Vichy: Η νέα γενιά Idealia

 

vichy-idealia-open

 

Ίσως θυμάστε, ότι πριν λίγο καιρό σας έγραφα ότι τον τελευταίο χρόνο το δικό μου ζητούμενο σε προϊόντα περιποίησης είναι αυτά που πρωτίστως προάγουν την λάμψη και την ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας μου.

 

Η νέα σειρά της Vichy, η καλύτερα, η νέα γενιά Idealia δείχνει να δημιουργήθηκε γι’ αυτή ακριβώς την ανάγκη.

 

Ενέργεια και Επιδερμίδα

 

Μετά από πολυετή έρευνα των επιπτώσεων της κούρασης στο δέρμα, τα εργαστήρια της Vichy επισημαίνουν 3 βασικούς μηχανισμούς που οδηγούν στην εξουθένωση και στην αλλοίωση της ποιότητας του δέρματος:

 

  • Η ζωή από μόνη της προκαλεί οξειδωτικό στρες, κάτι που εντείνεται από το στρες, την κούραση και τις λιγότερες ώρες ύπνου. Το σύστημα άμυνας του δέρματος εξουθενώνεται γρήγορα και μετά τα 30, το δέρμα δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να αντισταθεί. Σταδιακά, το κυτταρικό DNA αλλοιώνεται και η ανανέωση των κυττάρων επιβραδύνεται, ενώ η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και χάνει την ενέργειά της.

 

  • Λόγω της κούρασης, τα μιτοχόνδρια, τα κέντρα ενέργειας του δέρματος, παράγουν πλεόνασμα ελεύθερων ριζών, που εξαντλούν τους πόρους του δέρματος, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται ο κυτταρικός μεταβολισμός.

 

  • Το οξειδωτικό στρες συνδέεται με άλλον έναν παράγοντα-κλειδί για την κυτταρική γήρανση, τη γλυκοζυλίωση (αλλοίωση των ινών κολλαγόνου). Αυτή η βαθιά αλλοίωση της δομής του δέρματος, που παρατηρείται σταδιακά μετά τα 30, απειλεί τη λάμψη της επιδερμίδας και επιτρέπει την εμφάνιση λεπτών γραμμών.

 

 

 

vichy-idealia-2

 

Προϊόντα που λειτουργούν σαν συμπλήρωμα ενέργειας

 

Η Vichy αξιοποιώντας τα δεδομένα των ερευνών για τους μηχανισμούς που κρύβονται πίσω από την εξουθένωση της επιδερμίδας, δημιούργησε τη νέα γενιά προϊόντων φροντίδας Idéalia, ένα τονωτικό σύμπλεγμα που βασίζεται σε υπερτροφές, και προσφέρει φυσική αποκατάσταση της λάμψης και αποκάλυψη μιας ιδανικής ποιότητας επιδερμίδας. Η νέα γενιά ldéalia περιέχει συστατικά αναγνωρισμένα για τα θεραπευτικά τους οφέλη:

 

ΝΕΟ συστατικό: Πολυφαινόλες μύρτιλου, που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, καταπολεμούν τα ένζυμα που ευθύνονται για την καταστροφή του κολλαγόνου στο δέρμα και αποτρέπουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών

ΝΕΟ συστατικό: Φυσική αδενοσίνη από καλαμπόκι που προστατεύει τα μιτοχόνδρια, και συμβάλει στην αύξηση παραγωγής της ενέργειας που χρειάζεται η επιδερμίδα, μέσω των μορίων ATP

Εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, γνωστό και ως Κομπούχα, που αναστέλλει τη γλυκοζυλίωσης έως και κατά 79%, ενώ περιέχει από τη φύση του AHA, βιταμίνες και πολυφαινόλες που βελτιώνουν τη λάμψη και την ποιότητα της επιδερμίδας.

