Μέρα Ομορφιάς και Total Make Over με Radiant και Lorvenn!

 

radiant-lorvenn-beauty-day

 

 

Γεια σας bb girls,

σήμερα θα σας μιλήσω για την πρωτόγνωρη και φανταστική εμπειρία που μου δόθηκε η ευκαιρία να βιώσω μέσα από το διαγωνισμό του bb κάνοντας ένα make over που περιλάμβανε βαφή και περιποίηση μαλλιών, περιποίηση προσώπου και μακιγιάζ σε μια υπέροχη beauty μέρα!

 

Βλέποντας το όνομα μου στην ανακοίνωση της νικήτριας για τον διαγωνισμό περιποίησης προσώπου κι μακιγιάζ απο την Radiant καθώς και περιποίησης μαλλιών απο την LORVENN, ένιωσα πολύ τυχερή και χαρούμενη.

 

Ως φοιτήτρια αλλά ταυτόχρονα και εργαζόμενη σπάνια βρίσκω χρόνο για να περιποιηθώ τον εαυτό μου και να αφιερώσω στο δέρμα και τα μαλλιά μου την κατάλληλη φροντίδα και το χρόνο που χρειάζονται. Τα υγιή μαλλιά και το καθαρό και λαμπερό πρόσωπο είναι το α και το ω για να δείχνει μια γυναίκα όμορφη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και διάθεση. Αυτός είναι και ο λόγος που ενθουσιάστηκα τόσο πολύ για την ημέρα περιποίησης απο τις δύο αυτές καταπληκτικές εταιρείες.

 

 

radiant-professional

 

 

Όταν έφτασα με υποδέχτηκαν ζεστά χαμόγελα. Πέρασα πρώτα στο χώρο της LORVENN για την περιποίηση των μαλλιών μου. Τελευταία στιγμή πήρα την απόφαση να αλλάξω και το χρώμα καθώς είχα πολύ καιρό να το ανανεώσω. Οι κοπέλες με εξυπηρέτησαν με κάθε δυνατό τρόπο. Η κοπέλα που ανέλαβε τα μαλλιά μου,  μου έδειξε το χρωματολόγιο, κατάλαβε αμέσως το χρώμα που ήθελα να πετύχω και με καθοδήγησε προτείνοντάς μου τα σωστά νούμερα βαφών.

 

Τα μαλλιά μου είχαν αποκτήσει ένα έντονο κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα από το όμπρε και τις προηγούμενες βαφές και η ρίζα είχε κατέβει αρκετά, σχεδόν ως τους λοβούς των αυτιών μου. Η πολύ γλυκιά και ευγενική Παναγιώτα μου εξήγησε πως θα πρέπει να φροντίσει τα μαλλιά μου κι ότι πάλι θα προχωρούσε σε μια διπλή απόχρωση για τις ρίζες και τις άκρες με τις νέες αποχρώσεις της βαφής LORVENN COLORFIX με πρωτεΐνες από αμύγδαλο και βιταμίνη C. Δίνουν μου είπε η Παναγιώτα, εκπληκτικό φυσικό χρώμα, μεταξένια απαλότητα και λάμψη. Πέρασε πρώτα τις ρίζες με μία απόχρωση πολύ κοντά στο φυσικό μου χρώμα, αλλά πιο φωτεινό ώστε να διατηρηθεί η διαφορά ρίζας – άκρης.

 

1

 

 

2

 

 

Στις άκρες επειδή το χρώμα είχε γίνει από χρυσοκίτρινο ως πορτοκαλί κι έπρεπε να φύγει, έκανε ένα πιο ψυχρό ρεφλέ σε όλο το μήκος τους. Έτσι έσβησε την κιτρινίλα που είχα και δημιουργήθηκε μια πιο γλυκιά μπεζ – ξανθιά απόχρωση που απ΄ όσο μου είπε η Παναγιώτα είναι η τελευταία τάση στη μόδα!

