Lily girls in Spring!

 

anna-25-banner-1-620x370-open

 

 

Τι άρωμα έχει η άνοιξη; Άρωμα λιγωτικό σαν τον έρωτα, όπως εκείνες οι «πεταλούδες στο στομάχι» στα πρώτα ραντεβού.  Αφυπνιστικό σαν τη φύση που αναγεννιέται κι ανθίζει σ΄έναν οργασμό παράφορων συναισθημάτων, λαμπερών χρωμάτων και διεγερμένων αισθήσεων.

 

Μεθυστικό σαν την ίδια τη ζωή! Γιατί η άνοιξη είναι η ίδια η ζωή. Είναι τα όνειρα κι ο έρωτας που πάντα θα υπάρχουν, συνεχώς θα γεννιούνται κι ολοκληρωτικά θα μας ανήκουν!   Είναι όλα αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε ανέμελα κορίτσια, όποια ηλικία κι αν έχουμε.

 

Κορίτσια στην άνοιξη! Κορίτσια στη φύση! Κορίτσια με λουλούδια! Κορίτσια που απολαμβάνουν τη ζωή τις ευωδιές, τα χρώματα. Κορίτσια που γλεντούν, γελούν και ονειρεύονται! Όλες μας είμαστε αυτά τα κορίτσια κι όλες μας λατρεύουμε την άνοιξη.  Για όλες εμάς μόνο ένα μπορεί να είναι το άρωμα της, το άρωμα μας.

 

Το Lily της Theo Parfums!

 

 

theo-lily

 

 

 

Stella

 

Η άνοιξη για μένα σηματοδοτείται από δυο πράγματα. Το πρώτο που λαχταράω ν΄αλλάξω μόλις γυαλίσει ο ήλιος, είναι …τα κοκτέηλ που πίνω.  Στο αγαπημένο μας στέκι, το La Vie en Rock στην πλ. Κολοκοτρώνη, εκεί που πάντα βρισκόμαστε η γυναικοπαρέα αμέσως μετά τη δουλειά, για ν’ αποσυμφορηθούμε από τα καθημερινά, ν’ αδειάσουμε τα εσώψυχα μας και να γελάσουμε ή να κλάψουμε ενίοτε, το χειμερινό τζιν τόνικ διαδέχεται πάντα μια δυνατή frozen Margarita, λαχταριστή και χαρούμενη!

 

theo-lily-stella-1

 

 

Μόλις η άνοιξη μπει για τα καλά, τι νομίζετε, ότι κάνω;  Όχι, δεν τρέχω για στεφάνια στην ύπαιθρο, ούτε τακτοποιώ τις ντουλάπες…. Δίνω ραντεβού με τις κολλητές στο La Vie en Rock και λέω στον Μάρκο, που φτιάχνει ίσως και τις καλύτερες Μargarita Frozen της Αθήνας «βρε Μάρκο μου, μήπως να μου χτυπήσεις πια μία frozen; Καλοκαίριασε…» E… o Μάρκος μας έχει μάθει πια κι εγώ έχω τις frozen του ως μέτρο σύγκρισης… αλλά κι ως ένα συμβολικό καλωσόρισμα της άνοιξης, ποτό ευφορίας, ανάτασης και αισιοδοξίας…

 

Το δεύτερο που κάνω πάντα την άνοιξη, είναι ν΄αλλάξω τ’ άρωμα μου! Άνοιξη είναι, είμαι σε άλλο mood.  Θέλω να φύγω από την θαλπωρή. Θέλω να ταξιδέψω. Θέλω να μυρίζω ευωδιές που αποπλανούν, μεθούν, διεγείρουν. Αγαπώ τα πλούσια αρώματα, αυτά που κρατούν ισχυρή την πυραμίδα των νοτών τους σε διακύμανση, εξέλιξη, διάρκεια, ένταση. Αρώματα που ακόμα κι αν έχουν το floral στοιχείο δεν είναι νερένια, ζαχαρομπουμπούδικα και αδιόρατα, αλλά ανατολίτικα, ερωτικά, γυναικεία, βαθιά. Η φύση ξυπνάει, ξυπνάμε κι εμείς μαζί της! Αφήνω στην άκρη το λατρεμένο μου πουδρέ comfort Gardenia by THEO PARFUMS κι αρχίζω τα εξωτικά ταξίδια με το Lily μου. Μια γιορτή από κρίνους, ανοιξιάτικοι μεθυστικοί κρίνοι μέσα σ΄ένα σύννεφο εξωτικού πατσουλί, ζουμερών φρούτων που δίνουν την θέση τους σε μια αισθησιακή βανίλια. Ένα ηλιόλουστο λιβάδι. Η Ανατολή αλλά και η Μεσόγειος, σε πλήρη άνθιση. Φεγγάρια στον ελληνικό ουρανό αλλά κι η μυρωδιά της νύχτας σε μια αμμουδιά στις κρητικές ακτές που την φιλάει το Λιβυκό πέλαγος.   Άρωμα ερωτικό, σέξυ, παθιασμένο αλλά και φίνο, ευγενικό, ισορροπημένο. Το αγαπώ αυτό το άρωμα!

