Seventeen “Spring Beauty Fest”

 

FullSizeRender

 

 

Σε έναν ξεχωριστό χώρο, στο κέντρο της Αθήνας, την Δευτέρα 13 Μαρτίου, η Seventeen Cosmetics γιόρτασε τον ερχομό της άνοιξης με την παρουσίαση των νέων make up trends μέσα απο ένα παιχνίδι ομορφιάς – spring beauty fest.

 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι, να δοκιμάσουν την τύχη τους στους beauty wheels & να πειραματιστούν με τα καινούρια χρώματα & τις τάσεις της σεζόν.

 

 

16

 

 

Με την παρουσία τους τίμησαν το event δημοσιογράφοι, bloggers & η ambassador της Seventeen Μαριέττα Χρουσαλά, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Καλομοίρα, η Ευριδίκη, η Γιάννα Τερζή, η Αποστολία Ζώη & η Τάνια Μπρεάζου.

 

6

 

 

9

 

 

11

 

17

 

 

20

 

 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Μαργαρίτης & ο ‘Music 89.2’ πλαισίωσαν το press event μεταδίδoντας live τον παλμό & την ενέργεια της εκδήλωσης.

 

Η Seventeen έδωσε μια ανοιξιάτικη νότα στο industrial περιβάλλον του ‘The Loft by Collage’ & σηματοδότησε την έναρξη της άνοιξης!

 

 

Η Seventeen Cosmetics είναι μια διεθνής μάρκα που κυριαρχεί στο χώρο από το 1962 και συνεχίζει να δημιουργεί και να τελειοποιείται στην… Τέχνη της Ομορφιάς! Τα προϊόντα Seventeen Cosmetics εμπεριέχουν συστατικά τελευταίας τεχνολογίας που είναι ειδικά μελετημένα για να αποδίδουν τέλεια αποτελέσματα και προστασία σε κάθε επιδερμίδα. Περιλαμβάνει την πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων και λανσάρει κάθε εποχή προϊόντα και προτάσεις για μακιγιάζ που αντανακλούν τις νέες τάσεις της μόδας.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Πολλές παρουσιάσεις είναι social-media-κεντρικές. Ωραία ιδέα ο τροχός της τύχης.

  2. Καλημερα Ειναι μια εταιρεια που ξεφευγει απο τα φτηνα και προχειρα και εξελισεται σε μια εταιρεια με πολυ μεγαλη γκαμα προιοντων εφαμιλλα πολλων εταιρειων ευρειας του εξωτερικου με βαρια brand name. Kαλη συνεχεια

  3. ” γιορτασε τον ερχομο της ανοιξης” τι ωραια!!! Αγαπω Χαριτο, αγαπω πολυχρωμη seventeen και την φρεσκαδα της διαχρονικης Ευριδικης..

  4. Συμφωνώ με τη Celia είναι value for money και με μεγάλη ποικιλία!

  5. Αγαπημένη μάρκα από την εφηβεία μου μέχρι σήμερα χαιρομαι πολύ που είναι σταθερή αξία!!!!

  6. Πράγματι, η Seventeen έχει πολύ μεγάλη γκάμα προιόντων και αποχρώσεων και είναι value for money.

  7. @Anastasia V: Πράγματι, αυτό το κορίτσι η Ευρυδίκη, είναι άχρονο. Απίστευτο. Ήμουν φοιτήτρια, είμαι μαμά και ακόμα ίδια είναι.

  8. @όλες: Η αλήθεια είναι ότι σε εκείνες τις ηλικίες που άρχισα να ψωνίζω τα πρώτα μου καλλυντικά, δεν ήμουν στην Ελλάδα και δεν είχα ιδιαίτερη γνώση για τη Seventeen. Anyway, αργότερα φυσικά δοκίμασα αρκετά προιόντα και μου άρεσαν. Τις προάλλες, φορούσα το κραγιόν Matte Lipstick No 49, SPF 15 σε μια πολύ πλούσια καρπουζί (με αρκετό ροζ) απόχρωση και είχα meeting σε άλλη εταιρεία καλλυντικών. Σας πληροφορώ ότι τα κορίτσια της “ανταγωνιστικής” εταιρείας και κοπλιμέντο μου έκαναν για την απόχρωση και την έγραψαν για να την ψάξουν!! (όχι φυσικά, δε θα πω ποια εταιρεία ήταν!:)

  9. Συμφωνώ είναι value for money προϊόντα. Αγαπημένα προϊόντα από τα νιάτα μου μέχρι και σήμερα !!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.