Νέο Άρωμα: Jimmy Choo, L’ Eau

JIMMY CHOO L EAU_90ML_BOTTLE + PACKAGING

 

To νέο άρωμα του οίκου, Jimmy Choo που  θα βρίσκεται κοντά μας τον Φεβρουάριο, είναι μια δημιουργία της αρωματοποιού Juliette Karagueuzoglou και συνδυάζει μία συμφωνία από λουλουδένιες, δροσερές και musky νότες.

 

Οι νότες κορυφής από άνθη ιβίσκου και περγαμόντου αναμειγνύονται αρμονικά με το γλυκό νεκταρίνι και το άνθος παιώνιας στις νότες καρδιάς . Οι  φρουτώδεις  και λουλουδένιες νότες απογειώνονται από τις νότες βάσεις του αρώματος, που αποτελούνται από κέδρο και musk, αποκαλύπτοντας την αισθησιακή και συγχρόνως γλυκιά προσωπικότητα της γυναίκας Jimmy Choo.

 

Nότες Κορυφής : Περγαμόντο και Άνθη Ιβίσκου

Καρδιά: Νεκταρίνι και Παιώνια

Νότες Βάσης: Ξύλο κέδρου και  Musk

 

 

“Το Jimmy Choo LEau αιχμαλωτίζει την μυρωδιά ενός δροσερού ανθού ιβίσκου , που αναμειγνύεται με φρούτα , φλοίδες και έντονα ξύλα, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα λαμπερό  θηλυκό αισθησιασμό”. Juliette Karagueuzoglou, Aρωματοποιός.

 

Το μπουκάλι

 

Εμπνευσμένο από τα Βενετσιάνικα Κρύσταλλα Murano, το μπουκάλι παραπέμπει σε κουκούλι και κλείνει μέσα του το ιριδίζον άρωμα. Το μακρύ του σχήμα προσφέρει μία πιο κομψή και εκλεπτυσμένη σιλουέτα , σε παλ ροζ χρώμα, προκαλώντας την αίσθηση της γοητευτικής και ακαταμάχητης θηλυκότητας. Το κομψό μπουκάλι καλύπτεται στο στόμιο μ’ένα κύβο 3D με μεταλλικές άκρες, προσθέτοντας μία μοντέρνα πινελιά στον πολυτελή σχεδιασμό. Στην εξωτερική συσκευασία αποτυπώνεται ένα αιθέριο ροζ μοτίβο από δέρμα φιδιού, εμβληματικό στοιχείο του Οίκου Jimmy Choo.

 

 

JIMMY-CHOO-L-EAU_90ML_BOTTL

 

 

 

 

H Διαφημιστική Καμπάνια

 

Η καμπάνια αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία πίσω από το άρωμα. Το μοντέλο Catherine McNeil από την Αυστραλία,  με πνεύμα ελεύθερο, αντιπροσωπεύει το απαλό και δροσερό όραμα της γυναίκας  Jimmy Choo L’EAU . Τα γυρίσματα έγιναν στη Νέα  Υόρκη και η λαμπερή φωτογράφιση αναδεικνύει τη φυσική και ανεπιτήδευτη  ομορφιά της ΜcNeil.

 

To φως του ήλιου επιτρέπει στη φωτογράφιση ν’ αντανακλά  τον τρόπο που παίζει το φως με το μπουκάλι του αρώματος.

 

Στο διαφημιστικό φιλμ , βλέπουμε την McNeil να ξυπνά στο διαμέρισμά της, λουσμένη στο φως του ήλιου, και ν’ αρωματίζεται με το αγαπημένο της άρωμα, λίγο  πριν φύγει από το σπίτι και  ξεκινήσει να ζει στο έπακρο την καθημερινότητά της . Με φόντο μία ηλιόλουστη Νέα Υόρκη , προχωράει με την ίδια άνεση είτε φοράει τα φανταχτερά  της πέδιλα Jimmy Choo είτε …πατίνια, όντας  μία γυναίκα γεμάτη αντιθέσεις , ευαίσθητη και συγχρόνως απόλυτα ανεξάρτητη.

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Εχω το Illicit του Jimmy Choo που το λατρευω..είναι πολύ αισθησιακο και θηλυκό! Έτσι ανυπομονω να δοκιμασω και το νέο Του αυτό άρωμα πού από τις παραπάνω περιγραφές με έχει κερδίσει ήδη.

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ MUSK ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ.

  3. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Συμφωνώ για την συσκευασία, είναι πράγματι αιθέριο μπουκάλι.

  4. Καλημέρα!! Καλο μήνα!!!
    Πάντως εγω θα έλεγα οτι η συσκευασία ειναι εξίσου Υπεροχη(μπορει και περισσότερο) με το μπουκάλι!!!
    Σίγουρα θα ανήκει στην κατηγορία των αρωμάτων που μου αρέσουν!!
    Φιλια πολλα

  5. …kαλό μήνα,bbgirls…and boys… Jimmy Choo,λατρεμένος….το μπουκάλι υπέροχο στολίδι…το άρωμα αφού έχει λουλουδένιες και musky νότες,θα το λατρέψω σίγουρα!!!Καλημέρα και φιλιά πολλά!!!

