Maybelline New York: 5 νέα προϊόντα και review για το Eraser Eye Concealer

 

maybelline-new-york-open

 

 

Ας ρίξουμε σήμερα μια ματιά σε πέντε νέα προϊόντα μακιγιάζ της Maybelline New York καθώς και στο πολύ αναμενόμενο “Τhe Eraser Eye Concealer”.

 

 

Super Stay 24H

To γνωστό long wear κραγιόν Super Stay 24H με ακόμα πιο έντονο pigment για πλούσιο χρώμα και σε πέντε νέες αποχρώσεις. Τιμή -που και αυτή είναι νέα- στα 11,90Ε

 

 

 

super-stay-shades

 

maybelline-super-stay

 

 

 

 

Dream Cushion Foundation

To Dream Cushion Foundation για nude επιδερμίδα με ένα μόλις πέρασμα από το “μαξιλαράκι”  και 30% περισσότερα pigments, για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη. Στη φόρμουλά του περιλαμβάνει και ενυδατικό serum  για φρέσκο και δροσερό αποτέλεσμα. Τιμή 14,90Ε

 

 

dream-cushion-2

 

dream-cushion

 

 

 

Dream Brightening Creamy Concealer

 

Χαμός με τα eye brightening tutorials στο you tube- η αγορά των κονσήλερ είχε μια αύξηση της τάξης του 126% την χρονιά που μας πέρασε και από εκεί και η έμπνευση για το Dream Brightening Creamy Concealer που υπόσχεται στη στιγμή λαμπερό και πολύ φωτεινό αποτέλεσμα γύρω από τα μάτια, αλλά ελαφριά κάλυψη. Με κρεμώδη φόρμουλα, ανάλαφρες και διακριτικές πέρλες για λάμψη και σε packaging που θυμίζει jumbo μολύβι για ευκολία στη χρήση και mobility. Τιμή 9Ε.

 

 

creamy-concealer-NEW

 

 

Brow Precise

 

Mια μάσκαρα φρυδιών με μικρό ίνες (fibers) ιδανική για όσες έχουν ατίθασα φρύδια με κενά. «Έξυπνο» βουρτσάκι που έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να γεμίζει και να δίνει χρώμα μόνο εκεί που χρειάζεται και gel φόρμουλα που δίνει ένταση στο χρώμα και τον όγκο δημιουργώντας 3D effect. Τιμή 6,90

 

 

BROW

 

 

Τhe Eraser Eye Concealer Instant Anti Age, ή Instant Age Rewind (ή ακόμα πιο απλά, όπως το λέω εγώ Eye Eraser)

 

Άφησα λοιπόν τελευταίο το Eraser Eye Concealer  για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος διότι πλέον το δοκίμασα και εγώ και έχω να γράψω περισσότερα. **

 

 

Όταν το πήρα στα χέρια μου, διάβασα το Δελτίο Τύπου που έλεγε «Το μόνο concealer με ενσωματωμένο σφουγγαράκι που κάνει τους μαύρους κύκλους και οτιδήποτε θέλεις να κρύψεις κάτω από τα μάτια σου (ή και αλλού) παρελθόν.»

 

 

Θα μείνω στην παρένθεση στο «ή και αλλού» γιατί δεν σας κρύβω ότι (για τους δικούς μου λόγους) αυτό ακριβώς έκανα. Κατ’ αρχήν το εφάρμοσα κάτω από τα μάτια μου, η εφαρμογή του είναι πανεύκολη με το ενσωματωμένο σφουγγαράκι και στη στιγμή είδα ότι απλώνεται υπέροχα σαν βελούδο και ενώ φωτίζει άμεσα τα μάτια και κρύβει ατέλειες (δεν-κοιμήθηκα- καλά- αλλά- δεν-φαίνεται-) είναι σα να μη φοράς τίποτα, γίνεται αμέσως ένα με το δέρμα.  Δεν είναι μόνο προϊόν μακιγιάζ, είναι και προϊόν περιποίησης αφού στη φόρμουλά του βρίσκουμε και εκχύλισμα από Goji Berry και Haloxy ( το Haloxy είναι ένα πατενταρισμένο συνθετικό αντιρυτιδικό υλικό για την περιοχή των ματιών που καταπολεμά μαύρους κύκλους και σακούλες).

