(big) Fashion Trends για την Άνοιξη 2017

 

 

yellow

 

 

Φαρδιές  αλλά και πιο λεπτές ρίγες, εντυπωσιακά μανίκια,  το κίτρινο χρώμα, ο ένας ώμος έξω, πανωφόρια –ρόμπες, μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια, λευκά σεμιζιέ φορέματα είναι κάποιες από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη φετινή Άνοιξη.

 

Οι ρίγες.

Σε παντελόνια, φορέματα, πουκάμισα οι  έντονες ρίγες, αλλά και οι πιο λεπτές και ευκολοφόρετες του “γραφείου”,  κάνουν φέτος το μεγάλο comeback.

 

trend-4-new-stripes

 

smal-stripes

 

Εντυπωσιακά μανίκια

‘Ένα trend που σχεδόν σίγουρα θα κατακλύσει και την prêt a porter αγορά, τα εντυπωσιακά μανίκια και κάποιες φορές κομμένα από τους ώμους, τραβούν την προσοχή.

 

trend-1-statement-sleeves

 

trend-10-sleeves-and-statem

 

 

Καπαρντίνες

Φαρδιές, μεσάτες, με μεγάλες ζώνες ή εντυπωσιακά κουμπιά, ιδανικές για τις ανοιξιάτικες βόλτες, ένα must have κομμάτι της γκαρνταρόμπας, είτε το προτείνουν οι σχεδιαστές, είτε όχι.

 

 

trend-12-trench-coat

 

Flashdance

Ένας ώμος έξω και να το revival,  της all time classic 80’s ταινίας, “Flashdance”

 

trend-9-flashdance

 

flashdance

 

 

 To χρώμα κίτρινο

Δείχνει να είναι το top χρώμα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, όπως φάνηκε έξαλλου και στις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες  μια που το προτίμησαν και αρκετές celebrities, όπως η Natalie Portman με Prada, η Viola Davis με Michael Kors και η Emily Ratajkowski με Reem Acra.

 

 

yellow

 

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08: 74th ANNUAL GOLDEN GLOBE AWARDS -- Pictured: Actress Natalie Portman arrives to the 74th Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017. (Photo by Neilson Barnard/NBCUniversal/NBCU Photo Bank via Getty Images)

 

 

Mandatory Credit: Photo by Rob Latour/REX/Shutterstock (7734777gx) Viola Davis 74th Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 08 Jan 2017

 

emily-reem-acra

 

 

Kαι επειδή μόδα, celebrities και κινηματογράφος είναι συγκοινωνούντα δοχεία αναρωτιέμαι αν η έμπνευση για το κίτρινο χρώμα που επέλεξαν φέτος πολλοί σχεδιαστές, προήλθε  από το αναμενόμενο “Beauty and the Beast” με πρωταγωνίστρια την Emma Watson που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2017. Η Emma Watson – Belle, δείχνει υπέροχη με την εμβληματική κίτρινη τουαλέτα που φόρεσε  όταν το «Τέρας» την κάλεσε για επίσημο δείπνο και χορό, στο πασίγνωστο παραμύθι.

 

 

belle-gold-dress-emma-watson-beauty-and-the-beast-1

 

 

 

Princess-Belle-Beast

 

 

 

 

 

 

Ρόμπα πανωφόρι

Σα να βγήκες μόλις από το μπάνιο, οι πασαρέλες κατακλύστηκαν με πανωφόρια – ρόμπες.

 

trend-13-robes-2

 

Λευκά Φορέματα

Τα σεμιζιέ σε λευκό χρώμα και εντυπωσιακά σχέδια ιδανικά για τις πρώτες ζέστες της εποχής.

 

trend-14-white-shirt-dresses

 

 

Αξεσουάρ: Αll about BIG earings.

Είναι αυτά που θα μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο με τζιν και t-shirt.

 

 

big-earrings-spring-2017

 

trend-5-earrings

 

 

Στη for sure list, βάζω για αρχή,  μεγάλα σκουλαρίκια, ώμο flash dance, statement μανίκια και βλέπουμε. Εσείς;

 

 

μια που το’γραψα κιόλας

 

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρον το ποστ για τις τάσεις της Άνοιξης.

    Αν και ποτέ δεν ακολουθώ τη μόδα, ενημερώνομαι πάντα και κρατάω ό,τι μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα.

    Άρα μεγάλα μανίκια, μεγάλα σκουλαρίκια και ώμοι έξω για μένα, κι απ΄το κίτρινο μακριά!

  2. Kalimera!! Flashdance!! To outfit pou mou eixe aresei poly stin tainia den itan o omos ekso alla to tuxedo pou eixe foresei sto rantevou, den ksero an to thymaste! Apo ta trends psifizo kitrino (latrevo na kykloforo san kanarini!!), kamparntina, riges kai to look vgaino ekso me ti pitzama mou!! Exo papsei na forao skoularikia giati me enoxloun fovera kai mou fernoun ponokefalo dystyxos!
    Filia polla bbgirls!!!

