Top of the pops: Tα αγαπημένα του 2016!

 

new

 

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην στηθώ μπροστά από την τηλεόραση για να παρακολουθήσω το top chart τα καλύτερα τραγούδια της εβδομάδας στο αγαπημένο Top of the pops της αγγλικής τηλεόρασης, όσο ζούσα στο Λονδίνο.

 

Δεν το έχανα ποτέ.  Από εκεί και η έμπνευση για τη φωτογραφία που ανοίγει το post.

 

Φυσικά δεν θα μιλήσω για τραγούδια σήμερα θα μιλήσω για ομορφιά και άλλα. Και δεν έχει σημασία που έχει ήδη μπει το 2017, εξ άλλου μέχρι τον Φεβρουάριο δεν κόβουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα; Άρα και εγώ μπορώ σήμερα να σας γράψω ποια ήταν αυτά που αγάπησα  μέσα στο 2016.

 

Το θέμα είναι ότι δεν θα μιλήσω μόνο για αφίξεις του 2016, κάποια από αυτά είναι προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά κάποια χρόνια. Εγώ όμως τα χρησιμοποίησα επισταμένως τη χρονιά που μας πέρασε, οπότε αυτή τη στιγμή θα γράψω εντελώς βιωματικά. Δηλαδή θα γράψω  γι’ αυτά που έχω αγαπήσει.

 

Φρεσκότατο από τον φούρνο σχεδόν το post και τα προϊόντα φωτογραφημένα στη βεράντα μου με το χιόνι της προηγούμενης εβδομάδας.

 

 

let-it-snow

 

 

 

Αγαπημένο “καμουφλάζ”: L’Oreal Paris Magic Retouch

 

 

loreal-magic-retouch

 

 

Δεν μπορεί να μην έχει συμβεί και σε κάποιες από εσάς. Ξέρετε εκεί γύρω στα μέσα της εβδομάδας (συνήθως Τετάρτη) που τα μαλλιά και οι ρίζες τους δείχνουν μια χαρά και λες ότι ok έχεις άλλη μια βδομάδα μπροστά σου για να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο. Και μετά έρχεται το Σάββατο. Και ξαφνικά μέσα σε ένα βράδυ η ρίζα έχει φτάσει δυο πόντους. Και τι κάνεις τότε; Γράφω τότε, γιατί τώρα ξέρεις πολύ καλά τι να κάνεις. Δυο ψεκασιές με το πράγματι θαυματουργό Magic Retouch και είναι σα να βγήκες με φρέσκη ρίζα από το κομμωτήριο πριν 2 ώρες. Νταξ μας έσωσε αυτό το προϊόν δεν υπάρχουν λόγια. Το αγαπώ. Και υπάρχει και σε πάρα πολλές αποχρώσεις για να διαλέξουμε.

 

 

 

Αγαπημένο foundation «του δρόμου» Estee Lauder Double Wear Cushion Foundation Stick

 

estee

 

 

Σας έχει τύχει να κουβαλάτε μέσα στο νεσεσέρ της τσάντας και το foundation, σε μέρες που ξέρετε ότι θα γυρίσετε αργά σπίτι και θέλετε να κάνετε ρετούς και να φύγει από πάνω το καπάκι και να γίνει και το νεσεσέρ και όλη η τσάντα μέσα για πέταμα; Μου έχει τύχει, δυστυχώς. Και μια φορά, μου έτυχε και σε αεροπλάνο. Kαι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο . Αυτό δεν θα μου ξανασυμβεί ποτέ γιατί έχω το on the go foundation Estee Lauder Double Wear Cushion Foundation Stick και δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό. Μια κίνηση, φρέσκο, ομοιόμορφο δέρμα σαν να βγήκες μόλις από το σπίτι, απλώνεται άνετα και πάνω από το μακιγιάζ,  σας ευχαριστώ από καρδιάς άνθρωποι της Estee Lauder.

 

 

Αγαπημένο ματ κραγιόν Radiant Professional Matt Lasting Lipstick

 

 

matt-lasting-purple

 

 

Δεν είναι μόνο ότι είναι ένα από τα καλύτερα ματ κραγιόν της αγοράς. Αυτό εξ άλλου το έχω γράψει και πρόσφατα. Είναι ότι χάρη σε αυτό και τις απίθανες αποχρώσεις του, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι – επιτέλους- έβαλα και άλλο χρώμα στα χειλάκια εκτός από το κόκκινο (και πήρα και κομπλιμέντα) Αυτό το μοβ που βλέπετε στη φωτογραφία. Ε, και η αλλαγή είναι πάντα καλή, για να μη γινόμαστε και βαρετές, όλο τα ίδια και τα ίδια.

 

Αγαπημένη Βούρτσα Tangle Teezer

 

tangle-teezer

 

Τι έχω τραβήξει από μικρό παιδάκι με τα πολύ μακριά, πολύ σγουρά μαλλιά μου και μια μαμά που ποσώς την ενδιέφερε ο πόνος του τραβήγματος  προκειμένου να μην βγαίνω έξω και να μην πηγαίνω σχολείο ως ξεμαλλιασμένη Ραπουνζέλ. (βέβαια μάλλον μου βγήκε σε καλό, γιατί πλέον έχω ανοσία και δεν πονάω καθόλου όσο και να μου τραβήξεις τα μαλλιά- αυτό είναι πολύ καλό σε περίπτωση που εμπλακώ σε  καβγάδες- λέμε τώρα) Πρέπει να έχω δοκιμάσει πάνω στο κεφάλι μου από τότε έως σήμερα ό, τι βούρτσα κυκλοφόρησε ποτέ. Και μέχρι να πάρω στα χέρια μου αυτή την προχθεσινή για την οποία σας έγραψα (αυτή την έξυπνη της Kerastase)  η Tangle Teezer τελικά κατάφερε και έγινε η αγαπημένη μου και ακολουθεί παντού τα μαλλιά μου, που έχουν εντελώς δική τους ζωή και  δικό τους ταμπεραμέντο, μια που δεν είναι ποτέ σίγουρο το πως θα ξυπνήσουν ερήμην μου, το επόμενο πρωί: σγουρά; σπαστά; φριζέ; ίσια με σπάσιμο; σπαστά με ίσιωμα; The choice is theirs and not mine,  αλλά  με την Tangle Teezer πλέον πολλές φορές περνάει το δικό μου.

