Ralph Lauren: Polo Red Extreme.

 

Luke-Bracey_polo-red-extreme

 

“Το Polo Red Extreme είναι εμπνευσμένο από την ταχύτητα, την αδρεναλίνη και τη γοητεία των αγώνων ταχύτητας, διοχετεύοντας όλη τη δύναμη και τον σχεδιασμό ενός πανίσχυρου κινητήρα.”- Ralph Lauren

 

Ο οίκος Ralph Lauren Fragrances παρουσιάζει το Polo Red Extreme ένα ανατολίτικο gourmand άρωμα με ένα «δυνατό» μείγμα  από σαγκουίνι, πλούσιο καφέ και μαύρο εβένου.

 

 

Νότες Κορυφής:  Σαγκουίνι, Κόκκινο Τζίντζερ,  Κόκκινος Ανανά

Μεσαίες Νότες:  Απόσταγμα Μαύρου Καφέ, Κόκκινο Σαφράν, Κόκκινο Φασκόμηλο

Νότες Βάσης:   Ξύλο Μαύρου Εβένου, Κεχριμπαρένια Ξύλα, Αιθέριο Έλαιο Κακάο

 


Επιλεγμένα ένα προς ένα από τον αρωματοποιό Olivier Gillotin, ο οποίος χρησιμοποίησε υψηλή συγκέντρωση φυσικού καφέ, καθώς και μια εξειδικευμένη τεχνική εκχύλισης με C02, που δημιουργεί την αίσθηση φρέσκο -αλεσμένων απολαυστικών κόκκων καφέ.

 

 

Το σαγκουίνι προσθέτει μια νότα αναζωογονητικής φρεσκάδας, ενώ το μαύρο ξύλο εβένου δίνει στο άρωμα μακρά διάρκεια και ζεστασιά. Το αποτέλεσμα, όπως μας λέει ο Gillotin, είναι ένα “μεθυστικά τολμηρό και στιβαρό άρωμα”.

 

polo-red-extreme

 

 

 

Το Polo Red Extreme, ανήκει στην κατηγορία των parfum, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη συγκέντρωση συστατικών για ένα πιο εύρωστο άρωμα μεγαλύτερης διάρκειας. Το μαύρο ματ μπουκάλι, διακοσμημένο με ένα γυαλιστερό κόκκινο άλογο, αντικατοπτρίζει όλη τη μοντέρνα αρρενωπότητα του αρώματος.

 

Το νέο άρωμα αναδεικνύεται μέσα από τη  ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του Bruce Weber και με πρωταγωνιστή τον Luke Bracey, το νέο πρόσωπο του Polo Red. Λάτρης των αθλημάτων δράσης και αστέρι της ταινίας του 2015 `Point Break,’ φέρνει ταχύτητα, αδρεναλίνη και ενέργεια στην ταινία. Ο Kenneth Guidroz συνοδεύει τον Bracey, καθώς οι δύο άνδρες αναμετρούνται μεταξύ τους σε έναν  αγώνα μοτοσικλετών με  ακροβατικά.

 

 

 

 

Η σειρά Polo Red Extreme περιλαμβάνει τα 125ml EDP (85,7€), 75ml EDP (68,5€) και 40ml EDP (49,7€).

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

 

 

Είμαι ο Κωνσταντίνος.

Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

7 Σχόλια
  1. @Konstandinos: Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά! Ωραίο minimal black and red μπουκάλι και το άρωμα πρέπει να είναι πολύ αρρενωπό.

  2. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά bbgirls & bbboys!! Ελπίζω να ευχαριστηθήκατε φαγητό, ξεκούραση και το κυριότερο, χρόνο με τους αγαπημένους σας!!
    Τα Polo πάντα είναι μια ωραία και “ασφαλή” επιλογή γιατί ταιριάζουν σχεδόν σε όλους – βάζω και τον εαυτό μου μέσα!
    φιλιά πολλά!!

  3. Χρονια πολλά σε ολους και όλες! Χριστός Ανέστη! Πολυ ωραίο το Μαύρο μπουκάλι του Polo!! Γενικά τα Polo ανδρικα αρώματα αρέσουν πολύ στους αντρες της οικογένειας μου..Ακόμα και ο bbhubby μου που,σε αντίθεση με εμένα που φοραω τα πάντα, ειναι πιστος στον Dior,μονο με τα Polo κανει “απιστία ” στη Fahrenheit

  4. Τα μπλουζάκια(με τα μικρά αλογάκια,όχι τα γιγάντια)τα εκτιμούμε δεόντως αλλά τα αρωματάκια όχι ακόμα.Επιφυλασσόμαστε.
    Χρόνια πολλά..
    Μουτςς

  5. @MariaA: Χριστός Ανέστη αγαπημένη! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα στο ηλιόλουστο Λονδίνο! Το θυμάμαι ότι φοράς κάποια αντρικά Polo!

  6. @Maryl: Ωραίο το Fahrenheit. Κλασσική αξία. Χριστός Ανέστη αγαπημένη και φιλιά σε όλους σας!

  7. @Litsa: Οι γιοί μας έχουν τα δικά τους γούστα και καλά κάνουν!! Χριστός Ανέστη αγαπημένη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.