Δώρα για τα 10 honorable bb girls.

gifts

 

 

 

Και έτσι κυρίες μου εσείς οι 10 πρώτες, είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει (που μάλλον σας αρέσει, αλλά λέμε τώρα) σε λίγες μέρες θα έρθει στην πόρτα σας, αυτό το όμορφο πακέτο δώρο από το bb και την Radiant Professional.

 

 

 

best sellers-radiant

 

 

Φυσικά δεν μπήκατε σε καμία κλήρωση, είσαστε όμως εσείς οι οποίες αφήσατε τα περισσότερα σχόλια τον χρόνο που μας πέρασε και ο Χρόνος σας, μέσα στο bb, δεν μας αφήνει αδιάφορους. Μετράει και πολύ μάλιστα.

 

And here you are και με πολύ – πολύ αγάπη από την αγαπημένη μας Radiant σε λίγες μέρες το νεσεσέρ σας θα ανανεωθεί με την καλύτερη ελληνική μάρκα και τα 5 best seller προϊόντα της:

 

Τhe 10 honorable bb girls:

 

Maryl – 319 σχόλια

 

Celia Vassou – 303 σχόλια

 

Litsa Strantzali –  297 σχόλια

 

Maria A- 266 σχόλια

 

Μarianna  188 σχόλια

 

Sofia T   158 σχόλια

 

Amalia  131 σχόλια

 

Rania  110 σχόλια

 

Nicole M 109 σχόλια

 

 

 

Ηappy New Year 2017 bb girls!

 

The best, is yet to come!!

 

 

 

40 Σχόλια
  1. Και εγω θελω δωρακι,αγαπω radiant.Καλη χρονια σου ευχομαι

  2. καλημέρα και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους μας!!!!!
    να εξεφράσω ένα παραπονάκι σχετικά με το νεσεσερ…,
    σε εμάς όμως τα κοριτσάκια που σας διαβάζουμε κάθε μέρα δεν υπάρχει τρόπος να δείτε πόσες φορές σας έχουμε επισκεφθεί?
    αυτό!!!
    καλή χρονιάαα
    φιλάκια!!!!!!

  3. Καλή πρωτοχρονιά!!! Καλή επιτυχία!!!

  4. Οι καλοι μαθητες ειναι και κσλα παιδακια πως να το κανουμε και ο Αγιος Βασιλης τις επισκεφτηκε. Καλη χρονια σε ολους Τζουλια, καλα κ κακα κοριτσια. Χοχοχο

  5. Kalimera!!! Poly megali surprise simera!!! Efharistoume agapimeni!! Exo omos ena epipleon request, den thelo to doro mou na stalei me post, to thelo hand delivered!!! 😉
    *Alithia I Stella den mpike sti lista?!
    Filia polla bbgirls!!

  6. Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος!!! (Τα τρία θαυμαστικά είναι αρκετά;) Ευχαριστούμε αγαπημένη που μας σκέφτηκες και φυσικά ευχαριστούμε τη Radiant που ακολουθεί τις επιθυμίες σου. Η δέκατη που λείπει (φυσικά και μέτρησα λόγω επαγγελματικής διαστροφής αλλά και απορίας) υποθέτω ότι είναι η υπερυπουργός μας Stella.
    Το χαμόγελο και η χαρά που μας χάρισες σήμερα να πολλαπλασιαστεί και να απλωθεί στις ζωές και τα σπίτια όσων ανήκουν στην μαγική μας παρέα του beautyblog.
    Καλή Πρωτοχρονιά!

  7. Επιτέλους!Να και κάποιος που αναγνωρίζει την πολυλογία μου και όχι μόνο αυτό αλλά την επιβραβεύει κιόλας.Υπόσχομαι λοιπόν και τη νέα χρονιά να συνεχίσω ακάθεκτη να φλυαρώ,έτσι για την αλητεία. 🙂 😉
    Αγαπημένη μου(και όλα αυτά τα γλυκανάλατα που αποφεύγουμε να λέμε)Τζούλια,το μεγαλύτερο δώρο για μένα είναι όλο αυτό το “μωβ” που εισπράττω καθημερινά και που δεν θα το αντάλλαζα με όλα τα υπόλοιπα χρώματα του κόσμου!Σε ευχαριστώ…
    Μουτςς

  8. Πολύ δουλειά, στη δουλειά σήμερα μπράβο στις πολυλουγούδες μας φιλιά σε όλους και καλή μας χρονιά

  9. Μπράβο στα κορίτσια!Καλή χρονιά σε όλους!!!

  10. Μπράβο στις μαθήτριες και μπράβο και στην δασκάλα τους!!
    Καλή χρονιά σε όλες!!!

