Beloved Accessory: Sunglasses!

KAREN-WALKER-SS17-03

 

 

Λατρεμένα γυαλιά ηλίου, ένα από τα ωραιότερα αξεσουάρ,  που μπορεί να δώσει ένα έξτρα οomph ακόμα και στο πιο απλό outfit, ενώ στη χώρα μας με την έντονη ηλιοφάνεια, είναι απλά επιβεβλημένο για πολλούς λόγους.

 

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου δεν είναι ποτέ αρκετό, αν και εγώ παρόλο που έχω αρκετά, κάποιες φορές «κολλάω» με κάποιο που θα με βολέψει και ξεχνάω να το βγάλω από πάνω μου. Λάθος, μέγα λάθος και θα επανορθώσω, το υποσχέθηκα στον εαυτό μου.

 

 

Για παράδειγμα μπορείς να πεις όχι, σε αυτή τη νέα συλλογή της Chanel, Camelia Spring 2017 με την εμβληματική καμέλια του οίκου το αγαπημένο λουλούδι της Gabrielle? Τη λες και κάπως εφηβική θα μου πείτε τώρα (ειδικά αυτά με τους ροζ φακούς) αλλά ταιριάζει και με τα εφηβικά προϊόντα ομορφιάς που θα βάλουμε στο νεσεσέρ μας αυτή την Άνοιξη.

 

 

Chanel-Camelia-sun-glasses

 

 

Πρόσφατα η εταιρεία  Gentle Monster, ένωσε τις δυνάμεις της με την unique Tilda Swinton και το αποτέλεσμα είναι μια νέα συλλογή γυαλιών SS 2017, που και σούπερ cool να μην ήταν, αφού πήραν για μοντέλο την Tilda, έγινε cool, αξιωματικά.

 

 

tilda-swinton-gentle-monster-1

 

 

tilda-swinton-gentle-monster-2

 

tilda-swinton-gentle-monster-3

 

Ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και η συλλογή της Karen Walker SS 2017 «Transformers» (από εκεί και η φωτογραφία που ανοίγει το post)

 

 

KAREN-WALKER-SS17-01

 

 

KAREN-WALKER-SS17-02

 

 

KAREN-WALKER-SS17-04

 

 

AREN-WALKER-SS17-05

 

 

KAREN-WALKER-SS17-07

 

AREN-WALKER-SS17-08

 

 

Η Ελένη μας απέκτησε αυτό το υπέροχο ζευγάρι γυαλιά ηλίου Michael Kors από το mygoodcloset.

 

eleni-michael-kors-mygoodcloset

 

 

Kαι εγώ απέκτησα, αυτά τα Chanel, προσφάτως από το mygoodcloset

 

chanel-closet

 

 

 

Και πάρτε και λίγες ακόμα ιδέες από τις ανοιξιάτικες κολεξιόν που μπορεί να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

 

 

Saint Laurent by Anthony Vaccarello

 

SAINT-LAURENT

 

Miu Miu

 

MIU-MIU-2

 

Celine

 

CELINE-

 

Gucci

 

GUCCI-

 

Υπέροχο video, για τη συνεργασία της Tilda Swinton με τη Gentle Monster. Μικρό έργο pop τέχνης.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. ….αχ,αυτό το λάθος το κάνω κι εγώ με τα γυαλιά(άσχετο αλλά το κάνω και με τις τσάντες)…τα βολεύομαι και τα φοράω για μέρες συνεχώς….οι ροζ φακοί,τέλειοι…πέρυσι έβαλα νέους φακούς σε ένα ζευγάρι vogue που είχα…όχι τόσο ροζ όσο αυτοί της φωτό,λιγότερο….

  2. Καραγαπημενο αξεσουάρ τα γυαλια ήλιου!!! Δεν μπορω χωρις αυτά!! Να φανταστείς τα φοράω και με
    Συννεφιά !!!! Μονο οταν βρέχει δεν τα φοράω!!!

  3. Τζούλια μου και εγώ κολλάω μόνιμα με ένα γυαλί και ενώ έχω πολλά ζευγάρια θα φοράω συνέχεια αυτό!! Μου αρέσουν πολύ τα γεωμετρικα σχέδια στα γυαλιά και ιδιαίτερα τα Miu Miu και τα chanel!!Διστάζω να ψωνίσω όμως γυαλιά χωρίς να τα δοκιμάσω πρώτα..

  4. …kαλά, εγώ τα φοράω και με βροχή καμιά φορά!!!Mην γελάτε…αλλά -όπως είπε κι η Maryl- δεν αγοράζω γυαλιά,αν δεν τα δοκιμάσω πρώτα…έχω πάντα τον φόβο πως δεν θα κάτσουν σωστά στο πρόσωπό μου.

  5. Να τα χαρείτε τα καινούργια σας γυαλάκια Ελένη και Τζούλια.
    Αγαπημένο αξεσουάρ, αν και δεν είμαι τολμηρή στις επιλογές μου.

  6. @Celia: Λοιπόν με τις τσάντες, κάνω το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί μέσα σε μια μέρα, να κρατήσω έως και τρεις.. άλλη για ψώνια, άλλη για επαγγελματικό ραντεβού, άλλη το βράδυ. Το οποίο είναι και αυτό βέβαια πρόβλημα, τσάντες παντού στο σπίτι και εγώ να μη θυμάμαι σε ποια ακριβώς έχω τα κλειδιά, αλλού το πορτοφόλι, αλλού το κραγιόν, κλπ κλπ, πρέπει να το φτιάξω αυτό και να το κόψω.

  7. @SofiaT: Φυσικά και με συννεφιά! Δεν το συζητώ. Εγώ κιόλας λόγω φακών επαφής, βρέξει, χιονίσει το γυαλί.

  8. @Maryl: Συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά πλέον πάνω κάτω, ξέρω τι μου πηγαίνει. Τα μεγάλα ας πούμε, μου πάνε. Τα πιο μικρά, πρέπει και εγώ να τα δοκιμάσω για να είμαι σίγουρη.

  9. @Amalia: Α, μα αυτό είναι το τέλειο με τα γυαλιά! Μπορούμε να είμαστε όσο τολμηρές θέλουμε και δύσκολα να πέσουμε έξω!

  10. τα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο αξεσουάρ χειμώνα καλοκαίρι .
    Κυκλοφορούμε πιθανόν αμακιγιάριστες , χωρίς περιποιημένα μαλλιά , με πρόχειρα ρούχα , αλλά με τα γυαλιά ηλίου κατάλληλα επιλεγμένα και τολμηρά κατά προτίμηση και ένα έντονο κραγιόν , έχουμε μεταμορφωθεί στη στιγμή με τον πιό εντυπωσιακό τρόπο.
    Τζούλια μου τώρα διάβασα το άρθρο , με μεγάλη καθυστέρηση , πως το έχασα δεν ξέρω , αλλά πραγματικά ενθουσιάστηκα και με την παρουσίαση και με τα μοντέλλα που μας δείχνεις.
    Κορίτσια σπεύστε ! Κυριολεκτικά γινόμαστε άλλοι άνθρωποι με ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιά , διαφορετικό από ότι συνηθίζαμε μέχρι τώρα.
    Φιλιά σε όλες και Τζούλια ξέρεις , τα περισσότερα σε σένα !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.