 

 

Μου άρεσε τόσο πολύ το αποτέλεσμα γύρω από τα μάτια μου που σκέφτηκα «και δεν το απλώνω και γύρω από τη μύτη- στις γνωστές κοκκινίλες;” Μια χαρά και εκεί. Μετά το άπλωσα γύρω από τα χείλη και τέλειωσα με το πηγούνι.  Έχουν περάσει 15 μέρες και κοντεύω να το τελειώσω. Ο δικός μου λόγος που έγραψα παραπάνω είναι ο εξής: μετά το χημικό πήλινγκ που έκανα, η Dr Μάρρα μου σύστησε όσο μπορώ και αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος  να αποφεύγω για λίγο καιρό το foundation.  To Eraser Eye Concealer μου έδωσε τη λύση. Και αψεγάδιαστη επιδερμίδα (στα σημεία που το χρειάζομαι) και μαζί με το κραγιόν, έχω πλέον και αυτό μαζί μου παντού .

 

 

age-rewind

 

 

 

Κοστίζει 9Ε και είναι από τις φορές που χαίρομαι πραγματικά για το λανσάρισμα ενός προϊόντος  το οποίο αν και το βρίσκεις σε τόσο προσιτή τιμή,  δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, από άλλα ακριβότερα. Σας το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπράβο, Maybelline New York, ποιος να μου το έλεγε, όταν το 2006 σε κορόιδευα γιατί το μόνο που υπήρχε στη συλλογή σου, ήταν μια πράσινη σκιά και δυο τρία προϊόντα ακόμα.

 

 

 

 

** (υποσημείωση: αν δεν δοκιμάσω, δεν προτείνω, απλά ενημερώνω. Ειλικρινά, μου είναι αδιάφορο, το τι γράφεται αλλού και δη στα blogs του εξωτερικού. Ο καθένας έχει την ευθύνη των δικών του αναγνωστριών/ών και εγώ έχω ευθύνη για σας. Και ακόμα και τότε, είναι απόλυτα λογικό να μην συμφωνούμε πάντα.)

 

 

 

31 Σχόλια
  1. Kalimera bbgirls!!!! To concealer einai para poly kalo ontos kai gia tin timi tou den exo logia. Thymamai ta sxolia pou kaname paliotera (den thymamai akrivos) gia ti Maybelline kai pragmatika exei anevei poly ta teleftaia xronia me kainotoma proionta. Thelo na po episis oti to brow Precise einai poly kalo – an xrisimopoieite mascara frydion (ego prosopika xrisimopoio mascara gia ta frydia apo to 1990 pou I moni diathesimi itan I diafanis mascara toy Body shop) tha sas aresei poly giati ti vourtsaki einai katapliktiko!
    filia polla bbgirls!!

  2. @Julia Οπως φαντάζεσαι επηρεασμένη από την προχθεσινη μας κουβέντα περί του φημισμένο eraser πήγα χθες και το πήρα. Κι επηρεασμένη πάλι από την δική σου πρακτική εφαρμογή, σημερα το φοράω….. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ως foundation!!!!!! Ναι, δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από το ROLLS ROYCE των … concealer να πω? Των foundation να πω? Των πολυχρηστικών προιόντων να πω? Η καημένη η πωλήτρια στο Χόντο ήθελε να μου δώσει το πιο ανοιχτό χρώμα. “Αυτο μου λεει είναι για σας…” “Οχι” της λέω “εγω θέλω το beige nude για να το φοράω σε όλο το πρόσωπο.” Αναυδη αυτή “Μα δεν είναι για όλο το πρόσωπο”…. σου λεει μπλέξαμε με τρελλή…. “Ναι, αλλά εγω θέλω να το φοράω”… “Καλά τότε πάρτε το beige nude” συγκατάνεψε…! Το φοράω αυτη τη στιγμή και είναι ένα με το δέρμα μου! Περισσότερο από τέλειο προιόν, για καθε στιγμή, στην τσάντα, για retouch, για ολοκληρωμένο μακιγιάζ! Maybelline μας ακούς???

