Χείλη. Πάρτε τα crayonια σας και φύγαμε!

crayon-post-open

 

Καλημέρα bb world!  Πως είσαστε σήμερα; Όλα καλά ; Μπράβο, πολύ χαίρομαι.  Tι θα λέγατε λοιπόν, να συνεχίσουμε στην επόμενη σελίδα; Aν ναι και αν θέλετε,  βάλτε γυαλιά ηλίου, γιατί τα  ανοιξιάτικα χρώματα παρακάτω (όσο κρύο και αν έχει και πάλι σήμερα)  θα σας θαμπώσουν. Α,  και πάρτε και τις μπογιές σας. Το παιγνίδι ξεκινάει.

 

Kαι λέω το “παιγνίδι ξεκινάει”, γιατί  εκεί στα ξένα που ήμουν, κατάλαβα το εξής, για την Άνοιξη του 2017:  κάποιες εταιρείες καλλυντικών βάλθηκαν να μας ξετρελάνουν με τις νέες τους συλλογές παρουσιάζοντας κραγιόν, lip balms και scrubs σε απίθανα χρώματα, υφές και μυρωδιές, αλλά και συσκευασίες που πιο πολύ θυμίζουν “χαρά στο προνήπιο”, παρά feminine μπουντουάρ.

 

Νομίζω λοιπόν,  ότι φέτος την Άνοιξη, θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε  την θηλυκή και εκλεπτυσμένη ιεροτελεστία «απλώνω ως ντίβα το κραγιόν μου» και να μας μεταφέρουν σε προ – εφηβική ηλικία τύπου  «βάφομαι κρυφά από τη μαμά μου με τις φίλες μου».

 

Δ’εν κακό. Δ’εν καθόλου κακό θα έλεγα, σε κάποιες περιπτώσεις.

 

 

Clinique Chubby Stick και Crayola!

 

Μάλιστα, μάλιστα! Η Clinique συνεργάστηκε με την εταιρεία Crayola (ναι, ναι, τη γνωστή σε μαμάδες και τέκνα crayola)  και το αποτέλεσμα είναι να τσακωνόμαστε με τον κύριο Ρωμανό, ποια είναι τα δικά του κραγιόνια και ποια τα δικά μου- μια που τα δικά μου είναι και λίγο πιο ακριβά. Τα Chubby (Stick) Lip, έτσι κι αλλιώς είναι από τις αγαπημένες σειρές τις Clinique, αλλά αυτά τα lip balms όχι μόνο έχουν αποχρώσεις Crayola,  αλλά βρίσκονται και στην ίδια συσκευασία- οπότε λογικό δεν είναι να μπερδευόμαστε μέσα σε αυτό το σπίτι; Mango Tango, Razzmatazz και  Tickle Me Pink, οι νέες προσθήκες και άντε να πεις όχι.

 

 

 

clinique-crayola-chubby-sticks-1

 

 

crayola-clinique-2

 

 

Mac Colour Rocket

 

Πραγματική «ρουκέτα» χρωμάτων αυτή η νέα και  εντελώς nursery like,  συλλογή- περιμένουμε την άφιξή της εδώ, τον Φεβρουάριο- η οποία περιλαμβάνει 28 (!) νέες αποχρώσεις και μια από αυτές είναι και η Into the Madness (το πρασινί Pantone του 2017 που λέγαμε προχθές),  το Forbidden Sunrise (φουλ πορτοκαλί, όχι τύπου), το Yellow You Dare? (yep, totally yellow) το Show And Teal (πρασινομπλέ) και ακόμα, γκρι, καφέ, σκούρο πράσινο, navy blue (ε, ναι,  η χαρά του νηπίου και του νηπιαγωγείου).  Αλλά και παστέλ, neon, ματ, inky,  για μας που ενηλικιωθήκαμε,  σε αποχρώσεις λίγο πιο down to earth, earthy, nude, ροζ,  κόκκινες,  (πάλι καλά).