 

Αγαπημένο at home κομμωτήριο: Steam Pod (sorry αυτό δεν το έβγαλα στο μπαλκόνι, δεν φεύγει από την τουαλέτα που φτιάχνω τα μαλλιά μου)

 

 

steampod

 

 

 

Έχετε διάθεση να μετρήσετε πόσα σεσουάρ, ισιωτικά, εργαλεία για μπούκλες, πρέσες έχετε σπίτι σας; Πάω στοίχημα ότι καμία από εσάς δεν έχει λιγότερα από τρία. Εγώ πάλι, τα μέτρησα προχθές και  έχω οκτώ. Μάλιστα οκτώ. Και είπα να μην μετρήσω και τα χρήματα που έχω δώσει γι αυτά, ας τα πάρει το ποτάμι. Να σας πω, εδώ δεν θέλω να γράψω πολλά, μόνο ένα: Δεν έχει κυκλοφορήσει καλύτερο hair appliance από το Steam Pod για ίσιωμα . Ό, τι άλλο έχει κυκλοφορήσει έρχεται τελευταίο και καταϊδρωμένο. Διότι δεν είναι μόνο ότι δίνει τέλειο ίσιο αποτέλεσμα μέσα σε 10 λεπτά, τύπου σα να έχεις βγει μόλις από το κομμωτήριο. Το βασικό του ατού είναι ότι χάρη στην τεχνολογία ατμού, τα μαλλιά γίνονται απαλά, λαμπερά, όχι  δεν τα καταστρέφει πολύ (όπως όλα μεταξύ μας τα θερμαντικά εργαλεία) αλλά από πάνω τα καλυτερεύει κιόλας- αν αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά συνέβη σε μένα οπότε οφείλω να σας ενημερώσω. 185Ε και αξίζει κάθε σεντ από αυτά τα χρήματα και παραπάνω θα έδινα μη σας πω,  γιατί κάνει απόσβεση μέσα σε ένα-δυο μήνες, από τα λεφτά που γλιτώνεις από το ίσιωμα στο κομμωτήριο.

 

 

Αγαπημένη mobile «βιτρίνα»: mygoodcloset.com

 

 

closet-1

 

 

Γράφω στον υπολογιστή; Κάνω διάλειμμα και ανοίγω το mygoodcloset. Περιμένω έξι λεπτά από πάνω, για να βράσει το αυγό του κυρίου Ρωμανού; Ανοίγω στα κλεφτά από το smart phone το mygoodcloset. Έχω φρακάρει στην κίνηση; Ε, με λίγο mygoodcloset, στο τέλος μου κορνάρουν για να ξεκινήσω.  Τώρα έχω βάλει όρια στον εαυτό μου να  μην  ανοίγω την αγαπημένη μου on line fashion ντουλάπα, παραπάνω από 2-3 φορές την ημέρα για να κάνω και καμιά δουλειά, γιατί τις προάλλες ξεχάστηκα λίγο και το αυγό βγήκε σφικτό και δεν το έφαγε (έχουμε και ιδιοτροπίες). Λατρεύω αυτό το e-shop που ανακάλυψα το καλοκαίρι, βρίσκω απίθανα πράγματα, αγοράζω και πουλάω κιόλας και λεφτά βγάζω και καινούργια pre very loved κομμάτια φοράω και φυσικά δεν είναι επί του παρόντος, αλλά σύντομα θα σας δείξω τι έχω αγοράσει.

 

Αγαπημένο at home  beauty devise,  Clarisonic

 

 

clarisonic

 

Αν σας κάνει εντύπωση το ότι τώρα αποφάσισα να σας μιλήσω είναι γιατί όταν πριν λίγα χρόνια το πήρα για πρώτη φορά στα χέρια μου, το χρησιμοποίησα 2-3 φορές και μετά το ξέχασα. Έχω περίεργο χαρακτήρα, το έχω ξαναπεί. Είχε γίνει τόσος ντόρος τότε, διάβασα τόσα διθυραμβικά σχόλια που κάπου ήθελα όλο αυτό να «καθίσει» κάπως για να μην επηρεαστώ (και με τα βιβλία το κάνω αυτό κάποιες φορές – είπαμε είναι ο χαρακτήρας μου). Τέλος καλοκαιριού- μόλις πήρα στα χέρια μου το ακόμα πιο βολικό Mia Fit αποφάσισα να το ξεκινήσω και να το κάνω αν όχι καθημερινά τουλάχιστον 3 με 4 φορές την εβδομάδα (πάντα βράδυ- νομίζω είναι καλύτερα το βράδυ).  Η διαφορά φάνηκε μέσα σε μια εβδομάδα και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Αψεγάδιαστο, πεντακάθαρο δέρμα, ομοιόμορφος τόνος, εξαιρετική απορρόφηση της κρέμας περιποίησης. Το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου είχα συνάντηση με τη Stella και δεν έβλεπα την ώρα να της το πω. Της εξήγησα ότι σκέφτομαι να κάνω ένα post με τα αγαπημένα του 2016 και φυσικά ότι μέσα σε αυτά θα είναι και το Clarisonic. Το τι μου απάντησε η ίδια (επίσης το χρησιμοποιεί επισταμένως αυτόν τον καιρό) δεν θα σας το πω εγώ, θα αφήσω την ίδια να σας τα πει σε κάποιο άλλο post.

 

Kαι συνεχίζω: όπως κάθε φορά που συμβαίνουν αυτά τα συλλογικά στο bb, έτσι έγινε και τώρα. Σε post που δεν είχε καμία σχέση με το Clarisonic κάποιες από εσάς αναφέρατε κάποιους προβληματισμούς ή κάποια σχόλια που ακούσατε από κάπου σχετικά με το πόσο κάνει ή δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα και κάνατε πολύ καλά που αναφέρατε τους προβληματισμούς σας. Φυσικά ως Κυρίες που είσαστε δεν αναφέρατε μάρκα, αλλά νομίζω καταλάβαμε όλες τι εννοούσατε.  Σε εσάς λοιπόν έχω να πω το εξής. Κλείστε τα αυτιά σας.  Και πάνω απ’ όλα μην μπερδεύεστε.

