L’Oreal Paris Infallible: Total Cover

 

loreal-open-2

 

 

Μια παλέτα με πέντε concealer που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, είναι η πρόταση της L’Oreal Paris για τον Ιανουάριο του 2017.

 

Για παράδειγμα, είναι γνωστό  ότι ένα concealer σε απαλή mint πράσινη απόχρωση, καλύπτει κοκκινίλες, ερεθισμένα σπυράκια και ακμή, μάλιστα ένας make up artist κάποτε μου είχε πει, αν δω σπυράκι, πρώτα να το καλύψω ελαφρά με ένα πράσινο κονσήλερ και μετά από πάνω να χρησιμοποιήσω μια απόχρωση ακριβώς ίδια με την απόχρωση του δέρματός μου και φυσικά το beauty tip έπιασε. Το μοβ χρώμα της παλέτας είναι  κατάλληλο για θαμπές επιδερμίδες και φυσικά στην παλέτα θα βρείτε ένα ελαφρώς ροδακινί και 2 universal μπεζ.

 

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ πιστεύουν στην αρχή της θεωρίας των χρωμάτων-δηλαδή στην ιδέα ότι συγκεκριμένα χρώματα μπορούν να εξισορροπήσουν τις αντίθετες αποχρώσεις στον κύκλο των χρωμάτων. Τo πράσινο ή ένα κίτρινο κονσίλερ μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τις κοκκινίλες που σχετίζονται με τις ερεθισμένες από ακμή περιοχές και καθώς τις σπασμένες φλέβες. Παρότι η θεωρία ακούγεται απλή, η τεχνική δεν είναι και τόσο εύκολη στην εφαρμογή της, για αυτό έχω την εντύπωση ότι αυτή η παλέτα και το how to που ακολουθεί θα σας βοηθήσουν αρκετά.

 

Αλλά, όπως και να έχει θέλει προσοχή. Μην χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα- ειδικά από τα χρωματιστά κονσίλερ – έφυγαν προσφάτως τα καλικατζαράκια, δεν θέλουμε να επιστρέψουν. Επιπλέον θα πρέπει πάντα πάνω από το χρωματιστο κονσήλερ να εφαρμόζετε ένα foundation που να ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σας. Με λίγες λέξεις: Χρησιμοποιείστε τα με προσοχή και αναμίξτε τα καλά!

 

 

 

loreal-open

 

 

Ακολουθούν οι συμβουλές της μάρκας, για τις κοκκινίλες, την κούραση μετά από πολύωρη εργασία, το  πρωινό ξύπνημα και φυσικά το…. hangover (ειδικά αυτές τις μέρες των απανωτών parties)

 

 

19306-Photo-x1-Palette-Conc

 

 

Δεν τα γράφω, καλύτερα να τα βλέπετε κιόλας γιατί είναι κανονικό μάθημα μακιγιάζ αφήστε που μάλλον πρέπει να την τυπώσετε αυτή τη σελίδα:

 

 

loreal-concealer-palette

 

 

 

 

Και η προτεινόμενη λιανική τιμή της είναι 15,90Ε

 

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Αυτή τη ροδακινή απόχρωση για τους μαύρους κύκλους την ψάχνω εδώ και καιρό. Επιτέλους μια παλέτα που έχει όλες τις αποχρώσεις που χρειαζόμαστε , σε προσιτή τιμή!

  2. Αυτή τη ροδακινή απόχρωση για τους μαύρους κύκλους την ψάχνω εδώ και καιρό. Σε συνδυασμό μάλιστα με όλες αυτές τις αποχρώσεις και με τόσο προσιτή τιμή είναι σίγουρα πολύ καλή κίνηση η κυκλοφορία της!

  3. Πολύ καλό προιον. Το πράσινο οντως με εχει σώσει καλύπτω αψογα τα σπυράκια .

  4. Επιτελους μια ολοκληρωμενη παλετα, σιγουρα θα την ψαξω στην επομενη μου βολτα στην αγορα. Το μονο που θελει προσοχη ειναι το πολυ καλο blending, καμια μας δε θελει να κυκλοφορει με εμφανεις πρασινιλες εξω.

    Το πινακακι τυπωθηκε και μπηκε στο νεσεσερ.

