Inglot Spring 2017: Aerobics

inglot-spring-2017

 

Η 80’s αισθητική με τα neon έντονα χρώματα, τα sexy κορμάκια και την περμανάντ επιστρέφει για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Inglot 2017 και η νέα σεζόν γεμίζει, μεταλλιζέ, κρεμώδεις υφές και funky διάθεση.

 

 

Για το πρώτο ανοιξιάτικο look του 2017, τα INGLOT εμπνέονται από το iconic look της Jane Fonda και δημιουργούν ένα πολύχρωμο μακιγιάζ με πρωταγωνιστές τη νέα Aquastic Cream Eye Shadow στις αποχρώσεις 19 και 17 και το Beautifier που συνδυάζει φυσική κάλυψη και αντιγηραντική δράση.

 

Το AMC Face Blush Liquid 92 σε υγρή μορφή χαρίζει διάρκεια στο μακιγιάζ των ζυγωματικών και έντονο χρώμα, ενώ το μολύβι ματιών Kohl Pencil 02 δίνει βάθος στο βλέμμα. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα ολοκληρώνει το  Sleeks Cream Lip Paint 97 σε απαλή ροζ απόχρωση αλλά και το High Gloss Lip Oil 02 που θρέφει τα χείλη ενώ ταυτόχρονα τους δίνει  λάμψη.

 

Kαι όπως πάντα το how to video:

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Χριστος Ανεστη.ευχομαι υγεια σε ολο τον κοσμο.

  2. @ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Χριστός Ανέστη, με υγεία και πάνω απ ολα, Αγάπη οπως δίδαξε και Εκείνος. Πολλά φιλιά.

  3. Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους μας με υγεία και αναστάσιμη διάθεση!

  4. @Stella: Χριστός Ανεστη αγαπημενη! Μακάρι η ευχή σου να κρατήσει για όλο το χρόνο και τα χρονια που θα έρθουν!

  5. Καλημέρα,Χριστός Ανέστη!Πολύ 80’ς το μακιγιαζ αυτό.Δεν νομίζω να το υιοθετήσω.Το γαλάζιο μολύβι και οι ανοιχτόχρωμες σκιές σε συνδυασμό επανέρχονται;Θα μου άρεσε σε νεανικά μουτράκια.Καλά να περνάτε!

  6. Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη! Υγεία πάνω από όλα και πολλή – πολλή αγάπη, αυτά μας χρειάζονται κυρίως.
    Όσο για τα “τιμημένα” 80’s (ως παιδί των 90’s μιλώ), διαπιστώνω τελικά ότι η μόδα κάνει κύκλους, είναι σαν να χαζεύω τα φωτογραφικά albums της μαμάς μου, πολύ χρώμα και αρκετή ξεγνοιασιά, έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον. Άρα, έχω δίκιο που φυλάω σαν κόρη οφθαλμού τα σχολικά μου jeans και τα t-shirts, υποθέτω κάποια στιγμή στο μέλλον θα κάνουν δυναμικό comeback.

  7. Χρόνια μας πολλά!! Για μια στιγμή ένιωσα σα να γύρισα πίσω 25 χρόνια βλέποντας τη φωτογραφία παραπάνω.. Τι μόδα και αυτή τότε!! Νομίζω θα συμφωνήσω με Marianna.. Η κόρη μου που λατρεύει τα Inglot πιστεύω θα της αρέσουν πολύ!! Ελπίζω να μην επιστρέψουν και οι βάτες 😉

  8. @Marianna: Καμία δεν θα βγει έξω πλέον σαν βασίλισσα της disco, αλλά μεμονωμένα, κάποια από τα προιόντα που προτείνουν δεν είναι άσχημα.

  9. Καλημέρα. Με μεγάλη καθυστέρηση να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά. Αγάπη και χαρά στις οικογένειές σας.
    Θα έβλεπα πια κάτι τέτοιο μόνο με τη λογική του μεμονωμένου που ανέφερε η Τζούλια παραπάνω. Αν και το τελευταίο διάστημα έχω καταχωνιάσει όλα τα χρωματιστά μου μολύβια και τις έντονες σκιές. Για άλλη μια φορά, τιμή και δόξα στο nude.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.