Chanel Blue Serum: Με το μπλε της Ελλάδας.

Chanel-Blue-Serum-visual

 

 

Με έμπνευση τις Blue Zones του πλανήτη, αλλά  και  το μοναδικό ελληνικό μπλε χρώμα, το νέο Blue Serum της Chanel, ταξιδεύει τη χώρα μας, σε όλο τον πλανήτη.

 

Οι ερευνητές της Chanel παρουσιάζουν ένα  ενυδατικό και θρεπτικό serum, με φόρμουλα που αποτελείται από  συστατικά μακροζωίας,  που βρίσκουμε  σε Blue Ζone χώρες, στα μέρη δηλαδή του πλανήτη  που οι άνθρωποι ζουν περισσότερο.

 

 

chanel-blue-serum

 

 

Πράσινος Καφές από τη Nicoya, Costa Rica με υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

 

Ελιές bozana, από την Σαρδηνία, Ιταλία, πλούσιες σε πολυφαινόλες και λιπαρά οξέα.

 

Σχίνος, το δέντρο που παράγει τη μαστίχα (pistacia lentiscus) από την Ικαρία, πλούσιος σε ολεανολικό οξύ, που ενδυναμώνει την φυσική άμυνα του δέρματος να αναπλάθεται.

 

 

Για το νέο προϊόν δημιουργήθηκαν τρία υπέροχα videos, στην Costa Rica, στη Σαρδηνία και στην Ελλάδα. Εδώ, που το μπλε είναι πιο ιδιαίτερο και πιο μοναδικό από οπουδήποτε αλλού.

 

 

Enjoy

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Εντυπωσιακή ιδέα. Ονειρικό βίντεο. Αναμφισβήτητα, ενδιαφέρον το serum από μία εταιρεία που δεν είναι εύκολο να σε απογοητεύσει.
    Η προβολή της Ελλάδας δεν μπορεί παρά να είναι θετική. Αρκεί να έχουμε την ικανότητα να προστατεύσουμε και να εκμεταλλευόμαστε συνετά τον πλούτο μας.

  2. Υπεροχο,ανεπαναληπτο και πολυαγαπημενο χρωμα,το μπλε της Ελλαδας μας !!!!

  3. ….oi δυο τελευταίες προτάσεις της Αμαλίας με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη….τα είπε ΟΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ….όσο για το προ’ι’όν, το θες απλά γιατί είναι CHANEL….it’s all about blue…it’s all about Chanel….καλό απόγευμα Κυριακής!!

  4. @Celia, ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης. Και υπόλοιπο Κυριακής!

  5. Πανέμορφο βίντεο και πώς αλλιώς θα ήταν αφού συμμετέχει και η Ελλάδα που σαν το μπλε της δε νομίζω να υπάρχει πουθενά αλλού!

  6. Μαστίχα χιώτικη στο βίντεο! Τι έκπληξη!

  7. Τόσο αισιόδοξο που στην διαφημίζεται η μαστίχα χιου και ειδικά από έναν οίκο όπως η Chanel και το προϊόν άκρως ενδιαφέρον

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.