  3. @ΜariaA: Ναι και για την μάσκρα έχω ακούσει καλά σχόλια αλλά εγώ επειδή δεν έχω πρόβλημα με ατίθασα και “άδεια” φρύδια (το αντίθετο θα έλεγα, από φρύδι, πολύ..) προτιμώ την μάσκαρα της Radiant Professional ή το Goof Proof Brow Pencil της Benefit.

  4. @Stella:
    Ω, Θεέ μου, ω Θεέ μου.. πότε πρόλαβες καλέ?? Ευτυχώς σωθήκαμε με την τιμή, γιατί βλέπω να τα αγοράζουμε τρία, τρία.. Για να μη σου πω το καλοκαίρι, που πάντα θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ…thank you, thank you MNY!

    Στο μεταξύ- δεν ξέρω αν το κατάλαβες- αλλά την κάναμε τη ζημιά.. θα χρησιμοποιούμε Eye Eraser ως foundation και θα ρίξουμε στα βάραθρα τις πωλήσεις των actual foundations.. Ούτε ψύλλος στον κόρφο μας. Μήπως χρειάζεστε καμιά τηλεφωνήτρια εκεί που είσαι; Ομιλώ και την αγγλική.

  5. @Ju: 5 trixes exo kai ksanthes ki epeidi opos leei kai I Litsa den mporo na vro me frydia vammena me markadoro panta xrisimopoiousa mascara. To molyvi goof Proof einai eksairetiko kai to xrisimopoio otan thelo na doso perissoteri emfasi alla gia to kathimerino grigoro proino I mascara einai arketi!
    Evgale ligo ilio simera!!
    xoxo

  6. @Julia Για το καλοκαίρι θα είναι τέλειο το σκέφτηκα ήδη, αλλά υπάρχει ένα gap… Οι αποχρώσεις είναι μόνο δυο και εγω πήρα ήδη την σκούρα, η οποία είναι τέλεια πάνω μου. Το καλοκαίρι όταν θα μαυρίσω εστω και λίγο, γιατι το αποφεύγω συνειδητά… αυτη θα είναι μαλλον ανοιχτή… οπότε…
    Θέλω κι εγω πάντως να δω πόσο θα κρατήσει, γιατι η αληθεια είναι, ότι ως ποσότητα είναι 6gr και πολύ λογικό άλλωστε, αφού ο σκοπός του είναι concealer και ουχί foundation…. (δεν μας είχαν υπολογίσει στην Maybelline). Οπότε ισως αργότερα κάνοντας τον πολλαπλασιασμό να μην είναι και τόσο οικονομικό, όσο το υπολογίσαμε με την τιμή των 9€ ανά συσκευασία. Ωστόσο θα εξακολουθεί να είναι αναντικατάστατο για μόνιμη θεση στην τσάντα και retouch του μακιγιάζ στη διάρκεια της μέρας.
    Μα η τέλεια απόχρωση σου λεω!!!! Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είναι υπέροχο το δέρμα μου!

  7. Θα ήθελα να αγοράσω το Dream Brightening Creamy Concealer για τα μάτια και το Eraser Eye Concealer για να το χρησιμοποιώ όπως η Στέλλα σε όλο το πρόσωπο-είναι κάτι που το κάνω και με άλλα κονσίλερ και μου αρέσει το αποτέλεσμα.