 

Τελειώνω την δροσερή Margarita μου, ψεκάζομαι άλλη μια φορά με το Lily μου  και περιμένω τον καλό μου, να περάσει να με πάρει απ΄το La Vie en Rock.  Έχουμε δώσει ραντεβού για δείπνο. Θα περπατήσουμε για λίγο στα στενά της Πλάκας κι ύστερα θα καθίσουμε σ’ ένα γραφικό ταβερνάκι.  Η άνοιξη είναι εδώ κι είναι όλη δικιά μας!

 

 

 

 

 

theo-lilly-stella-5

 

 

theo-lilly-stella-2

 

theo-lilly-stella-3

 

theo-lilly-stella-4

 

theo-lilly-stella-7

 

Anna

 

Ήταν περίπου πριν ένα χρόνο, άνοιξη και τότε που τα βαθύτερα ένστικτά μου φώναζαν να αποκτήσω ένα καινούργιο φρέσκο, μοναδικό άρωμα, μια ανανέωση που να συνάδει με την αναγέννηση της φύσης. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα την αναζήτηση, αρχικά από φίλες μου, να μου προτείνουν κάποιο άρωμα που τους αρέσει και κατά δεύτερον στα καταστήματα όπου κάθε μέρα, ανελλιπώς περνούσα και ψεκαζόμουν μπας και βρω αυτό το κάτι άλλο.

 

Φευ! όμως. Οι καθημερινές μου αναζητήσεις δεν κατέληξαν πουθενά! Κάποια ήταν γλυκερά, άλλα εξελισσόταν αδιάφορα. Το μεγάλο όμως πρόβλημα ήταν ότι τα περισσότερα αρώματα σε μισή ώρα από τον ψεκασμό σχεδόν δεν τα μύριζα. Ήμουν σε αδιέξοδο. Ώσπου μία μέρα η Στέλλα ήρθε με ένα κουτάκι, όπου μέσα περιείχε ένα άρωμα το LILY του THEO PARFUMS. «Θέλω να το δοκιμάσεις και να μου πεις τη γνώμη σου» ήταν τα ακριβή λόγια της και συνέχισε «Είναι ένας Έλληνας αρωματοποιός και πιστεύω ότι είναι πολύ ξεχωριστός». Έσπευσα να το δοκιμάσω, κυρίως λόγω περιέργειας, παρά ελπίδας. Στην αρχή, οφείλω να ομολογήσω, μου φάνηκε βαρύ, μπουκωτικό, σχεδόν με ξένισε, το σίγουρο ήταν, ότι δεν είχε καμία σχέση με ότι δοκίμαζα όλο τον προηγούμενο καιρό. Όσο περνούσε όμως η ώρα άρχισε να μεταμορφώνεται. Η αίσθηση του μπουκώματος υποχώρησε και τη θέση του πήρε η γλυκιά (και όχι γλυκερή!) μυρωδιά του κρίνου, της βανίλιας και του πατσουλιού. Ήταν εκπληκτικό!

 

Όλες οι αισθήσεις μου αναστατώθηκαν, ήταν ένα χτυποκάρδι, όπως αυτό που μπορεί να φέρει η άνοιξη. Πέρασα όλη την ημέρα να μυρίζω τον εαυτό μου και να παρακολουθώ τη συνεχιζόμενη εξέλιξη του αρώματος, η βανίλια τώρα κυριαρχούσε δίνοντας μία αίσθηση του γήινου και διάφανου. Το κρίνο από την άλλη δήλωνε γαργαλιστικά ακόμα τη παρουσία του. Πρέπει να σας πω, ότι μύριζα το LILY επάνω μου μέχρι αργά το βράδυ.

