Review: Έκανα Χημικό Peeling Νέας Γενιάς!

chemical-peel-julia

 

 

Τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά που άκουγα ή έβλεπα γραμμένη τη φράση “χημικό peeling” το μόνο που μου ερχόταν στο μυαλό, ήταν η Samantha.

 

Φυσικά μια είναι η unique Samantha του SATC και κλασσικό το επεισόδιο της σειράς, που ενώ είναι η publicist και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων για τη μεγάλη βραδιά της Carrie, δηλαδή της παρουσίασης του πρώτου της βιβλίου, την προηγούμενη μέρα η λατρεμένη Samantha, αποφάσισε να κάνει χημικό peeling για να λάμπει και το αποτέλεσμα ήταν,  να εμφανιστεί στο πάρτι με μαύρη πλερέζα.

 

“Could you at least separate the two thoughts?

Chemical Peel” – “Carrie’s publicist”?

 

 

 

 

Διότι τα χημικά peeling, έχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα λάμψης και μείωσης των κηλίδων μεν, αλλά κάποια από αυτά, έχουν και αρκετές μέρες έντονης κοκκινίλας, ξεφλουδίσματος και φάσης «θα- βάλω- και –εγώ- πλερέζα- σαν –τη- Σαμάνθα» δε.

 

Και φτάνουμε σε μένα, όπου από τη μια είμαι ένας κοινωνικά θαρραλέος άνθρωπος, ο οποίος αυτός ο άνθρωπος,  πάει χέρι-χέρι με έναν φοβητσιάρη άνθρωπο (σε τέτοια θέματα)  Και οι δυο αυτοί οι άνθρωποι, ζουν μέσα μου.

 

Άσχετα αν θέλω να τα κάνω σαν τρελή όλα- και botox και υαλουρονικά και μεσοθεραπείες και έγχυση λίπους,  όλα τα θέλω, σας λέω. Βλέπω εξ’ άλλου και τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα, όταν γίνονται από σωστό χέρι. Την ώρα όμως που φτάνει η στιγμή για μένα, απλώς δειλιάζω και έχω ακυρώσει πολλά τέτοια ραντεβού. (για δικούς μου εντελώς βλακώδεις λόγους δειλιάζω- μη μου δίνετε, απολύτως καμία σημασία)

 

Χημικό peeling άκουγα, δρόμο άλλαζα. Ευτυχώς σε αυτόν τον δρόμο, κάποια στιγμή βρήκα μπροστά μου την Dr Αριστέα Μάρρα.  Διότι η αλήθεια είναι,  παρότι είδα μεγάλη βελτίωση  σε εκείνες τις κηλίδες που σας έγραφα πέρυσι, με προϊόντα όπως για το βράδυ τα Stella’s Recip-Y Golden,  δυο φορές την εβδομάδα το Beatific Hydra Exfoliator και για εντατική καλοκαιρινή φροντίδα το Estee Lauder Advanced Night Repair, πάντως ακόμα, δεν είχαν εξαφανιστεί εντελώς. Και ειλικρινά,  δεν ήθελα να έρθει άλλο ένα καλοκαίρι που να κρύβομαι από τον ήλιο, για να μη χειροτερέψει το πρόβλημα.

 

Και τώρα τι κάνουμε; Μπρος γκρεμός  και πίσω η φοβητσιάρα.

 

 

Δεν ξέρω αν συμβαίνει πάντα, ή εγώ ήμουν η τυχερή, αλλά η Dr Μάρρα, σε αυτή την δική μου ιδιάζουσα περίπτωση, λειτούργησε ως κάτι παραπάνω από πλαστικός χειρουργός, λειτούργησε και ως ψυχολόγος.