 

 

3-

 

 

4

 

 

Χάρηκα πολύ περισσότερο, όταν μου έδειξε το δειγματολόγιο, έναν πολύ χρήσιμο Οδηγό με προτάσεις καθώς και με τις αποχρώσεις της Βίκυς Καγιά (το πρόσωπο της μάρκας) και μου έδειξε ποιες ακριβώς θα χρησιμοποιούσε για τα δικά μου μαλλιά. Ήταν επίσης πολύ ωραίο, όταν μου είπε, ότι η φυσική βάση των μαλλιών μου είναι πολύ ωραία και σε συνδυασμό με την απόχρωση της επιδερμίδας μου μπορώ να κάνω στη ζωή μου, όποια απόχρωση θέλω χωρίς ενδοιασμούς. Από κόκκινο έως ξανθό και μαύρο! Ήδη σκέφτομαι ένα φυσικό κόκκινο για το μέλλον για να ταιριάζει με τις φακίδες μου!

 

7-

 

 

Στη συνέχεια μ΄ έλουσε κι ενυδάτωσε τα μαλλιά μου μ΄αυτά τα φανταστικά προϊόντα σαμπουάν και conditioner COLORFIX PURE. To σαμπουάν και το γαλάκτωμα μου εξήγησε η Παναγιώτα είναι ειδικά για αμέσως μετά τη βαφή. Κρατούν το χρώμα λαμπερό, μαλακώνουν τα μαλλιά και τα δυναμώνουν. Ηδη από τον λουτήρα τα ένοιωσα πολύ απαλά κι ενυδατωμένα όσο ποτέ πριν.

 

5

 

 

6-

 

 

Μόλις στέγνωσαν λίγο τα μαλλιά μου και είδα το τελικό χρώμα , ίσως ακουστεί υπερβολικό, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τα μαλλιά μου είχε πάρει αυτή την μπεζ απόχρωση του φυσικού ξανθού που τόσο καιρό προσπαθούσα να έχω αλλά δεν τα κατάφερνα. Δυστυχώς η τρίχα μου έχει την τάση να κοκκινίζει και το τελικό αποτέλεσμα βγαίνει χρυσοχάλκινο.Όχι όμως με τις βαφές LORVENN αλλά και τα έμπειρα χέρια της Παναγιώτας που έβγαλαν αυτό το ιδανικό αποτέλεσμα.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε η περιποίηση προσώπου στο studio της Radiant Professional και είμαι έτοιμη για μια σπέσιαλ περιποίηση προσώπου από την πανέμορφη και περιποιητική Έλενα.

 

 

Στην αρχή καθάρισε το πρόσωπο μου με το γαλάκτωμα Pure & Gentle Cleansing Μilk. Ακολούθησε ένα ελαφρύ κρεμώδες πήλιγκ με το Peeling Exfolianting Cream και η Balancing Lotion για να ενυδατωθεί το δέρμα.

 

 

8-

 

9

 

 

Ήρθε η ώρα που περίμενα! Η ώρα να δοκιμάσω την υπέροχη Instant Glow Mask της Radiant! Έπρεπε να μείνω δέκα με δεκαπέντε λεπτά ανέκφραστη εντελώς για να μην σπάσει η μάσκα.Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσα μικρά τσιμπηματάκια σε όλο το πρόσωπο αλλά δεν ανησύχησα , η Έλενα με είχε ενημερώσει για την αίσθηση.

 

 

10

 

 

12

 

Η περιποίηση ολοκληρώθηκε, περνώντας η Έλενα το δέρμα μου πάλι με Balancing Lotion, αυτή την φορά για να κλείσουν οι πόροι και τελείωσε με τις De-Puffing Eye Cream και 24h Cream με Spf 15. Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να ακουμπήσω τα μάγουλα μου που πραγματικά ήταν πιο απαλά από ποτέ.

 

 

13

 

14

 

 

Ξεκινάει η ώρα του μέικ- απ.

 

Η Έλενα εφαρμόζει το primer Luminesse pre-makeup No 02 το προσωπό μου. Στη συνέχεια απλώνει με πινέλο το Wonderlight serum make up στην απόχρωση νούμερο 01, ένα πολύ λαμπερό και ανάλαφρο make up και έπειτα χρησιμοποιεί την πούδρα air touch finishing powder για να σταθεροποιήσει την βάση.

