Clinique: “Happy” παγωτά στην καρδιά του χειμώνα!

clinique-1

 

 

 

Καλέ, τι γλυκούλια πάλι αυτά τα νέα καλούδια από την Clinique; Tα Happy Gelato Creams είναι τρεις ενυδατικές  κρέμες σώματος που καταπραΰνουν και περιποιούνται την ξηρή επιδερμίδα και όχι μόνο.

 

Γράφω «όχι μόνο» γιατί  επιπλέον την  αρωματίζουν ελαφρά με μία από τις γεύσεις που θα επιλέξετε από τη Συλλογή Happy Indulgences δηλαδή ή την κλασική Happy, ή τη γλυκιά Sugared Petals  ή τη φρουτώδη Berry Blush.

 

 

 

 

 

Happy-Gelato-Range

 

Και σα να μην έφτανε αυτό, την συλλογή ολοκληρώνουν και οι αντίστοιχες κρέμες για τα χέρια. Οι Clinique Happy Gelato Creams για τα Χέρια, είναι κρέμες που απορροφούνται γρήγορα, ενισχύουν την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας καθώς και την ικανότητα της να διατηρεί την υγρασία, έτσι ώστε τα χέρια να φαίνονται και να αισθάνονται πιο απαλά.

 

Φροντίδα για τα χέρια, περιποίηση για τα πετσάκια και τα νύχια και ελαφριά αρωματισμένη επιδερμίδα, τρία μοναδικά αρώματα, υπέροχες παστέλ συσκευασίες, όλα αυτά που πραγματικά θα μας κάνουν να αισθανόμαστε χαρούμενες μέσα στον χειμώνα, ο οποίος ξέρετε τι φέρνει αμέσως μετά έτσι;

 

 

 

Tην Άνοιξη!

 

 

 

Άρωμα Sugared Petals

Happy Gelato Cream για το Σώμα

Happy Gelato Cream για τα Χέρια

Η πλούσια κρέμα σώματος περιποιείται, ενώ καταπραΰνει την επιδερμίδα και αντίστοιχα η κρέμα χεριών φροντίζει απαλά τα χέρια. Στις νότες κορυφής κυριαρχούν οι νότες από άνθη νερολί, περγαμόντο και πορτοκάλι, που οδηγούν στις νότες καρδιές από γιασεμί και γαρδένια, και το μίγμα από ξύλο κέδρου, white musk και σανταλόξυλο, δημιουργώντας αρμονικές συνθέσεις χρωμάτων, αρωμάτων και υφών.

 

 

 

Άρωμα Berry Blush

Happy Gelato Cream για το Σώμα

Happy Gelato Cream για τα Χέρια

Η κρέμα σώματος καταπραΰνει και περιποιείται την επιδερμίδα άμεσα και χρησιμοποιώντας την κρέμα χεριών αισθάνεστε διαφορά με το πρώτο άγγιγμα. Το απαλό και χαρούμενο άρωμα φρούτων του Berry Blush ανοίγει με εσπεριδοειδή και κυρίαρχες νότες κορυφής από μανταρίνι, βατόμουρο και μάνγκο. Τη φρουτώδη αίσθηση συμπληρώνουν οι λουλουδάτες νότες καρδιάς από φρέζια, βιολέτα, και παιώνια. Τέλος οι νότες βάσης με ξανθά ξύλα, musk και κεχριμπάρι δίνουν ένα αισθησιακό τόνο και δημιουργούν μια ανεξήγητη επιθυμία στην επιδερμίδα.

 

 

 

clinique-3

 

 

 

 

Άρωμα Happy

Happy Gelato Cream για το Σώμα

Happy Gelato Cream για τα Χέρια

 

 

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το άρωμα της Clinique Happy, σε μία απολαυστική κρέμα σώματος καθώς και σε μια πλούσια ενυδατική κρέμα για τα χέρια . Αποπνέοντας φρέσκες, λουλουδάτες νότες που αναδύουν χαρά, αυτή η πλούσια κρέμα παρέχει άμεση ενυδάτωση ενώ προσδίδει επίσης νότες από εσπεριδοειδή, με ένα μίγμα ανθέων Ινδικής Μανταρινιάς, μούρων Boysenberry και ανθέων Melati, με τα συμπληρωματικά αντίθετα τους, Ανοιξιάτικη Μιμόζα, Ορχιδέα και Hawaiian Wedding Flower για να δημιουργήσουν ένα διασκεδαστικό, ζωντανό άρωμα.

 

 

Τα ΝΕΑ Clinique Happy Gelato Creams για το Σώμα και Clinique Happy Gelato Creams για τα Χέρια είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στα καταστήματα attica με προτεινόμενη λιανική τιμή 40€ και 18,5€ αντίστοιχα.

 

 

Ηappy με τη Judy Garland σήμερα, αφού από εκεί και η έμπνευση της Clinique.