  8. Τελειο αρθρο.Θελω παρα πολυ να παρω το consiler,μου εχει εξαψει την περιεργεια πραγματικα με των τοσο ντορο που γινεται.Μου αρεσουν πολυ και τα long stay 24 κραγιον,τελεια τα χρωματα.thanks για το review:)

  9. @Stella: Το χρησιμοποιώ ήδη 15 μερες καθε μερα. Αν βγάλω και τις επόμενες 15, ειμαι μια χαρα για χρήση ενός μήνα. Για το καλοκαίρι εχεις δίκιο αλλα πιστευω θα κυκλοφορήσει και σε λιγο πιο σκούρες αποχρώσεις και για άλλες αγορές.Οπως και να εχει, ήλιος στο πρόσωπο δεν με ξανα βλεπει οποτε καλά ειμαι.

  10. @Julia Ναι μου ειπαν, ότι στο εξωτερικό κυκλοφορει και σε πιο σκούρες. Το μαύρισμα πάντως στην Ελλάδα, το αποκτάμε έστω και ως sunkissed look, ακόμα και μέσα στο σπίτι…. You know….

  11. Καλημέρα!!!
    Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το αγοράσω !! Το ειχα δει που είχε κυκλοφορήσει τόσο καιρο πριν
    στο εξωτερικό και ειχα λυσαξει που δεν είχε έρθει!! Βεβαια με ταλαιπώρησε λιγάκι γιατι απο την πρώτη
    στιγμή η ανοιχτή απόχρωση είχε εξαντληθεί……
    Τώρα για το προιον ενα εχω να πω ειναι Εξαιρετικό!!! Εχω μαύρους κύκλους και θελω καθημερινή
    κάλυψη χωρις να ειναι κάτι βαρύ ,γιατι και λόγο ηλικίας (περισσότερη ξηρότητα) τα περισσότερα κονσιλερ
    κάθονται στις γραμμές! Αυτο όχι μόνο δεν κάθεται αλλα κρατάει και ώρες!!! Το μόνο αρνητικό αν μπορείς ΝΑΤΟ πεις και έτσι ειναι ότι στην πρώτη χρηση οταν το στρίβεις βγαίνει παραπάνω προιον! Να φαντάστηκε το γύρισα μέχρι να βγει και απο τότε δεν ξανά χρειάστηκε να το ξανά κανω !! Αυτο που έμενε στο σφουγγαρακι ήταν αρκετό για τις επόμενες φορές!!
    @Τζουλια έξυπνη ιδέα και για χρηση στο υπόλοιπο πρόσωπο!! Δεν το ακούει η εταιρεία να το βγάλει και σε πιο μεγάλο για τέτοια χρηση!! Π.χ οπως το cushion της estee!!!

  12. Γεια σας bb girls! καλέ είμαστε τρελές όπως είπε και η πωλήτρια στη Stella!Τι άλλο θα σκεφτούμε δεν ξέρω μετά από το concealer που έγινε foundation! Θα τα πάρω ένα-ένα.Πέρυσι το καλοκαίρι με ενημέρωσαν στο stand της clinique ότι κυκλοφόρησαν κάποιες συσκευασίες ταξιδίου και αν ενδιαφερόμουν να αγοράσω κάτι.Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή,δοκίμασα και μου άρεσε ήταν ένα foundation το οποίο έμπαινε και ως concealer.Ήταν τέλειο! Τέλειο μέχρι να γνωρίσω το radiant που μου χάρισε το bb και ξετρελάθηκα! Γενικά,ό,τι προτείνει η Τζούλια ανεπιφύλακτα και το αγοράσω, πάντα το ευχαριστιέμαι.Δεν μπορώ να βάλω πλέον αυτό της clinique αλλά μόνο της radiant.Συγκεκριμένα,το βάζω ως “δεύτερο”.Τώρα με έβαλε σε σκέψεις η δασκάλα,λέτε να είναι αυτό ακόμα καλύτερο;

  13. kalispera Julia bbgirls!! entaksei gia ta Super Stay den mporo na po kati kserete oti ta latreyo an thimame kala prepei paliotera na eixa kanei k ena post gia ta alla omos k idika gia to Eraser Eye Concealer ksetrelathika k eno to exeis dokimasei k exeis ksetrelathei se empisteyome k trexo na to paro…. filakiaaaa