 

Το μεγάλο τεστ πάντως και αυτό που κατέστησε το LILY στη συνείδησή μου, ως ένα πραγματικά ξεχωριστό άρωμα ήταν όταν μια μέρα, στη δουλειά συναντήθηκα με έναν συνάδελφο. «Μα, εσύ μυρίζεις έτσι;» με ρώτησε με έκπληκτη φωνή.

 

Χαμογέλασα γνωρίζοντας ακριβώς τι εννοεί, και απάντησα χαλαρά «Ναι εγώ!».

 

anna-24

 

 

anna-3

 

 

 

ANNA-13

 

anna-5

 

 

 

 

 

Maria A

 

Η Άνοιξη είναι πάθος, είναι αγάπη. Όπως παθιασμένη είναι και η σχέση του Θεόδωρου Καλοτίνη με τα αρώματα που δημιουργεί. Αυτό το πάθος, τον οδήγησε στην παγκόσμια πρωτεύουσα των αρωμάτων και των λουλουδιών την πόλη GRASSE, της Γαλλίας για να σπουδάσει την τεχνική δημιουργίας των αρωμάτων.

 

Το Lily είναι η πρώτη δημιουργία του Θεόδωρου με νότες εξωτικών φρούτων, κρίνους, μυγκέ, πατσουλί και βανίλιας, εμπνευσμένο από τον Μινωικό πολιτισμό της Κρήτης.

 

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς όταν ψεκάζεις ένα από τα αρώματά του είναι ότι η μυρωδιά του αλκοόλ είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Αυτό οφείλεται σε μια ευρεσιτεχνία του και έτσι αυτό που μυρίζεις στο δέρμα σου είναι η «ουσία» του αρώματος.

 

Το Lily ανοίγει πολύ ζωντανό και πράσινο στο δέρμα μου με έντονες τις νότες των ζουμερών εξωτικών φρούτων, μου έφερε στο νου εξωτική φρουτοσαλάτα σερβιρισμένη σε πράσινα γυαλιστερά φύλλα μπανάνας. Τα λευκά άνθη και ιδίως ο κρίνος – που είναι από τις αγαπημένες μου μυρωδιές σε λουλούδι- δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους και το άρωμα μετατρέπεται σε ένα πλούσιο ανθισμένο μπουκέτο που κατακλύζει τις αισθήσεις χωρίς όμως να γίνεται βαρύ ή υπερβολικά έντονο ακόμη και σε συνθήκες με πολύ ζέστη και υγρασία.

 

Αντιθέτως παραμένει φρέσκο και ζωντανό και σε λίγη ώρα, ξανά μεταμορφώνεται χάρη στη βανίλια και το πατσουλί που κάνουν την εμφάνισή τους χορεύοντας με τους κρίνους, δίνοντάς του μια άλλη διάσταση πιο πικάντικη και γλυκιά.

 

Να έχετε μια υπέροχη ελληνική άνοιξη bb girls!

 

 

maria-lilly-london1

 

maria-lilly-london-2

 

maria-lilly-london-3

 

maria-lilly-london-4

 

 

 

Julia

 

Εγώ δεν έχω να πω και πολλά, τι μπορείς να προσθέσεις εξ άλλου μετά από όλα τα παραπάνω; Ειδικά όταν είσαι κορίτσι του Θωμά (λέγε με Tom και Ford) και όχι του Θεόδωρου (λέγε με Καλοτίνη και Theo Parfums) στη αρχή διατηρείς τις επιφυλάξεις σου.  Παρόλα αυτά στο τελευταίο μου ταξίδι στο Λονδίνο, επέλεξα να ταξιδέψω… ελληνικά. Και δεν το μετάνιωσα.   Πήρα μαζί μου στη βαλίτσα μου το Lily και ήταν το άρωμα που φορούσα από το πρωί έως το βράδυ.

 

Και φυσικά δεν κανω βήμα προς αγορά αρώματος, αν πρώτα δεν ακούσω τη γνώμη της Υπουργού μας αρωμάτων aka greekgoddess. Και αυτά που διαβάσατε παραπάνω, εμένα μου τα είπε από πρώτο χέρι εκείνο το βράδυ στο Λονδίνο, over a glass of wine.