 

Kαι πριν , αλλά και μετά από το Clarisonic έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά, πολλά «τύπου» Clarisonic. Άλλα όμως τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα και ούτε θέλω να μάθω και ούτε θέλω να τα δοκιμάσω, αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά για το Clarisonic είναι ανάμεσα στα top  που κυκλοφορούν στην αγορά. Τις διαφορές του από τα άλλα, τις έχω γράψει με λεπτομέρειες εδώ, σε περίπτωση που θέλετε να τις ξαναθυμηθείτε.  Σήμερα απλά θα σας πω το ρήμα που το αντιπροσωπεύει: Ταλαντεύει. Το Clarisonic δεν δονείται, δεν περιστρέφεται, δεν κουνιέται γρήγορα, (δεν είναι μηχανικό,  είναι sonic) δεν  κάνει κυκλικές κινήσεις.

 

Ταλαντεύει.

 

Υπάρχει τεράστια διαφορά.  Όσο για χαλάρωση των ιστών ή φθορά –πράγματα που ακούγονται ίσως σε πηγαδάκια- είναι αστείο- δεν το σχολιάζω καν. Λέτε μετά από 40 ευρεσιτεχνίες, χιλιάδες τεστ, in vivo και in vitro, χρόνια αφιερωμένα σε έρευνες, και τιμή που για ένα μεσαίο budget φθηνή δεν τη λες, αντί να  κάνει καλό, να κάνει κακό στο δέρμα; Όσο σκέφτομαι κάποιους “επαγγελματικούς” καθαρισμούς στο παρελθόν, με ατμούς, πανιά, και χέρια και πίεση στους πόρους και δώστου και να βγαίνεις με κατακόκκινο δέρμα και να μην έχεις καταλάβει τον λόγο που έχει τραβήξει το δέρμα σου όλη αυτή την ταλαιπωρία, τόσο χαίρομαι που ζω σε αυτή την εποχή με όλες τις καινοτομίες που έχει να μου προσφέρει και είμαι σίγουρη έρχονται πολλές ακόμα. Και φαίνεται κιόλας ότι ζω σε αυτή την εποχή, αφού σήμερα κυκλοφορούν γυναίκες 40 και 45 ετών που δεν δείχνουν μέρα πάνω από 30 και είναι και πολλές.

 

Κλείνω με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον video. Κάντε το πείραμα και στο σπίτι σας ακόμα.

 

 

 

 

 

 

Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω, ποια ήταν κάποια από τα δικά σας αγαπημένα του 2016. Είμαι και περίεργη όπως ξέρετε.

 

 

 

 

 

 

 

44 Σχόλια
  1. Πολύ ωραίο ποστ! Πως μ΄αρέσουν όλα αυτα τα απολογιστικά! Τρελλαίνομαι! Τι να πρωτοσχολιάσω…
    L’Oreal Paris Magic Retouch πρέπει να το βάλω στα υπ΄όψιν της δοκιμής, γιατί η αλήθεια έχω προβληματάρα με τις ρίζες μου κάθε είκοσι μέρες!!!
    Estee Lauder Double Wear Cushion Foundation Stick θεικό προιόν!!!! Δεν ξέρω πως καταφέρνω να κρατηθώ και να μην το έχω ακόμα αγοράσει…
    Radiant Professional Matt Lasting Lipstick και μ΄αυτό μ΄έχεις φτιάξει τρελλά από το ίδιο βραδυ τότε στις 19 Δεκεμβρίου… Πρέπει να καταναλώσω όμως τα ήδη υπάρχοντα….
    Steam Pod Πρέπει να είχα κατα καιρούς τουλάχιστον 3-4 τέτοια εργαλεία που τελικά κατέληξαν στα χέρια της κουμπάρας μου… Ευτυχως με το καρέ γλύτωσα τα πολλά, πολλά αλλά τότε με το φιλάρισμα…. Nightmare!
    Last but not least… Clarisonic. Επιφυλάσσομαι για αναλυτικότατο πόρισμα. Πέρα απο την προσωπική μου άποψη, εκτίμηση και εμπειρία, από το συγκεκριμένο προιόν, αυτές τις μέρες εκανα μια εκτεταμένη έρευνα και παράλληλα συζήτησα το θέμα και με ειδικούς από το χώρο της εναλλακτικής κοσμετολογίας, ως πιο αποστασιοποιημένους από το πεδίο “τεχνολογία”. Τα συμπεράσματα εν τούτοις, αποκαλυπτικά και θα σας τα εξηγήσω όλα σε σχετικό ποστ, αλλά προς το παρόν δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο απ΄όσα γράφει η Τζούλια με την υποσημείωση… “αναλογιστείτε πάντα ποιος σας δίνει την όποια πληροφορία και τι έχει να χάσει ή να κερδίσει…”

    Σούπερ τα αγαπημένα!

  2. @Stella: Έρευνα; Τι έρευνα; Πως έρευνα; “Εναλλακτική κοσμετολογία”;;; Μας πετάς ένα teaser μεγατόνων και μας αφήνεις μετά να αναρωτιόμαστε… Εμ, καλά να πάθω, με τα teaser τα δικά μου, σειρά σας τώρα. Post άμεσα!!!!!

    Από όλα τα παραπάνω αγόρασε σήμερα κιόλας το L’Oreal Magic Touch, 12 ευρουλάκια και θα σωθείς σου λέω! Εξαιρετικά αληθοφανές αποτέλεσμα- τώρα δεν το αποχωρίζεται ούτε η μαμά μου.

  3. Εμενα το πολυ αγαπημενο μου προιον για το 2016 δεν μπορουσε παρα να ηταν ενα αρωμα και πιο συγκεκριμενα ΤΟ αρωμα love story της chloe, το οποιο κερδισε απο το bb η μαμα μου και μου το εκανε δωρο. Ταιριαζει απιστευτα στο δερμα μου και εχει εξαιρετικη διαρκεια . Σ ευχαριαστουμε bb !!Επισης , εντυπωσιακο αποτελεσμα εχει η μασκαρα της estee lauder sumptuous infinite την οποια δεν αποχωριζομαι ποτε

  4. @christina: Ω, πράγματι! Ένα υπέροχο άρωμα. Ευχαριστούμε αγαπημένη μας για τα καλά σου λόγια! (η Sumptuous infinite, είναι αγαπημένη και του bb girl, Sissy..)