 

mac-cosmetics-colourrocker-lipstick-spring-2017-1

 

 

Sephora Push Pop Sweet Balm

 

Είπαμε ότι θέλουν να μας γυρίσουν κάποιες δεκαετίες πίσω- δεν το είπαμε; Αυτή τη φορά μας  γυρίζουν πίσω στις γρανίτες «σπρώχνω- γλύφω»– εεεπ, εεεπ, ντροπή σας bb girls,  – τι σας πέρασε από το μυαλό; Κοιτάξτε παρακάτω, καλά τα λέω! Αυτό ακριβώς είναι το concept των νέων Sephora  lip balms και εκτός από το  όνομα και το packaging, έχουν και τη χάρη, αφού είναι και με γλυκιά γεύση. Τρεις τσιχλοφουσκέ αποχρώσεις, Pink, Coral, και Violet, αλλά πέραν τoυ αστείου, πρόκειται για πολύ έξυπνη και εργονομική συσκευασία ( κλιτς, κλατς, ανοίγω κλείνω, για μένα τουλάχιστον, που δεν υπάρχει περίπτωση να μη χάσω τα καπάκια από τα lip balms- και ας μου εξηγήσει κάποια, γιατί πάντα όταν τα χάνω, βρίσκω μεν το καπάκι, αλλά δε βρίσκω το balm; Φιλοσοφικές οι σημερινές αναζητήσεις.)

 

 

 

sephora-sweet-balm-lip-collection-teaser

 

 

 

Mac Lip Scrubtious

 

Προφέρεται σκράμπτσιους και είναι σκράμπ. Δηλαδή scrub. Για τα χείλη. Λύνουμε το πρόβλημα των αφυδατωμένων και σκασμένων χειλιών το χειμώνα αλλά όχι όπως -όπως,  το κάνουμε με χαρά, γιατί αλήθεια δεν σας φέρνουν χαρά αυτά τα χρώματα και αυτές οι συσκευασίες;  Φόρμουλα από ζάχαρη, shea butter και έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού, άρα είναι και ιδιαίτερα ευεργετικά για τα χείλη,  εκτός από απίθανα χαριτωμένα.

 

 

 

 

 

 

 

mac-lip-scrubtious-collection-teaser

 

 

 

 

YSL Baby Doll Kiss and Blush!

 

Θα μου πείτε τώρα και πολύ σωστά, ότι οι παραπάνω μάρκες που σας έδειξα είναι γνωστές για τα χαριτωμένα και κάποιες φορές fun προϊόντα και θα συμφωνήσω μαζί σας. Αυτός τώρα που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους χαριτωμενιές,  είναι ο classy οίκος YSL με τις βαριές  engraved παλέτες του, τις limited edition πλούσιες σκιές και τα  glamorous κραγιόν του.

 

Γι’ αυτό και το παρακάτω YSL  Baby Doll Kiss and Blush Duo με εξέπληξε. Ένα στικ για τα μάγουλα και τα χείλη, δυο αποχρώσεις που φοριούνται είτε ξεχωριστά είτε αν τις αναμίξεις, ιδανικό για το two toned lip (ultra φετινή τάση) εύκολο packaging που το παίρνεις και αυτό παντού μαζί σου, μπε -μπε κοριτσίστικη συσκευασία (είπαμε, για παιγνίδι με τις φίλες μας)

 

Αλλά αν το δεις στα πεταχτά το προϊόν και δεν δεις με την πρώτη ματιά το logo, μόνο YSL δεν θυμίζει και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό.

 

 

YSL kiss and blush

 

 

 

 

Lolipop, φυσικά,  δεν ταιριάζει τίποτα άλλο σήμερα και μέσα στην κασετίνα με τα κραγιόνια σας, βάλτε και ένα γλειφιτζούρι για καλό και για κακό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να μη το ξεχάσω, η Mary (Μαρία Kωνσταντά) έλαβε ήδη το δώρο της από το mygoodcloset και τον διαγωνισμό για το υπέροχο κασκόλ Missoni και μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία.