 

 

15

 

16-

 

Προχωράει μετά στην τεχνική contouring & strobing με την φανταστική διπλή παλέτα της Radiant που έχει και τα δύο προιόντα bronzer και λάμψης για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Καθώς η Έλενα έκανε το make up μου εξηγούσε πολλές τεχνικές και σε τι χρησιμεύουν. Την ρώτησα για το contouring πώς πρέπει να εφαρμόζεται στο δικό μου σχήμα προσώπου και μου έδειξε την κίνηση που έκανε στα ζυγωματικά για να τα τονίσει καθώς και στις γωνίες του προσώπου μου.

 

 

17

 

18

 

Όταν τελειώσαμε με το foundation και τις τεχνικές για το πρόσωπο, περάσαμε στα μάτια. Η Έλενα με ενημέρωσε για ό,τι ήθελα να μάθω ενώ επέλεξε να κάνουμε την τεχνική που της είπα ότι και εγώ χρησιμοποιώ πιο συχνά , δηλαδή έντονη σκιά στο κόκαλο του βλεφάρου για να δώσει την αίσθηση έντονης γωνίας σε συνδυασμό με eyeliner( artistic liner) και με τη mascara (Magna Lash Mascara).Επέλεξε δύο σκιές professional eye color μια πιο σκούρα σε δαμασκηνί απόχρωση και μία σε ένα πιο ”playful” , ανοιχτό χρώμα.

 

Αρχικά πριν ακόμη προχωρήσουμε στο μακιγιάζ τών ματιών εννοείται ότι δεν παραλείψαμε το φανταστικό concealer της Radiant το αγαπημένο best seller Illuminator στην απόχρωση 3, το οποίο μάλιστα μου έκαναν δώρο και μπορώ να πω ότι έχει γίνει απο τα αγαπημένα μου προιόντα.

 

 

22

 

19

 

 

20

 

 

21

 

 

Στο τελευταίο στάδιο όσον αφορά τα μάτια χρησιμοποιήθηκε ένα ακόμη προΪόν που προσωπικά λάτρεψα και σίγουρα θα πάω να το πάρω:  το Brow Mascara 02. Φανταστικό προΪόν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι απλά ποτέ δεν περίμενα να θελήσω να πάρω κάτι για να σχηματίζω και να βάφω τα φρύδια μου, κι όμως αυτό το προΪόν με το που είδα την εφαρμογή του με έπεισε να πάω να το αγοράσω. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιρίαζει απόλυτα και στο νέο χρώμα των μαλλιών μου οπότε ένας ακόμη λόγος για να επενδύσω στο brow mascara της Radiant.

 

Τέλος περάσαμε στα χείλη όπου η Έλενα χρησιμοποιήσε το υγρό Matt Lasting Lip color στην απόχρωση 33. Αγαπημένο κραγιόν που έχω αγοράσει σε πολλές αποχρώσεις και χρησιμοποιώ καθημερινά.

 

 

28-krayion

 

 

Αλλά η σπέσιαλ περιποίηση δεν έχει τελειώσει. Η Έλενα με περιμένει να χτενίσει τα μαλλιά μου, να τα ισιώσει και να τα κρεπάρει ελαφρά για να τους δώσει όγκο και ν’ αναδειχθεί το υπέροχο νέο χρώμα μου. Με την κρέμα ισιώματος KERATIN SO STRAIGHT της LORVENN αυτό το καταπληκτικό προϊόν που κάνει τα μαλλιά ν’ αντέχουν το styling έως τους 240 βαθμούς θερμότητας προστατεύοντάς τα από τη φθορά, τα μαλλιά μου θα γίνουν ίσια και πλούσια! Περιέχει κερατίνη, πρωτεΐνες μεταξιού και πολυδύναμο βιολογικό σύμπλοκο για λείανση και έλεγχο του φριζαρίσματος, στο οποίο εγώ έχω κι ένα θεματάκι εδώ που τα λέμε…

 

 

keratin-so-straight

 

 

Νατο το υπέροχο νέο μου χρώμα! Πως σας φαίνεται?