 

 

Αυτά είναι τα 3 νέα προϊόντα της σειράς και από τα τρία, νομίζω ότι πρώτο θέλω να δοκιμάσω το Peeling Νύχτας για ενεργοποίηση της λάμψης:

 

ΚΡΕΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ, ΠΡΩΤΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ & ΛΑΜΨΗ

 

 

vichy-idealia-3

 

Με νέα σύνθεση και εμπλουτισμένη από ένα σύμπλεγμα που βασίζεται στις πολυφαινόλες μύρτιλου και το εκχύλισμα ζυμωμένου μαύρου τσαγιού, η κρέμα ημέρας Idéalia προσφέρει την σωστή δόση θρεπτικών στοιχείων που χρειάζεται η επιδερμίδα, για να καταπολεμά το στρες και να παραμένει λαμπερή μέχρι το βράδυ. Χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφη όψη, ενώ μειώνει τους πόρους και λειαίνει τις λεπτές  γραμμές

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ PEELING ΝΥΧΤΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

 

vichy-idealia-4

 

Εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά ζυμωμένου μαύρου τσαγιού και πολυφαινόλες μύρτιλου,  καθιερώνεται ως ο ορός νύχτας. Πρόκειται για ένα προϊόν, σχεδιασμένο να απομακρύνει τα πλεονάζοντα νεκρά κύτταρα, ενώ διεγείρει την ανάπλαση της επιδερμίδας, για να επανενεργοποιεί την επιφανειακή λάμψη. Χάρη στη σύνθεση αιχμής, αποκαλύπτει τη λάμψη της επιδερμίδας ενώ σταδιακά, οι κηλίδες εξασθενούν και οι ρυτίδες λειαίνονται.

 

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

 

vichy-idealia-5

 

Με ανανεωμένη σύνθεση, ο ορός της νέας γενιάς Idéalia, εμπλουτίζεται με αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή εσπεριδοειδών, τονωτική αδενοσίνη και εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας για φωτεινότητα. Η σύνθεσή του, είναι κατάλληλη τόσο για λιπαρές επιδερμίδες, όσο και για ξηρές. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από άλλα προϊόντα, χωρίς να αποδυναμώνει την απολέπιση.

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Ο ορός peeling νύχτας ακούγεται πολύ δελεαστικός.Μου αρέσει αυτή η σειρά,είναι δροσερή και καθόλου λιπαρή.(τη ροζ idealia εννοώ γιατί αυτήν δεν την έχω δοκιμάσει).Η νέα έκδοση έχει υπέροχο χρώμα-μωβ!

  2. Καλημέρα από την πανέμορφη Ρώμη κ καλή χρόνια αγαπημένα μου bbgirls! Η κρέμα νύχτας της συγκεκριμένης σειράς είναι απίστευτη! Την έχω δοκιμάσει κ δύσκολα την αλλάζω ιδικα μετά από ξενύχτη….! @Τζουλια κ εγώ το πίλινγκ θα ήθελα να δοκιμάσω αν κ φοβαμε μην είναι λίγο βάρη για την επιδερμίδα μου! Θα πάω να ρωτήσω…!!! Φιλάκια αγαπημένες μου!!! ?

  3. Tο peeling νύχτας και ο εμπλουτισμένος ορός μπήκαν στη λίστα των αγορών μου..εδώ και 2 εβδομάδες περίπου φοράω το βράδυ την Idéalia και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

  4. καλημερα σε ολους.

  5. Bonjour και απο εμενα. Χμμ οντως το peeling ακουγεται ωραιο. Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα ιδιαιτερη σχεση με τα προϊοντα της vichy, ωσπου τα δοκιμασε η μαμα μου. Το δερμα της παρουσιαζει διαφορες ιδιαιτεροτητες και τα vichy ειναι απο τα λιγα που της ταιριαζουν τοσο πολυ, ακομη και καποια δειγματα που δοκιμασε και θεωρητικα δεν ειναι για την ηλικια της.

  6. Καλημέρα!!!
    Βλέπω οτι την αρχή στο BB την εχουν κανει τα χρώματα!!! Λες και έχουμε άνοιξη!!!
    Όλα τα προιοντα δροσερά και λαχταριστά!!!
    Μιας και μου αρέσουν όλα τα …..berry τρώγοντας τα η και χρησιμοποιώντας τα σε καλλυντική χρήση
    αφού εχουν καταπληκτικές αντιοξειδωτικες ιδιότητες !!!Σιγουρα θα δοκιμάσω την κρεμα ημέρας και
    το σερουμ.Εχω δοκιμασει παλαιότερα το προηγούμενο σερουμ της Vichy και μου άρεσε πολυ γιατι
    ήταν κάτι μεταξύ κρέμας και τζελ!
    Θα αποφύγω το πίλινγκ γιατι σχεδόν κάθε δυο βραδιά χρησιμοποιώ την ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού
    με δόνηση που αγόρασα , και φοβάμαι μήπως ερεθίζω το δερμα μου αν κάνω και πίλινγκ.
    Φιλακια

  7. Τα χρονάκια περνούν και μια λάμψη και κάτι για τις πρώτες ρυτιδούλες είναι αυτό που αναζητώ και εγώ τώρα πια. Προτιμώ και εγώ την θρέψη του προσώπου με κρέμα το βράδυ, το πρωί μου αρκεί μια καλή αντηλιακή. Όλα τα παραπάνω της Vichy φαίνονται τέλεια για την περίπτωσή μου και σημειώνονται.Πολλές γλυκές καλημέρες!!