 

 

«Θα έρθεις χωρίς δεύτερη κουβέντα με το που θα γυρίσεις από το Λονδίνο. Δεν χωράει άλλη αναβολή, τώρα που είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, χωρίς μεγάλη ηλιοφάνεια» μου είπε η ίδια και δεν σήκωνε αντιρρήσεις. Αυτό φυσικά μου το είπε έτσι λίγο αυστηρά, εφόσον πρώτον μου το λέει και προσπαθεί να με πείσει από τον Οκτώβριο και δεύτερον μου εξήγησε κατά γράμμα, όλη τη διαδικασία «θα δεις ότι με το peeling που θα σου κάνω, ούτε θα ξεφλουδίσεις, ούτε θα κοκκινίσεις σαν την δική σου τη Samantha, καλά-καλά, ούτε θα το καταλάβεις”

 

 

Και έτσι και εγώ μια και δυο,  πήρα τον δρόμο για το ιατρείο της (που μόνο ιατρείο δεν το λες αυτόν τον υπέροχο χώρο, στον πανέμορφο πεζόδρομο της Ζαλοκώστα που μου έφερε στο μυαλό παριζιάνικο διαμέρισμα στο 6ο arrondissement)

 

athens-center

 

 

Στην αρχή όλα καλά, διότι έκανα τουρ στο χώρο και έβγαζα και φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

office-2

 

(είδα και coffe table book, Tom Ford, καταλάβατε τώρα…)

 

 

office-3

 

 

photo

 

 

 

office-4

 

 

office-open

 

 

office-5

 

 

 

 

office-7

 

office-8

 

Mετά έβαλα την Dr Μάρρα να τραβάει εμένα φωτογραφίες.

 

chemical-peel-julia

 

 

Ε, κάποια στιγμή (είχε και άλλα ραντεβού η γιατρός δεν είχε μόνο εμένα) εδέησα και μπήκα και στον χώρο της θεραπείας είδα και την dreaded καρέκλα, κάθισα και εκεί άρχισε το δράμα (όχι για μένα φυσικά- για την Dr Μάρρα)

 

Η καρέκλα

 

 

chemical peel chair-1

 

 

chair-2

 

 

Το θέμα μου. Οι κηλίδες, τις οποίες τράβηξα από κοντά για να τις δείτε για να μη μου πει καμία ότι δεν έχω.

 

 

julia-kilides

 

Ο Διάλογος

 

Εγώ:  Θα πονέσω;

Dr Μάρρα: Όχι.

Εγώ: Θα τσούξω;

Dr Μάρρα: Όχι ιδιαίτερα, ίσως λίγο.

Εγώ: Θα καώ;

Dr Μάρρα: Όπωσδήποτε ΟΧΙ.

 

 

Τρεις ερωτήσεις είναι αυτές όλες κι όλες,  έτσι; Μόνο που περάσαμε περίπου 45 λεπτά, να κάνω και να ξανακάνω τις ίδιες ερωτήσεις. Έχει απίστευτη υπομονή η αγαπημένη μου dr.

 

Δρ Μάρρα: “Να σου απλώσω λίγο από το υλικό στο μέσα μέρος του καρπού που είναι πολύ ευαίσθητο σημείο, πριν το απλώσω στο πρόσωπό σου, για να καταλάβεις την αίσθηση;”

 

Εγώ: Ναι! Ναι! (μου άρεσε αυτό το πείραμα και έτσι και έγινε)

 

Δεν ένιωσα τίποτα το ιδιαίτερο, σχεδόν ούτε καν ενόχληση. Και επιτέλους ήρθε η στιγμή.

 

Το χημικό πήλιγκ (έχει μια κάπως έντονη μυρωδιά)

 

peel-1

 

 

Το ότι το υλικό, με το που το έριξε στο πιατάκι η dr Μάρρα, μετατράπηκε σε σχήμα καρδιάς, δεν το σχολιάζω, είναι από αυτά τα ασχολίαστα.

 

 

peel-2

 

 

Η εφαρμογή γίνεται ως εξής: Η dr απλώνει το peeling σε όλο το πρόσωπο – με έμφαση στα σημεία των κηλίδων 3 φορές, για 5 λεπτά την κάθε φορά. Περιμένεις δηλαδή 15 λεπτά και μετά από 15 λεπτά το peeling αφαιρείται (καθώς και το οποιοδήποτε αίσθημα τσουξίματος- που δεν είχα) με μια ειδική κρέμα προσώπου.