 

 

missoni-winner

 

 

Wonderful urban street style bb girl! Enjoy!

 

 

 

 

 

37 Σχόλια
  1. …kαλημέρα…ελπίζω να απολαύσατε το Λονδίνο,κυρία.
    …τα ”κραγιόνια” της clinique ,καταπληκτικά…όταν τα πρωτοείδα νόμιζα ότι κατά λάθος είχα μπει σε σλδ με γραφική ύλη για νηπιαγωγείο και δημοτικό…ωραία χρώματα και στο push pop της sephora….το άνοιξε-κλείσε μου θυμίζει κοπίδι που κόβουμε μοκέτες…τα MAC lip scrubs -και τα scrubs xειλιών γενικά- είναι απαραίτητα πιστεύω για την ταλαιπωρία που υφίστανται τα χείλη μας το χειμώνα…τα πράσινα,μπλε και τα πορτοκαλοκίτρινα της colour rocket δεν ξέρω αν θα τα τολμούσα….όσο για το ντουέτο της YSL,ομολογώ πως δεν το είχα ξαναδεί…πάντως το ”μιξάρισμα” το βλέπω να είναι τάση για φέτος….σας φιλώ όλες!!!

  2. Τι μας έκανες πρωί πρωί? Γιατί μας ταράζεις? Τα θέλω όλα!

  3. @ΝANSY ANDRITSOPOULOU: Καλημέρα Νανσάκι. Δεν μπορώ να πω,ξεκάθαρη είσαι!! χαχαχαχ! Kisses bb girl!

  4. @Julia, μου άρεσαν τα ροζ και βιολετί από Sephora Push Pop Sweet Balm…αυτό με τα καπάκια και τα balms το παθαίνω κι εγώ.

  5. …και το tickle me pink από το μαγικό κουτάκι της clinique…..κι η συσκευασία μου αρέσει πολύ….κάνω συνειρμούς …από τότε που χρησιμοποιούσα κι εγώ τους γνωστούς μαρκαδόρους…σαν παιδί κι εγώ…

  6. Τι φοβερά χρώματα είναι αυτά;! Μου θυμίζουν λιγάκι τις μπογιές που είχαμε στο νηπιαγωγείο. Αυτή την άνοιξη νομίζω ότι θα φορέσουμε το χρώμα στα χείλη μας, όπως δεν το κάναμε καμία άλλη… Για να δούμε!
    Φιλάκια πολλά!!

  7. Τέλεια!!!! Τα κραγιόν σε μολύβι χοντρό όπως τα crayola τα λατρεύω πλέον μόνο τέτοια αγοράζω. Δοκίμασα πέρυσι ενα της qlinicue και κόλλησα. Ειναι πολύ γιαλυστερά και πρακτικά . Αλλά αυτά που δείχνει το άρθρο σου, ειναι ακόμη πιο απίθανα!!!! Σίγουρα κάποιο θα δοκιμάσω ☺☺☺

  8. Εγώ πάντως μπορεί να σας εκπλήξω με αυτό που θα πω, αλλά πέρσι το καλοκαίρι ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει ένα αντίστοιχο κραγιόν – μολύβι της Mina! Ως ποιότητα, υφή, αποτέλεσμα και διάρκεια έβαλε κάτω και τα πιο ακριβά που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα!!! Αν είχα κοντά μου κατάστημα Mina θα το αγόραζα σε όλα τα χρώματα που φοράω…

  9. Εγώ πάλι θέλω όλα της Mac!!! Ολα όμως ακόμα και κάτι πρασινομπλε που πήρε το μάτι μου! Βέβαια δεν υπόσχομαι ότι αν τα έβλεπε η μικρή μου δεν θα τα έπαιρνε να ζωγραφίσει τα τετραδιάκια της 😉

  10. @Μαίρη Ανδρεαδάκη: Εχεις δίκιο, είναι πράγματι εξαιρετικά πρακτικά.