  11. Τζούλια μου για μένα ειλικρινά το μεγαλύτερο δώρο είναι η παρέα του αγαπημένου μου ΒΒ που με χαλαρώνει από το καθημερινό μου τρελό πρόγραμμα και με αποφορτιζει..είναι η δωρεάν ψυχοθεραπεία μου και Σευχαριστω πολύ γιαυτό.. Δε θέλω να πω αλλά γιατί έχω γίνει πολύ ευσυγκινητη τον τελευταίο καιρό..Καλή μας χρονιά με υγεία αγάπη και πολύ ΒΒ!

  12. Σας ευχαριστούμε πραγματικά!!! Καλή χρονιά σε όλους!!!

  13. Ευχαριστουμε πολυ!!Καλές γιορτες!!!

  14. Καλημερα κοριτσια. Θα συμφωνησω με ολες οτι αυτο που εισπρατουμε μεσα απο την καθημερινη μας επαφη με το bb ειναι υπεροχο. Σε οτι με αφορα οταν ανοιγω το κομπιουτερ το πρωτο που κανω ειναι να δω τι θεμα εγραψε η Τζουλια η οι κοπελες και κυριως να διαβασω τα σχολια. Πεθαινω για τις ατακες και ψιλοζηλευω γιατι να μην τις εγραψα πρωτη εγω. Σε ευχαριστω Τζουλια για την αγαπη την γλυκητητα και την ηρεμια που εισπρατω απο σενα και τα εξαιρετικα σου αρθρα. Ομορφη χρονια ευχομαι να ερθει για ολους και υποσχομαι στο ευατο μου να προσπαθησω να μην στενοχωριεμαι για μικρα και ασημαντα και να χαιρομαι με οσα εχω χωρις εγωισμο. Καλημερα

  15. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια το 2017 να είναι όρθια και πάντα
    ετοιμοπόλεμα. Σοφές και όμορφες, λογικές κι ονειροπόλες.
    Κοντά στα παιδιά και στον σύντροφο αλλά και κοντά στον Ανθρωπο.
    Αυτό θα κάνει τα bbgirls να είναι ένα βήμα μπροστά.
    —- “κοτσομπολίτσες” μου Καλή Χρονιά!!!!!!!!!

  16. καλημερα και χρονια πολλα με υγεια.ρε παιδια τι ομορφο δωρο ειναι αυτο?να ειστε καλα για την ευκαιρια που μας δινετε αυτες τις δυσκολες εποχες.

  17. Καλημέρα!!!!
    Θα συμφωνήσω με την προλαλλησασα @litsa.Ναι εδω εκτιμούν την πολυλογία μου!!
    Και υπόσχομαι @Ju να ξεπεράσω το 2017 τα 1000 σχόλια!!!
    Σε ευχαριστω πολυ που κάθε χρόνο(και όχι μόνο ) μας σκέφτεσαι και μας το ανταποδιδεις
    και με λόγια αλλα και με πράξεις!!!!!!
    Σε φιλώ και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά!!!!

  18. Ευχαριστώωωωωωωωωω!!!!!Οι φωνές μου ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο!Καλή χρονιά σε όλα τα bbgirls και ιδιαίτερα στην Τζούλια μας!
    ΚΑΙ ΠΈΡΥΣΙ ΚΈΡΔΙΣΑ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ!THE BEST IS YET TO COME!!!!I LOVE YOU!!!!!!

  19. Ααααα…καλημέρα….τώρα το είδα….τι να πω;;;Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ, Jennifer…Tι,σπίτι θα έρθει το δώρο;;;Κι εγώ το θέλω hand delivered όπως κι η Υπουργός της καρδιάς μας….και δεν είναι ανάγκη να πας ως το Λονδίνο,Jennifer…μέχρι το Mall μια βόλτα θα αρκούσε…Εεεε, τι λες;;;
    …καλέ,λείπει μία…καλά λέει η Αμαλία.
    …έλιωσα με το σχόλιο της Λίτσας για την πολυλογία…ακόμα και τώρα που γράφω το σχόλιο,γελάω!!
    Καλή χρονιά να έχουμε,αγαπημένες μου συμμαθήτριες και κυρία δασκάλα…πολλές ευχές σε όλες μαζί και μια μια ξεχωριστά…σας φιλώ…

  20. Χρονια πολλα και καλή χρονια να εχουμε !!

  21. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ!!!ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΤΟΥ BEAUTYBLOG ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ 2017 ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΧΑΡΟΎΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ!!