  3. @Sissy: Σα να ταιριάζουμε βλέπω.. (χεχεχε..) Έχω δυο κίτρινες τουνίκ για το καλοκαίρι τις έχω 2-3 χρόνια και δεν τις έχω φορέσει ποτέ. Είμαι περίεργη να δω αν θα το τολμήσω φέτος.

  4. @MariaA: Ξεχνιέται το tuxedo, που όταν το έβγαλε, κόντεψε το date να πνιγεί;

  5. Λατρεύω τα ρούχα με τον ένα ώμο,τα θεωρώ απίστευτα θηλυκά,καθώς και τις κάθετες ρίγες που λεπταίνουν. Μου αρέσει πολύ και το κίτρινο χρώμα και καθώς έχω πολλά καλοκαιρινά σε κίτρινο θα το τιμησω και φέτος!

  6. Από τις συμβουλές που προσπαθώ να περάσω στην κόρη μου και το λέω και το ξαναλέω είναι πως ένα καλό αξεσουάρ μεταμορφώνει το ρούχο και την εμφάνιση!! Πόσο μάλλον ένα ξεχωριστό σκουλαρίκι. Μπορεί να μην βάφομαι συχνά αλλά πάντα μα πάντα θα φοράω ιδιαίτερα σκουλαρίκια.
    Τώρα ή μόδα της άνοιξης 2017 με στενοχώρησε γιατί το κίτρινο είναι το χρώμα που δεν έχω φορέσει ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται. Δεν μου πάει καθόλου σε αντίθεση πάλι με την κόρη μου που φαντάζει καταπληκτικό πάνω της και φροντίζω να έχει κίτρινα από μαγιώ μέχρι τοπάκια, σορτς και φορέματα!!(τελικά πρέπει να το παραδεχτώ μοιάζει στον μπαμπά της και όχι σε εμένα).
    Από την άλλη χάρηκα αφάνταστα για τον ώμο έξω. Το βρίσκω απίστευτα θηλυκό και sexy και δεν βλέπω την ώρα να έρθει η άνοιξη!!!
    Bbgirls όλες με τον ώμο έξω φέτος!! (χα,χα,σύνθημα βλέπω να γίνεται!!)

  7. Καλημέρα! Ενδιαφέρον post ωραία χρώματα αλλά όχι για μένα! Μου αρέσει βέβαια να το βλέπω στους άλλους αλλά είναι ένα χρώμα που δεν τολμώ.Η μόδα του 2017 δεν μου έκανε κλικ αλλά πάλι τι στεναχωριεμαι αφού ποτέ δεν την ακολουθω πάντα φροντίζω να ψωνίζω ρούχα που με ευχαριστούν και μου ταιριάζουν! Φιλάκια!!!

  8. Statement Μανίκα+ωμός+ριγες=εξαιρετικό!!!!
    Αν το κανεις εικόνα σε πουκάμισο σε μπλε αποχρώσεις το θελω τώρα!!

  9. @SofiaT: Περίμενε για να δω αν καταλαβα,τώρα που το έκανα εικόνα.

    Θέλεις λευκό πουκάμισο με μπλε ρίγα, φαρδιά μανίκια και έξω ο ένας ώμος…..

    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ???

  10. Κάποτε δεν το είχα καθόλου με το κίτρινο, οπως και με άλλα χρώματα. Μέχρι που συνειδητοποίσα, ότι όλα πάνε σε όλους αρκεί να βρεις τη σωστή απόχρωση ή τη σωστή … “δοσολογία” π.χ ρίγες ή καναρινί στα αξεσουάρ κι όχι απ΄την κορφή ως τα νύχια, αν δεν έχεις τις προυποθέσεις π.χ αν δεν είσαι η Νάταλι Πόρτμαν ή δεν προσομοιάζεις. Ο δε ακάλυπτος ώμος είναι πολύ σεξυ, πάλι θα μου επιτρέψετε να πω, σε όσες έχουν τις προυποθέσεις. Υπάρχουν γύρω μας γυναίκες που μπορουν να το αναδείξουν υπέροχα, με πολύ ωραίους ώμους και το κατάλληλο σε μέγεθος στήθος, ώστε το συγκεκριμένο ντεσέν να μην το κάνει να δείχνει “πεσμένο”.

  11. @Ju αν δεν κυκλοφορήσει στην νεα σεζόν!!(που το εχω σίγουρο) Παρακαλώ οποίο bbgirl εχει ραπτικής ικανότητες!!
    Να μας βοηθήσει στην παραγωγή του!!!

  12. @SofiaT: Aaaaaa!!! Τι τέλεια ιδέα!!

    “Φτιάξτε μόνες σας ή ανακαλύψτε το τέλειο ανοιξιάτικο πουκάμισο και θα κερδίσετε ένα μεγάλο δώρο από το bb”!!

    Τι λες;

  13. Εντάξει!!!! Ξερεις οτι αγαπάω της (προκλήσεις)!!!! Σαν ενα μικρό αλλα δημιουργικό τεστακι!!!
    Μέσα!!!!!

