ORLY: “La La Land” για την Άνοιξη 2017

Orly-Spring-2017-La-La-Land

 

 

Εμπνευσμένη από το ομώνυμο musical “La La Land” το οποίο σάρωσε όλες τις κατηγορίες στις Χρυσές Σφαίρες και τα Bafta και είναι υποψήφιο για ακόμα περισσότερες κινηματογραφικές διακρίσεις, η νέα collection είναι η επιτομή του la la παστέλ.

 

Έξι οι νέες αποχρώσεις, πέντε παστέλ, κρεμώδεις υφές και ένα glitter βερνίκι για λαμπερά, αιθέρια και άκρως Hollywood glam, ανοιξιάτικα νύχια.

 

 

 

ORLY

 

Σε όλα τα βερνίκια της La La Land Collection υπάρχει και πάλι η ειδική λαβή Gripper CapTM και το πινέλο Genius BrushTM με 600 τρίχες ειδικά κομμένες για να προσαρμόζονται στο επονύχιο, τα οποία εξασφαλίζουν 100% ακρίβεια εφαρμογής.

 

 

 

la-la-land-collection-lac

 

 

 

Η συλλογή διατίθεται επιπλέον και σε ημι-μόνιμο βερνίκι διάρκειας 3 εβδομάδων, GEL FX, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το μανικιούρ σας ακόμα περισσότερο.

 

Τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή La La Land σε καταστήματα Galerie de Beauté, σε nail studios, κομμωτήρια ή και στο e-shop : www.orly.gr.

 

 

Επιτέλους, απόψε.

 

 

 

 

 

23 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομαδα!!! τα βερνικια ειναι φοβερα, ειδικα το “cool in California” & το “forget me not” τα ερωτεύτηκα!! παρολα αυτα δεν εχω δει ακομη την ταινια βρε κοριτσια…ειναι οι τελευταιες μερες της στο cinema.για πείτε αποψεις!!!!

  2. Καλημέρα!
    Πολύ γλυκά και χαριτωμένα όλα τα παστέλ βερνίκια της συλλογής, αλλά αυτό που θέλω πρωτίστως να πω είναι το πόσο, μα πόσο, ωραία ταινία είναι το La La Land, εξαιρετική μουσική, υπέροχες εικόνες, συγκίνηση και συναίσθημα, μια ταινία τόσο χορταστική με ό,τι όμορφο περιλαμβάνει η έννοια του κινηματογράφου ως εμπειρία..είχα καιρό να ενθουσιαστώ με ταινία στο σινεμά τόσο πολύ!! Να τη δείτε οπωσδήποτε!

  3. @Leonaki: To Cool in California και φυσικά (λόγω αδυναμίας στο χρώμα) το As Seen on TV. Για την ταινία, θα απαντήσω παρακάτω στην Nektaria.

  4. @Nektaria:

    Δεν θα υπήρχε περίπτωση να χάσω αυτή την ταινία, στην οικογένειά μου έχουμε λατρεία στα musicals- κάποτε έγραψα ότι η μαμά και η γιαγιά μου, αντί για παραδοσικά νανουρίσματα, μου τραγούδαγαν γνωστές επιτυχίες από musical όταν ήμουν μικρή- και έτσι τα έμαθα κιόλας!

    Την περασμένη εβδομάδα η φίλη μου η Καρολίνα που το είδε, ενθουσιάστηκε. Την αμέσως επόμενη μέρα, διάβασα τη δική σου κριτική στο Instagram.

    Απόψε επιτέλους θα το δω και είμαι σίγουρη θα αφεθώ μετά από πολλά χρόνια, στην απόλυτη “μαγεία” του κινηματογράφου.

  5. @Beautyblog αν δεν τα καταφερω αυτη τη βδομαδα ( απο οτι καταλαβα ειναι η τελευταια βδομαδα προβολης της ταινιας στο σινεμα ) θα την κατεβασω. μου αρεσουν και εμενα τρελα τα musical. “Grease” , “Dirty Dancing” , “Burlesque” & “Mamma mia” τα αγαπημενα μου!!!

  6. Πολύ θα το ήθελα το Anything goes! Μπιρμπιλωτό και χαρούμενο! Φιλιά σε όλες!

  7. @Beautyblog Καλή προβολή απόψε, λοιπόν, και περιμένω να μας πεις και τις δικές σου εντυπώσεις! 😉

  8. Καλημέρα καλή εβδομάδα!!! Υπέροχα χρώματα μύρισε ανοιξη!!Την ταινία δεν την έχω δει αλλά μετά από όσα διάβασα βρε κορίτσια είναι σαν να την είδα.. Φιλιά…

  9. @Νektaria: Φυσικά θα σου πω τη γνώμη μου αγαπημένη! Μπορεί να την γράψω κιόλας!

