To αντρικό άρωμα, Paco Rabanne “Invictus Intense”

invictus-open

 

 

Ο Paco Rabanne είναι αδιαμφισβήτητα ένας επαναστατικός σχεδιαστής, με τις δημιουργίες του τη δεκαετία του 1960, να κατακτούν τον κόσμο της μόδας.

 

Το δημιουργικό του πνεύμα αναδείχτηκε από τις πρώτες κιόλας συλλογές του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα μία επίδειξη μόδας όπου τα μοντέλα περπατούσαν στην πασαρέλα ξυπόλητα. Το επίτευγμά του: αισθησιακά σχήματα κατασκευασμένα από βιομηχανικά υλικά, που μπορούσαν να φορεθούν. Πανοπλίες ως είδη ένδυσης και μέταλλο ως δεύτερο δέρμα. Και τα δύο εξίσου τολμηρά!

 

 

Paco-Rabanne-60s-fashion

 

60s paco rabanne

 

Καινοτομία, Ελευθερία, Avant-garde. Οι κώδικες αυτοί συνεχίζουν να αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας του Paco Rabanne στον κόσμο της μόδας και των αρωμάτων. Αρώματα με έμπνευση από την αρχιτεκτονική και ένα πνεύμα ελεύθερο, ισχυρό, αντισυμβατικό, ανοιχτό στη φαντασία.

 

Το 2013 δημιουργήθηκε το Invictus και τώρα μας συστήνει το Invictus Intense.

 

Για το Invictus Intense, ενώθηκαν η Juliette Karagueuzoglou με την Ann Filpo και την Dominique Ropion και δημιούργησαν ένα έντονο, μεθυστικό, αισθησιακό, ξυλώδες άρωμα που η αρρενωπή του ταυτότητα σφραγίζεται από το κεχριμπάρι.

 

Η αλμυρή αίσθηση αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό του Invictus. Στην αρχή συναντάμε το κεχριμπάρι με το αλμυρό στοιχείο να επικρατεί και το οποίο συνδυάζεται με τη δυναμική του ξύλου. Το κεχριμπάρι προσθέτει ένταση και αισθησιασμό ενώ και τα δύο μαζί αναδεικνύουν την ισορροπία του αρώματος.

 

Στη συνέχεια αναδεικνύεται η πικάντικη φρεσκάδα με τα αρωματικά φύλλα δάφνης και τα άνθη πορτοκαλιάς που διεγείρονται από το συνδυασμό του μαύρου πιπεριού με το κάρδαμο. Μια νότα δροσιάς που ακολουθεί έναν μοναδικό αισθησιασμό.

 

 

cover

 

 

Τέλος, η συμφωνία ουίσκι επικρατεί ενώ η ένωσή της με το ambergris, προσδίδει ένα απαλό και γλυκό αποτέλεσμα.

 

To μπουκάλι, ένα λαμπερό, διάφανο, γυάλινο κύπελλο με μεταλλικό καπάκι κρύβει ένα άρωμα με μπλε σκούρο χρώμα, ένα τρόπαιο για τον άντρα νικητή, πλήρως εναρμονισμένο με την φιλοσοφία του Paco Rabanne. Εδώ, οι αντιθέσεις αναδεικνύονται μέσω της ισορροπίας τους. Ένα μπουκάλι στο οποίο κυριαρχεί η φινέτσα και ένα ιδιαίτερο καπάκι λεπτομερώς σχεδιασμένο με σκαλιστές αρχιτεκτονικές λαβές και σμιλεμένο φινίρισμα.

 

 

Invictus_paco_rabanne

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Σωστά, γιατί και οι άντρες θέλουν το άρωμα (και τι ιδιαίτερο μπουκάλι!) και την περιποίηση που τους αξίζει!! Καλημέρα!!

  2. Σιγουρα θα είναι μια ακόμη επιτυχία.Το ονομα του ήταν πάντα συνδεδεμένο με την πρωτοπορια και το ιδιαίτερο.Για εμένα ακόμη πιο πολύ γιατί το όνομα του με παραπέμπει κάπου στο 1970 κάτι, στα εφηβικα μου χρόνια και το τότε γυναικείο του άρωμα αλλά κυρίως για το αντρικό.Στα πάρτυ μας τοτε,ερωτεύσιμος ασυζητητί ήταν ο νεαρός που φορούσε το περιβόητο Paco Rabanne pour homme – εκείνο το κλασσικό πράσινο μπουκάλι- ασχέτως της εμφανισης!

  3. Δεν έχει υπάρξει αντρικό άρωμα του Paco Rabanne που να μην μου αρέσει.. Είναι απίστευτα αρρενωπα αρώματα! Σίγουρα και το καινούργιο του θα μου αρέσει πολύ!

  4. @maryl: Πρέπει να σκεφτούμε και δωράκι για τους Βαλεντίνους μας, αγαπημένη…

  5. Μοιάζει πολύ ιδιαίτερο το άρωμα. Η γραμμη του μπουκαλιού, πάντως, μου θυμίζει αμφορέα.

  6. …το invictus είναι από τα αγαπημένα του bbboy του σπιτιού από την μέρα που του το αγόρασα εμπνευσμένη από το μπουκάλι-τρόπαιο όσο κι από το όνομά του (ανίκητος/αυτός που δεν κατακτάται)…το κλέβω κι εγώ ουκ ολίγες φορές…το intense είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσει κι αυτό….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.