  5. @Julia Εμ πως έτσι? Θα γραψω την άποψη μου στο ΒΒ για ένα τόσο hot θέμα και δεν θα το έχω ψάξει πρώτα? Δεν θα έχω διασταυρώσει το προσωπικό μου συμπέρασμα? Κι όπως σας έγραψα το συζήτησα και με άλλους που ασχολούνται με την εναλλακτική κοσμετολογία (π.χ αρωματοθεραπευτές κ.λ.π) και ακριβως επειδή δεν είναι οι συμβατικοί αισθητικοί έχει ιδιαιτερη αξια η άποψη τους για το προιον και όχι μόνο…. 😉
    @Christina, julia Η μασκαρα Sumptuous infinite είναι όντως το κάτι άλλο… την χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό κι έχω πάθει!!!!

  6. Kalimera!!! Mou aresoun poly ta apologistika post!! Loipon as ta paroume apo tin arxi: gia mena to Magic touch einai dystxos poly skouro (eimai poly ksanthia ti na kano!) alla ontos an sas tairiazei to xroma tha sotheite!! Elpizo na to vgaloun kai se pio anoixtoxromi apoxrosi poly syntoma! Gia mena itan I xronia tou liquid lipstick kai dokimasa xromata pou den tha forousa diaforetika kai to xroma pou foras apo tin Radiant sou tairiazei trela!! To cushion tis Estee einai ontos sotirio kai genika me ta stick klp eo vrei tin ygeia mou! To clarisonic einai eksairetiko alla exo agorasei ena (poly fthino apo to boots) pou xrisimopoio 2 fores tin evdomada kai exo arxisei na vlepo diafora idi! Gia ta mallia den tha symmetasxo dioti pera apo na ta stegnono sta grigora me to pistolaki den kano tipote allo dioti den exo xrono kai me tin ygrasia toy Londinoy exo paraitithei apo to na isiono ta mallia mou!
    Opos kathe xrono I prosoxi mou estiastike se aromata perissotero!
    Prosopika perimeno se ligo na kykloforisei to neo concealer tis Nars gia 24ori kalypsi, to Estee Lauder Night repair recovery mask in oil, I Rimmel volume shake mascara kai polla nea aromata!!!

  7. Aγαπημένα τα υπέροχα προιόντα πιο πάνω με μοναδική εξαιρεση το Magic touch που(ίσως δεν το έβαζα σωστά?),με πασάλειβε στο μέτωπο και αγανακτισμένη το έδωσα στη μαμά μου..Το steam Pod η κόρη μου το λατρεύει,είναι τέλειο και από τότε που το αγοράσαμε δεν ξαναπήγαμε κομμωτήριο για ίσιωμα! Λοιπόν εμένα ένα από τα αγαπημένα μου προιόντα για το 2016 είναι το thermal active advanced anti cellulite treatment gel της ΑVON όπου εκτός από την αποτελεσματικότητά του που τη βλέπεις πολύ σύντομα,καθώς βελτιώνει άμεσα και λειαίνει τις προβληματικές μας περιοχές,μου χάριζε και μια ευεργετική αίσθηση θερμότητας όπου το άπλωνα,αληθινά ανακούφιση με τόσο κρύες ημέρες που περάσαμε! ΥΓ:μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες των προιόντων στο χιόνι,πολύ όμορφη ιδέα!!

  8. @MariaA: Ούτε το Light Blonde δε σε βολεύει;Είναι πολύ ανοιχτή απόχρωση. Για πες μας ποιο άρωμα περιμένεις πως και πως.. είμαι περίεργη.

  9. @maryl: Ωωωω.. cellulite ακούω και τεντώνω τα αυτιά μου!
    Να το ψεκάζεις από λίγη απόσταση maryl μου όχι κοντά στη ρίζα- ξέρω πάντως τι εννοείς.

  10. @Ju: Dystyxos akomi kai to light blonde einai skouro afto eixa parei! Apo aromata peimeno to kainourio Miu Miu L’Eau Bleu, to Sisley Izia,ta 2 kainouria Penhaligons apo ti seira Portraits, to kainourio Aqua Allegoria, yo White ea tis Elizabeth Arden kai tora teleftaia exo arxisei na dokimazo ti seira tou Daniel Josier

  11. @MariaA μόλις (στην κυριολεξία πριν ενα λεπτό)παρέλαβα HABANITA!!!!

  12. @Stella: aaaaaa very nice!! eksairetiko aroma, derma, oris kai smoky syndyasmos louloudion!! Enjoy!!

  13. Oh yes!!!!! Αλλά δεν φταίω εγω κυρία! Ο όφις ο κατηραμένος φταίει aka ΒΒBoy που μου σφύριξε, ότι τέρμα οι περιορισμοί στις αγορές απο το εξωτερικό, λόγω capital controls και στο επόμενο πεντάλεπτο είχα παραγγείλει την Habanita από Milano! 😉

  14. @Stella: Sorry, το bb boy, σου το σφύριξε??? Αγόραζε!! Αγόραζε αβέρτα!!! Για να μη τολμήσει να πει μετά, ότι φταίω εγώ!