 

 

 

Forget your troubles
Come on get happy
You better chase all you cares away
Shout hallelujah
Come on get happy
Get ready for the judgment day
The sun is shining
Come on get happy
The lord is waiting to take your hand
Shout hallelujah
Come on get happy
We’re going to the promised land
We’re heading across the river
Wash your sins away in the tide
It’s all so peaceful on the other side

 

 

 

Από το musical του 1950 “Summer Stock” το τραγούδι είναι χαρούμενο μεν, θρησκευτικό δε. Μέσα στο πνεύμα των ημερών είμαι ακόμα. Get happy bb girls and boys! Γιορτάζουμε τις αρχές μιας νέας χρονιάς και  επιβάλλεται να είμαστε happy!

 

 

 

 

 

(φοράει μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και ένα καπέλο και μέχρι εκεί -φυσικά από την Judy η έμπνευση της Carrie για το εξώφυλλο του βιβλίου της- και αν και χορεύει τόσο όμορφα και με τόσο θηλυκό ρυθμό, οι κινήσεις της είναι τόσο προσεγμένες χωρίς όμως  να χάνουν καθόλου σε αισθησιασμό και σε καμία περίπτωση το τόσο κοντό σακάκι δεν γίνεται λαϊκό και χυδαίο, ok η γυναίκα ήταν η επιτομή του sexy chic style)

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα, πολύ γλυκουλικες συσκευασίες!!! Αυτό το ροζουλι θα πάω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε. Φιλιά πολλά από το ηλιόλουστο αλλά παγωμένο Πήλιο. Καλή μας χρονιά!!!

  2. …kαλημερούδιαααα….για τα χέρια;;;;Ααααα,δεν τις είχα ανακαλύψει…το berry blush με εξιτάρει…

  3. Καλημέρα!!
    Yummy!!!
    Οταν οι εταιρίες κανουν αυτο τον εικονικό συνδυασμό( φαγητού+καλλυντικης περιποίησης )πραγματικά
    με ξετρελαίνει!!!

  4. Καλημέρα!Πολύ ωραία νέα από την αγαπημένη clinique.Θα ήθελα να δοκιμασω τα δυο σετ,σωματος και χεριών, εκτος από το happy το οποίο γνωρίζω καλά. Γιατί μονο στο Attica;

  5. Αυτο που οι εταιρειες αρχισαν να “κλεβουν κολπα” απο τα κορεατικα καλλυντικα πολυ μου αρεσει, γιατι ναι μεν θελεις μια καλη κρεμα θελεις ομως και μια συσκευασια να σε προδιαθετει ομορφα.
    Καλη χρονια αγαπημενη

  6. Καλημέρα!!! Καλή Χρονιά και πάλι εύχομαι από ένα (ας πούμε) ηλιόλουστο αλλά παγωμένο Λονδίνο! Τελευταία μέρα ξενοιασιάς για μένα καθώς από αύριο μπαίνω σε φουλ ρυθμούς εργασίας για τον Ιανουάριο με σχεδόν μηδέν ελεύθερο χρόνο- ελπίζω το τέλος του μήνα να ξεκουραστούμε λίγο πάλι 😉
    Τις έχω δει τις κρέμες αυτές από πριν τα Χριστούγεννα και πραγματικά σκεφτόμουν το ίδιο πράγμα – ότι είναι εξαιρετικός τρόπος να περιποιηθείς τον εαυτό σου μετά τις γιορτές κρατώντας λίγο ακόμη το πνεύμα των γιορτών.
    Φιλιά πολλά!!!

  7. Πολύ λαχταριστές οι νεες κρεμούλες της clinique !! To άρωμά τους σίγουρα θα βελτιώνει τη διάθεσή μας μέσα στο χειμώνα!!

  8. Επιτέλους μια καλοκαιρινή νότα μέσα στη βαρυχειμωνια! Πολύ χαριτωμένες συσκευασίες με πρώτη στην προτίμηση μου τη μοβ..

  9. Καλημερα. Ξετρελαθηκα και εγω με τα χρωματα στις συσκευασιες. Οταν δω καπου οτι κανουν ωραια συσκευασια αγοραζω κατι λεω οτι ειναι για δωρο μονο και μονο για να το τυλιξουν σε συσκευασια δωρου. Τρελενομαι για ομορφα πακετακια και ας εχουν μεσα μονο ενα πακετο χαρτομανδηλα

  10. Καραμελένια καλλυντικά! Απόλαυση για τις αισθήσεις. Αλλά η επιλογή της εταιρείας για αποκλειστική πώληση στα Attica δεν επιτρέπει ούτε σκέψη για την απόκτησή τους.

  11. Βρε τι γλυκουτσικες συσκευασιες είναι αυτες?! Αυτα πιο πολυ σου ερχεται να τα φας χαχαχαχα ??

  12. @Stella, σε ευχαριστώ που πάντα βρίσκεις λύση και αντιμετωπίζεις τη γκρίνια μου.

  13. Υπέροχες συσκευασίες και χρώματα στην καρδιά του Χειμώνα

  14. Πω πω πω!! Τι γλυκούλια, υπέροχες συσκευασίες!! Ενθουσιάστηκα!! Για τώρα τον χειμώνα δεν έχω καλύτερο από μια πλούσια κρέμα σώματος!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.