 

Φεύγεις από το ιατρείο και για τις πρώτες 5-6 ώρες δεν βάζεις τίποτα πάνω στο πρόσωπό σου. Μετά για μια εβδομάδα πλένεις πρωί και βράδυ το πρόσωπό σου με νερό και ένα πολύ ήπιο face wash, το σκουπίζεις απαλά με μια πετσέτα και απλώνεις από πάνω ενυδατική κρέμα και μετά αντηλιακή. Σε περίπου 3-4 μέρες, αρχίζει ένα ανεπαίσθητο ξεφλούδισμα που το βλέπεις μόνο εσύ (τόσο ανεπαίσθητο είναι) Και σε 10 μέρες, τώρα που σας γράφω δηλαδή, η λάμψη και η μείωση των κηλίδων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είμαι ευτυχισμένη bb girls. Και έχω ήδη κλείσει το δεύτερο ραντεβού.

 

Εγώ και μην ακούσω γέλωτα, από τα τελευταία θρανία και φυσικά το ρετούς απαγορεύται σε αυτές τις περιπτώσεις- μην κάνουμε αηδίες.

 

 

julia-1

 

 

julia-2

 

 

Επειδή το συγκεκριμένο peeling  είναι αρκετά ελαφρύ (για την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας), καλό είναι να το επαναλάβω άλλη μια ή δυο φορές για τέλειο αποτέλεσμα. Και αυτό είναι κάτι που εγώ προτιμώ, γιατί δεν θέλω ούτε για μια μέρα να κυκλοφορήσω με μαύρη πλερέζα.

 

Από την άλλη γιατρός και χημικός (δυστυχώς) δεν είμαι (το δυστυχώς πάει στον Χημικό- αλλά έχω φροντίσει να βγάλει η οικογένεια έναν) αλλά όταν πρόκειται να κάνω κάτι που για τα δικά μου δεδομένα είναι κάπως παρεμβατικό και invasive, σίγουρα θέλω να ξέρω τι ακριβώς μπαίνει πάνω στο πρόσωπό μου.

 

Δείτε λοιπόν, τι περιλαμβάνει αυτό το νέας γενιάς χημικό peeling κατά των κηλίδων, της υπερμελάγχρωσης, της φωτογήρανσης και άλλων τύπων δυσχρωμιών.

 

Τριχλωροξικό οξύ 20% : Είναι ένας απολεπιστικός  παράγοντας που χρησιμοποιείται για επιφανειακό ή μεσαίου βάθους peeling, για την λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

 

Λακτικό οξύ 10% : Είναι ένα άλφα υδροξύ-οξύ (ΑΗΑ) που φυσιολογικά βρίσκεται στο γάλα και την ζάχαρη. Απολεπίζει και ενυδατώνει αισθητά το δέρμα αλλά και διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου.

 

Κοχικό οξύ και Αζελαικό οξύ: Είναι παράγοντες που λευκαίνουν και αποχρωματίζουν δυσχρωμίες, ενώ επαναφέρουν τον τόνο στο δέρμα.

 

Ασκορβικό οξύ ( βιταμίνη C) : Είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας που μειώνει την εμφάνιση των επιφανειακών γραμμών και ρυτίδων στο δέρμα, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου.

 

 

Όπως καταλάβατε, για χημικό peeling μόνο πήγα, αλλά μετά που έψαξα και έμαθα για όλα τα παραπάνω, είναι λογικό ότι τις τελευταίες μέρες εκτός ότι οι κηλίδες είναι πολύ πιο αχνές, επιπλέον βλέπω και σημαντικές αλλαγές στην επιδερμίδα μου, στην υφή της, στο πόσο πιο ελαστική δείχνει, στο πόσο καλύτερο τόνο έχει.

 

Και αφού το έκανα εγώ, τώρα φυσικά μπορώ να το συστήσω και σε σας. Στο μεταξύ λίγες μέρες μετά, ήμουν σε δουλειά και με πολύ χαρά τους ανακοίνωσα ότι έκανα  χημικό peeling και έλαβα την απάντηση από τις συνεργάτιδες «Μπράβο, μπράβο, βρε Τζούλια που το λες, γιατί άλλες το κρύβουν…»

 

Τα έχασα λίγο όταν μου το είπαν αυτό- γιατί δηλαδή να το κρύψω; Ταμπού είναι;  Και ποιος ο λόγος να κρύψει η οποιαδήποτε γυναίκα, το οτιδήποτε κάνει για τον εαυτό της,  που θα την δείξει πιο φρέσκια και -πολύ πιο σημαντικό-  θα την κάνει πιο χαρούμενη;

 

Άλλο και τούτο πάλι.. Εγώ τώρα σκέφτομαι,  ότι μόνο από σας μπορεί να πάρω επιτέλους λίγο θάρρος και να κάνω και καμιά μεσοθεραπεία,  κανένα υαλουρονικό και κανά botoξάκι, για να έχω να σας το γράψω κιόλας.