  14. Θα συμφωνήσω με όλα όσα λέτε για το πόσο καλό είναι το Age Rewind Concealer. Αλλά θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση μιας και είδα ότι γίνεται αναφορά: στην Αμερική που ήμουν μέχρι πριν 3 μήνες, υπάρχει το αντίστοιχο του Age Rewind Concealer σε μορφή foundation, όπου είναι σε πιο μεγάλη συσκευασία και με μεγαλύτερη επιφάνεια σφουγγαριού (προφανώς για να καλύπτει μεγαλύτερες επιφάνειες). Επίσης στην Αμερική το concealer κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις για ανοιχτά, μεσαία και σκούρα δέρματα (ενώ σε εμάς ήρθαν μόνο οι 2, εκ των οποίων η ανοιχτόχρωμη θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με την επιδερμίδα της μέσης Ελληνίδας γιατί έχει ροζ υποτόνους που αντί να καλύπτει τους μαύρους κύκλους, τους γκριζάρει τελικά)!

  15. Γεια σας Διαβασα και εγω πολλα αρνητικα αλλα και θετικα. Χρησιμοποιω το concealer του ΥSL που οντως ειναι εξαιρετικο αλλα τιμη που ουτε κατα διανοια με αυτη της Maybelline. Σιγουρα αν δεν βγαλει αλλη εταιρεια κατι εξισου η καλυτερο concealerαυτη θα ειναι η επιλογη μου Τζουλια εχει δικιο η marianna οταν εχεις δοκιμασει κατι και το προτεινεις ειναι οντως το καταλληλοτερο Καλο απογευμα

  16. Παρα πολυ μου αρεσε η συγκεκριμενη παρουσιαση!Η MAYBELLINE πραγματι εχει αναβαθμισει αισθητα τα προιοντα της,τοσο ποιοτικα,οσο και απο πλευρας λανσαρισματος και συνεχους ανανεωσης αυτων.ΚΑθοτι concealer junkie,δε θα μου ξεφυγει ετουτο το περιφημο!Να δω αν ανταποκρινεται σε ολα οσα εχω κατα καιρους διαβασει και ακουσει!

  17. …εγώ είμαι λάτρης των value for money προ’ι’όντων της maybelline…ποιος σας είπε πως μόνο εσείς το φοράτε το eraser σε όλο το πρόσωπο;;;Χαχαχα…

  18. Το eye eraser μου έκανε κλικ.Τα μάτια μου έχουν ψιλοσακουλιάσει από κάτω.Η λύση είναι το νυστεράκι…αλλά επειδή ο φόβος είναι μεγαλύτερος από την ανάγκη διόρθωσης…θα δοκιμάσω το παραπάνω προϊόν μια και dear Julia εμπιστεύομαι την γνώμη σου…Ε,όλο και κάτι θα καλύπτει….

  19. Πάντα είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις για καλά οικονομικά προϊόντα. Πόσο μάλλον όταν έχουν περάσει το crash test Julia.

  20. Αχ J μες το μυαλο μου εισαι…ή μαλλον μεσα στον η/ υ μου..που παταω γραμμα και εμφανιζεται απο το ιστορικο …ταδε tutorial …δεινα vs … εχω λαλησει η γυναικα!!!

  21. @chrispaneli: Είναι λογικό να υπάρχουν έξι αποχρώσεις στην Αμερική (και λίγες μου φαίνονται) εφόσον ο πληθυσμός αποτελείται, από καυσκάσιες, ασιάτισες, αφροαμερικανίδες και λατίνες. Γι αυτό έγραψα ότι σε άλλες αγορές κυκλοφορούν περισσότερες αποχρώσεις.