  15. Kορίτσια μου μόνο με τα προιόντα ομορφιάς ενθουσιαστήκατε ?
    Εμένα και το mygoodcloset πολύ μου άρεσε !
    Εχω πουλήσει φουλάρια , τζην , παλτό που δεν φοράω και έχω αγοράσει καινούργια !Εντάξει , μπορεί να πουλάω 5 και να αγοράζω 1 , αλλά και αυτό το απολαμβάνω !
    Γεμάτη πράγματα που δεν φοράω η ντουλάπα μου , ευκαιρία να την ξεκαθαρίσω !
    Τώρα έχω βάλει στο μάτι την bottega Veneta τσάντα που έχει με 300 ευρώ !!!!!!!!!!
    λόγω εκπτώσεων .
    Ελπίζω να τα καταφέρω να την πάρω (πήρα τηλ και μου είπαν ότι δέχονται αγορές και με άτοκες δόσεις !!!!!) και έχουν και δωρεάν μεταφορικά για όλες τις αγορές !
    Ηδη βγάζω από τη ντουλάπα και τα ανοιξιάτικα που θέλω να πουλήσω !!!
    Οσο για τα υπόλοιπα προιόντα το “Αγαπημένο foundation «του δρόμου» Estee Lauder Double Wear Cushion Foundation Stick” είναι ασυναγώνιστο !!!
    Φιλιά σε όλες …

  16. @Julia Ναι, το BBboy μου το σφύριξε, αλλά προς ενημέρωση, όχι για να τινάξω την μπάνκα στον αέρα…. Εννοείται, ότι εσυ δεν θα φταίς… (εκτός ίσως από τα Besame…..) 😉

  17. Καλημερα. Κατ αρχην θα πω τα δικα μου αγαπημενα για το 2016 και μετα θα απαντησω για το clarisonic. To Magic touch oντως ειναι πολυ καλο και ναι μετα απο λαθος χρηση που μουτζουρωνομουν το ψεκαζω απο μακρυα και με καλυπτει πληρως. Για μασκαρα χρησιμοποιω αυτη την εποχη της benefit και μου αρεσει γιατι κανει τις βλεφαριδες μου πιο πυκνες και μακρυες. Σε αυτο που θα σταθω ειναι το νεο αφρολουτρο LUX ειδικα αυτο με το αρωμα μωβ ορχιδεας. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΥ. Υπεροχοαρωμα και πολυ απαλο καθαριζει και εχει πλουσιο αφρο. Οσον αφορα αρωματα λατρευω πολυ το chloe και το SI του ARMANI. Θα απαντησω για το CLARISONIC Αρχισα να αμφιβαλω οχι γιατι το ειπε η αισθητικος αλλα γιατι η εταιρεια απεσυρε την πρωτη εκδοχη και εβγαλε δευτερη. Μηπως το πρωτο εκανε κυκλικες κινησεις που εκαναν ζημια στους ιστους και τωρα που το ειδαν εβγαλαν με ταλαντωση. Εκτος και αν η clarisonoc παντα εβγαζε με ταλαντωση και η αλλη εταιρεια ηταν αυτη που το διορθωσε. Δεν αμφισβητω το γεγονος οτι σιγουρα γινεται το δερμα πιο καθαρο και η αποροφηση της κρεμας ειναι η πιο αποτελεσματικη. Σε αυτο που μου μπηκε η αμφιβολια ειναι μονο το γεγονος τηςαποσυρσης και τηςνεας βερσιον της μηχανης. Επισης @Stella η μια τουλαχιστον αισθητικος δεν ειχε να κερδισει τιποτα μαλλον να χασει γιατι στο σταντ τηςπουλουσε την συγκεκριμενη συσκευη. Καλο μεσημερι

  18. @rania εννοείς, ότι ενω πουλούσε τη συσκευή σου είπε, ότι κάνει ζημιά στους ιστούς?

  19. @rania: Αυτό το “απόσυρση” και “αντικατάσταση” και νέα version δεν το έχω ξανακούσει, από σένα το ακούω μόνο. Εσένα ποιός ακριβώς σου το είπε;

  20. @Christina: In mygoodcloset I trust!!

    Η καλύτερη ανακάλυψή μου για το 2016 and all the years to come! (περίμενε και σε λίγες μέρες, θα σου δείξω το νέο μου απόκτημα!!)

  21. …καλημέρα,καλημέρα…για το clarisonic έχω να πω πως το χρησιμοποιώ τρεις φορές την εβδομάδα κι απορώ πως έκανα πριν χωρίς αυτό…για το magic retouch της LOREAL έχω να πω πως δεν υπάρχει απόχρωση που να καλύπτει το κοκκινομώβ της ρίζας μου αλλά και μια φίλη που χρησιμοποίησε το καστανό δεν της άρεσε το αποτέλεσμα(εδώ κολλάει το αγαπημένο ρητό της κυρίας πως ”το τσάι της μιας μπορεί να είναι το δηλητήριο της άλλης”…για το Estee Lauder Double Wear Cushion Foundation Stick ,τι να πει κανείς;;;Με έχουν καλύψει απόλυτα τα όσα έχουν λεχθεί κατά καιρούς στο bb… όσο για το steam pod,ας όψεται η καταραμένη κρίση που δεν το έχω αγοράσει ακόμα….στο μεταξύ παίζω σε ό,τι διαγωνισμό το έχει ως έπαθλο αλλά μπαααα.δεν με θέλει…αγαπημένο άρωμα για μένα είναι αυτό του bbboy του σπιτιού(νομίζω πως είναι unisex) …το Tom Ford Tobacco Vanille…σε όσες αρέσουν αυτού του είδους τα αρώματα,θα ξετρελαθούν….***περιμένω να δοκιμάσω και τα αγαπημένα της Radiant Professional (με τα οποία ”επιβραβεύτηκα” για την πολυλογία μου αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα…πιο πολύ ανυπομονώ να δοκιμάσω concealer+mascara για τα οποία έχω ακούσει τα καλύτερα….)