 

Θα την ‘τρελάνω’ εντελώς φυσικά την αγαπημένη μου Dr Μάρρα,  με τις ερωτήσεις μου, αλλά με έμαθε τώρα και δεν θα της κάνει εντύπωση. Aρκεί να μην κλείσει άλλα ραντεβού εκείνη τη μέρα.  Αν μου χρειάστηκαν 2,5 ώρες σχεδόν, να κάτσω κάτω για το peeling, για τα άλλα προβλέπω ημερήσια εκδρομή.

 

 

Επιστρέφω, γιατί έχω εξαιρετικά νέα! Έως τις 28 Φεβρουαρίου, μπορείτε να κάνετε το χημικό peeling που έκανα εγώ στην Dr Aristea Marra με 50% έκπτωση ΜΟΝΟ για τα bb girls!

Who are the very lucky girls!

 

 

47 Σχόλια
  1. Καλημέρα Julia!!!Πολύ σε χάρηκα μπράβο για το θάρρος σου ειλικρινά!!! Να μου πεις βέβαια ήσουν σε πολύ καλά χέρια άλλωστε γιατί να φοβηθεις…. Είσαι κούκλα ούτως ή άλλως.Οσο για το υλικό με το σχήμα καρδιάς καλά μιλάμε όλα τα λεφτά!

  2. Δεν μας λες ομως τα χρηματα που θα πρεπει να διαθεσουμε για ενα τετοιο χημικο peeling

  3. @Eλευθερία: Νομίζω το πιο σημαντικό ήταν ότι βρέθηκα στα χέρια μιας εξαιρετικής γιατρού, που όμως είναι και εκπληκτικός άνθρωπος. Δύσκολο να με ανεχόταν κάποιος άλλος, δεν έχουν υπομονή και πίστεψέ με, είμαι πολύ πιο εκνευριστική, από αυτά τα λίγα που έγραψα παραπάνω- αλλά ντρέπομαι να τα γράψω όλα.

  4. Μόνο η Κυριλή διηγείται το χημικό της πήλινγκ κι είναι σαν να διαβάζεις την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων! Εγω στάθηκα στο 10% ΑΗΑ, που τελικά αναγνωρίζεται από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα (συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών θεραπευτών), ως το καλύτερο συστατικό για επαγγελματικό πήλιγκ.

  5. @Κaterina:

    Πολύ καλή ερώτηση και πίστεψέ με, η τιμή ήταν πολύ οικονομική. Δεν παρέλειψα να την γράψω, απλά δεν θέλησα να την γράψω, για πολλούς λόγους. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ. Σκέψου μια πολύ καλή high end κρέμα και η τιμή του peeling είναι ακόμα πιο οικονομική. Φυσικά αν στείλεις email στο [email protected] ή ακόμα καλύτερα αν στείλεις την ερώτησή σου στο inbox στην facebook page της Dr Aristea Marra θα μάθεις τα πάντα. Και ίσως- επειδή είσαι και bb girl- η τιμή να γίνει ακόμα πιο οικονομική.

  6. @Stella: To ήξερα!! Το ήξερα ότι θα “μείνεις’ στο AHA και φυσικά στη βιταμίνη C… (νομίζω ότι το συζητούσαμε τις προάλλες το ΑΗΑ, σωστά;)

  7. Υπεροχος χωρος φανταζομαι και το αποτελεσμα μοναδικο, ποσο κοστιζει η θεραπεια;

  8. @Mαίρη: Αγαπημένη δες λίγο παραπάνω στα σχόλια. Απάντησα στην Κατερίνα.

  9. Εχω κανει κάποιες φορές φυτικό πήλινγκ το οποίο απάλυνε μεν την πανάδα που με βασανίζει αλλά δεν την εξαφάνισε..Τώρα είμαι σε θεραπεία από δερματολόγο μέχρι το Πάσχα και αν δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλω τότε θα σκεφτώ σοβαρά για το χημικό πήλινγκ,το οποίο απέφευγα για τους λόγους που ανέφερε η Τζούλια..Υ.Γ.οταν είδα τη μωβ πετρούλα-καρδιά DREAM έμεινα με το στόμα ανοιχτό γιατί την έχω στην κρεβατοκαμαρα μου!!