  14. Ενημερώνω ότι εχω βρει φωτο!!!! Τα θελω ειναι καταπληκτικά!!! Δεν γνωρίζω ακόμα που μπορούμε
    να τα βρούμε αλλα το ψάχνω!!!

  15. ….τελικά, η μόδα κάνει κύκλους….έχω τουλάχιστον πέντε πουκάμισα με ιδιαίτερα μανίκια….τουλάχιστον δέκα μπλούζες με τον ένα ώμο έξω ….και πανωφόρια τύπου ρόμπα….και μεγάλα σκουλαρίκια έχω αλλά δεν τα βολεύομαι….από χρώματα ,στη δική μου ντουλάπα υπερτερεί το λευκό έναντι του κίτρινου….σε κίτρινο προτιμώ τα αξεσουάρ παρά τα ρούχα….νομίζω πως δεν είναι κι εύκολο χρώμα να το υποστηρίξεις…

  16. Καλημερα. Σε αντιθεση με τις περισσοτερες εγω λατρευω το κιτρινο χρωμα Δεν εχω βρει ομως την σωστη αποχρωση τη σωστή … “δοσολογία” που λεει και η @Stella.Επισης λατρευω το καλοκαιρι το λευκο χρωμα και τα χρωματα της αμμου.Οσο για τον ενα ωμο ναι πρεπει να εχουμε γυμνασμενους ομορφους ωμους για να το βαλουμε @SOFIA Τζουλια θα σας εχω υποψι μου αν πεσει το ματι μου σε ενα τετοιο πουκαμισο Καλο μεσημερι

  17. Υπάρχουν φορές που σκέφτομαι: ΤΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ θεέ μου! Τίποτα να μην μ’αρέσει! Μάλλον φέτος δεν θα είμαι στην μόδα!

  18. Ξυπνησα σε μια βροχερη μερα με ακομη πιο βροχερη διαθεση. Εγω παλι κολλησα με το λευκο σεμιζιε. Με ενα εικονα να φοραω ενα και να περπατω ξυπολυτη σε νησιωτικα σοκακια.
    (Με μεγαλα σκουλαρικια και κιτρινο mani για να ειμαι και της μοδος βεβαιως βεβαιως)

  19. @Tassoula:

    Κακόγουστα; Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάτι κακόγουστο από τα παραπάνω. Το ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλες ναι, φυσικά ισχύει, αλλά πόσο κακόγουστη μπορεί να είναι μια all time classic καμπαρντίνα; Ή ο ένας ώμος έξω (πολύ πιο εκλεπτυσμένο από έξω κοιλιά ας πούμε) Ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια; Ή οι a la Coco, ρίγες; Ή μια μπλούζα με κάτι διαφορετικό στα μανίκια; Ή ένα αιθέριο λευκό σεμιζιέ όπως μας είπε και η Ελένη παραπάνω (και ταξίδεψα και εγώ σε νησί μαζί της..)
    Άποψή μου φυσικά και σεβαστή και η δική σου.

  20. ….το θέμα δεν είναι να ακολουθούμε πιστά τις τάσεις με το ζόρι…δεν χρειάζεται να γινόμαστε κτήμα της μόδας αλλά ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΌΔΑ ΚΤΉΜΑ ΜΑΣ….η μόδα πρέπει να είναι ένα είδος απόδρασης κι όχι ένα είδος φυλακής…τάδε έφη Alexander McQueen.

  21. @Celia: Μια χαρα τα έλεγε το αδικοχαμένο ( με δική του επιλογή) αγορι από το Lewisham και εχω να προσθέσω οτι λατρεύω τις εποχές που ερχεται η ωρα για τα catwalks, γιατι και ιδέες μου δίνουν και σχεδον παντα μου υπενθυμίζουν ξεχασμένα κομμάτια της ντουλάπας μου.

    “In new and forgotten trends I trust!”

  22. Η ουσία είναι στην προσαρμογή των νέων ιδεών (ας πούμε νέων…) στο προσωπικό μας στυλ. Πρώτη μου επιλογή τα μεγάλα σκουλαρίκια.

  23. Παράλειψη και δική μου, αλλά δεν έχω τίποτα καλύτερο στο ντύσιμο μου από καταβολής κόσμου, απ΄τα statement κοσμήματα. Λατρευω να λειτουργούν τα ρούχα μου ως καμβάς δηλ. total black ή οποιοδήποτε άλλο ουδέτερο χρώμα, χωρίς πολλά πολλά για να αναδυκνείονται μόνο τα τεράστια κοσμήματα.. Κατα προτίμηση έθνικ, χειροποίητα και σίγουρα περίεργα…

  24. Μου αρεσουν οι ριγες,το κίτρινο αλλά και το κοραλι φορεμα με τα μανικια.Δεν σχολιαζω τα all time classic,αυτα ειναι παντα ωραια.

  25. καλημερα.τελικα το κιτρινο ειναι πολυ ομορφο χρωμα και δεν το εχω φορεσει ποτε!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.