Mark. Η νέα σειρά μακιγιάζ από την Avon.

mark-7-open

 

 

H μάρκα Avon ανανεώνεται, γίνεται πιο φρέσκια, δροσερή και νεανική και μας συστήνει τη νέα σειρά μακιγιάζ Mark. που απευθύνεται στις millennial ‘s και όχι μόνο.  Αυτή είναι η νέα σειρά μακιγιάζ Mark. της Avon, που μας προτρέπει to make our mark.

 

«Το σύνολο των προϊόντων Mark. σχεδιάστηκε για να εμπνεύσει, αλλά και για να φέρει στο προσκήνιο τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ, καινοτόμες υφές, μοντέρνα χρώματα και εργαλεία ακριβείας, τα οποία θα επιτρέπουν στις γυναίκες να γιορτάσουν τη δική τους ατομικότητα μέσα από το μακιγιάζ τους», αναφέρει ο Fernando Acosta, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Υπεύθυνος Social Selling.

 

Με προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια, η σειρά μακιγιάζ Mark. είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας και επένδυσης της Avon στην καινοτομία, τα τελευταία 2 χρόνια.

 

“ Για παράδειγμα, η Spectralash Mascara, ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα Mark., παρέχει απόλυτο έλεγχο της εμφάνισης των βλεφαρίδων . Μπορείς όχι μόνο να αυξήσεις τον όγκο που επιθυμείς, αλλά και την ένταση των βλεφαρίδων σου με μεγάλη ευκολία, μέχρι να μετρήσεις ως το 3. Για περισσότερο όγκο περιστρέψτε και η διάμετρος του πινέλου θα μεγαλώσει, παρέχοντας έτσι περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι. Είστε ο καλλιτέχνης των βλεφαρίδων σας», εξηγεί ο Candice DeLeo Novack, Ανώτερος Διευθυντής της Παγκόσμιας Έρευνας και Ανάπτυξης Χρώματος.

 

 

AVON-MARK-3

 

 

 

Η σειρά μακιγιάζ Mark. προσφέρει την «παλέτα» με όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα που αγαπά την ομορφιά για να εκφραστεί, από μία μους βάση για make-up που καλύπτει ατέλειες με εξαιρετικά λεπτή υφή και ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα, μέχρι μια μάσκαρα ενίσχυσης όγκου που διαρκεί 24 ώρες και παρέχει όγκο 360 μοιρών και δεν πρόκειται να προκαλέσει κόμπους στις βλεφαρίδες ή μουτζούρες.

 

mark-1

 

mark-2

 

mark-3

 

mark-4

 

mark-5

 

mark-6

 

Η σειρά προϊόντων Mark. περιλαμβάνει ακόμη eyeliners, πούδρες, lip gloss, βερνίκια νυχιών, ρουζ, σκιές ματιών, concealers και πολλά άλλα προϊόντα τα οποία θα δούμε εδώ μέσα σιγά -σιγά.

 

 

AVON-MARK-2

 

 

 

Έχετε δοκιμάσει κάποιο προιόν Mark;

Μaryl, μήπως εσύ;

 

 

 

mark-family-end

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Kalimera!! Ti omorfa, fun kai drosera einai ola!! An exei kai eyeliner markadoro that to protimiso sigoura!!
    Filia polla bbgirls!!

  2. @Ju: ta teleftaia 2-3 xronia, to vrisko eksairetika efkolo, grigoro kai den xreiazetai na palevo me skies kai blending 7 to proi pou prepei na fygo apo to spiti!

  3. Εγώ?? Που θεωρώ τον εαυτό μου το “πειραματόζωο” της Αγαπημένης μου AVON και που ότι λανσάρει το δοκιμάζω πάντα πρώτη?? Ηδη έχω στην κατοχή μου το τέλειο μολύβι mark skinny precision που διαρκεί εως κ 12 ώρες,τη φοβερή μάσκαρα mark spectralash που ειλικρινά η κολλητή μου Ελλη με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν φορούσα ψεύτικες βλεφαρίδες,το κραγιόν για όγκο που κάνει τόσο γεμάτα τα χείλη και την βαση μεικ απ CC Mark με 50αρι δείκτη προστασίας που δειχνει ομοιόμορφη την επιδερμίδα χωρίς ατέλειες..Αυτά και έπεται συνέχεια γιατί είναι τόσα πολλά και τόσα εκπληκτικά!!!!Σταματάω γιατί έχω ενθουσιαστεί και επειδή 2.30 πρέπει να είμαι Καλλιθέα στη δουλειά μου,βλέπω να φτάνω καθυστερημένη!! Συνεχίζεται…

  4. @MariaA: το μολύβι mark skinny precision είναι μαρκαδόρος Μαρία μου και ειλικρινά θα σου αρέσει πολύ,ούτε εγώ πλέον εδώ και πολύ καιρό δεν βαφομαι με μολύβια που δεν είναι μαρκαδόροι..Επίσης και το eyeliner mark mega effects!

  5. @Maryl: Ωωωωω!! Παραπάνω και από ότι περίμενα! Ευχαριστούμε αγαπημένη για το impromptu review!

  6. Wowwww μου έδωσαν αμεσως την εντύπωση να τα πάρω και να παίξω μαζι τους!!
    Πολυ ωραία η αλλαγή που έκανε η Avon!! Μου κανουν και λιγο στυλ pop art!!!

  7. …kαλημέρα,κορίτσια….αυτήν την μάσκαρα πρέπει οπωσδήποτε να την τσεκάρω…και την βάση cc και το κραγιόν για όγκο…μάλλον πρέπει να αναζητήσω επειγόντως αντιπρόσωπο…

  8. …κι οι τιμές πρέπει να είναι πολύ καλές…πάω μήπως και βρω νέο κατάλογο…

  9. Μου άρεσε πολύ η αλλαγή στις συσκευασίες της Avon και έχω βάλει στο μάτι κάποια από τα προϊόντα. Σιγά σιγά και περιμένοντας και πιο εξειδικευμένες παρουσιάσεις.

  10. @Celia: Η Νο 1 αντιπρόσωπος της Avon και φυσικά πρωτοκλασσάτο bb girl είναι η Maryl, Celia. Ο,τι θέλεις και πες μου να σου δώσω το email της.

  11. @Amalia: … ” και πιο εξειδικευμένες παρουσιάσεις.”

    To ξέρω το ξέρω, δίκιο έχεις, αλλά είναι η εποχή των νέων λανσαρισμάτων και δεν ξέρω τι να πρωτοβάλω πια στην άμοιρη μούρη μου…

  12. Μου αρεσει παρα πολυ η καινουρια σειρα,εχω ξετρελαθει.Πολυ ωραιο το review, thank you:)

  13. @Maryl: Θα ακολυθήσω τις συμβουλές σου, ευχαριστώ!!

  14. Πωπωω τι girly συσκευασιες ειναι αυτες;;;σαν και μας (το girly οχι το συσκευασιες χαχαχ ).απο ενα υπεροχο brand που ειναι τοοοσα χρονια στο χωρο…σιγουρα ολεε εχουμε κατι avon στο νεσεσερ μας..η Avon ή η mary k νομιζω επαιξε και στον ψαλιδοχερη..ασχετο…

  15. @Julia, δεν το ήξερα για την Μaryl…αν δεν σου κάνει κόπο,στείλε μου το mail της…ευχαριστώ.

  16. Τα λίγα πραγματάκια που δοκίμασ απο avon στο παρελθόν μου άρεσαν.Οι συσκευασίες είναι όντως πολύ νεανικές!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.