  10. @Maryl: Σοβαρά μιλάς; bb girl και η Dr Μάρρα, που να το ήξερε, δεν την ενημέρωσα γι’ αυτά τα μοναδικά που μοιράζονται τα bb girls! (να το κάνεις πάντως, μη το καθυστερήσεις. Εγώ τώρα μετανιώνω που δεν το έκανα και πιο νωρίς, αλλά δεν πειράζει. It’s never too late!)

  11. Μα b/e χωρίς εμπειρία μέχρι τώρα????????
    Είμαι μεγάλη fan των χημ. πίλινγκ εδώ και 4 χρόνια.
    Απλώς (!) το οικονομικό λίγο με τραβάει πίσω.
    Πιστεύω ότι θέλει 2 σειρές θεραπειών ετησίως (σε μένα) για να έχεις πάντα
    το δέρμα που πραγματικά όμως σε ρωτούν “τι έκανες?”

  12. Καλημερα Ζηλευω ολες οσες εχουν το θαρρος και κανουν πλαστικη η χημικο πηλιγκ Ελπιζω να το αποκτησω καποια στιγμη και να προχωρησω και εγω. Καλο απογευμα

  13. Όταν έχεις γνωρίσει μια τέτοια επιστήμονα και άνθρωπο (το χαμόγελό της είναι αφοπλιστικό) θα ήταν ντροπή να μην κάνεις αυτό που σου προτείνει.
    Ο χώρος είναι μαγικός. Σαν να μπαίνεις σε σύγχρονο παραμύθι. Προχωράω λίγο τη σκέψη της Stella: Η Αλίκη στη χώρα των “σύγχρονων” θαυμάτων.
    @Julia, τα καινούργια παπούτσια είναι τέλεια. Και αλήθεια, τι να το κάνεις το φίλτρο;

  14. …πριν ανοίξω καν την ανάρτηση κι εμένα στο μυαλό μου η Samantha ήρθε….χαχαχα….προς ενημέρωση,είμαι πάάάρα πολύ φοβητσιάρα και δεν ξέρω αν θα το αποτολμούσα!!Πάντως το περιβάλλον μόνο ιατρείο δεν θυμίζει…

  15. Πρώτα απο ολα θελω να μετακομισω στο ιατρείο της Dr.Marra ειναι καταπληκτικό με φοβερή αισθητική
    Το εχω ερωτευτεί!!
    @Ju αφού το έκανες και εσύ μάλλον στο μέλλον μπορεί να κανω και εγώ το ίδιο βήμα!! Σαν και σένα
    θελω πολυ να δοκιμάσω διάφορα αλλα στο τέλος φοβάμαι και κανω πίσω!!
    Φιλία πολλα

  16. @Aνθή Κ: Πάρα, μα πάρα πολύ σωστά το είπες!! Ξέρεις τι είναι να έχεις δίπλα σου, τους καλύτερους και να είσαι και b/e και να μην το τολμάς; Ντροπή, αν μη τι άλλο, γι’ αυτό αποφάσισα να με βγάλω και στη φόρα. Αλλά κοίτα τώρα να δεις.. είναι να μην πάρω φόρα!

  17. @Αmalia: Αχ ευχαριστώ αγαπημένη που πρόσεξες τα καινούργια μου παπούτσια! Τα αγαπώ!

    Το φίλτρο το χρειάζομαι αλλά ευελπιστώ με την αγαπημένη μου Dr να μη το χρειαστώ για κάποια χρόνια ακόμα!

  18. Μπράβο σου που το έκανες και που νιώθεις όμορφα και ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Σε πιστεύω και σε εμπιστεύομαι σε όσα λες και κάνεις πράξη, αλλά προσωπικά είναι κάτι που δεν νομίζω ό,τι θα κάνω. Το έχω ξαναπεί νομίζω ό,τι έχω πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα παρόλα αυτά έχω κάνει dermabrasion λόγω μεγάλου προβλήματος ακμής (πριν πολλά πολλά χρόνια.) Με μεγάλη επιτυχία ευτυχώς! Μετά από αυτήν την εμπειρία όμως το μόνο που επιτρέπω και κάνω στο πρόσωπό μου είναι θεραπείες ενυδάτωσης. Αποφεύγω τα peeling…για την ώρα.