 

 

theo-lilly-1

 

 

theo-lilly-2

 

 

 

Με αγάπη και ευχές για όλες μας και για μια υπέροχη Άνοιξη ,

 

 

Stella, Anna, Maria A, Julia

 

 

33 Σχόλια
  1. Κοριτσια με αυτο το υπεροχο και μοσχομυριστο post με κανατε τοσο πολυ να θελω να δοκιμασω αυτο το ιδιαιτερο αρωμα !! Μας κανει να ονειρευομαστε την ανοιξη παρα την επερχομενη αλλαγη του καιρου – πτωση της θερμοκρασιας..

  2. @Christina: Ό,τι και να κάνει ο καιρός, είναι τα τελευταία του. Άσε να έχουμε λίγη δροσούλα ακόμα, γιατί προβλέπονται 6 επόμενοι καυτοί μήνες!

  3. Αχ..πόσο θέλω να τις δοκιμάσω αυτές τις μυρωδιές…τόσα που διάβασα!! Το κακό είναι πως δεν μπορούμε να τα βρούμε τα αρώματα του Τheo στη Θεσσαλονίκη. Πείστε τον, βρε κορίτσια να σκεφτεί και εμάς εδώ πάνω!!

  4. @Nana V. Αθηνά μου, τα αρώματα του THEO στη Θεσσαλονίκη μπορείς να τα βρεις και στο GALERIE DE BEAUTE-MEDITERRANEAN COSMOS.

  5. Καλησπέρα!! Ο καιρός σήμρα δεν είναι πολύ ανοιξιάτικος αλλά δεν πειράζει με αποζημίωσε όλες αυτές τις μέρες που είμαι Θεσσαλονίκη, κατά κάποιο τρόπο μάλλον με προετοιμάζει για την επιστροφή μου το βράδυ! Επειδή η άνοιξη είναι εδω (και στο Λονδίνο) και όλα τα λουλούδια έχουν ανθίσει, το Lily είναι τέλεια επιλογή για την εποχή!!

  6. @MariaA Μας μάγεψες με τις φωτογραφίες του ανθισμένου, ανοιξιάτικου Λονδίνου παρέα με το Lily! Αυτα τα ολάνθιστα πάρκα του είναι ο παράδεισος επί γης! Καλή επιστροφή!

  7. Ανοιξιάτικες και αναγεννησιακές. Μα πόση ομορφιά, πόση φρεσκάδα; Άρωμα που μπορεί να εμπνέει τα κορίτσια μας και να μας προσφέρουν τόσο όμορφα κείμενα δεν μπορεί παρά να είναι ωραίο.
    @Stella, MariaA, Julia ξέρετε ότι σας αγαπώ και κάθε φορά απολαμβάνω τα κείμενά σας. Σήμερα, όμως, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην Anna για το εξαιρετικό review της και το λαμπερό της χαμόγελο.

  8. Καλημερα Μπραβο κοριτσια μου φτιαξατε την πολυ χαλια διαθεση μου Το κιτρινο χρωμα των λουλουδιων μου δινει αισιοδοξια Καλη εβδομαδα σας ευχομαι

  9. @Amalia Σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ Αμαλία μας! Φυσικά δεν μπορούμε το δίχως άλλο, παρά να συμφωνήσουμε για το λαμπερό ανοιξιάτικο χαμόγελο της Αννας, το οποίο ειναι και πέρα για πέρα ειλικρινές, πηγαίο και αυθόρμητο! Θα διακινδυνέψω επίσης να μαρτυρήσω, ότι το BBgirl μας, κατά μία “διαβολική” σύμπτωση έχει σήμερα και τα γενέθλια της! Ανοιξιάτικη πέρα ως πέρα!

  10. @rania Ράνια μου εύχομαι πραγματικά, να έχεις μια υπόλοιπη υπέροχη μέρα και να εκλείψουν οι λόγοι που σ’ έκαναν να έχεις χαλασμένη διάθεση. Φιλιά!

  11. @rania: Καλή εβδομάδα Ράνια μου. Όλα να πάνε κατ ευχήν μέσα από την καρδιά μου.

  12. Αγαπώ πολύ τα λουλουδάτα αρώματα και νομίζω ότι το άρωμα Lily, θα το λατρέψω!! Εύχομαι να’χουμε μια υπέροχη, ευτυχισμένη και ευωδιαστή άνοιξη! 🙂
    Υ.Γ. Είστε όλες κούκλες…. Φιλιά πολλά!

  13. @Anna, χρόνια πολλά και φωτεινά.
    @rania, γρήγορη επάνοδο στη χαρά και στο χαμόγελο σου εύχομαι.

