Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing Cream

 

kiehls-1

 

To ότι βλέπουμε όλο και περισσότερες μάρκες να στρέφονται σε φόρμουλες με ακόμα περισσότερα φυσικά συστατικά δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτό φυσικά συμβαίνει διότι υπάρχει ζήτηση.

 

Και στο εμπόριο, όπου υπάρχει ζήτηση, υπάρχει και προσφορά.

 

Σύμφωνα με έρευνα που εγινε το 2015 από την  Facial Skincare and Anti-Aging US, Green Beauty Barometer,  σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι είναι σημαντικό τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της να περιέχουν φυσικά συστατικά. Η επιθυμία αυτή είναι ακόμη εντονότερη μεταξύ των γυναικών στην ηλικία των 30, 63% των οποίων επισημαίνουν τη σημασία των φυσικών προϊόντων στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας τους.

 

 

Οι χημικοί της Kiehl’s παρουσίασαν πρόσφατα την Pure Vitality Skin Renewing Cream, μια σύνθεση με φυσικά συστατικά κατά 99,6% φυσικής προέλευσης, η πρώτη στο είδος της που αξιοποιεί τη συνδυασμένη αποτελεσματικότητα δύο παγκοσμίου φήμης συστατικών που προκαλούν ευεξία – του Μελιού Manuka από τη Νέα Ζηλανδία και της Ρίζας Κόκκινου Ginseng από την Κορέα.

 

 

kiehls-2

 

 

Ενώ φροντίζει την επιδερμίδα χάρη στην καταπραϋντική και θρεπτική σύστασή της, αυτή η πρωτοποριακή κρέμα προσώπου επιπλέον βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμήσει την απώλεια της υγρασίας και παράλληλα συμβάλλει στην επανόρθωσή της από τις υπάρχουσες δερματικές βλάβες. Σε κλινική μελέτη5, η φωτεινότητα και η λάμψη της επιδερμίδας βελτιώθηκαν κατά 41,8%, ενώ η υφή και η απαλότητα βελτιώθηκαν κατά 39,7%.

 

 

Για να αξιολογήσουν την προηγμένη αποτελεσματικότητα της νέας αυτής σύνθεσης, οι χημικοί της Kiehl’s θέλησαν να πραγματοποιήσουν ένα καινοτόμο «Τεστ Καταπόνησης Υγιούς Επιδερμίδας». Στο πλαίσιο της μελέτης, μια ομάδα γυναικών με Υγιή Επιδερμίδα, ηλικίας 20-30 ετών (Ομάδα Ελέγχου), υποβλήθηκαν σε αξιολόγηση σε ό,τι αφορά τη λάμψη, την ομοιογένεια και την απαλότητα της επιδερμίδας.

 

Ταυτόχρονα, μια δεύτερη ομάδα γυναικών με Λιγότερο Υγιή Επιδερμίδα, ηλικίας 35-49 ετών (μετά από τη χρήση της Pure Vitality), εξετάστηκαν ως προς τα ίδια χαρακτηριστικά πριν και μετά τη χρήση της νέας σύνθεσης της Kiehl’s.

 

Μετά από 8 εβδομάδες χρήσης της Pure Vitality Skin Renewing Cream, οι Λιγότερο Υγιείς Επιδερμίδες είχαν κλινικά αποτελέσματα είτε στο ίδιο επίπεδο,  είτε καλύτερα σε σχέση με τις Υγιείς Επιδερμίδες

 

 

kiehls-4

 

 

Τα βασικά φυσικά συστατικά της φόρμουλας:

 

 

ΜΕΛΙ MANUKA ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

 

 

honey-manuka-

 

 

Το Μέλι Manuka είναι ένα σκούρο, κρεμώδες, μονοανθές μέλι με μεγάλη αξία στην ιατρική, χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές του ιδιότητες, καθώς και στη δράση του στην επούλωση δερματικών πληγών, ακόμη και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο είδος μελιού, έχει τα υψηλότερα επίπεδα πολυφαινολών και τη μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση χαρακτηριστικά που βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τις οξειδωτικές βλάβες, όπως αυτές που προκαλούνται από τη ρύπανση και τις ακτίνες UV. Επίσης, όντας πλούσιο σε σάκχαρα και με 4 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία από οποιοδήποτε άλλο μέλι, διεγείρει τους ινοβλάστες και τα κερατινοκύτταρα που παράγουν κολλαγόνο, συμβάλλοντας στην επανόρθωση των βλαβών και τη συγκράτηση της υγρασίας στον επιδερμικό φραγμό.