  5. Εννοηθεί οτι έγινε copy το πινακακι!!!!
    Πολυ ενδιαφέρον προϊόν! Θα το αναζητήσω σίγουρα!!
    Φιλια

  6. Πραγματικά νιώθουμε σαν μαθητριούλες με τόσα ενδιαφέροντα και άκρως απαραίτητα tips και νέα που μας μαθαίνετε στο κεφάλαιο Beauty!!
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

  7. Παρακολούθησα το πινακάκι με το μάθημα προσεκτικά(εννοείται ότι το εκτύπωσα και το έβαλα στο ντουλάπι του μπανιου που έχω τα καλλυντικά μου και βάφομαι)..Τα tips είναι χρησιμότατα!

  8. Άμα δείτε κάποιον ινδιάνο βαμμένο με τα χρώματα του πολέμου δεν θα είναι ινδιάνος,εγώ θα είμαι.Δεν το χω καθόλου 🙁
    Μουτςς

  9. …με δεδομένο πως ό,τι σχετίζεται με concealer και κόκκινα κραγιόν με αφορά ΑΜΕΣΑ, η εν λόγω παλέτα μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα (και η τιμή της ακόμα περισσότερο!)!!!

    Υ.Γ.: Καλή χρονιά σε όλες, με υγεία, αγάπη και καλοτυχία!

  10. καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.ευχαριστουμε πολυ για το χρησιμο αυτο post.

  11. Πολυ χρησιμη παλετα και προσιτη τιμη !

  12. Image saved (χρησιμότατη), η δε παλέτα καταγράφηκε στο χαρτί με τις επόμενες αγορές. Η L’Oreal (με τη Max Factor)είναι άλλωστε από τις εταιρίες ευρείας κυκλοφορίας που αγαπώ ιδιαίτερα, και για την ποιότητα και για τις προσιτές τιμές (ειδικά αν πρέπει να μακιγιάρεσαι σε καθημερινή βάση). Γνωρίζουμε μήπως πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει? Καλή εβδομάδα από την παγωμένη (αλλά χωρίς ίχνος χιονιού) Θεσσαλονίκη!

  13. Καλημερα σας. Πολυ προσφατα αγορασα ενα πρασινο στικ οπως το κραγιον για να εξαφανιζω τις κοκκινιλες. Οπως μου ειπε η κοπελα της εταιρειας το πρασινο επειδη ειναι το αντιθετο του κοκκινου εξουδετερωνει ευκολα Ενδιαφερον παρουσιαζει αυτη η παλετα της L’Oreal Paris Μακαρι να ειχα το χαρισμα της μαντειας να προεβλεπα οτι καινουργιο βγει. Φυσικα θα ειναι στα υποψιν οταν τελειωσει αυτο που εχω Καλο απογευμα

  14. @όλες: Σε αρκετές επαγγελματικές μάρκες με καλά προιόντα υπάρχουν χρωματιστά concealers που καλύπτουν διάφορες ατέλειες (όπως αυτές παραπάνω). Τα αγοράζουμε όμως; Σπάνια, η αλήθεια είναι. Η έξυπνη κίνηση της L’Oreal είναι ότι τα έβαλε όλα μαζί σε μια παλέτα με προσιτή τιμή. Αν και εγώ για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα ένα λίγο πιο έντονο ροδακινί-ροζ θεωρώ ότι είναι το ιδανικό χρώμα για την κάλυψη των κύκλων.

  15. Είμαι διχασμένη. Να συμφωνήσω απόλυτα με το παραπάνω σχόλιο της Τζούλιας ή να ταυτιστώ με τη Λίτσα; Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν που ακόμα κι αν δεν σου ταιριάξει δεν θα κλαις τα λεφτά σου.

  16. @Αmalia: Δε νομίζω ότι σου χρειάζεται, δεν έχεις κάτι ιδιαίτερο να καλύψεις (πχ, ερυθρότητα, σπυράκια, έντονους μαύρους κύκλους, θαμπάδα)

  17. @Sheena: Λογικά πρέπει ήδη να έχει κυκλοφορήσει αφού είναι λανσάρισμα Ιανουαρίου. Ίσως βέβαια να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση λόγω γιορτών, αλλά φαντάζομαι έως τις 15-1 θα πρέπει να τη βρίσκεις παντού.

  18. ….kαλημέρα σε όλες, με πολυ κρύοοοοο….λοιπόν, αυτήν την mint απόχρωση στο concealer την έχει οικειοποιηθεί ο γιος μου…από τότε που του το έδειξα ,μου έχει σπάσει τα νεύρα…μαμά,βάλε μου και βάλε μου είναι συνεχώς!!