  10. Δεν είμαι fun ούτε των παστέλ ούτε των musical,όμως δεν είμαι απόλυτη! Ετσι όταν είδα το Φάντασμα της Οπερας με τον Τζεράρντ Μπάτλερ και μετέπειτα το Mamma Mia αγάπησα το musical,κατά συνέπεια θέλω πολύ να δω και το la la land για να τριτώσει,μιας και έχω ακούσει τόσα καλά για αυτην την ταινία..όπως και τα παραπάνω χρώματα της ORLY μου αλλαξαν την αρνητική μου γνωμη για τα παστέλ,ειδικά η απόχρωση anything goes!

  11. Υ.Γ. συγνώμη επειδή τώρα είδα τα σχόλια των bbgirls,το Dirty Dancing ηταν μιούζικαλ?? Αν ναι τότε τρίτωσε η τριάδα των αγαπημένων μου musical!

  12. …..τι ωραία και χαρούμενα είναι τα anything goes/cool in Cali…το as seen on tv , θα ήταν πολύ ωραίο για πεντικιούρ.

  13. @maryl; Πάντως δεν έχεις άδικο ότι τα musical όταν από την αρχή μέχρι το τέλος, ακούς μόνο τραγούδι, μπορεί να γίνουν και κουραστικά. Μου αρέσουν αυτά που έχουν αρκετή πλοκή και ενδιάμεσα η πλοκή ενισχύεται με τραγούδια. Νομίζω έτσι είναι και το la la land. Το Dirty Dancing είναι κάτι ανάμεσα θα έλεγα.

  14. ****επίσης να αναφέρω πως με εντυπωσίασε η λεπτομέρεια με το πινελάκι από το βερνίκι.

  15. Σας χαρίζω τα βερνίκια – μπορώ να πάρω τον Ryan μόνο? Αααααααχχχχχχχχ

  16. Αν και εγω δεν ειμαι φαν των μιούζικαλ,το Mamma Mia μου άρεσε!μαλλον τα τραγούδια των abba έκαναν
    την δουλειά τους!!
    Απο τα χρώματα θα προτιμήσω το big city dreams!

  17. Αγαπώ πολύ τα musical!! Eκτός απότα εξαιρετικά Ελληνικά της εποχής (Σούζι τρως & τράβα μαλλί, κλπ) μεγάλωσα τραγουδώντας πολύ δυνατά soupercalifragilisticexpialidosious, Do Re Mi, good morning to you, αλλά και τα μοιραία της Ρίτα Χέιγουορθ κ.α. Δείτε το όλες/οι χρειάζεται η ζωη χαρά και τραγούδι!

  18. @MariaA: Aaaa.. “Mary Poppins”, “The sound of Μusic” τι να λέμε τώρα..και πολύ παλιά το απολύτως αγαπημένο μου το “Seven brides for seven brothers”. Πρώτη φορά το είδα σε ταινία στην τηλεόραση ετών 5 στο Λονδίνο και νόμιζα ότι ζούσα μέσα σε παραμύθι. Αν το βρεις σε παλιά κόπια μη το χάσεις.

  19. @όλες: το είδα το la la land (la la είναι το LA, αλλά και το la la από τον ρυθμό των τραγουδιών και είναι ο χαριτωμένος τρόπος με τον οποίο ονομάζουν οι Αντζελίνος την πόλη τους- αφού όλο το λα λα του κινηματογράφου, εκεί συμβαίνει)

    Μια γλυκιά, τρυφερή,χαριτωμένη ιστορία καλές ερμηνείες, έξυπνα τα κοστούμια των πρωταγωνσιτών- αν και η ιστορία είναι contemporary τα κοστούμια παραπέμπουν στην δεκαετία του 50- και την ακμή των musical. Παρόλα αυτά, θεωρώ υπερβολή τα 12 Όσκαρ, αλλά από την άλλη έφερε πολλές αναμνήσεις σε αυτούς που ψηφίζουν (τη ζωή τους ουσιαστικά ψηφίζουν- ψηφίζουν χιλιάδες από όλο το φάσμα και το κλιμάκιο του Χόλυγουντ)– οπότε κατανοητό.

  20. η orly εχει απιστευτα βερνικια…εχω αρκετα απο αυτη την μαρκα..φοβερο στρωσιμο στο νυχι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.