    Ο συγκεκριμένος χώρος τόσο προσεγμένος/υπέροχος!! δεν θυμίζει σε τίποτα ιατρείο.

  19. @SofiaT: Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!

    Σου το ορκίζομαι, το ορκίζομαι όμως μόλις μπήκα στο Ιατρείο είπα στην DR Μάρρα επί λέξη: “Συγνώμη, γιατί δεν μετακομίζεις εδώ; Αν δεν θέλεις πάντως, έρχομαι εγώ και μετακομίζω!!”

    Τώρα που πήρα το βάπισμα του πυρός και κατάλαβα πόσο κουτός ήταν ο φόβος μου θα δοκιμάσω και άλλα. Ε, δεν επιτρέπεται κιόλας, bb girl είμαι και b/e.

    No fear αγαπημένη!

  20. @Τina: Πριν κάνεις το οτιδήποτε και πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση πρωτίστως πρέπει να γίνει μια συμβουλευτική συνεδρία και μόνο η γιατρός θα αποφανθεί για το τι χρειάζεσαι εσύ προσωπικά και ποιές είναι οι καθαρά δικές σου ανάγκες.

    Συμβουλευτική έκανε και σε μένα, μόνο που κράτησε 3 μήνες!! (χαχαχα)

  21. …άσχετο αλλά πρέπει κάπου να το γράψω για να το δείτε….ήρθε το αδερφάκι του EL double wear cushion stick από την Maybelline ,στα 9euros….το δοκίμασε καμιά;;;;

  22. …oι απόψεις ποικίλλουν απ’ όσο διαβάζω σχόλια…άλλες το θεωρούν το καλύτερο κονσίλερ μακράν κι άλλες είναι πιο συγκρατημένες.

  23. Julia μπραβο που το αποφασισες κ κανες το peeling!!! Δινεις κ στις υπόλοιπες -απ’εξω γενναιες κ απο μεσα φοβιτσιαρες- θαρρος μπας κ το παρουμε αποφαση κ το κανουμε το ρημαδι το βημα.. Παντως κουκλα οπως κ να χει!! κ ωραια βλεφαριδα κ καινουριο πατουμενο απο Λονδινο!!! Gorgeous!!!

  24. ….καλέ,από το Λονδίνο δεν τα έφερες αυτά τα παπούτσια;;;
    …kαλά,τώρα που πήρες φόρα τίποτα δεν σε σταματά!!
    Εγώ εξακολουθώ να φοβάμαι…

  25. Τζούλια, Τζούλια, πόσο υπέροχο άρθρο! Αχχ μπράβο χαίρομαι πολύ και είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα θα κρατήσουν πολύ-πολύ καιρό. Έχω κάνει κι εγώ χημικό πήλινγκ (όχι αυτό που έκανες εσύ, το παλαιό αυτό που ξεφλουδίζεις αφόρητα!!) Εεεε ναι λοιπόν υπήρξα ζόμπι για 10 ημέρες περίπου. Φανταστείτε, ότι επί μια εβδομάδα δεν βγήκα από το σπίτι μου, καθότι ωραιοπαθής!! Άσε! Πάντως τα αποτελέσματα 2 χρόνια μετά είναι εκπληκτικά, φύγαν οι πανάδες και δυσχρωμίες που τόσο με ταλαιπωρούσαν και πλέον μπορώ να πω ότι το δερματάκι μου είναι υπέροχο!

  26. Πόσο όμορφο το ιατρείο της Dr Μάρρα!!!! Ερωτεύτηκα το τραπέζι και τις καρέκλες μαζί. Τζούλια είσαι πιο όμορφη από ποτέ στις φωτογραφίες που έχεις το peeling στο πρόσωπό σου.Εγώ έχω δοκιμάσει το φυτικό peeling δύο φορές και έκτοτε το αγαπημένο μου μανδελικό άλλες 4-5.Φοβερό αποτέλεσμα. Φιλιά πολλά!!!!

