Κerastase Aura Botanica: Νέα φυσική σειρά περιποίησης.

 

 

kerastase-julia

 

Προϊόντα μαλλιών με τη δύναμη της φύσης και από την Kerastase; Ε, αυτό είναι πράγματι νέο.

 

Aura Botanica ονομάζεται η νέα σειρά προϊόντων Kérastase 98% φυσικής προέλευσης και περιέχει Έλαια Καρύδας από τα Νησιά Σαμόα & Argan, τα οποία εκχυλίζονται χειρωνακτικά. Τα ενεργά συστατικά της προέρχονται από προμηθευτές επιλεγμένους με πνεύμα αλληλεγγύης. Δεν περιέχει θειικά άλατα ή σιλικόνες και όλες οι συνθέσεις είναι κατά μέσο όρο 97% βιοδιασπώμενες.

 

Σύμφωνα με την Kerastase μέχρι τώρα η αναζήτηση φυσικών προϊόντων υψηλής αποδοτικότητας ήταν απατηλή. Τα οργανικά συστατικά δεν είναι απαραίτητα αποδοτικά ως καθαριστικά μαλλιών. Οι αυτοσχέδιες τελετουργίες μπορούν να καταλήξουν σε πολύ στυφά σαμπουάν ή εξαιρετικά βαριά έλαια. Απογοητευτικές εμπειρίες, οι οποίες αναγκάζουν τις γυναίκες σε δύσκολες αποφάσεις. Θα πρέπει να διαλέξουν την αποτελεσματικότητα ή την φυσικότητα για να αποκτήσουν λαμπερά υγιή μαλλιά;

 

Ο στόχος δεν ήταν να βασιστεί η μάρκα σε ήδη υπάρχοντα προϊόντα. Η Κérastase κινητοποίησε τις επιστημονικές ομάδες της ώστε να δημιουργήσουν μια νέα σειρά προϊόντων από το μηδέν. Ο μοναδικός τρόπος για να προσφέρει υψηλή φυσική περιποίηση των μαλλιών ήταν να συνδυάσει την αποτελεσματικότητα με αγνά προϊόντα φυσικής προέλευσης.

 

 

 

kerastase

 

 

 

Για την δημιουργία μιας σειράς, που πραγματικά οδηγείται από την δύναμη της φύσης, η Κérastase επέλεξε να χρησιμοποιήσει μόνο ενεργά συστατικά, τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ότι ωφελούν την ίνα της τρίχας.

 

Το έλαιο καρύδας, το ένα από τα δύο φυσικά έλαια, ικανά να διεισδύουν στην τρίχα, έχει την ιδιότητα να «αγκιστρώνεται» στον πυρήνα, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο διαρκή θρέψη και δύναμη. Για ανάλαφρα μαλλιά, λάμψη διαρκείας και ενδυνάμωση, το έλαιο Argan είναι πλούσιο σε Omega 6 και 9, τα οποία αντιστέκονται στην οξείδωση, ενώ παράλληλα προσδίδουν στην τρίχα απαλότητα και λάμψη.

 

Φυσικά η μάρκα πιστή σε αυτά που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε εκπτώσεις στην αίσθηση της πολυτέλειας. Απαλή υφή και έναειδικά προσεγμένο άρωμα μέσα σε κομψή συσκευασία. Η εμπειρία βελτιώνεται ακόμα περισσότερο είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι. Βασικό ρόλο σε αυτό έχουν τα έλαια Argan και καρύδας.

 

 

Τα προϊόντα της σειράς

 

Bain Micellaire: απαλό αρωματικό σαμπουάν της Aura Botanica. Είναι 97% φυσικής προέλευσης, χωρίς θειικά άλατα, σιλικόνες ή parabens.

 

BAIN_MICELLAIRE_DEF

 

 

Soin Fondamental: ένα conditioner για βαθιά θρέψη. Είναι 98% φυσικής προέλευσης, χωρίς θειικά άλατα ή parabens.

 

APRES_SHAMP_DEF

 

 

 

 

Tip: Το σαμπουάν Bain δημιουργήθηκε για να απομακρύνει όλoυς τους ρύπους και την λιπαρότητα του δέρματος, προετοιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο την τρίχα ώστε να δεχτεί το conditioner Soin Fondamental, το οποίο σταδιακά απορροφάται από τα μαλλιά, ξεκινώντας την θρέψη. Μια συνεργασία 2 προϊόντων, που σωστό είναι να χρησιμοποιούνται πάντα σε συνδυασμό, αν θέλετε να δείτε optimum αποτέλεσμα.

 

 

 

Concentré Essentiel: ένα αρωματικό και θρεπτικό σύμπλεγμα ελαίων. Είναι 99% φυσικής προέλευσης, χωρίς θειικά άλατα ή parabens.