  14. Αυτές είναι αδικίες,αλλοι μαδάνε τις μαργαρίτες και αλλοι τις ρουφάνε! Εμένα το πολύ πολύ να μου τύχει να πλύνω το ποτήρι και να έχει ξεραθεί και το αλάτι!Χρόνια πολλά στην Αννα.♥

  15. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια ειδικά σήμερα που είναι τα γενέθλιά μου! Μου φτιάξατε το κέφι!! ?

  16. ….οι εντυπώσεις μου από την πουδρέ gardenia είναι οι καλύτερες….τη lily δεν την έχω δοκιμάσει….μήπως ήρθε η ώρα;;;
    Απολαυστικά τα κείμενα και των τεσσάρων σας….ευχαριστούμε.
    Για την Jennifer το θυμάμαι πως είναι lily girl….
    Yπουργέ μας,αν σου πω πως εντυπωσιάστηκα από τις βλεφαρίδες σου,θα με πιστέψεις;;;
    Σας φιλώ όλες!!

  17. @Celia Την δοκίμασες και δεν μας έγραψες review? Α… πα….πα…πα…. 😉 Φιλιά!!!

  18. Κοριτσια ομορφα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες Αν δεν ριξω τον εγωισμο μου νομιζω οτι δεν θα μου ξαναερθει συντομα η διαθεση Θα προσπαθησω αν και οταν υπαρχει η πικρα γινεται λιγο πιο δυσκολο. Αννα να εχεις μια ευτυχισμενη μερα γενεθλιων που θα ειναι αρχη για επομενα καλυτερα χρονια

  19. Καλησπέρα bbgirls!Θαμπωθηκα σήμερα απο τα κορίτσια μας και τα αρώματα της άνοιξης και του lily με μέθυσαν!
    Η άνοιξη είναι η πιο όμορφη και αισιόδοξη εποχή γιατί έχουμε μπροστά μας ενα πολλά υποσχόμενο ελληνικό καλοκαίρι. Τι άλλο να ζητήσουμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου;

  20. Καλά αφού βάζουν την υπογραφή τους 4 bb girls υπήρχε περίπτωση να αδιαφορήσω!!!
    Το παρακολουθώ εδώ και καιρο ειναι η αλήθεια και θελω πολυ να τα μυρισω όλα!!
    Αλλα αυτο που με έπεισε 100% ήταν αυτο που εγραψε η @ΜαριαΑ ,οτι απο την
    πρώτη μυρωδιά δεν μυρίζεις καθόλου το αλκοόλ!!
    Φιλια πολλα

  21. Το Beautyblog πλημμύρισε από λάμψη,ομορφιά και τα πιο φωτεινά χαμόγελα καθώς και χαρουμενα ανοιξιάτικα αρώματα!! Μετά από μια ΤσαγκαροΔευτέρα με όλη τη σημασία της λέξης και δύσκολη μέρα στη δουλειά μου φτιάξατε τη διάθεση ειλικρινά!!!! Δεν ξέρω ποια να πρωτοθαυμάσω,πολλά φιλιά!!!

  22. Θέλω να το δοκιμάσω τώρα!!!Απ’όλα όσα διάβασα,κρατάω τη διάρκεια του Lily.Λατρεύω τα αρώματα που προχωράς και μοσχομυρίζει ο τόπος…πολύ περισσότερο αν είναι ελληνικό..

  23. Ειχα διαβασει στο bb παλια review για τα Theo parfums..μου ειχε κεντρισει πολυ την περιεργεια η περιγραφη…τωρα που ειναι στα g d b σιγουρα θα τα δοκιμασω…

  24. Χαίρομαι πολύ που μπορώ να τα βρω και στη Θεσσαλονίκη. Οκ..τα αγοράζεις online..αλλά δεν πρέπει να τα δοκιμάσεις πρώτα;; ευχαριστώ Στέλλα!!

  25. Επέστρεψα Λονδίνο! Πέρασα τέλεια, είδα μανούλα, φίλους και συγγενείς, έφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, έβγαλα μια αλλεργία γιατί κάθησα κάτω από ένα πεύκο με κάμπιες και αγόρασα ένα φορτηγό toblerone από το αεροδρόμιο.
    @Celia: Elizabeth Arden mascara είναι και φυσικα το eyeliner L’oreal ή Eyeko

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.