  27. Αν και δεν το χεις ανάγκη επειδή λάμπεις από μόνη σου ωστόσο εφιστώ την προσοχή σου επειδή αν συνεχίσεις έτσι σε κανα 2 χρόνια θα σε μπερδεύουν με τις συμμαθήτριες του κυρίου Ρωμανού.Δεν παίζουν μ’αυτά λέμε!
    Μουτςς

  28. Αν ημουν Αθηνα σιγουρα θα εκανα ειχα κανει μικρη σε μια δερματοογο αλλα με εκαψε ευτυχως με ισχυρες αναπλαστικες το προσωπο βελτιωθηκε…

  29. @Elsa: Αχ ναι!! Πρέπει να σας γράψω και για τη βλεφαρίδα κάγκελο Ελσάκι, καλά που μου το θύμισες!!! xxx

  30. @Anna: Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής Άννα μου, ίσως είναι ακόμα καλύτερα, να κάνεις ακόμα πιο βαθύ πήλινγκ σαν το δικό σου- μια και έξω και μετά πραγματικά τέλειο, αψεγάδιαστο δέρμα- το δικό σου το απολαύσαμε εξ άλλου και πρόσφατα.. Απλά εξ αιτίας των λόγων που ανέφερα, θα το πάω βήμα βήμα και πιστεύω του χρόνου να τολμήσω και πιο βαθύ!

  31. @ΕΛΕΝΗ Το έχεις ξαναπει αυτό για το μανδελικό, θέλω περισσότερες λεπτομέρειες και θα ρωτήσω και τη Dr Μάρρα. Καλό σβ, αγαπημένη! (με αγαπάς φυσικα και με βλέπεις ωραία σε αυτά τα χάλια, αλλά δεν πειράζει!!)

  32. @Litsa: Σίγουρα θα έχεις δει αυτή την διαφήμιση της Nivea όπου έφηβος γνωρίζει το κορίτσι του στη μαμά του και το κορίτσι λέει ” Πω, πω, στα 12 σε έκανα η μητέρα σου;;;;”

    Λοιπόν, αν μας συμβεί στο μέλλον, θα συννενοηθούμε όλες εδώ μέσα και θα σας κάνω όλες μάρτυρες, ότι το bb το ξεκίνησα, στα … 15…, όταν είμασταν στο Λύκειο….

    Αχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

  33. @alkistis: Δυστυχώς σε άσχετα χέρια, όλα μπορεί να συμβούν.. Δόξα το Θεό, που δεν ήταν μόνιμη η ζημιά.

  34. @Julia εμενα με συμφέρει πάρα πολυ να δηλώσω υπεύθυνα, ότι το ΒΒ ξεκίνησε όταν ΟΛΕΣ μας είμασταν στο Λυκειο άντε κανα δυο να είχαν μόλις μπει στο Πανεπιστήμιο… Και σε δικαστήριο δηλαδή το καταθέτω άμα χρειαστεί…. 😉

  35. Τζούλια μου,εμπιστεύομαι την κρίση σου,το έχω κανει πολλές φορές άλλωστε. Φανταστικός χώρος όμως!

  36. Αχ, και εγώ με το που ακούω χημικό peeling απευθείας το μυαλό μου πάει στη Sam! Μπράβο, Ju! Οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου ποτέ δεν είναι λάθος, θαρρώ. Και εν τέλει, εν έτει 2017 το βρίσκω τραγικό να υπάρχουν ακόμη τέτοια ταμπού. Και μου αρέσει που τα έγραψες υπεραναλυτικά και σούπερ κατανοητά. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα το τολμούσα στο μέλλον, καθότι φοβητσιάρα (μπορεί να φταίει που είμαι Ταύρος, τι να πω, I put the blame on the stars).
    Υ.Γ.1: Εξαιρετικό το ιατρείο (εσωτερικά και εξωτερικά) – είδα τη φωτό στο Instagram και δεν πίστευα ότι είναι στην Ελλάδα το κτίριο.
    Υ.Γ.2: Καλό σουκού είπαμε?

  37. Καλησπέρα κια πό μένα και με μια μέρα καθυστέρηση! Εγώ πάλι καθόλου φοβιτσιάρα δεν είμαι απλά πάντα θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα πάω να αφεθώ στα καλύτερα χέρια και πραγματικά η γιατρός αν κάθισε τόσο καιρό να ακούσει όλες τις ανυσυχίες σου καινα σε συμβουλέψει για τα πάντα αξίζει συγχαρητήρια! Τη συγκεκριμένη θεραπεία θέλω κι εγώ πολύ να την κάνω και είναι πια απλά θέμα χρόνου! Φιλιά πολλά!