 

 

 

final-hair

 

 

Στο τέλος ένιωθα απόλυτα ανανεωμένη , κι ότι πραγματικά έφευγα από αυτό τον χώρο με μία ξεχωριστή ανάμνηση αλλά και γνώσεις στο πώς να φροντίζω και να περιποιούμαι τον εαυτό μου που δεν φανταζόμουν ότι θα αποκτήσω. Το προσωπικό της Lorvenn και της Radiant , απόλυτα εξειδικευμένο αλλα ταυτόχρονα ζεστό και πρόθυμο να λύσει τις απορίες και τις δικές μου αλλά και των υπόλοιπων κοριτσιών που βρίσκονταν στον χώρο.

 

 

Άκομη εκτός απο την πλήρη περιποίηση που μου προσφέρθηκε, οι LORVENN και η Radiant Professional μου έδωσαν φανταστικά δώρα που χρησιμοποιώ και έχω λατρέψει.

 

Θα ήθελα να κλείσω ευχαριστώντας το beautyblog.gr  καθώς και την Radiant Professional και τη Lonvernn για την μοναδική ημέρα που μου χάρισαν.

 

 

Σταματίνα Σιγάλα

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Σταματίνα, Σταματίνα, είσαι μια κούκλα και έγινες κουκλάρα!! Σούπερ περιποίηση και μπράβο στο BB για τις ωραίες ιδέες του. Πάντως τα προϊόντα της radiant πάνε να γίνουν τα αγαπημένα μου, είναι καταπληκτικά. Έχω χρησιμοποιήσει και εγώ το καταπληκτικό concealer τους (Illuminator απόχρωση 3 κι εγώ!) εεε ναι είναι απλά καταπληκτικό.

  2. Κούκλα η Σταματίνα δεν το συζητώ, πολύ ωραίο αποτέλεσμα στο χρώμα των μαλλιών! Γλυκό και φυσικό! Οσο για το μακιγιάζ… σνιφ… σνιφ… σ’ αυτές τις ηλικίες μπορείς να κάνεις τα πάντα και να πειραματίζεσαι με τα πάντα! Αλλη μια φορά ωστόσο, θα πω πόσο περήφανη με κάνει η Radiant, ως μία επιτυχημένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία που δεν έχει τίποτα, μα τιποτα να ζηλεψει, από πολλές ξένες και δη δημοφιλείς στα νεά κορίτσια αλλά και στις μεγαλύτερες. Ισα ίσα τις ξεπερνάει κι όλας! Εμείς που μεγαλώσαμε με την Seventeen κι αγοράζαμε με το χαρτζηλίκι μας τα προιόντα της, που τότε κάποιες δεκαετίες νωρίτερα ήταν αυτό το οικονομικό καλλυντικό που μπορούσες ν΄αγοράσεις, νομίζω ότι χαιρόμαστε πολύ! Εγώ προσωπικά χαίρομαι αφάνταστα που τόσο η Seventeen (του ίδιου ομίλου) συνεχίζει όχι απλά να υπάρχει αλλά να εξελίσσεται και να γίνεται μια πολύ καλή οικονομική λύση που ανταγωνίζεται ξένες εταιρείες, αλλά πολύ περισσότερο που η Radiant είναι μία μάρκα που αγοράζω σήμερα παρακάμπτοντας άλλες ακριβότερες και βαρύγδουπες. Η ποιότητα της είναι εξαιρετική και νοιώθω πως οτι αγοράζω το αγοράζω από συνειδητή επιλογή κι οχι από ανάγκη.
    Πολύ ωραιο το σημερινό post! Μ΄έκανε να νοσταλγήσω…

  3. Καλημέρα!!!
    Σταματίνα είσαι μια κούκλα!!!
    Υπέροχο το μακιγιάζ αλλα και το χρωμα των μαλλιων σου εξαιρετικό!!! Μου αρέσει ιδιαίτερα
    η διακύμανση του χρώματος απο λιγο πιο σκούρα σε πιο ανοιχτή απόχρωση!!
    Δεν γνώριζα οτι η Lorvenn εχει βγάλει προϊόν για το ίσιωμα &προστασία μαλλιων!!
    Τρέχω να το αγοράσω…..
    Φιλια πολλα