  6. Καλημερα καλο μηνα να εχουμε ολοι. Το μπουκαλι υπεροχο θηλυκο σικατο πολυ Ελπιζω και το αρωμα να ειναι το ιδιο Το προηγουμενο παντως ηταν εξαιρετικο

  7. Καλησπέρα παρεάκι μου και καλό μήνα να’χουμε! Το μπουκάλι είναι υπέροχο και φαντάζομαι ότι το λουλουδένιο άρωμά του θα είναι καταπληκτικό!! Φιλιάααα…

  8. Για το άρωμα δεν ξέρω δεν απαντώ, αλλά το μπουκάλι είναι πολύ όμορφο. Συνυπάρχουν το όνειρο της καμπύλης με την αυστηρότητα του κύβου.
    Κυρία, κυρία, μάθημα γεωμετρίας σήμερα. Ο κύβος είναι στερεό γεωμετρικό σχήμα, άρα είναι πάντα 3D.
    Καλό μας μήνα!
    Υ.Γ. Η διαδικτυακή αγάπη μου στη nektaria μας επιβεβαιώθηκε χθες που σκέφτηκε και είπε τον καλό λόγο στη Mary. Γιατί οι υπόλοιπες παρασυρθήκαμε από την ανοιξιάτικη αύρα. Καλοφόρετο Mary. Να το χαρείς.

  9. Χρονική διόρθωση: όχι χθες, σήμερα στο χθεσινό post.

  10. @Amalia, χαχαχα…εύστοχο το σχόλιο για τον πάντα τρισδιάστατο κύβο…και σωστά αναφέρατε εσύ κι η Νεκταρία έναν καλό λόγο για τη Mary…κι εγώ ξεχάστηκα ,αλήθεια είναι…καλοφόρετο ,Μαίρη….τέλειο είναι!!
    @Κυρία , κατευθείαν επανάληψη στην ύλη της γεωμετρίας…χοχοχο…

  11. @Amalia Μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα διάβασα το σχόλιο της Νεκταρίας και σκέφθηκα ακριβώς το ίδιο με σένα. Η μόνη που σκέφθηκε να πει στη Μαίρη ένα “καλοφόρετο”. Μετά διαβασα το δικο σου….
    Καλοφόρετο Μαίρη!
    Νεκταρία έσωσες τα προσχήματα για τις υπόλοιπες!

    Αμαλία το μαθηματικό σου μυαλό λειτούργησε άκρως λυρικά σήμερα! Εκεί που ο ορθολογισμός των μαθηματικών συναντά την ποιητική γλαφυρότητα! Το αποτέλεσμα μαγικό!
    Φιλιά!

  12. @Stella, σε ευχαριστώ. Μακάρι να ζούμε καταστάσεις και να βλέπουμε αντικείμενα που να μας εμπνεουν όμορφα σχόλια. Φιλιά και από εμένα.

  13. @Amalia: …. και το χειρότερο ειναι οτι ακομα δεν κατάλαβα… Έκανα κανά μαθηματικό λάθος παλι κυρία Μαθηματικέ μας; Κάτσε να ξαναδιαβασω και ναι φυσικα αν χρειαστει θα αρχίσω και εντατικά Γεωμετρία οπως ειπε και η Celia.

  14. @Amalia 2: Αχαχαχαχαχαχαχα!!!! Δεν το έγραψα εγώ αυτό για τον κύβο, από το Δελτίο Τύπου ήταν!!!

    10 στα 10 για το άρωμα Jimmy Choo, κάτω απο τη βάση για τη γνώση τους στη Γεωμετρία!!!

    Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

    Thank you, thank you bb girl!!

  15. @Julia, που να φανταστούν; Συγγνώμη που σου καταλόγισα το λάθος. Φιλιά!

  16. @Amalia: Ε φυσικα!! bb girls διαβάζουν, καλά θα κάνουν να ειναι πιο προσεκτικοί και να μη γράφουν σαχλαμάρες γιατί θα κριθούν!!

  17. Τέλειο μπουκάλι και ναι,το musk είναι κι εμένα απο τα αγαπημένα μου!

  18. Καλησπέρα κι από μένα!!! Μου αρέσει η συγκεκριμένη αρωματοποιός! Έχει ένα δικό της τρόπο να συνδυάζει νότες! Την είχα γνωρίσει σε ένα σεμινάριο του IFF στο Harrods και χαίρομαι που αρχίζει να έχει πολύ επιτυχημένα αρώματα όπως το Coach & Signorina. O ιβίσκος καιο το νεκταρίνι είναι πολύ δύσκολες νότες και αν και δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο ακόμη είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει!
    Τα φιλιά μου bbgirls!!

  19. οι νοτες του κατα την περιγραφη, μου βγαζουν δροσερο και κρεμωδη αποτελεσμα..τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι…το “eau” με χαλαει ως προς τη διαρκεια και την ενταση…αν και τα τελευταια χρονια αναζητω αρωματα με βαση το συκο..παρ’ ολα αυτα θα το δοκιμασω!

  20. Kαι η άνοιξη συνεχίζεται μετά τα χρώματα στα αρώματα. Επίσης ελκυστικό το μπουκαλάκι και επίσης τέλειες για εμένα οι λουλουδένιες νότες!! Δηλώνω ενθουσιασμένη και περιμένω με αγωνία το τρίτο κατά σειρά post του μήνα. Τι άλλο ανοιξιάτικο μας ετοιμάζεις γλυκιά μας Julia?

  21. οι νοτες του κατα την περιγραφη, μου βγαζουν δροσερο και κρεμωδη αποτελεσμα..τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι…το “eau” με χαλαει ως προς τη διαρκεια και την ενταση…αν και τα τελευταια χρονια αναζητω αρωματα με βαση το συκο..παρ’ ολα αυτα θα το δοκιμασω!!

  22. Ax o cyber daemon με κυνηγαει πρωινιατικα..και τις προαλλες προσπαθουσα να καταχωρησω..την “πληρης και εμπεριστατωμενη μου αποψη”..αλλα δεν ηθελε με τιποτα…καλημερες…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.