  22. Η Tangle Teezer έχει γίνει προέκταση του χεριού μου σχεδόν.Το Matt Lasting Lipstick δεν φεύγει με τίποτα ακόμα κι αν φας πιτόγυρα(τσεκαρισμένο).Το Magic Retouch δεν το έχω δοκιμάσει επειδή νομίζω πως δεν μου ταιριάζουν οι αποχρώσεις του.Δικό μου αγαπημένο που να με στιγμάτισε νομίζω είναι το Sebastian Professional Dark Oil για τα μαλλιά.
    Μουτςς

  23. Καλημέρα!!!
    Ήμουν σχεδόν σίγουρη @Ju για την απάντηση σου σχετικά με την συσκευή clarisonic!!
    Εντάξει εγω να φανταστείς δεν ¨εχω την ίδια αλλα μια πιστευω καλη αντιγραφή (κουκουβάγιας)χαχαχαχα
    Τον λαγό τον ¨εχω σε ζωντανή έκδοση ο λεγόμενος Ντιντης!!
    Ενα θα σου πω την αγαπώ μου εχει καθαρίσει και γενικά καλυτερεύσει την ποιότητα του δέρματος!!
    Γενικά ειμαι υπέρ του βούρτσισματος κυρίως του σώματος με ανάλογη οικολογική βούρτσα χειρός.
    Για όλα τα οφελεί που δίνει οπως να καθαρίζεις απο τα νεκρά κύτταρα κ.λ.π νομίζω εδώ θα μπορούσε
    να μας δώσεις και τις γνώσεις της η @Στελλα μας μιας και ασχολειται με τα ολιστικά γενικά!!
    Βέβαια θα ήθελα πολυ κάποια στιγμή να αποκτήσω και την αυθεντική clarisonic. ….
    Τωρα τα προιοντα που αγάπησα το 2016
    1. Shiseido πούδρα (η γνωστή μπλε συσκευασία) την λατρευω και δεν πρόκειται να την αλλάξω ποτέ!!
    2. Clinigue chippy stik 06 woppin το χρήςιμοποιω καθημερινα λατρευω ποσό ενυδατωμένα αφήνει τα χείλια μου!!
    3.babyliss revulotion ενα τρελό πολυεργαλείο που κανει τα παντα απο ίσιο ,σπαστά,κυμματιστα έως μπούκλες!!
    4.natura word μια σειρα απο οργανικά σαμπουαν/λαδι με 95% φυσικά συστατικά
    Φιλια

  24. Ξέχασα να αναφέρω ότι για τις ρίζες εγώ( επειδή ειχα ξεμείνει απο βαφη) δοκίμασα για αυτο το μικρό
    ενδιάμεσο χρόνο σκούρα καφέ σκιά!! Με ενα μεσαίο πινέλο κανω τα σημεια που φαίνονται κροτάφους
    χωριστρα! Απλά περνάω με γρήγορες κινήσεις την σκιά και τσουπ έτοιμα!!
    Σίγουρα θα δοκιμάσω και το σπρέι!

  25. Ποσο μου αρεσουν αυτα τα ποστ! Για το ’16 δυο εχω να ξεχωρισω. Το clarisonic και το beauty blender.
    Το clarisonic το πηρα απο τις πρωτες και τη χρησιμοποιησα 3-4 φορες. Ξαναβγηκε απο το ντουλαπι μετα απο μια περιοδο που ειχα παρατησει πολυ τον εαυτο μου και πιστευα πως δε θα ξαναβλεπα λαμπερο δερμα ξανα. Αγορασα και εξτρα κεφαλες για τη μικρη εφηβη του σπιτιου, που αρχισαν τα σπυρακια και τα μαυρα στιγματα και τωρα του χαριζουμε απλοχερα την αγαπη μας.
    Το beauty blender εχει σχεδον αντικαταστησει τα πινελα μου. Τα εφαρμοζω σχεδον ολα με αυτο, το πλενω και το εχω ετοιμο για την επομενη φορα. Οταν εξοικειωθεις λιγο με τις γωνιες του ειναι απιστευτα βολικο.

  26. @sofiaT ,πόσο έξυπνο αυτό με τη σκιά ματιών στη ρίζα,χωρίστρα,κροτάφους κλπ

  27. @SofiaT Κανε λίγη υπομονή, γιατί το ποστ που ετοιμάζω θα αναφέρεται στο θέμα καθαρισμός δέρματος, ακριβώς υπο το πρίσμα της φυσικής – εναλλακτικής κοσμετολογίας.

  28. @Stella @Τζουλια. Ναι πουλουσε την συσκευη αισθητικος σε καταστημα καλλυντικων και μου ειπε οτι η συσκευη που ειχε βγαλει η εταιρεια στην αρχη ειδαν στην πορεια οτι απο τις κυκλικες κινησεις που εκανε εσπαζε τους ιστους και εφερνε την χαλαρωση. Η νεα βελτιωμενη συσκευη μου ειπε οτι δεν κανει πλεον κυκλικες κινησεις και μου την εκανε δικιμη στο προσωπο να την νιωσω. Μου τονισε οτι σταματαει αυτοματα ακουγεται ενα σημα και πρεπει να αλλαξεις περιοχη. Βρηκα λογικη την εξηγηση της αν οντως εκανε κυκλικες κινησεις εστω και απαλες ηταν σαν να στριφογυριζες το δερμα. Τωρα μπορω να πω οτι ειμαι πολυ μπερδεμενη. Θα φροντισω να ξαναχρησιμοποιησω και τις δυο συσκευες που κυκλοφορουν αν μπορεσω για να τα ξεμπερδεψω. Α ξεχασα να σας πω οτι για τις συσκευη με αρνητικα σχολια μου το ειπε και αλλη αισθητικος που βεβαιως αυτη ισως να ειχε και συμφερον γιατι η εταιρεια της- πολυ μεγαλη και γνωστη εταιρεια- ειχε χειροκινητο βουρτσακι με πολυ απαλες ινες

  29. @Celia έτσι ακριβώς το έπιασες το κόλπο!!Απλα η σκιά να ειναι ματ δεν θελουμε εδώ γυαλαδες!!!
    Το πινέλο μπορει να ειναι οτι μέγεθος θέλεις να φανταστείς καμια φορά οταν θελω να καλυψω
    μικρά σημεία κυρίως κοντά στο αυτί εκει κάνουν την εμφάνιση οι πρώτες!Χρησιμοποιω το πινέλο
    της σκίας των ματιων!
    @Στελλα μα το ¨εχω μυριστεί!!! Περιμένω με αγωνία!!!!!