  4. Η Σταματίνα ήταν ήδη κούκλα,και με την εκπληκτική περιποίηση της Radiant εγινε ακόμα περισσότερο!!! Το Illuminator (εγώ κυρίως το 6 χρησιμοποιώ) δεν το αλλάζω με τίποτα εδώ και πολλάααα χρόνια! Συμφωνώ απόλυτα (οπως πάντα σχεδόν)με τη Στέλλα για την παλιά αγαπημένη της εφηβείας μας Seventeen αλλά και για το γεγονός ότι πράγματι η Radiant για μένα υπερέχει σε ποιότητα και αποτέλεσμα από πολλές άλλες πανάκριβες μάρκες(κ έχω αρκετές στο μυαλό μου)προσφέροντας και τόσο πολύ καλές τιμές!

  5. Καλημερα. Πραγματικα το νεο χρωμα το σωστο ανεδειξε ολα τα υπεροχα χαρακτηριστικα της Σταματινας Οσο για την εταιρεια Radiant εχω να πω και εγω τα καλυτερα.Το Illuminator ειναι πραγματικα ισαξιο ακριβοτερων προιοντων και μου ταιριαζει . Η Seventeen εχει κανει πολυ μεγαλη ανοδο απο τα φτηνα και προσιτα προιοντα που αγοραζαμε. Εχω δοκιμασει πολλα φετος λατρεψα το μπορντω κραγιον της που εχω αγορασει οπως και το πρασινο στικ που βαζω κατω απο το μεικ απ και εξαφανιζει την κοκκινιλα. Εκπληκτικο που δεν γνωριζα οτι υπαρχει Καλη συνεχεια κοριτσια

  6. Τι ωραίο κορίτσι η Σταματίνα!!!!. Από τα προχθεσινά σχόλια με ξεσηκώσατε με το iluminator και θα πάω να το αναζητήσω. Σήμερα με τράβηξε και το KERATIN SO STRAIGHT της LORVENN. Φιλιά πολλά ….

  7. …μπράβο,Σταματίνα μου…δείχνεις πως το χάρηκες πολύ…πάντα τέτοια!!!
    …καλά, το αποτέλεσμα ,άψογο!!! Και το ”πριν”,πολύ καλό αλλά και το ”μετά”, ΑΨΟΓΟ!!!

  8. Χάρηκα με την χαρά της Σταματίνας. Και σπουδές και δουλειά μαζί,της άξιζε λίγο κανάκεμα!Πάντα τέτοια!

  9. Εγώ πάλι θέλω να γίνω φοιτήτρια!!!!!
    Μπράβο κουκλίτσα, είναι ωραία να σε φροντίζουν, σου το εύχομαι πάντα.
    Οσο για τα προϊόντα… γνωστή πια η αξία τους

  10. ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  11. Πανέμορφη η Σταματίνα! Μαλλί και μακιγιάζ πολύ ωραίο!Τα προϊόντα μακιγιάζ seventeen-radiant με έχουν εκπλήξει ευχάριστα!Θυμήθηκα κι εγώ τα λόγια της Stella για τα καλλυντικούλια που αγοράζαμε με το χαρτζηλίκι μας,σαν φυλαχτά τα είχαμε!

  12. @Σταματίνα πάντσ τυχερή και χαμογελαστή να είσαι.
    Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα. Τα Radiant ειδικά που τα γνώρισα χάρη στη Τζούλια τα έχω αγαπήσει. Εν τω μεταξύ, το Matt Lasting Lip Color έχει γίνει η αφορμή να μου διακόψουν δυο τρεις φορές το μάθημα στο σχολείο: “Κυρία, να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Τι μάρκσ είναι το κραγιόν σας;”. Άντε μετά να επανέλθεις στις εξισώσεις…

  13. Ου-ά-ου…ζηλεύω.Είμαι σε μια περίοδο που όλα τα άρθρα τα διαβάζω ετεροχρονισμένα….Είσαι κούκλα!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.