  19. Ααααα, και τα καλικατζαράκια δεν έφυγαν ακόμα με το παλιό ημερολόγιο….χαχαχαχα…..εγώ ούτε το δέντρο δεν ξεστόλισα ακόμα,καλέ….θέλω κι άλλοοοοο!!!

  20. @Celia: Και πολύ καλά σου λέει το παιδί, είναι άξιο bb boy δεν υπάρχει λόγος να μην καλύψει τα σπυράκια ή τις κοκκινίλες αν έχει.

    (ναι το σκεφτόμουν και εγώ ότι εσύ σίγουρα δεν θα έχεις ξεστολίσει και ναι, φυσικά σύμφωνα με το παλιό ημερολόγιο 6 Ιανουαρίου ήταν τα Χριστούγεννα. Γι αυτό εξ’ άλλου και τα παλιά κάλαντα λένε “Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα, Πρώτη Γιορτή του Χρόνου” αφού κάποτε πρώτα γιορτάζαμε το Νέο Έτος και μετά τα Χριστούγεννα – όπως κάνουν ακόμα οι αγαπητοί Ορθόδοξοι Παλαιοημερολογίτες γείτονες στη Ρωσσία)

  21. @Julia, έμοιασε στη μαμά του το παιδί…χαχαχα….με τα αρώματα να δεις…χειρότερος από μένα…
    Ξεστόλισα στην είσοδο του κτηρίου αλλά μέσα στο σπίτι όχι ακόμα….η αλήθεια είναι πως πρέπει μέσα στην εβδομάδα να το δρομολογήσω κι αυτό…αλλά θα μου λείψει όλο αυτό το χρυσό/στρας/ασημόσκονες κλπ…. σε λίγο θα στολίσω και για τον Άγιο….μη γελάς…σε βλέπω…

  22. @Ju: Ευχαριστώ για την απάντηση! Έλεγα να κατέβω προς κέντρο για ψώνια προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά θα το αναβάλω για την επόμενη – είναι και αυτό το τσουχτερό κρύο, που με το ζόρι αφήνω το πάπλωμα το πρωί, για να πάω στη δουλειά. Και θέλω να πάρω το boss και να του σιγοτραγουδήσω “ρε boss, it’s cold outside”, μπας και με λυπηθεί.
    P.S. Ούτε εγώ ξεστόλισα, θα γιορτάσω Χριστούγεννα και με το Παλαιό Ημερολόγιο, χοχοχο

  23. @Julia τελικά είναι ωραίες οι συναντήσεις στο μισοσκόταδο. Δεν φάνηκαν οι ωραιότατοι μαύροι κύκλοι μου. Αν και είναι χαρακτηριστικό μου από παιδί. Και το χειρότερο είναι ότι τους κληρονόμησα και στο παιδάκι μου και η παραμικρή ταλαιπωρία αποτυπώνεται κάτω από τα ματάκια του. Πάντως ευχαριστώ για την αγάπη…

  24. Καλησπέρα!!! Πολυ βολική παλέτα πραγματικά, δεν υπάρχει κίνδυνος να βγεις ινδιάνος θέλει απλά καλό άπλωμα όπως άλλωστε και τα κονσίλερ ή βάσεις. Τα χρώματα ταιριάζουν σε όλες σχεδόν τις επιδερμίδες αν και η συγκεκριμένη είναι ια πιο ανοιχτες επιδερμίδες.
    Ευτυχως που υπάρχουν πια αυτά τα “μαγικά ” και μπορούμε και κυκλοφορούμε κρύβοντας τις αμαρτίες / παρασπονδίες κάθε μέρα!!!

  25. Φανταστική ιδέα!Θεωρώ ότι κι άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν.Η τιμή είναι καλή και πρωτίστως έχεις όλα τα χρώματα κάλυψης σε μια παλέτα.Θα μ’ένδιέφερε πολύ να τη δοκιμάσω.

  26. ΤΟ ΘΕΛΩ!!!Είμαι σίγουρη ότι θα το χρησιμοποιήσω με απόλυτη επιτυχία…Καιρό σκέφτομαι να πάρω διάφορα χρώματα concealer…αλλά στο τέλος το αναβάλλω..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.