  11. @Julia Αψογο σου λέω!!!! Ούτε εγω δεν το πίστευα!

  12. Καλημέρα!!!
    @Τζουλια σημερα αυτο το αθρο το έγραψες για εμένα εεεεεεε….???
    Ξερεις λατρευω τα lip balm!!! ¨Εχω τρία απο την clinigue!! Και σίγουρα με την νεα
    σειρα (¨εχω πάθει αμόκ!!!!!) πρέπει να τα αποκτήσω αμέσως!!! Πες μου ποτέ κυκλοφορούν!!??
    Επόμενο και ουχιιιι καταϊδρωμένο έρχεται το baby doll kiss φανταστικοοοοοοο
    Φαίνεται σημερα η μέρα ειναι γεμάτη εκπλήξεις απο το πρωί Τζουλια!!!!!!!!!

  13. Υ.Γ τωρα που το θυμήθηκα πριν απο χρόνια για να καταλάβεις τρέλα που είχα με τα lip balm
    Είχα λιωσει(απο το you tube το είχα δει!!) σχεδόν ολες τις αποχρώσεις του κόκκινου ροζ
    των κερομπογιων Crayola!!! Είχα προσθέσει και αλλα βούτυρα/μελλισοκερια κ.λ.π για να φτιάξω
    την δικιά μου αποχρώσεις lip balm!!! Ο γιος μου την επόμενη που ήθελε να ζωγραφίσει ανακάλυψε
    οτι του έλειπαν οι μισές μπογιές!!! Φαντάζεσαι τι έγινε!!!

  14. WoW! Γέμισε η οθόνη χρώμα – ενώ έξω από το παράθυρο μόνο γκρι…

    Τα θέλω αυτά τα Chubby (Stick) Lip, αλλά λες μόλις τα αποκτήσω ν’αρχίσω κι εγώ τους τσακωμούς με τον Grand-master G.;

    Χμ… Ας ξεκινήσω καλύτερα με κάτι από τη νέα συλλογή της Mac!

    Φιλιά πολλά χρωματιστά!

  15. @SofiaT: Πράγματι μέρα με εκπλήξεις Σοφάκι.. ξέρεις εσύ!! (σσσσσ…) Κοίτα τα Clinique έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Λονδίνο, τα είδα εκεί, άρα φαντάζομαι σύντομα θα τα περιμένουμε και στην Αθήνα.

  16. kalos irthes agaphmeni mou!!!
    ta Clinique ontos poly eykola mporeis na ta mperdepseis me ta kragionia tou kyriou romanou alla emena mou aresoyn para poly k ta thelo ola stin kasetina moy akribow opos einai. einai ta xromata moy alloste….!! ti na po gia ta mac tora ti prasinomple einai ayta..edo k an yparxei poikilia xromaton akoma k gia tiw pio apetitikes!! gia ta Sephora tha sou po kati gia na gelaseis sto sxolio eixa mia goma pou itan akribos etsi….!!!filakiaaa

  17. Πραγματικα τελειες ολες οι καινουριες σειρες κραγιον – lip balm -scrub !! Για εμας που εχουμε εμμονη με ολα τα προιοντα χειλιων πραγματικος πειρασμος !!

  18. Καλώς όρισες αγαπημένη.
    Θα επέλεγα χωρίς δίλημμα YSL Baby Doll Kiss and Blush μόνο και μόνο για την ανατροπή και το μη αναμενόμενο. Και μάλιστα θα ψηφίσω τις γωνίες πάνω αριστερά και κάτω δεξιά.