  30. @rania μου ξερεις υπάρχει και η αρνητική πώληση!! Σου κατηγορώ κάτι και μετα σου πλάσαρω το καλύτερο!! Το είχαμε συζητήσει και πριν και μου φαίνονται όλα αυτά λιγάκι περίεργα!!
    Απο την άλλη σκέψου ενα προϊόν που φτιάχτηκε αρχικά για τους αισθητικούς αλλα μετα επειδη ειχε τρελή ζητήσει βγήκε για το ευρύ κοινό! Αντιγράφτηκε απο ολες σχεδόν τις εταιρίες!! Μετα η κάθε εταιρία
    το κατασκεύασε διαφορετικά(η μάλλον δεν μπορούσε μιας και ειναι αν δεν κάνω λάθος κατοχυρωμένη τεχνολογίας η δεν είχαν τα τεχνικά μέσα)για να πουλήσει και να πιάσει όλα τα γούστα.ειναι δυνατόν
    να ειναι καταστροφικό για το δερμα?Αυτο που πιστευω ειναι η λάθος χρήση και μάλλον η υπέρ χρήση
    που μπορει να προκαλέσει ζημιά και όχι η συσκευή!
    Φιλια

  31. @όλες: Καλέ, τι ωραία προιόντα έχετε αναφέρει! Να το κάνουμε πιο συχνά αυτό με τα αγαπημένα μας!

  32. Ναι @Sofia μου Οντως υπαρχουν αυτες οι αισθητικοι. Γι αυτο και στο παρελθον εχω αναφερει οτι ποτε δεν πιστευω τις πωλητριες- αισθητικους στα καταστηματα. Απο την στιγμη που υπαρχει το μπονους σαν δελεαρ δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου πασαρουν το ακριβοτερο προιον σαν αυτο που χρειαζεται το δερμα σου. Ευτυχως που διαβαζω σχολια σε πολλα σιτε αληθινες εμπειριες που δεν υποκρυπτουν συμφερον και φυσικα που παντα δοκιμαζω με δειγματα πριν αγορασω. Τζουλια ναι ας το κανουμε συχνοτερα να γραφουμε τα αγαπημενα μας προιοντα. Και κατι ακομη σαν και σενα και εγω παντα περιμενω να καταλαγιασει ο θορυβος ειτε αφορα ταινια ειτε βιβλιο ειτε προιον για να εκφερω γνωμη. Ποτε οτι ειναι μοδα

  33. Δεν έχω λόγια! Τι ευρηματικό photo-styling, τι ωραίο post..κι αυτή η φωτογραφία με το μωβ κραγιόν απλά εξαιρετική!!
    Τα φιλιά μου! 🙂

  34. Γεια και απο μενα κοριτσια!! Τοοοση καλη δουλεια η steam pod ε? χμμμ μηπως να σκεφτω και να αρχισω να μαζευω λεφτα? νταξει 185 ευρω δεν ειναι λιγα βεβαια!!! Εγω εχω την professional της izzy και ειμαι αρκετα ευχαριστημενη…θα την εβαζα στα αγαπημενα μου.

  35. καλημερα.ολα μου αρεσουν αλλα το L OREAL MAGIC RETOUCH με ξετρελλανε.ειδικα εμενα που απο τα 20 μου χρονια κοντα 34 χρονια δηλαδη βαφω τα μαλλια μου γιατι ειναι ολα λευκα.δεν μου αρεσει το λευκο γι΄αυτο και συνεχιζω και τα βαφω.το κακο ειναι ομως οτι τα μαλλια μου μακραινουν πολυ γρηγορα(εχει παθει πλακα ο κομμωτης μου).μετα απο δυο λουσιματα φαινονται τα λευκα και ειναι σαν να ειμαι καραφλη.εχω βρει ομως ενα κολπο(δεν ξερω αν ειναι σωστο)και βαζω σκια,την απλωνω οσο μπορω αλλα με τα χτενισματα βγαινει.βαζω σχεδον καθε μερα.αυτο το προιον ειναι η απολυτη λυση νομιζω.ευχαριστουμε πολυ για το ομορφο αυτο ποστακι.

  36. @Julia:Το Sebastian Dark Oil είναι ένα έλαιο που μπορείς να βάλεις μετά το λούσιμο πριν το σεσουάρ αλλά και στο τέλος του χτενίσματος,έχει φανταστική μυρωδιά που μένει και δίνει απίστευτη λάμψη χωρίς να βαραίνει καθόλου τα μαλλιά.Έχει μια τεχνολογία (που δεν θυμάμαι πώς λέγεται)που το κάνει να απορροφάται αμέσως από την τρίχα.Εγώ εδώ έκανα το λάθος,έβαζα και ξαναέβαζα επειδή το έβλεπα που εξαφανιζόταν μέχρι που βρήκα την ιδανική δοσολογία(θέλει ελάχιστη ποσότητα).Ένα άλλο που κάνω,όταν ερεθίζεται το δέρμα στο κεφάλι μου,κάνω μασάζ με το έλαιο στις ρίζες των μαλλιών αλλά επειδή όπως είπα απορροφάται δεν λαδώνει ούτε βαραίνει.Του έκανα πολλά τεστ και νομίζω έχει κατακτήσει επάξια θέση δίπλα στα άλλα αγαπημένα μου έλαια της kerastase.
    Μουτςς

  37. @Litsa: Ευχαριστώ αγαπημένη. Να σε ρωτήσω. Το Kerastase K, Chronoligiste το έχεις δοκιμάσει; Eίναι άρωμα σε μορφή ελαίου, ξέρεις από αυτά που λατρεύεις.

  38. Με post σεντόνι και άλλα τόσα σχόλια, δύο μέρες μου πήρε να ολοκληρώσω το διάβασμα. Έχουμε και λέμε clarisonic forever, απίστευτος καθαρισμός σε συνδυασμό με την ελιά λεβάντα της apivita και το bifacil της lancome για τα μάτια. Τρομερή ανακάλυψη το daily exfoliating facial scrub της Asap για λαμπερό δέρμα , η τονωτική λοσιόν της PIXI και το ooh la la lift για τα κουρασμένα μάτια της benefit. Τζούλια καλή η tangle teaser ακόμη καλύτερη η wet brush. Δοκίμασέ την, και μαζί δοκίμασε και το saryna key shea oil που έχει απίστευτη μυρωδιά. Αυτά είναι τα κυριότερα , έχω ακόμα πολλά ,πολλά αγαπημένα και αν με αφήσεις μπορώ να γράφω μέχρι το πρωί. Φιλιά πολλά σε όλες….