 

SERUM_DEF

 

 

 

Essence dEclat: διφασικό ενυδατικό έλαιο σε σπρέι της Aura Botanica. Είναι 99% φυσικής προέλευσης, χωρίς θειϊκά άλατα ή parabens

 

 

ESSENCE_ECLAT_DEF

 

 

Και γιατί να την επιλέξετε; Εκτός  δηλαδή από το προφανές- ότι και Kerastase είναι και με την δύναμη της φύσης – μετά από in vitro έρευνες τα οφέλη της είναι τα εξής:

 

48 ώρες θρέψης

72 ώρες προστασίας από το φριζάρισμα

4 φορές πιο λαμπερά μαλλιά

 

 

 

Σε περίπτωση που το είχατε απορία, να σας πω ότι στη φωτό που ανοίγει το post τα προϊόντα βρίσκονται πάνω σε μια θαυμάσια μαύρη ποδιά μαγειρικής με το όνομά μου, την οποία μου έστειλε πρόσφατα η αγαπημένη Kerastase. Όχι τίποτα άλλο, αν σας καλέσω για φαγητό, να ξέρετε ποια είναι η μαγείρισσα. Εκτός αν θέλετε να σας λούσω. Γίνεται και αυτό.

 

 

 

kerastase-gamme

 

 

38 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!
    Ένταξη αυτή η σειρα δημιουργήθηκε για εμένα!!!
    @Τζουλια δέχομαι την δεύτερη πρόταση σου !! Ενα λουσιματακι απο τα χεράκια σου
    με προιοντα kerastase τι καλύτερο !!!!!!!
    Φιλια πολλα

  2. Φαγητό, λούσιμο με Aura Botanica, ό,τι να’ναι, αρκεί να είναι από τα χέρια της Τζούλιας 🙂

  3. @SofiaT: Ασε που μόλις είδα την ποδιά σκέφτηκα “Τι εννοούν; Να βάψω τα μαλλιά κάπιοιας φίλης μου; Καραφλή θα μείνει..”
    Αχαχχαχαχα!!
    Στο λούσιμο όμως είμαι πολύ καλή Σοφάκι, κάνω και μασάζ κεφαλής και φυσικά με αυτά τα προιόντα θα σε λούσω, που πράγματι πάνω γράφουν το όνομά σου!

  4. @Sissy: Φαντάσου τώρα σκηνικό στο σπίτι μου, από τη μια η κατσαρόλα και από την άλλη ο λουτήρας… Μμμμμ.. δεν είναι και άσχημη ιδέα για girls pampering afternoon, τώρα που το σκέφτομαι.

  5. Πολύ σημαντικό που τα προιόντα είναι χωρίς parabens και σιλικόνες,τουλάχιστον να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός μας παραπάνω από ότι είναι επιβαρυμένος..και βέβαια προιόντα με την ποιότητα της Kerastase!!! Η μαύρη ποδιά πολύ στυλάτη Τζούλια μου και σαν λιχούδω που είμαι προτιμώ το μαγείρεμα!! 😉

  6. Τρέλα η ποδιά!!! Θα τα τιμήσω τα συγκεκριμένα προϊόντα γιατί τα μαλλάκια μου … ωρύονται!! 😉

  7. Η σειρα…απλα δεν υπαρχει!!!Στο κομμωτηριο μου δωσαν δειγματακια απο το σαμπουαν και την κρεμα και εχω να πω τελειο αρωμα εξαιρετικη απαλοτητα ..η λαμψη θελει και το λαδακι της…J την Πεμπτη μπορεις ή εισαι κλεισμενη;;χαχαχα!!!

  8. @Marianna Chalikia: Και τα δικά μου ωρύονται αλλά λούστηκα πρώτη φορά χθες και σήμερα τα χαιδεύω. Είναι πολύ απαλά και δείχνουν και πιο πλούσια.

  9. @anastasia v: Α,πρόλαβες και τη δοκίμασες πονηρούλα! Το dinner (ή το λούσιμο) την Παρασκευή που είμαι πιο χαλαρή. 🙂

  10. 72 ώρες προστασία από το φριζάρισμα;;;;Αυτό πρέπει να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι….το διφασικό έλαιο σε σπρέι να υποθέσω ότι δεν θέλει ξέβγαλμα…
    @Κυρία, να λούζεις ξέρεις…να μαγειρεύεις ξέρεις;;;;Χοχοχο….

  11. Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση,περιποίηση μαλλιών χωρίς τόσα χημικά!Όσο για την ποδιά, είναι πολύ ωραίο δώρο και για μαγείρεμα αλλά και για ένα λουσιματάκι,φυσικά από την Τζούλια!

  12. A, εδώ χτυπήθηκε πάλι ευαίσθητη χορδή (λόγω μαλλιών)! Θα τα προσθέσω άμεσα στη λίστα για δοκιμή. Αγάπαμε Kerastase άλλωστε!
    Υ.Γ. Ju,βάζω το μαγείρεμα, βάζεις το λούσιμο? Μου λείπει απίστευτα μια μέρα pampering!