  22. Καλή Χρονιά με υγεία και εύχομαι από καρδιάς όλα σας τα όνειρα και οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν μ’ένα μαγικό τρόπο! Σας αγαπώ όλες/όλους…. Πολλά φιλιά! 🙂

  23. Να ΄μαι! Νά΄μαι κι εγω! Ξέπνοη και λαχανιασμένη σήμερα, αλλά κορίτσια αγαπημένα σήμερα είχα τραπέζι στον βαφτιστικό μου και την αδελφή του κι ήταν όλα στο σπιτι υπ΄ατμόν! Το αγόρι μου φεύγει στις 17 Ιανουαρίου φαντάρος κι όσο νά ‘ναι… είπα να του κάνω το τραπέζι μέρες που είναι και να νιώσω και λίγο “ελληνίδα μάνα”. Εδω κι ενάμισι χρόνο πτυχιύχος του Παντείου και τώρα πια φαντάρος… Συγκινητικές στιγμές για όλους! Γι΄αυτο άργησα να σας γράψω, παρότι θα ήθελα να σας πω όλη τη μέρα, ρίχνοντας κλεφτές ματιές, ότι τα σχόλια στο ΒΒ δεν ειναι απλά σχόλια σ΄ένα site κι αυτο το ξέρουμε πια πολύ καλά όλες μας, χρόνια τώρα. Είναι σημέιο αναφοράς, έιναι καθημερινή συνάντηση με τις φίλες μας, είναι η ζωή μας η ίδια που κυλάει και μας θυμίζει πως εξελισσόμαστε. Αν κοιτάξουμε πίσω στα παλια ποστ και στα παλιά σχόλια μας, θα δούμε την ίδια μας την πορεία να ξετυλίγεται μπροστά μας. Αξία ανεκτίμητη το δίχως άλλο και θέλω ειλικρινά και μέσα απ΄την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Τζούλια που δημιούργησε αυτήν τη μοναδική -κυριολεκτικά- διαδικτυακή κοινότητα, με την έμπνευση, την αύρα της, την ευαισθησία της, την μεθοδικότητα της και την ασφάλεια να ξετυλίγουμε τους εαυτούς μας, καλύτερα κι απ΄το σαλόνι του σπιτιού μας.
    Καλή Χρονιά σε όλες, καλά χρόνια σε όλες και με πίστη κι αγάπη και την αδιαπραγμάτευτη πεποίθηση, ότι τα ΒΒGilrs θα τα καταφέρουν περίφημα, ότι κι αν γίνει!
    Πάμε για τα καλύτερα!

  24. Α, τι τέλειο! Τι όμορφη χειρονομία! Ζηλεύω λιγάκι που δεν είμαι στη λίστα, αλλά δεν πειράζει, οι συμμαθήτριες μου είναι πιο συνεπείς! <3 Η Στέλλα πού είναι? Νομίζω ότι δικαιωματικά κατέχει και εκείνη μια θέση στο top-10!
    Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, αγάπη, αξιοπρέπεια και σεβασμό στη διαφορετικότητα του άλλου! Σας αγαπώ πολύ! Μουτς!

  25. Τέλεια δώρα ευχαριστούμε καλη χρονια με πολλα χαμογελα

  26. καλή χρόνια με υγεία και ευτυχία στον καθένα και οτι ποθεί και επιθυμεί να πραγματοποιηθεί αυτην την χρόνια. Ευχαριστουμέ για τα δώρα

  27. Μηπως λεω εγω μηηηπως ηθελες να γραψεις Νικολ. Μ. και καταλαθος εγραψες Nicole M.?

  28. Μηπως λεω εγω μηηηηηπως αντι για Nicole M. ηθελες να γραψεις Νικολ. Μ.?

  29. @Νικόλ Μ.: Nαι,ναι!! Φυσικά και έτσι είναι Νικόλ! Σου έχουμε ήδη στείλει email!

  30. @anna: Μακάρι να υπήρχε και κάποιος άλλος τρόπος Άννα μου- το έχω σκεφτεί πολλές φορές.. Αλλά, καθημερινά διαβάζετε το bb κατά μέσο όρο 1300 με 1500 από εσάς και είναι λίγο δύσκολο (έως ακατόρθωτο) να σας υπολογίσω.

  31. Αχ το ξερα!!! Σ ευχαριστω παρα πολυ!!! Σου εχω στειλει τα στοιχεια μου!!! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολα τα bb girls για το 2017! Σε εσενα Τζουλια μου ευχομαι μια δημιουργική χρονια με πολλα ενημερωτικα αρθρα και πολλους διαγωνισμους!!! Συνεχισε ετσι! Μας αρεσεις!!

  32. Τελειο δωρο θα το ήθελα πολυυυυ ευχαριτουμε

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.