  8. Ενώ η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησα σε κρέμες και μακιγιάζ ήταν η Vichy η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να δοκιμάσω κάτι.Το πηλιγκ νύχτας μου έκανε κλικ

  9. …ορός για ενίσχυση της λάμψης και peeling για την ενεργοποίησή της;;;Ακούγονται πράγματι δελεαστικά…αααχ,αυτά τα έρ(η)μα χρόνια που περνούν, πάντα αφαιρούν κάτι από τη λάμψη της επιδερμίδας μας.

  10. Η Idealia της Vichy είναι από τις πολύ αγαπημένες μου κρέμες ημέρας, λόγω της ελαφριάς υφής, αλλά και του αποτελέσματος που βλέπω στο πρόσωπό μου. Η νέα αυτή έκδοση προβλέπω να γίνεται νέα αγαπημένη. Σίγουρα, έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη ενός προϊόντος μετά από επιστημονική έρευνα.

  11. Καλησπερα Λιτσα δεν σου ξεφυγε μονο εσενα αλλα και εμενα και απορω πως εγινε αυτο. Μου αρεσε απο την περιγραφη το πηλιγκ νυχτας. Θεορω οτι θα ειναι οτι καλυτερο αν κανει αυτα που υποσχεται.Ειμαι λιγο διστακτικη για την Vichy αλλα θα φροντισω να την δοκιμασω @ sofiaT και Τζουλια μου ειπαν καποιες αισθητικοι οτι οι ηλεκτρικες συσκευες καθαρισμου καταστρεφουν με τις κυκλικες κινησεις τους τους ιστους και χαλαρωνει το δερμα Το διαπιστωσαν γι αυτο εβγαλαν αλλη φορμουλα στο βουρτσακι. Μηπως κανουν πειραματα εις βαρος μας με βλαβες που δεν επανερχονται, μηπως Καλο απογευμα

  12. @rania,μου ειπε κι εμένα μια αισθητικός να μην το χρησιμοποιώ αλλά δεν μου είπε γιατί.Ας πουν τα κορίτσια τι ξέρουν σχετικά με αυτό.

  13. Καλημερα @marianna πολυ θα ηθελα την γνωμη των κοριτσιων που το εχουν να μας πουν. Αν ειναι για χαρη του πιο βαθυτερου καθαρισμου να σπασω τις ινες του προσωπου ας μου λειπει Καλο απογευμα

  14. @rania καλα έκανες και μας το είπες! Αλλα αυτο που εχω δεν κάνει κυκλικες κινήσεις αλλα
    ειναι με δόνηση !! Το οποίο μετα απο 10 δευτερόλεπτα κάνει στιγμιαία παύση για να κανείς αλλαγη της περιοχής που καθαριζεις και μετα απο 1 λεπτό κλείνει αυτόματα για να μην συνεχίσεις άλλο!( Και δεν ειναι της γνωστής εταιρίας αλλα άλλης φαρμακευτικής)Πιστεύω ότι αυτο δεν τραμαυτιζει το πρόσωπο!! Αλλα θα ηθελα και εγώ
    να ακούσω την γνώμη της @Ju !!
    Φιλία
    Χρονια πολλα σε όλους

  15. Καλημερα Η μια απο τις δυο αισθητικους μου ειπε οτι η γνωστη εταιρεια που το εβγαλε πρωτη μετα απο 2 χρονια αλλαξε τις κινησεις γιατι ειδε αυτο που εγραψα. Οτι καταστρεφει τους ιστους που ουτως η αλλως δεν ειναι και απο τσιμεντο. Αυτο που λες οτι κλεινει αυτοματα δεν μας προφυλασει. Μην δουμε σε ενα χρονο μετα την “βελτιωμενη” εφαρμογη να αποσυρεται για να βγει κατι πιο προοδευτικο. Φυσικα το κακο ισως εχει γινει. Μηπως τα χειροκινητα βουρτσακια η ο κλασσικος καθαρισμος στο σπιτι – ενιοτε και στον δερματολογο – ειναι καλυτερα, Λεω εγω Μηπως,