  13. @Τζουλια Καλα το κάνω εικόνα!!! Σε φαντάζομαι με την σουπερ πόδια σου ! Ο χώρος
    θα ειναι διακοσμημένος σε μοβ αποχρώσεις, λουλούδια,συντριβάνια κ.λ.π Μην σου πω θα ειναι το BB coiffure & care όπου θα έρχονται όλα τα bb girls να απολαμβάνουν στιγμές πολυτελείας!!!
    Love youuuu

  14. @SofiaT ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Νάτο το project του μελλοντος και το στέκι της ζωής μας! Beautyblog salon de beaute! Tύπου prive club μόνο για ΒΒgirls!!!!!

  15. @Stella το έχουμε άνετα!!!! Τα μέλη υπάρχουν!!! Χαχαχαχαχαχ
    @Τζουλια άρχισε να τύπωνεις κάρτες μέλους!!!!

  16. Η υπέρτατη περιποίηση στα μαλλιά ήταν πάντα της Kerastase και για μένα ανυπέρβλητο όνομα εδώ και πολλές δεκαετίες.♥♥

  17. Και φυσικά τα δύο τελευταία θα ψάξω να βρω πρώτα.Αν προσέξεις καλά γράφουν τ’όνομά μου.Κρατήστε θέση και για μένα 😉
    Μουτςς

  18. Και μάρκα-εγγύηση και φυσικά προϊόντα. Εξαιρετική ιδέα με πολύ καλά αποτελέσματα, όπως διαβάζω παραπάνω. Μια δοκιμή θα μας πείσει.
    Θέλω κι εγώ κάρτα για το club, αλλά τη Τζούλια να απολαμβάνει περιποίηση στο διπλανό λουτήρα και να τα λέμε και όχι σε θέση φροντιστή.

  19. Τα θέλω όλα! Τα χρειάζομαι! Πω πω καταπληκτικά!

  20. @όλες: Καλέ! Για λίγο σας άφησα μόνες στην τάξη, χαμός έγινε!
    Με τη σειρά παρακάτω:

  21. @Celia: Ε, όλο και κάτι ξέρουμε να μαγειρεύουμε αγαπημένη, δε θα σε αφήσω νηστική (ναι, ξεβγάζεται)

  22. @Sheena: Τέλεια ιδέα!Όχι τίποτα άλλο, μη πέσει καμιά σαπουνάδα στην κατσαρόλα και τα ακούσω από τη Celia.

  23. @SofiaT & Stella:

    Το ετοιμάσατε βλέπω,το διακοσμήσατε, κάρτα μέλους έτοιμη, μέχρι και όνομα βγάλατε…

    ΒΒ Coiffure & Care Salon de Beaute (και αν μου επιτρέπετε..)

    ….. AND MORE!!!

    Φύγαμε!

  24. Λατρεύω την Kerastase! Ό,τι έχω αγοράσει από την συγκεκριμένη μάρκα (και είναι πολλάααα!!!), τα έχω λατρέψει! Νομίζω πως μόλις εντόπισα την επόμενη δοκιμή – και κατάθεση!!!

  25. @Litsa: Να σε ρωτήσω τώρα που το θυμήθηκα καθώς εσύ είσαι και της “γερμανικής σχολής” Schwarkopf.

    Μήπως έχεις δοκιμάσει το Gliss Hair Repair “Strength and Resistance” Liquid Keratin? To serum που μόλις το απλώσεις σε βρεγμένα μαλλιά, θερμαίνεται αρκετά πάνω στο τριχωτό και επανορθώνει και ενισχύει τη δομή της τρίχας;

    Πολύ πρωτοποριακό, το δοκίμασα και πρέπει να γράψω γι αυτό. Τι θα πρωτοπρολάβω να γράψω.

  26. @Αmalia: Φυσικά και θα είμαι εκεί, αλλά για φροντιστή με βλέπω και να ρίχνω και κανά σκούπισμα.

  27. @Tassoula & όλες:

    Δεν θα αγοράσετε τίποτα, αν πρώτα δεν κάνετε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο και ζητήσετε να σας περιποίηθούν με τα συγκεκριμένα.

  28. @Amalia Επ’ ουδενί ρόλος φροντιστή για την πρωθυπουργό μας! Φαντάσου ομως ένα spa – salon de beaute, μόνο για μέλη ΒΒgirls με τους καλύτερους των καλύτερων να προσφέρουν υπηρεσίες… Απο μασάζ εως μαλλί κι απο μανι πεντι εως γιακούτζι….. Τα κοκτέηλ θα σερβίρουν όμορφα αγόρια…. ο.κ ψάχνουμε επενδυτή!!!

  29. @Stella, μην γράφεις τέτοια και κολαζόμαστε πρωί-πρωί…είναι και περιόδος νηστείας !!!

  30. @Debbie A. Καλά όσες νηστεύουν, ας ρίξουν την αμαρτία πάνω μου…. 😉

  31. Και σ’ εμένα την αμαρτία. Άλλωστε αυτά που κάνουμε είναι ταξίδια του μυαλού και ως γνωστόν ασθενής και οδοιπόρος αμαρτίαν ουκ έχει.

  32. Αγαπώ πολύ την Κérastase και η νέα σειρά Aura Botanica είναι εξαιρετική!! <3 <3 <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.