    Στην Ελλάδα, για τους γνωστούς λόγους που όλοι ξέρουμε η εταιρεία αποφάσισε να φέρει 2 κωδικούς- έναν αρκετά ανοιχτό (για πολύ ανοιχτόχρωμες πχ Litsa παραπάνω) και το Beige Nude που φοράω εγώ και πιάνει μεγάλη γκάμα ελληνίδων με σταράτο δέρμα.

    Για το άλλο που λες “age rewind conceler σε μορφή foundation” δεν το καταλαβαίνω. Εννοείς “age rewind foundation?” Ή απλά concealer με μεγαλύτερο σφουγγαράκι;

  22. @όλες:

    Για να μην υπάρξει παρεξήγηση και μπερδευτούμε. Δεν έγραψα σε καμία περίπτωση ότι το Eye Eraser είναι foundation. Είναι concealer. Eξ’ άλλου έχω γράψει πολλές φορές ότι σε ερημονήσι θα έπαιρνα μαζί μου “foundation, μαύρη μάσκαρα, κόκκινο κραγιόν” (και όχι concealer)

    Όμως: Σε περιπτώσεις όπως η δική μου- που για λίγο καιρό έπρεπε να αποφύγω το foundation σε όλο το πρόσωπο ή σε καλοκαιρινές διακοπές που πάντα το less is more, κάνει και τη δουλειά του foundation- αλλά φυσικά όχι σε όλο το πρόσωπο. Δεν το απλώνω και σε μέτωπο και σε μάγουλα και σε όλο το σαγόνι, όπως το foundation.

    Το απλώνω μόνο γύρω από τα μάτια (προφανώς) γύρω από τις κοκκινίλες της μύτης και λίγο γύρω από το στόμα και το πηγούνι και έχω ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα κάλυψης. Μέχρι εκεί.

    Το go to foundation το δικό μου, είναι το Estee Lauder Double Wear Cushion και το έχω γράψει κιόλας.

    Επίσης έχω γράψει, ότι από τα ευρείας foundation έχω αδυναμία στο Max Factor Lasting Performance και σε όλα του Armani. Και σε κάποια ακόμα, αφού κατά καιρούς, πρέπει να δοκιμάζω αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά.

  23. @marianna: Και η Stella μου έλεγε τις προάλλες ότι έχει ενθουσιαστεί με το Iluminator concealer της Radiant Professional.

  24. @Maryl: Δοκίμασα και το Dream Brightening Conceler. Μου άρεσε για ένα φρέσκο μακιγιάζ, αξίζει.

  25. Ακριβώς!!! για το Iluminator Concealer της Radiant Professional μιλούσαμε και προέκυψε το θέμα για το Eraser! Το συγκεκριμένο της Radiant είναι επισης ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό και οφείλω να ομολογήσω, ότι έχει κι ένα tip παραπάνω: απίστευτη λάμψη στην περιοχή. Ειδικά όταν το απλώνω και στο τόξο των φρυδιών μπορώ να αντικαταστήσω και την ανοιχτόχρωμη σκιά στο σημείο αυτό. Οπως αντιλαμβάνεστε τα BBgirls πειραματίζονται συνεχώς… Κάνουν το concealer foundation και το concealer illuminator σκιά …. και μη χειρότερα με τα μυαλά μας…

  26. @chrispaneli Λοιπόν, αυτο με το γκριζάρισμα των μαύρων κύκλων είναι η αχίλλειος πτέρνα των concealer….

  27. @Stella: Μπράβο! Ακριβώς έτσι είναι, το θυμήθηκες!!
    Μα, επιβάλλεται να πειραματειζόμαστε πιστεύω. Ακόμα και τις ίδιες τις εταιρείες βοηθάμε με αυτόν τον τρόπο, για να δημιουργούν συνεχώς καινοτόμα προιόντα. Για να μη σου πω, το πόσο βοηθάμε η μια την άλλη.

  28. ψήθηκα ήδη για το κονσίλερ και το προιόν φρυδιών αλλά θέλω οπωσδήποτε και το αντίστοιχο foundation! γιατί αργούν τόοοοσο να τα φέρουν????

  29. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΩ.ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.