 

 

Πριν από την παρασκευή της σύνθεσης, οι χημικοί της Kiehl’s δοκίμασαν το συστατικό σε μια ουδέτερη βάση έναντι μιας περιοχής ελέγχου, ώστε να αξιολογήσουν την ικανότητά του να επιταχύνει την επανόρθωση του επιδερμικού φραγμού μειώνοντας τη Διαδερμική Απώλεια Νερού. Μετά από 2 ώρες, η Διαδερμική Απώλεια Νερού μειώθηκε κατά 70,07% στην περιοχή όπου χρησιμοποιήθηκε η κρέμα έναντι 57,08% στην περιοχή χωρίς κρέμα αποδεικνύοντας την υψηλή ικανότητα αυτού του συστατικού να προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό.

 

 

ΡΙΖΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ GINSENG ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ

 

 

red-ginseng

 

 

Η υγιής επιδερμίδα ανταποκρίνεται γρήγορα στις βλάβες, λόγω του ταχέος κυτταρικού κύκλου (> κάθε 28 ημέρες). Ο ρυθμός αναπλασης στις λιγότερο υγιείς επιδερμίδες είναι βραδύτερος, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αποκτά τραχιά υφή. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι αυτές οι μεταβολές σχετίζονται με μείωση των ενεργειακών οδών της επιδερμίδας.

 

Η Κορεάτικη Ρίζα Κόκκινου Ginseng έχει συνδεθεί με τη διέγερση και την προστασία των κυτταρικών ενεργειακών οδών που, με την πάροδο του χρόνου, αρχίζουν να δυσλειτουργούν ή να επιβραδύνονται. Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό είδος ginseng προφυλάσσει τα μιτοχόνδρια των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και αυξάνει την παραγωγή των σχετιζόμενων με την ενέργεια μορίων. Μελέτες σχετικά με το Κορεάτικο Κόκκινο Ginseng έχουν καταδείξει σημαντική βελτίωση της γηρασμένης, θαμπής επιδερμίδας, ώστε να ανακτήσει τη νεανική λάμψη της  ενίσχυση της υδάτωσης της επιδερμίδας, της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού και της παραγωγής κολλαγόνου μείωση της αποδόμησης του εξωκυττάριου χώρου, και ικανότητα πρόληψης της τραχύτητας που προκαλείται από την ακτινοβολία UV.

 

.

 Τιμή  63E τα 50 ml

 

 

Καλο μήνα σε όλες και όλους.

 

 

10 Σχόλια
  1. ….είναι πολύ σημαντικό να διατηρούνται καλά επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα,να είναι λαμπερή και φωτεινή…κι εγώ προτιμώ να περιέχονται φυσικά συστατικά στα προ’ι’όντα περιποίησης της επιδερμίδας μου….η τιμή είναι πολύ καλή,αν η κρέμα πραγματοποιεί τα όσα υπόσχεται….happy April Fools’ Day, bb girls and boys….χαρούμενο ΣΒ να έχουμε!!!Σας φιλώ….

  2. Καλό μήνα σε όλους-ες μας!! Τα συστατικά της κρέμας φαίνονται πολύ ελκυστικά και βέβαια πρόκειται για μία από τις καλύτερες μάρκες αλλά η τιμή μου φάνηκε ελαφρώς τσιμπημενη…

  3. to manuka honey to xw akousei kai apo allou oti einai poli kalo.. makari na htan kai gia mikroteres hlikies..akougetai teleia!!

  4. Καλό μήνα! Μακάρι να χρησιμοποιούσαν όλο και πιο πολλές εταιρείες φυσικά συστατικά. Η τιμή όντως είναι καλή μόνο αν πραγματοποιεί όσα υπόσχεται.Δείγματακι λοιπόν αφού η συγκεκριμένη μάρκα σΝ θυμάμαι καλά δίνει πολλά δειγματάκια.

  5. Καλησπερα καλο ομορφο μηνα να εχουμε ολοι. Βρηκα πολυ ενδιαφεροντα οσα γραφτηκαν γιαυτη την νεα κρεμα. Η εταιρεια εχει δειξει στο παρελθον και αλλα προιοντα που οντως κανουν δουλεια. Ειμαι παντα επιφυλακτικη στα πολλα λογια αλλα και περιεργη για οτι καινουργιο. Αν την χρησιμοποιησει καποια ας γραψει εντυπωσεις Καλο βραδυ

  6. Μεσα σε λιγα χρονια τα eco καλλυντικα εχουν εξελιξει τις συνθεσεις τους και στοχευουν σε πολλα περισσοτερα προβληματα της επιδερμιδας περα απο μια καλη ενυδατωση…δειγματακι εε;; λες;;;

  7. Καλημέρα!!
    Μιας και ειμαι φαν των προϊόντων που περιέχουν η ειναι κατα αποκλειστικά απο φυσικές πρώτες
    ύλες ,σίγουρα αυτή η νεα κρεμα της kiehl’s θα μου αρεσει!!
    Ενα ακομα στοιχείο ειναι οτι λατρευω το μέλι , και απο οτι μας αναφερεις το μέλι Manuka ειναι κορυφαίο!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.