  19. Εγώ ψηφίζω mac λογω διαρκειας. Το τσέκαρα σε ολοημερη απουσια απο το σπιτι και σε γαμο με δεξειωση και με εβγαλε ασπροπροσωπη

  20. Μετα τη δεύτερη ανάγνωση (μεγάλη πολυτέλεια χρόνου σήμερα) προέκυψαν ερωτήσεις: Τα Scrubtious έχουν διαφορές το ένα από το άλλο; Επίσης, κατάλαβα καλά ότι τα Clinique Chubby Stick και Crayola θα πωλούνται όλα μαζί;

  21. @ Amalia: Ta Mac lip scrubtious τα βρίσκεις με 5 διαφορετικές γεύσεις ( vanilla, nektar, passion fruit κλπ) γι αυτό και τα διαφορετικα χρώματα στη συσκευασία. Tα Clinique Crayola τουλαχιςτον στο Λονδινο, ναι πωλούνται και τα 8 μεσα στη συσκευασία γύρω στις 38 λίρες το πακετο.

  22. Σήμερα έπαθα αιφνίδια άνοιξη.Δεν μπορώ να διαλέξω ως συνήθως αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι το YSL Baby Doll Kiss and Blush Duo.
    Μουτςς

  23. η σειρα της mac, rocket..flew me into the madness…αφου σκεφτομαι να παρω δυο ( ενα & για την @ MariaA )….παρολα αυτα τα YSL τραβηξαν την προσοχη μου με την διχρωμια, αλλα και την συσκευασια…( η μικρη μου θα νομιζει πως ειναι σβηστρα…) φιλακια…

  24. Πολύ πολύχρωμα και χαρωπά όλα! Θα συμφωνήσω με τη Λίτσα – αιφνίδια άνοιξη!! Τεράστια αντίθεση στο Λονδίνο που παραμένει κρύο και μουντό και όλα τα καλλυντικά – αρώματα ρούχα και άλλα συναφή που αρχίσανε να κινούνται σε ανοιξιάτικους ρυθμούς. Ας ξεπεράσουμε τους Βαλεντίνους πρώτα και μετά βλε΄πουμε!! Φιλιά πολλά!!

  25. Ε ναι, γεματη συγκινηση θα παρω το tickle me pink. Πως θα μπορουσα αλλωστε να προσπερασω κραγιον με τον τιτλο του (ανενεργου πια) blog μου?

  26. καλημερα και καλο μηνα.ολα μου αρεσουν αν και νομιζω οτι δεν μου πανε τα πολυ εντονα πορτοκαλι,κοκκινα και φουξια χρωματα.προτιμω τα πιο ουδετερα.δεν εχω δοκιμασει ποτε τα προιοντα της MAC

  27. Καλημέρα και καλό μήνα! Αν και ήρθα καθυστερημένη στο μάθημα δε μπορώ να μη σχολιάσω αυτήν την πανδαισία χρωμάτων που ξεχύθηκε σε αυτό το post! Δεν έχω ιδέα πώς μπορεί να δείχνουν φορεμένα όλα αυτά τα απροδόκητα χρώματα της MAC, αλλά σαν εικόνα, έτσι όλα αραδιασμένα στη σειρά μου, φτιάχνουν το κέφι!
    Υ.Γ. Το κασκόλ ταίριαξε υπέροχα στη Mary! Καλοφόρετο! 🙂

  28. Καλό μήνα και από εμένα (αυτή και αν είναι καθυστέρηση)
    Δεν μπορούσα όμως και εγώ να μην σχολιάσω αυτή την πανδαισία χρωμάτων!! Ειδικά τα mac ένα ουράνιο τόξο στα χείλη μας!! Τρελαίνομαι για όλα τα ροζουλί επίσης!!! Προμηνύεται υπέροχη η άνοιξη φέτος!!!

  29. @Eλένη Κερσένογλου: Αυτό σκέφτηκα και εγώ μόλις είδα την ονομασία του Chubby Stick Ελένη! Δεν το πίστευα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.