  38. @Sheena: Ναι αγαπημενη. Στην Ελλαδα, στην Αθήνα, στην Ζαλoκώστα. Τελικα αυτή η εμπειρία ήταν πραγματι and more.. Φυσικά bb girl μου, αν βρεθείς εδω, μαζι θα παμε. Θα σου κανω tour inside and out!

  39. Ποια Samantha ? Εσυ είσαι κούκλα και πιτσιρίκα ! Καμία σύγκριση ! Μήπως να μας δώσει η Κα Μάρρα μια μικρή παράταση στην έκπτωση ; θα ερθω αμέσως μετα την Κ Δευτέρα στην Αθήνα ! Θα με πας ; Μαζί σου δεν διστάζω στιγμή να αφεθώ στα χέρια της ! φιλιά πολλά και φρου μη σε ματιάσουν ! Εμείς αποκλείεται ! Σε αγαπάμε !

  40. @Christina: Το συζητάς; Φυσικά και θα σε πάω στη Dr Μάρρα! Για να μη σου πω, ότι μετά το «πιτσιρίκα» που έγραψες, θα πληρώσω κιόλας! 

  41. Ηταν και δερματολογος παναθεμα της….. Μεσω της ασφαλειας ΕΔΟΕΑΠ τοτε την ειχα βρει που θεωρητικα εχουν καλους γιατρους.. Τελος καλο ολα καλα!!!!

  42. Πάρα πολύ ενδιαφέρον που μας έγραψες την εμπειρία του χημικου πηλινγκ. Αυτή την στιγμή ακολουθώ θαραπεια με οξεα στην αισθητικό μου για την γενική βελτίωση του δέρματος αφού έχω τελειώσει με ακμή κ λιπαρότητα. Είμαι 26 χρονών (κοντά είμαστε ,σχεδόν συνομηλικες) να σας πω αλλά με ενδιαφέρει πολύ το τι μπορεί να γίνει σε ένα ιατρείο και σε προληπτικό ίσως στάδιο ακόμα, να μας κάνεις μια εφαρμογή όλης της ύλης ξενάγηση στις νέες θαραπειες που μπορούμε να κάνουμε.

  43. @Τζένη 12: Ναι φυσικά αγαπημένη μου, συνομίληκες είμαστε αν βγάλεις τα δικά μου καλοκαίρια.. χαχαχα! (εξ άλλου είπαμε, το bb το ξεκίνησα στην Α’ Λυκείου και έχω και μάρτυρες!)

    Πάντως πέραν του αστείου είναι πάρα πολύ σωστό αυτό που έγραψες. Τι εννοώ: μια επίσκεψη στην πλαστικό χειρουργό Δρ Μάρρα, δεν είναι κατ ανάγκη μια επίσκεψη για κάποια θεραπεία ή κάποιο ενέσιμο. Μπορεί η κάθε μια από μας να κάνει συμβουλευτική επίσκεψη. Δηλαδή μια επίσκεψη με λίγα χρήματα και εκεί να χαρτογραφηθεί το πρόσωπό μας, δηλαδή τι χρειαζόμαστε, τι πρέπει να προσέχουμε και τι ενδεχομένως είναι καλό να κάνουμε ακόμα και ως πρόληψη. Είπαμε: προσέχουμε για να έχουμε για πολλά χρόνια (αν και εμείς οι δυο στα 26 μας- δεν θέλουμε και πολλά..)

    Φιλάκια!

  44. Γειά σου Julia. Λίγο αργά για να σου γράφω.. Αλλά είναι η Λευτέρη φορά που ακυρώνω το ραντεβού αυτή την εβδομάδα. Έχω Κάθι μικρά κηλίδων. Και φοβάμαι γιατί μου έρχεται στο μυαλό η Samantha. Πότε δεν φαντάστηκα να κάνω peeling….!!Aλλα θα δείς!!. Την Δευτέρα θα σας κάνω το ραντεβού, και τα πάω να το κάνω. Σε ευχαριστώ για το Θάρρος που με δεινες.. η και μοίρασε μάξι μας.
    .

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.