  39. @Julia:Όχι αγαπημένη μου δεν το έχω δοκιμάσει δυστυχώς.Νομίζω πρέπει να το κάνω σύντομα επειδή μου τελειώνει το Herra Protect Hair Perfume που έχω.Και για να σε προλάβω είναι ένα σπρέι με ένα πολύ θηλυκό άρωμα που αρωματίζει,περιποιείται την τρίχα και ταυτόχρονα λειτουργεί και λίγο σαν λακ.Έχω την εντύπωση πως προστατεύει και το χρώμα από το ξεθώριασμα και μπορείς να βάλεις πολλές φορές καθώς δεν βαραίνει το μαλλί.Είναι καλό και με άριστα το 10 του βάζω 7,5
    Μουτςς

  40. Υπερθεματίζω τη συγγραφή ενός τέτοιου ανακεφαλαιωτικού post τριμηνιαία αν όχι μηνιαία. Πόσο ωραίες ιδέες και ενδιαφέρουσες απόψεις αναδείχθηκαν τόσο από το χιονισμένο post όσο και από τα σχόλια. Δύο μέρες προσπαθώ να σκεφτώ τι μου κέρδισε την καρδιά το 2016. Ή μήπως είναι όλα παλιές αγάπες; Εν τω μεταξύ με τη σταδιακή ανάγνωση παρατήρησα ότι οι παρουσιάσεις στο beautyblog έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές μας. Οπότε, Τζούλια μας αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της ευθύνης σου. Ή μας σώζεις ή…
    Με την πεποίθηση ότι θα ξεχάσω πολλά και διάφορα, καταγράφω: Το Bio Oil και τα αφρόλουτρα της Lux (τουλάχιστον τρία αρωματα) δεν λείπουν πλέον από το σπίτι. Τρελή αδυναμία έχω στη Sumptuous Infinite και στο Double Wear της Estee Lauder (το cushion είναι στη λίστα επιθυμιών). Το Benetint της Benefit με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη -ή να πω καλύτερα ροδαλή- σε πολλές περιστάσεις. Αγαπημένο προϊόν για τα μαλλιά η μπαλίτσα Small Talk της TIGI Bed Head. Το άρωμα είναι αγάπη δεκαετίας και δεν είναι άλλο από το Black Orchid του Tom Ford.
    Γνωριμίες του 2016 που ήρθαν για να μείνουν η Normaderm BB clear της Vichy (ευχαριστώ αγαπημένη), η οποία παρότι απευθύνεται σε άτομα με δέρμα διαφορετικό από το δικό μου καλύπτει ελαφρά χωρίς να βαραίνει και η Care Glycerine hand & nail κρέμα της Avon που φροντίζει καθημερινά τα χέρια μου που δεινοπαθούν από την κιμωλία.
    Ανυπομονώ για τη δοκιμή του Matt Lasting Lip Color της Radiant που επίκειται. Δύσκολη η επιλογή τελικά…

  41. Αχχχ! Τα αγαπημένα του 2016 είναι πολλά!!!!Λίγα όμως, είναι αυτά που τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.
    Θα ξεκινήσω με μακιγιάζ! Ψάχνοντας να βρω ένα ελαφρύ foundation κατέληξα στο infallible 24h matte από L’oreal. Αρκετά καλή διάρκεια και όσο καλυπτικό χρειάζεται για το δικό μου πρόσωπο! Για ρουζ μετά από πειραματισμούς κατέληξα στο air touch bronzer από Radiant απόχρωση 06 real brown, το οποίο αν και bronzer, κάνει ΤΕΛΕΙΑ δουλειά σαν ρουζ, μιας και δεν είμαι fan των ροζ αποχρώσεων! Περνώντας στα μάτια, δύο σκιές ξεχώρισα. Η μια είναι η silky shadow satin 228 από Seventeen, ένα πανέμορφο κεραμιδί χρώμα που τονίζει τέλεια τα μάτια, και η άλλη είναι η professional eye color 277 από Radianta, ακόμη ένα τέλειο χρώμα που μωβίζει και έχει τόσο shimmer όσο πρέπει! Η mascara που ΛΑΤΡΕΨΑ είναι η magna lash πάλι από Radiant (πολύ καλή ποιότητα καλλυντικών και ελληνικά, να τα λέμε και αυτά) στην απόχρωση 02 plum brown, ένα χρώμα που δεν κάνει μπαμ αλλά τονίζει τέλεια το χρώμα των ματιών!!! Στα χείλη χρησιμοποιώ σαν την πιο safe λύση το matt lasting lip color από Radiant (έγινε και δικό μου αγαπημένο Julia μου!!!) στην απόχρωση 35,ένα τελειο μπεζ-καφέ χρώμα με τέλεια διάρκεια και ευκολοφόρετο από το πρωί εως το βράδυ!!!!!! Σαν ενυδατική θα ξεχωρίσω την Hydrabio perfecteur με spf30 από Bioderma και από ντεμακιγιάζ θα πω με μεγάλη διαφορά οτι τη πρώτη θέση παίρνει το νεράκι micellaire sensibio H2O από Bioderma!!!! Από προϊόντα περιποίησης θα κλείσω φυσικά με Bio Oil. Το έχω χρησιμοποιήσει με κάθε τρόπο, για τα πετσάκια στα νύχια, για ενυδάτωση σε χέρια και πόδια μετά απο αποτρίχωση, σε ξηρά σημεία του προσώπου, παντού!!!!!!
    Όσον αφορά τη κατηγορία μαλλιά, δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει το Steam Pod (αν και πολύ θα το ήθελα), άλλα η ισιωτική που χρησιμοποιώ εγώ εδώ και 3 χρόνια και έχω μείνει πάααρα πολύ ευχαριστημένη είναι από Remington η Keratin therapy, την οποία χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερίνα και δεν έχω δει ίχνος ψαλλίδας και σπασίματος στα μαλλιά μου, αν και θεωρώ ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η μάσκα που χρησιμοποιώ από Pantene η smooth and sleek!!!
    Αυτά ήταν μερικά από τα δικα μου αγαπημένα!!!! Φιλιά πολλά!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.