L’Oreal Paris: Infallible Blush Paint

 

loreal-1-open-1

 

 

Αν σας αρέσει το draping ( η τεχνική μακιγιάζ όπου με απλά λόγια, το contouring γίνεται με ρουζ) τότε τα νέα θα σας χαροποιήσουν πολύ .

 

 

loreal-3-1

 

Αλλά ακόμα και αν δεν σας αρέσει, δεν είναι κακή ιδέα με περίπου 17Ε να βρεθείς με 5 διαφορετικά ρουζ, όσα βρίσκονται δηλαδή στις νέες παλέτες Infallible Βlush Paint της L’Oreal Paris.

 

 

loreal-4-1

 

 

Σίγουρα θα θυμάστε το Infallible Total Cover (την παλέτα με τα 5 concealers) και τώρα ήρθε η ώρα για τα blush μαζεμένα και τακτοποιημένα, σε δυο παλέτες  με αποχρώσεις η μια Pinks και η άλλη,  Ambers.

 

 

loreal-blush-5

 

 

 

loreal-2-1

 

 

Τα ρουζ έχουν λεπτές χρωστικές για ελαφρύ χρώμα και άρα πιο εύκολο blending και τα βρίσκουμε σε δυο υφές μια πιο mat και μια πιο pearly.

 

 

Η παλέτα Pink

 

19307-Photos-x2-Palette-Blu

 

 

 

H παλέτα Amber

 

 

 

 

amber-1

 

 

Ωραία, ζωηρά, λαμπερά ανοιξιάτικα χρωματάκια και όπως έγραψε η φίλη μου η Μαρίλι προχθές  και γέλασα πολύ, «θα’ναι σα να ξαναμπαίνει η Άνοιξη».

 

Και εγώ θα πω, ότι μπαινοβγαίνει φέτος, μας έχει τρελάνει. Πάλι για βροχή το πάει εδώ.

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. H παλέτα Amber φαίνεται πολυ δελεαστική. Πρέπει να τσεκαριστεί asap. Εψαχνα για ένα ροδακινοκοραλί ρουζ για να πηγαίνει με τα καλοκαιρινά μου κοραλο-πορτοκαλο-nude κραγιόν.

  2. @Stella: nomizo I perigrafi sou einai oti kalytero exo diavasei!!
    Simera exoume zesti sto London kai tha vgoume na liastoume sto lunch break! I seira infallible exei skisei kyriolektika teleftaia kai synexeia prostithontai kainouria proionta pou einai eksairetika!
    Ta filia mou bbgirls!!

  3. Μμμμ πολυ πρακτικο…και τελοιες και οι 2 παλετες!!!

  4. Την amber την έχω ήδη αποκτήσει. Είναι πράγματι εξαιρετική…..

  5. Στέλλα μου η περιγραφή σου για το χρώμα του ρουζ είναι τέλεια, ξεπερνάει και τις χρωματικές περιγραφές της Μοιραρακης.;) Και είναι μία από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις σε ρουζ ειδικά για τους καλοκαιρινους μήνες..

  6. Καλησπέρα! Πολύ ωραίες παλέτες!
    Μήπως ξέρουμε και την απόχρωση κραγιόν που φοράει στη διαφήμιση η κοπέλα που κλείνει το μάτι; Λέω εγώ τώρα, μήπως… Είναι τόσο ωραίο!

  7. @Tatiani Mandikopoulou: Και εμένα η amber μου κλείνει το μάτι. Πολύ ωραίες αποχρώσεις ειδικά το καλοκαίρι που όλο και κάπως θα μας “πιάσει” ο ήλιος.

  8. …καλημέρα, bb girls…για βροχή το πάει κι εδώ…η παλέτα pink είναι ιδανική για την εποχή…η amber για το καλοκαίρι….ψηφίζω και τις δύο…χαχαχα….φιλιά σε όλες!!

  9. Δεν μπορω να αποφασίσω!!! Μάλλον θελω και τις δυο!!!!

  10. Amber για μένα,αν και γενικά δεν το’χω πολύ με το ρουζ.Ακόμα δεν κατάφερα να πάρω την concealer παλέτα που θέλω διακαώς….Θα ξεκινήσω απ’αυτήν…

  11. Τελικά, μας εκπλήσσει η l’oreal με τις παλέτες της!Δεν μου αρέσει για μένα το pearly ρουζ,θα προτιμούσα το mat.Φυσικά, προστίθεται στη wish list.

  12. Η Amber μου άρεσε περισσότερο νομίζω αλλά μην το πάρετε τοις μετρητοίς γιατί όσο τις κοιτάζω και η pink καλή φαίνεται. 🙂
    Μουτςς

  13. πολύ καλή ιδέα!!!Γιατί αν σκεφτεί κανείς πόσα κουτάκια ρουζ υπάρχουν μέσα σε ένα νεσεσέρ….

  14. Η Amber μου προκαλεί ενδιαφέρον, αν και συνήθως κολλάω σε ένα ρουζ και το χρησιμοποιώ πολύ πολύ καιρό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.