Το Lady Lipton και το δωράκι από το Λονδίνο.

lipton-beauty-6

 

 

Ολοκληρώνεται σήμερα το saga “Lady Lipton” στο Λονδίνο που κράτησε τις τελευταίες τρεις μέρες και φυσικά κανένα saga εδώ μέσα, δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς το traditional London gift, για τα bb girls.

 

Πριν σας πω για το δώρο (το οποίο αυτή τη φορά δεν είναι από τον χώρο της ομορφιάς- θα δείτε) να σας πω δυο λόγια για τη νέα σειρά Specialties της Lipton τα τέσσερα νέα special χαρμάνια της Lipton,  που υπόσχονται να «ξυπνήσουν» τις αισθήσεις μας και εκεί όπου ανήκει και το «δικό μας» πλέον  χαρμάνι, το Lady Lipton.

 

Η συλλογή δημιουργήθηκε μετά από ταξίδια ανά την υφήλιο και μέσα από εξαιρετικές ποικιλίες τσαγιού από την Κεϋλάνη έως την Κένυα, για να απολαύσουμε τέσσερα μαύρα αλλά εξαιρετικά αρωματικά τσάγια (το Lady Lipton, πραγματικά το απολαμβάνεις, χωρίς καν να χρειαστείς την προσθήκη ζάχαρης ή μελιού- αν το δοκιμάσετε θα συμφωνήσετε μαζί μου). Επιπλέον η Lipton επέλεξε μικρούς τοπικούς παραγωγούς και σε κάποιες  περιπτώσεις  κάποια χαρμάνια έχουν πιστοποίηση από την σύμπραξη- Rainforest Alliance.

 

 

lipton-specialties

 

 

 

Amazingly Grey

Πρόκειται για ένα πιο ιδιαίτερο τσάι Lipton Earl Grey. Στην κλασσική του γεύση έχουν προστεθεί και άλλες νότες εσπεριδοειδών. Το τσάι έχει μια ελαφρώς πορτοκαλί απόχρωση, αναζωογονητική γεύση και άρωμα και το χαρμάνι παράγεται από το φυτό Camelia senensis. Οι πλούσιες αρωματικές του ύλες προέρχονται από μπαχαρικά, φρούτα ή χυμό φρούτων, βότανα κλπ.

 

Daring English Breakfast

Ένα χαρμάνι με πλούσια γεύση και άρωμα με βαθύ τολμηρό κεχριμπαρένιο χρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις. Το μαύρο τσάι είναι πλήρως ζυμωμένο και έχει ισχυρότερη γεύση από τα άλλα είδη τσαγιού. Το άρωμα του μαύρου τσαγιού εξαρτάται από την εποχή της συγκομιδής, το έδαφος, το υψόμετρο, τις καιρικές συνθήκες κλπ.

 

Spectacular Sencha

Πράσινο τσάι με υπαινιγμό αχλαδιού στη γεύση του και έντονο άρωμα. Το πράσινο τσάι δεν ζυμώνεται αλλά παράγεται μέσω της ατμοποίησης των φρέσκων φύλλων σε υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι είναι σε θέση να διατηρήσει σημαντικά μόρια που ονομάζονται πολυφαινόλες οι οποίες είναι υπεύθυνες για πολλά από τα οφέλη του πράσινου τσαγιού.

 

και φυσικά….

 

Flirty Lady Lipton

To καλύτερο απόλυτα femaleμαύρο τσάι, με ένα σαγηνευτικό άρωμα λουλουδιών. Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα και γεύση που όπως είπα και παραπάνω είναι τόσο πλούσια και ευωδιαστή που πραγματικά δεν χρειάζεται να προστεθεί κανένας γλυκαντικός παράγοντας για να το απολαύσεις στο έπακρο. Εδώ πρέπει να σας πω ότι αν και έχω προσπαθήσει να κόψω τη ζάχαρη στο τσάι, αρκετά χρόνια (ειδικά από τότε που το έκανε και η μαμά μου και ζήλεψα) δεν τα έχω καταφέρει. Δεν βάζω πολύ, μισό κουταλάκι του γλυκού ή σε earl grey ελάχιστο μέλι, αλλά πάντως το θέλω. Είναι το μόνο τσάι που δοκίμασα και έχει τόσο πλούσια γεύση που δεν ένιωσα την ανάγκη να προσθέσω οποιονδήποτε γλυκαντικό παράγοντα- άρα μου κάνει διπλό καλό.

