκαρα και το κονσιλερ.αν καποια στιγμη μπορεσω θα τα παρω.χρονια πολλα,καλη Πρωτοχρονια με υγεια σε ολο τον κοσμο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.