  16. @Rania μου δεν αντιλέγω τι να πω ! Πάντως εγώ οταν χρησιμοποιούσα τον χειροκίνητο βούρτσακι
    ένιωθα στο δερμα μου κάποια ενοχλήσει απο την τρίχα της βουρτσα.Ενω με το μηχανικό (αν και στην αρχή ειχα και εγώ τους φόβους μου πριν το χρησιμοποιήσω ) δεν με ενοχλεί καθόλου μην σου πω νιώθω
    ευχαριστήσει οταν το χρησιμοποιώ! Δεν κανω χρηση καθημερινά αλλα μια φορα την εβδομάδα για να
    καθαρισω το δερμα μου απο τα υπολείμματα του μακιγιάζ η οταν νιώθω τους πόρους μπλοκαρισμενους.
    Πάντως όσο καιρό το εχω το δερμα μου δείχνει πιο λαμπερό και κάποια κλειστά σπυράκια που ειχα απο ορμονικές αλλαγές δείχνουν να έχουν υποχωρήσει σημαντικά απο την χρηση του!
    Τώρα αν προκαλεί φθορά στους ιστούς δεν μπορω να πω κάτι τέτοιο ,αν και όσο εχω ψάξει σε αθρα δεν εχω δει να αναφέρουν κάτι μόνο ότι πρεπει να προσέχουν όσοι εχουν πολυ ευαίσθητο δερμα ,έντονη ακμή,ψωρίαση, κ.λπ Γιαυτο υπάρχουν και αντίστοιχα είδη βουρτσες αλλα για ευαίσθητες επιδερμίδας και αλλα για ποιο ανθεκτικός. Σίγουρα δεν πρεπει να το παράκάνουμε…..
    Φιλια

  17. @sofiaT Καλημερα Τι να πω βρε Σοφια μου Μακαρι να ειναι προσωπικες εκτιμησεις αυτα που μου ειπαν Γιατι δινεις ενα αρκετα σεβαστο ποσο για αυτη την συσκευη και ειναι κριμα να μην εχεις τα αποτελεσματα που θελεις Καλο απογευμα

  18. @rania σίγουρα!! Υπάρχουν και ποιο οικονομικές λύσεις για αρχή!!! Που κάνουν την δουλίτσα τους!
    Καλό απογευμα

  19. @rania & SofiaT (&marianna): Εχω διαβάσει με πολύ προσοχή όλα σας τα σχόλια και αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμα, σύντομα θα απαντήσω εφ όλης της ύλης στις απορίες σας.

  20. Καλημέρα!!!
    @Ju σε περιμένω!!! Να μας απαντήσεις!!

  21. @SofiaT: Φυσικά και θα απαντήσω πολυαγαπημένη μου. Αλλά επειδή είναι και αρχή της χρονιάς, μπορεί να απαντήσω λίγο αυστηρά, γιατί από τις αριστούχες μου, περιμένω να με διαβάζουν προσεκτικά.

  22. Καλημερα καλη εβδομαδα. Θα ηθελα και εγω μια απαντηση γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω πια αμφιβολιες. Μηπως εχασα καποιο μαθημα γιαυτο ειμαι πισω στην υλη. Παντως εχω μαθει τα τελευταια 2 χρονια και το εχω καταφερει να ζηταω συγνωμη Καλο απογευμα

  23. @rania: Δεν πρέπει να ζητήσεις εσύ συγνώμη. Αντίθετα, πρέπει να πω εγώ ευχαριστώ που με τα εξαιρετικά σας σχόλια και τις απορίες σας, μου δίνετε βήμα για να ξαναγράψω κάποια πράγματα και ενδεχομένως να τα εξηγήσω και καλύτερα. (όπως λέω και στον κύριο Ρωμανό “ελπιζω να έχεις πολλές απορίες στα μαθήματά σου και να κάνεις πολλές ερωτήσεις στον δάσκαλό σου. Χαίρομαι δε, περισσότερο όταν κάνεις λάθη, διότι μόνο έτσι θα μάθεις.”)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.