 

 

(inside info: προχθές ήμουν με τη φίλη μου τη Λίλη – είναι του τσαγιού και εκείνη, όπως εγώ- και της έφτιαξα ένα Lady Lipton και της άρεσε τόσο πολύ, που όταν έφυγε απο το σπίτι μου, πέρασε και από το super market για να το πάρει εκείνη κιόλας τη μέρα)

 

 

 

london-lipton-selfridges-3

 

 

Το δώρο για δυο από εσάς, φυσικά θα είναι ένα box με το νέο Lady Lipton σε ειδική συσκευασία  με δώρο μια όμορφη συλλεκτική γυάλινη κούπα, αλλά όχι μόνο.

 

lipton-cup

 

 

 

 

Όπως έγραφα προχθές, περνάω τη φάση των βραχιολιών τώρα και εκεί που ήμουν στο Λονδίνο, είδα αυτά τα beaded μαύρα βραχιόλια (πολλά μαζί- όχι μόνο ένα) τα οποία μου άρεσαν πολύ- τα βρήκα ιδανικά και γι’ αυτή την εποχή και για κάθε εποχή και για πρωινό σπορ ντύσιμο και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

 

 

 

gift-3

 

 

Και μόλις τα είδα σκέφτηκα τα bb girls kαι έτσι μαζί με το Lipton σας θα λάβετε και τα βραχιόλια. Τι περιμένετε; Και εγώ και το Lady Lipton σας στέλνουμε τα δώρα με πολύ αγάπη. Σχολιάστε και σύντομα θα ανακοινώσω τις 2 νικήτριες!

 

 

Εδώ το φοράω και εγώ το βραχιόλι, σας αρέσει;

 

 

bracelet-gift

 

 

 

Lady Lipton the tea made for ladies

 

 

 

 

190 Σχόλια
  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ LIPTON… SUPER ΔΩΡΟ

  2. Και κούπα και τσάι και βραχιόλι;; σούπερ!

  3. Ωραίος συνδυασμός: τσάι, κούπα και βραχιόλια…
    Καλή μας επιτυχια!

  4. Θα πίνω τσάι, θα διαβάζω το βιβλίο μου και θα τους δείχνω με καμάρι το νέο μου βραχιόλι. Αμέ!

  5. Καλημερα
    Ευχαριστουμε πολυ
    Τα lipton ειναι εκπληκτικα τσαι !!
    ??????

  6. Καλημερα
    Ευχαριστουμε πολυ για το υπέροχο δώρο!

  7. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!! ΛΑΤΡΕΥΩ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ LIPTON!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!!

  9. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!

  10. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ! ΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!

  11. Σας ευχσριστούμε!!!

  12. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

  13. ??????????❤?????❤?❤?❤?????????❤?❤???????????????????❤?????❤????Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το τέλειο δώρο που μας προσφέρετε!!Eλπίζω να είμαι τυχερή!!!!!!!!!

  14. kathe xrono me ta yperoxa dorakia sou apo to londino k to agapimeno mas lipton pou fotografithike pantou fetos….!!!filakiaaaa

  15. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!

  16. Είναι τέλεια! Ευχαριστούμε πολύ! <3

  17. Τι όμορφα δώρα! Ευχαριστούμε πολύ! !

  18. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ <3 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ <3

  19. box με το νέο Lady Lipton?????????????Wowwwwwwwwwwwwww…….¨Οτι πρέπει για τα γενέθλιά μου ,την Πέμπτηηηηηηηη…… 😉 😉

  20. Ιδανικό το τσάι για την ημέρα των ερωτευμένων…Το βραχιόλι για όλες τις ημέρες!!! Ευχαριστούμε πολύ!

  21. Υπέροχα δώρα Ευχαριστούμε πολύ

  22. υπεροχο δωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. teleio vraxoiliiii ax kai th syskeyasia lipton th thelw toso poluu !! makari na kerdisw hdhd etaksa to vraxioli sthn kollhth moy <3

  24. Είναι υπέροχο το δώρο!!!!!!!!!!!

  25. αγαπάμε τσάι!!!!ευχαριστούμε!

  26. καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!
    πάντα με χαμόγελο 🙂

  27. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!

  28. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ!!!

  29. Ότι πρέπει για τον κρύο χειμώνα που περνάμε!!!!

  30. και μία συνταγή για english chocolate pudding να μας δώσεις να το συνοδέψουμε.

  31. Σας ευχαριστουμε πολυ για τον διαγωνισμό, ειναι φανταστικo δωρο!

  32. Υπέροχο τσαγάκι και υπέροχα βραχιόλιααααα!!! Πάντα τα καλύτερα μας δίνεις!!! Ευχαριστούμε πολύ!!

  33. Το θελωω!! Ευχαριστουμε για το διαγωνισμοο 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.